Cele mai sănătoase și nesănătoase cereale pentru micul dejun

Dacă vă îndreptați spre culoarul de cereale, există anumite fapte nutriționale pentru care să fiți atenți. Unele dintre cele mai importante componente ale cerealelor de care avem nevoie în timpul micului dejun includ zahăr limitat, tone de fibre, ingrediente sănătoase, proteine ​​și o porție care să conțină cantitatea necesară de calorii necesare pentru menținerea unei greutăți sănătoase.

Faceți clic aici pentru slideshow-ul Cele mai sănătoase și mai nesănătoase Cereale pentru Micul dejun.

Pentru ca un cereale să fie considerat sănătos, ar trebui să aibă mai puțin de 10 grame de zahăr pe porție. În caz contrar, se transformă într-un mic dejun de desert. Având prea mult zahăr dimineața vă va duce la un accident de zahăr și promitem că aceasta nu este o experiență plăcută pe care o aveți când mergeți la lucru. Pentru a vă menține satisfacția până la prânz, selectați cerealele care au cel puțin trei grame de fibre pe porție. Același lucru este valabil și pentru proteine; cerealele care au mai mult de cinci grame de proteine ​​pe porție vă vor ține pe deplin și veți împiedica supraalimentarea mai târziu în cursul zilei.

S-ar putea să vă gândiți: "Cum pot să petrec timpul analizând toți acești factori diferiți?" Masa zilnică vă face puțin mai ușor comparând conținutul de zahăr, fibre, proteine ​​și grăsimi din zece cereale populare, astfel încât să poate selecta cele mai sănătoase (și pentru a evita cele mai nesănătoase) din buchet.

Sănătoase - Kashi scorțișoară recolta biscuiți de grâu întreg


Există doar patru ingrediente în acest delicios cereale, dar gustul nu suferă. Cu șase grame de proteine ​​și cinci grame de fibre pe porție, biscuiții crocci sunt făcuți cu grâu integral. Puteți avea 28 de biscuiți pentru doar 180 de calorii și nouă grame de zahăr, care se pot dubla, de asemenea, ca o gustare la mers.

Sănătoase - Kashi GoLean Vanilla Graham Clusters


Acest cereale este dulce și are un gram de 9 grame de fibre și 11 grame de proteine ​​pentru o singură ceașcă. Acest mic dejun de 170 de calorii are 9 grame de zahăr și este modalitatea perfectă de a vă aduce în dimineața și de a vă menține plin până la prânz.

4.7
Evaluare totală: 30
5
13
4
1
3
2
2
3
1
1