Ce face Oțetul de cidru de mere pentru a face burtă?

Îndepărtarea grăsimii în jurul taliei tale are potențialul nu numai de a spori încrederea în sine, ci și de a reduce riscul pentru boli de inimă și diabet. Cantitatea de grasime din abdomen poate fi incapatanata si consumul de otet de cidru de mere, impreuna cu dieta si exercitiile fizice, va pot ajuta eforturile dvs. de a elimina varful briosei.

Videoclipul zilei

Acidul acetic, una dintre principalele componente ale oțetului de cidru de mere, poate ajuta la scăderea în greutate, deoarece poate suprima acumularea de grăsimi. Consumul unei doze zilnice de oțet a dus la o greutate corporală mai mică, circumferința taliei și masa de grăsime abdominală, potrivit unui studiu publicat în 2009 în Bioscience, Biotechnology and Biochemistry. Cercetătorii au emis ipoteza că acidul acetic a fost responsabil pentru schimbare, dar acest lucru nu înseamnă că otetul de mere este un glonț magic pentru arderea grăsimilor. O dieta sanatoasa si exercitiile fizice sunt cele mai bune modalitati de a bate grasimea buricului, iar otetul de cidru de mere poate da un impuls.

Multe dintre mențiunile de sănătate au fost făcute cu privire la otetul de cidru de mere, dar știința nu le susține pe toate. Una dintre cele mai bine studiate proprietăți ale otetului de cidru de mere este capacitatea sa de a îmbunătăți sensibilitatea la insulină. Aceasta este o veste bună pentru diabetici, dar poate fi de asemenea util pentru cei care doresc să arunce câteva kilograme. Insulina este un hormon care permite celulelor corpului să utilizeze energia din zahăr în sânge, dar este, de asemenea, un hormon de creștere. Atunci când nivelurile de insulină din sângele dumneavoastră sunt ridicate - cum ar fi după consumarea unei mese bogate în carbohidrați - corpul dvs. este mai probabil să stocheze grăsime. Dacă corpul dumneavoastră este rezistent la insulină, acesta va produce mai multă insulină în încercarea de a reduce nivelul de zahăr din sânge. Consumul de otet de cidru de mere cu o masa bogata in carbohidrati creste sensibilitatea la insulina, conform unui studiu publicat in 2004 in Diabetes Care.

Piatra de temelie a scăpării de grăsime de burtă și a pierderii în greutate este de a arde mai multe calorii decât să luați. Tăierea caloriilor este adesea mai ușor de spus decât de făcut. Oțetul de cidru de mere vă poate ajuta să mâncați mai puțin prin creșterea sentimentelor de plinătate după o masă. Subiecții care au consumat oțet împreună cu o masă de pâine au raportat o sațietate crescută după masă, potrivit unui studiu publicat în Jurnalul European de Nutriție Clinică în 2005. Un alt studiu publicat în acel an în Jurnalul Asociației Dietetice Americane a constatat că atunci când se consumă oțet cu o masă, consumul de calorii pe tot parcursul zilei scade cu 200 până la 275 de calorii. Ambele studii au utilizat doar un număr mic de persoane, astfel încât dovezile nu sunt concludente.

Oamenii de stiinta nu sunt siguri de ce otetul de cidru de mere poate afecta pofta de mancare - ar putea fi legata de cresterea sensibilitatii la insulina, dar este posibil ca aroma puternica sa piarda apetitul. Dacă consumați o alimentație sănătoasă, cu conținut scăzut de calorii, plină de fructe și legume, proteine ​​slabe și cereale integrale, adăugând oțet de cidru de mere vă poate ajuta să rezistați nevoii de a mânca prea mult sau să luați gustări între mese.

Oțetul de cidru de mere este sigur să consumați în fiecare zi, deoarece efectele secundare sunt extrem de rare. Într-un caz, o femeie a raportat o inflamație în esofagul ei după ce a consumat oțet în încercarea de a scoate o bucată de coajă de crab în gât. Alte efecte secundare extrem de rare sunt aspirarea accidentală a oțetului și nivelurile ridicate de potasiu cu doze zilnice prea mari. Consultați medicul înainte de a începe orice program de dietă și exerciții fizice. Asigurați-vă că diluați oțetul de cidru de mere cu apă dacă intenționați să-l beți sau puteți să-l amestecați cu ulei de măsline și să-l folosiți ca o salată de salată proastă.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine!Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.3
Evaluare totală: 22
5
12
4
4
3
1
2
3
1
1