Subţire

Nu ne uităm la probleme, Slim, "Fatty quavered.
A fost Chi Slim, care a fost cu mine o dată când am fost aruncat un transport de marfă în Jacksonville.
Mi-aș fi dorit să am picioare mai vrednice să suport o astfel de coroană nobilă; este păcat că sunt atât de subțiri și ușoare.
Înaintea restului și mai aproape de el, fugise o fată cu părul întunecat, remarcabil de subțire și drăguță, într-o rochie galbenă chintz, cu o batistă albă pe capul ei, sub care fugară păr.
Gouvernail era destul de subțire, dar nu era prea înalt și nici foarte cinic; nici nu purta ochelari și nici nu-și ținea mâinile în buzunare.
Pietrele de pomi fructiferi au marcat satele; palmele slabe și-au pus capetele de capăt împreună deasupra casei joase; uscate acoperisuri de palmieri străluceau, ca niște acoperișuri de aur, în spatele coloanelor întunecate ale trunchiurilor de copaci; figurile au trecut vie și dispărute; fumul de incendii stătea în poziție verticală deasupra mulțimilor de tufișuri de înflorire; barieră de bambus sclipi, fugind în linii între spații.
Sunt reci, subțiri, fără sexe; fizicul nu este generos, nu abundent; numai draperiile, fustele și furculițele (adică adică, în cazul tânărului care are mama ei) sunt abundente.
Bineînțeles că mi-am dat seama că șansele de reușită a avuției noastre propuse erau într-adevăr slabe, dar știam că nu puteam să mă bucur de libertate fără Perry atâta timp cât bătrânul a trăit și am aflat că probabilitatea că l-aș putea găsi era mai puțin decât ușoară.
Un bărbat subțire, cu părul deschis, care stăteau lângă noi, pe care nu l-am observat până acum - un bărbat cu o cicatrice pe obrazul stâng - privea cu atenție la Pesca pe măsură ce l-am ajutat și apoi am privit mai atent, din ochii lui Pesca, la conte.
Înălțime mijlocie, subțire și echitabilă, cu păr de aur roșu și ochi mari albastri; cam treizeci, ar trebui să spun.
Un marinar a sărit într-o noapte peste bord la Constantinopol și nu a mai fost văzut, dar era suspectat că obiectul lui era să se dezlănțuiască și că era puțin probabil să ajungă pe mal.
Meriem, încrezător acum, stătea lângă el, Geeka se strânse într-o mână maro, subțire.
4.7
Evaluare totală: 21
5
15
4
1
3
3
2
2
1
0