Metoda de reînnoire metabolică - Programul Jade Teta pentru femei

Apăsați pentru detalii

Reînnoirea metabolică este un program revoluționar de antrenament și dietă conceput special pentru ca femeile să-și îndepărteze grăsimea corporală încăpățânată - rezultând într-un corp tonifiat și slab.

Programul așa cum sa demonstrat că sporește hormonii femeilor pentru a aduce tinerețe și vigoarea. Nu numai că ajută la un hormon de optimizare, ci și la inimă, la creșterea nivelului de energie și la crearea unui corp frumos, tonifiat și slab. Antrenamentul în sine ajută la creșterea cantității de calorii arse într-o zi - determinând o cantitate crescută de grăsimi abdominale pierdute. Toate acestea sunt menite să producă o îmbunătățire a metabolismului.

Dr. Jade Teta este biochimist cu doctorat. în medicina Naturopathic și certificate în vigoare și condiționat. El a fost un antrenor personal în ultimii 25 de ani și a desfășurat peste 10.000 de sesiuni de instruire cu clienții. El este inventatorul instruirii de odihnă. El conduce o clinică de îmbunătățire metabolică din Carolina de Nord, ajutând oamenii să-și piardă grăsimea și să-i ajute să repare un metabolism lent care poate provoca probleme de greutate.

După ce a observat lupta și frustrarea, cele mai multe femei experimentează, el a luat-o pe sine însuși pentru a găsi o soluție care să funcționeze cu un machiaj unic al unei femei. Problemele de greutate sunt mai predominante la femei decât la bărbați, în special cei de peste 35 de ani. Teta a realizat un program cu rate mari de succes pentru femei.

El și-a dat seama că munca prea lungă și prea grea, fiind prea unidimensională, și concentrarea prea mult pe calorii a fost greșeala pe care o făcuseră cele mai multe femei.

De aici el a conceput teoriile sale inteligente de antrenament pentru a rezolva toate cele trei provocări și pentru a ajuta femeile să ardă mai multă grăsime reducând în același timp durata exercițiilor.

Cumpararea reînnoirii metabolice

Produsul este disponibil pentru cumpărare numai de pe site-ul oficial. Procesul de achiziție este simplu și sigur.

Acceptă carduri de credit majore și PayPal. Site-ul web afirmă că primele exemplare ale programului vor fi evaluate cu un discount semnificativ (vezi aici într-o fereastră nouă), dar prețul va crește în cele din urmă.

Reînnoirea metabolică vine cu o garanție de 90 de zile de returnare a banilor, permițându-vă să-l încercați fără risc.

Metoda de reînnoire metabolică - Programul Jade Teta pentru femei

Bine ati venit! Pentru a vă oferi cel mai bun conținut pe site-urile și aplicațiile noastre, Meredith colaborează cu agenți de publicitate terță parte pentru a difuza anunțuri digitale, inclusiv anunțuri personalizate digitale. Acești agenți de publicitate utilizează tehnologii de urmărire pentru a culege informații despre activitatea dvs. pe site-urile și aplicațiile noastre și pe Internet și pe celelalte aplicații și dispozitive.

Aveți întotdeauna posibilitatea să alegeți site-urile noastre fără publicitate personalizată, bazată pe activitatea dvs. de navigare pe web, vizitând pagina de alegere a consumatorilor DAA, site-ul NAI și / sau pagina de opțiuni online a UE din fiecare dintre browserele sau dispozitivele dvs. Pentru a evita publicitatea personalizată pe baza activității din aplicația dvs. mobilă, puteți instala aici aplicația AppChoices a DAA. Puteți găsi mai multe informații despre opțiunile dvs. de confidențialitate în politica noastră de confidențialitate. Chiar dacă alegeți ca activitatea dvs. să nu fie urmărită de terțe părți pentru servicii de publicitate, veți vedea în continuare anunțuri ne-personalizate pe site-ul nostru.

Făcând clic pe mai jos și utilizând site-urile sau aplicațiile noastre, sunteți de acord că noi și agenții noștri de publicitate terți pot:

  • transferați datele dvs. personale în Statele Unite sau în alte țări și
  • procesați datele dvs. personale pentru a vă servi cu anunțuri personalizate, în funcție de opțiunile dvs., așa cum este descris mai sus și în politica noastră de confidențialitate.

Solicitări de date privind datele UE

4.1
Evaluare totală: 36
5
14
4
1
3
2
2
1
1
0