OMRON HBF-400 MANUAL DE INSTRUCȚIUNI Pdf Download.

 • Pagina 1

  Manual de instructiuni MONITOR cu scalare de grasime HBF-400 Model ...

 • Pagina 2: Cuprins

  CUPRINS Înainte de a utiliza monitorul Introducere __________________________________________________________________ 3 Informații importante privind siguranța ________________________________________________________ 4 Informații utile Care este procentajul de grăsime corporală? ______________________________________________ 5 Principiile de calcul al procentajului grăsimii corporale __________________________________ 5 Timpii de măsurare recomandați ________________________________________ 6 Cum să interpretați rezultatele calculate Instrucțiuni de utilizare Cunoașteți unitatea ______________________________________________________________ 8 ...

 • Pagina 3: Introducere

  DATA CUMPĂRATĂ: NUMĂR SERIAL: Monitorul de pierdere a grăsimii cu scală este ușor de înțeles. Monitorul afișează valoarea calculată a procentului de grăsime corporală folosind metoda BI (Bioelectric Impedance) și indică indicele de masă corporală (BMI) în patru intervale. Setați datele dvs. personale. Apăsați comutatorul de pornire, selectați numărul de identificare personală și treceți pe platforma de măsurare.

 • Pagina 4: Note importante privind siguranța

  Această unitate nu acceptă standardele necesare utilizării profesionale. În mod corespunzător, aruncați bateriile în conformitate cu reglementările locale aplicabile. Nu dezasamblați sau modificați unitatea. Modificările sau modificările neaprobate de Omron Healthcare vor anula garanția utilizatorului.

 • Pagina 5: Principiile de calcul a procentului de grăsimi corporale

  OMRON a folosit informații de cercetare de la mai multe sute de persoane, folosind metoda DXA pentru a dezvolta formula prin care funcționează funcția Fat Loss MONITOR with Scale. Masa de grăsime corporală și procentul de grăsime corporală se calculează printr-o formulă care include cinci factori: rezistența electrică, înălțimea, greutatea, vârsta și sexul.

 • Pagina 6: Timp de măsurare recomandat

  INFORMAȚII UTILE Rezultatele calculate pot să difere de procentul efectiv de grăsimi corporale Există anumite afecțiuni, cum ar fi pacienții dializați, când pot apărea diferențe semnificative între valorile estimate și cele reale ale grăsimii corporale. Aceste diferențe pot fi legate de schimbarea raportului dintre lichidul corporal și / sau compoziția corporală. NOTĂ: Procentul de grăsime corporală măsurat de această unitate poate diferi în mod semnificativ față de procentajul efectiv al grăsimii corporale în următoarele situații: • ...

 • Pagina 7: Cum să interpretați rezultatele calculate

  CUM SĂ INTERPRETĂȚI REZULTATELE CALCULATE Procentul de grăsime corporală Afișează masa corporală a grăsimii ca procentaj al greutății corporale. NOTĂ: Intervalul de vârstă pentru clasificarea procentuală a grăsimii corporale este de 20 până la 79 de ani. IMC este un indice utilizat la nivel internațional pentru a arăta starea corpului verificând echilibrul dintre înălțime și greutate.

 • Pagina 8: Cunoaște-ți unitatea

  CUNOAȘTEREA UNITĂȚII Principalele unități de măsurare Electrozi Electrozi de călcâi Comutator de putere Buton USER Buton DOWN Afișaj Indicator mod de afișare: Greutate: Procentul grăsimii corporale: Rezultate măsurare BMI Numărul indicatorului personal Numărul de componente scăzute ale bateriei 4 baterii AA Electrozi de afișare Electrozi de călcâie OASPEȚI / MEMORIU. ..

 • Pagina 9: Instalarea bateriei

  INSTALAREA BATERIEI 1. Localizați capacul bateriei pe partea din spate a aparatului. 2. Apăsați butonul în direcția săgeții din partea superioară a compartimentului bateriei și scoateți capacul bateriei. 3. Instalați 4 baterii de dimensiune "AA", astfel încât polaritățile + (pozitive) și - (negative) să corespundă polarităților compartimentului bateriilor așa cum este indicat.

 • Pagina 10: Setarea datelor personale

  SETAREA DATELOR PERSONALE Monitorizarea pierderilor de grăsime cu scala oferă două opțiuni pentru a introduce datele dvs. personale. • Selectați USER și un număr de profil personal pentru a vă salva datele personale. Monitorul va stoca 4 profile personale în memorie. Selectați un număr de la 1 la 4. Utilizați acest număr pentru a introduce datele dvs. personale și la efectuarea unei măsurători.

 • Pagina 11

  SETAREA DATELOR PERSONALE 3. Introduceți datele dvs. personale. SETAREA VÂRSTEI Setați vârsta cuprinsă între 10 și 80. 1) Apăsați butonul UP sau schimbați vârsta. Valoarea se modifică în trepte de 1 an. Țineți apăsat butonul pentru a avansa la o viteză mai mare. 2) Apăsați butonul SET.

