Exercițiu cardio cu impact scăzut: antrenament pentru intervalul de timp fără ardere a buruienilor

Indiferent dacă sunteți un atlet profesionist sau un novice de exerciții, exercițiul de impact redus poate fi o parte foarte importantă a planului dvs. de fitness.

Corpul uman nu poate și nu ar trebui să fie împins la limitele sale cu HIIT sau formarea forței pe bază zilnică. Unele dintre cele mai mari câștiguri de fitness, indiferent de nivelul de fitness, se vor întâmpla în timpul odihnei. Dacă nu vă permiteți să vă odihniți în mod corespunzător, aveți riscul de a nu desființa numai munca grea pe care o apelați în timpul antrenamentelor, ci și vătămarea gravă a corpului. Dacă nu ați auzit de suprasolicitare, ar trebui să vă acordați cel puțin timp să vă familiarizați pe scurt cu această afecțiune; este un lucru real și ar trebui luat în serios (vezi mai jos pentru câteva semne rapide de avertizare).

Pentru că vrem să încurajăm oamenii să trăiască un stil de viață activ și echilibrat, aceste antrenamente începători sau antrenamente cu impact redus reprezintă o parte importantă a Fitness Blender - pentru cei care caută un antrenament introductiv și pentru cei care caută stați activ - folosiți antrenamente foarte ușoare pentru a obține un pic de stimulare a arsurilor calorice fără efortul unei antrenamente intense.

Acesta este un antrenament fără impact, cu un impact redus, ceea ce face ca locul de plecare să fie bun dacă sunteți nou-născut pentru a-ți exercita sau căutați să-l faceți mai ușor pe articulații.

Structura antrenamentului
10 Intervale diferite
50 de secunde; 10 secunde oprit
Fără echipament (opțional pentru mers în exerciții)
Nu se încălzește sau se răcește inclus

Imprimare Impact Impact Cardio antrenament

1 Warrior Lunges
2 Touch Kick + atingeți podeaua
3 3 Înalte genunchi + lovitură
4 Walk Down + Side Star
5 3 Torsion Twists + Genunchi
6 Tricep Push Ups la Cobra
7 Crunch-uri de biciclete
8 Spate Bow Trage
9 3 Flutterkicks + Leg Pulls
10 Poduri Crucea de Picior (alternante)

Semne de supra-instruire (pentru începători sau exerciții avansate)
- Modificări ale dispoziției; depresie sau o dispoziție modificată (agitație, temperament mai scurt etc.)
- o creștere a numărului de boli sau leziuni; fie poate fi un semn că vă împingeți prea mult, prea des
- Modificări ale apetitului (în special apetit scăzut)
- o frecvență cardiacă crescută (chiar și atunci când vă odihniți)
- o schimbare a ciclului menstrual (pentru femei, perioadele pierdute sunt ceva de luat în considerare, în special în prezența acestor alte simptome)
- Oboseală excesivă
- Dacă antrenamentele obișnuite se simt mult mai greu decât în ​​mod normal și ați încetat să câștigați, este posibil să aveți nevoie de odihnă
- dureri ale corpului care nu sunt ușor de explicat (diferite de durerea musculară cu debut întârziat)

Dacă vreodată simțiți că ați observat că unele dintre aceste articole sunt adevărate pentru dvs., discutați cu medicul dumneavoastră și vă recomandăm să faceți antrenamentele pentru o perioadă minimă de timp. Corpurile noastre ne transmit constant semnale; fă-ți o favoare și nu-i ignora!

4.4
Evaluare totală: 28
5
13
4
5
3
2
2
2
1
1