10 ceasuri de cea mai bună calitate


10 ceasuri de cea mai bună calitateCeasurile de ceas cu ceasuri calorice se vând ca niște hotcakes pe piața extinsă pentru tehnologia purtată. Progresele tehnologice incitante au facilitat capacitatea sportivilor si sportivilor de weekend de a-si invata nivelul de activitate, de a se motiva si, prin urmare, sa faca progrese mai mari in ceea ce priveste obiectivele de fitness sau pierderea in greutate.

Pentru 2015, iată câteva dintre cele mai bune produse de ceasornicărie disponibile pentru consumatorii cu stil activ de viață:

1. FitBit Flex

Fitbit Flex cel mai bine vândut ceas cu ceas de calorii pe Amazon. Este un contor clasic de calorii popular printre utilizatorii care încearcă să piardă în greutate într-o manieră mai sistematică. Pe lângă datele live, acesta oferă o estimare personalizată a caloriilor arse pe baza trăsăturilor personale precum sexul și greutatea.

Fitbit Flex are caracteristici atractive, cum ar fi monitorizarea somnului și evaluarea obiectivelor, dar nimic prea fantezist. În plus față de realizarea unui ceas de mare calorifer, Fitbit are reputația de a rămâne în spatele produsului. Noi credem ca ceasul Flex este o alegere ideala pentru oameni noi in lumea traducerilor de fitness.

>> Faceți clic aici pentru a obține Fitbit Flex în vânzare <<

2. Monitor de viteză cardiac Polar RS300X și Calculator

Dacă sunteți în căutarea unui ceas de ardere a caloriilor cu toate caracteristicile de bază și de măsurare a timpului, probabil veți aprecia un ticker Polar ca RS300X. Câteva alte dispozitive oferă o combinație optimă de funcționalitate și ușurința în utilizare.

Polar RS300X monitorizează ritmul cardiac, viteza și distanța cu o precizie olimpică. Ultimele 16 sesiuni de practică sunt disponibile pentru urmărirea ușoară a progresului. Și puteți desemna "zone sportive personale" pentru a vă îndruma spre exerciții stabile la intensitatea perfectă. Nu este prea scump sau prea ieftin, modelul RS300X este o alegere satisfăcătoare pe piață pentru mulți alergători.

>> Faceți clic aici pentru a obține monitorul de viteză cardiac Polar RS300X de vânzare <<

3. Garmin vívofit 2

Vivozitul 2 este produs de binecunoscutul producător de produse GPS, Garmin. Adevărat la formă, vivofit se bazează pe puterea GPS. Tehnologia permite urmărirea distanței, a caloriilor sau a timpului, alegerea dvs. Scopurile personale cresc în timp, pentru a vă provoca provocarea.

Pentru motivare, vivofit oferă o avertizare sonoră care vă amintește să vă scoateți fundul și să mutați, după cum este necesar. Această funcție este utilă pentru cei cu birou care au nevoie de un memento subtil pentru a opri și întinde sau se plimba în fiecare așa de des. Ceasul pentru arderea calorii vivofit se mândrește cu un an impresionant de viață a bateriei, mai bine decât aproape orice alt ceas de ardere a caloriilor. Este un pas deasupra modelelor de ceas cu arzător cu calorifer de grădină, oferind o caracteristică bogată stabilită pentru bani.

>> Click aici pentru a obține Garmin vívofit 2 în vânzare <<

4. Nike + FuelBand SE

Ca și Nike? Marca FuelBand SE nu va dezamăgi, cu stilul clasic Nike și un nivel de funcționalitate dorit pentru un preț decent. Fuelband utilizează ritmul, distanța și turele pentru a calcula rata de ardere a caloriilor. Datele produse de dispozitiv sunt măsurate parțial în "NikeFuel", o unitate de urmărire care este, după cum spun producătorii, "o modalitate universală de a măsura mișcarea pentru toate tipurile de activități".

Aici trebuie să avem încredere în Nike cu privire la exactitatea datelor produse, deoarece nimeni nu știe ce se întâmplă într-un calcul NikeFuel. În ansamblu, cumpărătorii par a fi mulțumiți. Nike + FuelBand este un bun pariu pentru cei activi care doresc ceva frumos, dar nu de asemenea frumos.

>> Faceți clic aici pentru a obține Nike + FuelBand SE în vânzare <<

5. Misfit Shine

Realizat pentru o piață de top, minimalistul Misfit Shine nu este aproape la fel de deviant cum sugerează și numele său. Fabricat din aluminiu de calitate pentru aeronave, Shine are multiple funcții de urmărire care oferă în mod colectiv o imagine mai completă a sănătății dvs., inclusiv un jurnal unic de fotografie alimentar zilnic care leagă dieta dumneavoastră și obiectivele de exercițiu.

Misfit păstrează evaluarea obiectivului simplă, cu un halo elegant de lumini LED care înconjoară fața ceasului, care sunt aprinse până în măsura în care ați atins obiectivul dvs. de activitate în fiecare zi: "motivația dintr-o privire".