 • Pagina 12: Schimbarea datelor personale

  SCHIMBAREA DATELOR PERSONALE SCHIMBAREA PROFILELOR PERSONALE Dacă datele personale se modifică, informațiile stocate în Personal Profile Number pentru vârstă, sex sau setare înălțime trebuie schimbate. 1. Porniți monitorul. Apăsați comutatorul de alimentare. Simbolul CAL clipește pe afișaj urmat de 0,0 lb. 2.

 • Pagina 13: Cum să luați o măsură

  CUM SĂ UTILIZAȚI O MĂSURARE Când trebuie evitată efectuarea unei măsurători Procentul estimat de grăsime corporală poate să difere semnificativ de cel real, deoarece conținutul de apă din organism se schimbă atunci când se iau măsuri în următoarele condiții fizice: imediat după exercițiul viguros, imediat după baia sau sauna, după ce ați consumat alcool sau o cantitate mare de apă, după ce ați luat o masă (1 până la 2 ore).

 • Pagina 14

  CUM SĂ UTILIZAȚI O NOTĂ DE MĂSURARE: Dacă tălpile picioarelor sunt prea uscate, temperatura picioarelor sau a electrozilor este extrem de rece, nu va fi posibil să se obțină măsurători stabile. Aceste condiții pot determina afișarea unui indicator de eroare sau rezultate inexacte.

 • Pagina 15

  CUM SĂ UTILIZAȚI O MĂSURARE Vizualizarea rezultatelor măsurătorilor Puteți apăsa butonul UP pentru a avansa la următorul rezultat de măsurare în orice moment în timp ce rezultatele sunt afișate automat. Apăsați butonul GUEST / MEMORY pentru a vizualiza măsurătorile anterioare. Indicatorul M apare pe afișaj. Apăsați încă o dată OUGULARUL / MEMORIA pentru a reveni la rezultatele măsurătorilor curente.

 • Pagina 16: Indicatori de eroare

  ERORI INDICATORI ERROR DISPLAY Tăietoarele și tocurile nu sunt poziționate corect pe electrozii. Poziția de măsurare nu a fost stabilă sau picioarele dvs. nu au fost poziționate corect. Picioarele sunt prea uscate.Procentajul grăsimii corporale sau valorile IMC sunt în afara domeniului de măsurare.

 • Pagina 17: Sfaturi de depanare, îngrijire și întreținere

  Alte condiții ÎNTREȚINEREA ȘI ÎNTREȚINEREA Pentru a păstra MONITOR-ul pentru pierderea de grăsime cu Scala în cea mai bună stare și pentru a proteja aparatul de deteriorare, urmați instrucțiunile de mai jos: Curățați aparatul cu o cârpă moale uscată. Evitați folosirea de detergenți abrazivi sau volatili. Unitatea nu este impermeabilă; ...

 • Pagina 18: Ghid de Referință Rapid

  QUICK REFERENCE GUIDE Citiți toate informațiile din manualul de instrucțiuni pentru HBF-400 Fat Loss Monitor with Scale înainte de a utiliza ghidul de referință QUICK. AVERTIZARE! Acest monitor nu poate fi utilizat cu un stimulator cardiac sau cu alte dispozitive medicale implantate.

 • Pagina 19: Declarația Fcc

  DECLARAȚIE DE DECLARAȚIE FCC NOTĂ: POTENȚIAL PENTRU INTERFERENȚA RADIO / TELEVIZIUNE (numai pentru S.U.A.) Acest produs a fost testat și sa constatat că respectă limitele pentru un dispozitiv digital de Clasă B, în conformitate cu partea 15 a regulilor FCC. Aceste limite sunt concepute pentru a oferi o protecție rezonabilă împotriva interferențelor dăunătoare într-o instalație rezidențială.

 • Pagina 20: Informații privind garanția

  INFORMAȚII PRIVIND GARANȚIA Garanție limitată Monitorul pentru pierderea de grăsime HBF-400 cu scală, cu excepția bateriilor, este garantat ca să nu prezinte defecte de material și de manoperă care apar în termen de 1 an de la data cumpărării, atunci când este utilizat în conformitate cu instrucțiunile furnizate împreună cu unitatea . Garanțiile de mai sus se extind numai la cumpărătorul inițial cu amănuntul.

 • Pagina 21: Specificații

  Codul UPC: NOTĂ: Specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. SPECIFICAȚII OMRON Pierdere în grăsime MONITOR cu scară - HBF-400 Afișaj de greutate: 0.0 lb până la 330.0 lbs. cu increment de 0,2 lb Procent de grăsime corporală: 5,0 până la 60,0% cu 0,1% increment BMI: 7,0 până la 90,0 cu 0,1 increment Procent de grăsime corporală / IMC clasificare: -...

 • Pagina 22: Urmăriți-vă progresul

  REDUCEREA PROGRESULUI DUMNEAVOASTRĂ Data Ora Greutate Corp Fat% ...

 • Pagina 23: Note

  NOTE ...

 • Pagina 24

  Distribuit de: OMRON HEALTHCARE, INC. 1200 Lakeside Drive Bannockburn, Illinois 60015 www.omronhealthcare.com Fabricat în China © 2006 Omron Healthcare, Inc. HBF-400INST Rev 9042754-1 ...

 • 4.7
  Evaluare totală: 38
  5
  14
  4
  2
  3
  3
  2
  2
  1
  1