Rularea arde mai multe calorii decât mersul pe jos?

Pur și simplu este logic ca alergătorii să ardă mai multe calorii decât pietonii. Tot ce transpirația și hafarea și umflarea trebuie să conta pentru ceva. Privind știința, există o diferență în caloriile arse pe mile sau kilometru pentru mersul pe jos sau pentru alergare. Dar răspândirea nu este foarte mare și nu există nici o diferență la viteze mai mari de mers.

Calorii de măsurare arse

Cercetarea privind echivalentele metabolice (MET) ale diferitelor activități clasifică fiecare activitate cu calorii pe kilogram pe oră. Doar ședința liniște arde 1 MET. Dacă cântăriți 150 de kilograme, adică 68 de calorii pe oră.

Un alergător și un alergător rapid, ambele la o viteză de 12 minute pe mile sau 5 mile pe oră, ating aceleași valori 8 MET. Caloriile pe kilometru și calorii pe oră sunt identice.

Mersul la diferite viteze arde între 2 și 8 MET. Rularea la diferite viteze arde 8-18 MET. Acest lucru pare a fi o diferență destul de mare, dar trebuie să țineți cont de durata antrenamentului. Fuge ei pentru un anumit număr de kilometri, sau se duc pe o anumită perioadă de timp? Se adaugă.

Calorii pe mile pentru mersul pe jos

Între vitezele de 5 și 9 mile pe oră, alergătorii consumă aproape aceleași calorii pe milă. MET sunt mai mari pentru viteze mai mari, doar pentru a reflecta faptul că vor merge mai multe mile în aceeași oră. Acest lucru presupune că vor rula pentru o oră întreagă, în loc să facă un număr fix de kilometri.

Plimbare, de asemenea, a se vedea diferența foarte mică în calorii pe mile la viteze de mers pe jos între 2,5 și 4 mile pe oră. În timp ce aceștia ard aceleași calorii pe milă ca alergătorii dacă pot ajunge la 5 mph, ard mai puține calorii pe milă la viteze mai mici. Ei pot face cu ușurință această diferență într-un antrenament, mergând mai departe în depărtare.

Calorii arse pe mile pentru o persoană de 160 de lire

mers
2.0 mph - 91
2.5 mph - 87 km / h
3.0 mph - 85
3.5 mph - 83
4.0 mph - 91 de grade
4.5 mph - 102 km
5.0 km / h - 116 kilometri
Alergare
5.0 km / h - 116 kilometri
6.0 km / h - 121 km / h
7.0 km / h - 119 km / h
8,0 km / h - 123
9,0 km / h - 121 km / h
10.0 mph - 131 km / h

Greutatea este un factor important pentru arderea caloriilor

Numerele de mai sus sunt foarte diferite dacă cântăriți 100 de lire sterline sau 250 de lire sterline. Greutatea face parte din ecuație. Cu cât cântărește mai mult, cu atât mai multe calorii ardeți la fiecare viteză. Dar acest lucru nu vă puteți schimba cu ușurință. Dacă purtați o vesta sau o vesta ponderată care adaugă 20 de kilograme, creșteți doar caloriile arse pe mile cu aproximativ 11-12. Ar fi mult mai bine și mai ușor să mergeți doar 2 până la 5 minute pentru a arde aceleași calorii. De ce riscați să vă împovărați?

Ar trebui să te plimbi sau să alergi mai repede?

Dacă vă puteți construi viteza de mers pe jos la 5 mph sau 12 minute pe mile, veți fi la cel mai înalt nivel de ardere pe kilometru și veți obține aceeași ardere ca un jogger. Dacă sunteți un alergător, nu obțineți nici un beneficiu de ardere de calorii, mergând mai repede decât 10 minute pe mile sau 6 mph.

Ar trebui să te plimbi sau să alergi mai mult?

Cu cât umbli sau fugi, cu atât mai multe calorii arzi. Veți obține cele mai multe beneficii și arde mai multe calorii prin adăugarea distanței la antrenament, indiferent dacă umblați sau alergați. Este inteligent să faceți acest lucru în mod incremental. Adăugați 10-15 minute la antrenamentul dvs. tipic în fiecare săptămână și construiți constant mersul pe jos sau timpul de funcționare.

Ar trebui să adăugați greutate?

Veți arde mai multe calorii pe milă la fiecare viteză prin cântărirea mai mult, dar este o diferență foarte mică și nu merită riscul de tulpină. Fiecare plus de lire înseamnă mai mult impact asupra picioarelor, gleznelor, genunchiului și șoldurilor. Este mai bine să meargă sau să fugi mai departe decât să adăugați greutate.

Ar trebui să te plimbi sau să fugi?

Dacă te bucuri de alergare, poți să arzi calorii în mai puțin timp și să faci cu antrenamentul zilnic mai devreme. Mulți oameni se bucură de ritmul cardiac mai mare și izbucnirea de produse chimice creier fericit pe care le produce. Dar pentru ceilalți, alergatul este o grindă pe care trebuie să o forțeze. Pentru a beneficia de un antrenament, acesta trebuie să fie unul pe care vă bucurați și îl va face zi de zi.

Dacă vă place să fugi, atunci alerga. Dacă dorești să fugi, dar îți place să mergi, atunci mergi pe jos. Veți avea nevoie să petreceți mai mult timp pentru a merge la distanța de care aveți nevoie pentru a arde caloriile pe care doriți să le ardeți.

Dacă doriți să începeți să rulați, puteți adăuga intervale de alergare la antrenamentele de mers pe jos. Veți beneficia de acele explozii de viteză și ardere de calorii în plus. Treptat, puteți mări lungimea intervalelor de rulare până când veți fi difuzate continuu.

4.1
Evaluare totală: 31
5
15
4
3
3
3
2
3
1
0