Ofertele Shine oferă multe opțiuni de culoare frumoase, cum ar fi "vinul" opulent și furtuna "albastră". Utilizează o baterie care durează cel puțin șase luni, mai mult decât majoritatea. Este un pick premium pentru cei care doresc un ceas echilibrat de calorii echilibrat, care face toate lucrurile potrivite, si le face bine.

>> Faceți clic aici pentru a vă pune la dispoziție Misfit Shine <<

6. Trainerul Ironman de la Timex pentru bărbați

Trainerul Timex Ironman Road vă poate ajuta să nu faceți nimic perfect nivelul consumului de calorii. Cu Ironman, puteți măsura recuperarea și rata de vârf a inimii și, desigur, caloriile arse în timpul antrenamentului. De asemenea, la bord este un cronometru de numărătoare inversă și nu unul, ci două alarme zilnice cu autoservire. Oh, și spune și timp.

Numeroși contoare de calorii suferă de inexactitate, dar nu de aceasta. Într-un efort de a-și îmbunătăți precizia, ceasul este proiectat pentru a elimina "interconectarea" și alte potențiale surse ambientale de interferență electronică. Ironman-ul este ca un cuțit elvețian de cuțite de fitness.

>> Faceți clic aici pentru a afla cum Trainerul Ironman Timex pentru bărbați se află în vânzare <<

7. False UP24

Jawbone bazat pe San Francisco este un lider în widget-urile de fitness pentru uzură. Sosul său secret este tehnologia proprietară "UP", premisă pe o colecție de senzori complexi care captează date despre activitățile dumneavoastră zilnice și o folosesc pentru a conduce progresul lumii reale, așa cum se vede în ceasul UP24 subțire.

Dispozitivul dvs. UP24 conține un "antrenor inteligent" al cărui scop principal este să vă motiveze să faceți cel puțin o alegere sănătoasă pe zi.Design-înțelept, tracker-ul Jawbone este elegant și discret. Cu ajutorul sincronizării datelor în timp real, măsurătorilor de somn adânci și ușoare, alertelor în așteptare și compatibilității cu multe aplicații terțe, Jawbone este o valoare extrem de bună pentru bani.

>> Faceți clic aici pentru a obține Jawbone UP24 la vânzare <<

8. Vârful de bază

Acesta este unul dintre cele mai scumpe trackere din lista noastră, dar poate fi și cel mai bun ceas cu ceas caloric din toate. Sistemul de urmărire a sănătății Basis Peak este o piesă de mână de ultimă generație care, după cum vă puteți imagina, nu face decât să numere calorii.

Baza include un monitor de ultimă generație pentru ritm cardiac care nu necesită o curea pentru piept pentru utilizare. Detectează automat diferite activități cum ar fi mersul pe jos, alergarea și ciclismul. De asemenea, există evaluări personalizate, "habit", și scoruri automate ale calității somnului. Baza foarte automatizată vă poate oferi o analiză detaliată de care aveți nevoie pentru a cuantifica și optimiza pe deplin nivelurile de activitate. Prețul poate fi în valoare de cel mai serios geeks de fitness.

>> Faceți clic aici pentru a obține Vârful Basis la vânzare <<

9. X-Doria KidFit

Aceasta este pentru copii. Tinerii care construiesc obiceiuri sanatoase din timpuri sunt mai predispusi sa fie sanatosi pe toata durata vietii lor. X-Doria KidFit vă poate ajuta. Un ceas de numarare a caloriilor facut pentru cei cu varsta cuprinsa intre 5 si 13, aceasta activitate de slap-on, wireless si tracker de somn permite utilizatorilor tineri sa-si stabileasca propriile obiective si sa se distreze incercand sa le atinga. USB-compatibil și cu telefonul inteligent, X-Doria face părinții și copiii un serviciu prin aducerea acestui consumator de calorii la prețuri accesibile pe piață.

>> Faceți clic aici pentru a obține X-Doria KidFit în vânzare <<

10. Monitorul de frecvență cardiacă Polar FT4

Monitorul de frecvență cardiac Polar FT4 este mult mai mult decât un monitor de ritm cardiac! Este un contor de calorii, de asemenea, și puteți chiar să-l conectați la echipamente de gimnastică compatibile, cu ajutorul tehnologiei GymLink. Caracteristicile suplimentare includ o curea de piept pentru ritm cardiac, realizată din tesatura moale, confortabilă, care se potrivește cu forma corpului. Monitorul este rezistent la apă și include o baterie înlocuibilă.

Acesta este unul dintre cele mai populare contoare de calorii pe care le veți găsi, cu mai mult de 5.000 de comentarii pe Amazon.com din momentul acestui post! Prețul este rezonabil, este testul timpului și vă oferă o valoare incredibilă.

>> Faceți clic aici pentru a obține monitorul de frecvență cardiac Polar FT4 de vânzare <<

4.2
Evaluare totală: 36
5
10
4
1
3
3
2
1
1
1