Verificați procentajul de grăsime corporală online

interwebJerkwitAttitude

suspin, nu pot să jignesc, dar trebuie să fiu foarte simplu despre asta. când "umblați", faceți exerciții? faci muncă? dacă nu este singura persoană pe care înșelăciunea ta o reprezintă sinele tău. asta-i ceva ce ar trebui să auzi atleții spunând în timpul antrenamentului. ok, dar ce înseamnă aceasta și cum să o aplicați? dacă nu vă transpirați că nu vă faceți nimic, timpul petrecut este irosit. există un număr infinit de modalități de tren și de formare. din păcate, din punct de vedere medical, este imposibil să pierzi în greutate așa cum îți cereți adăugând o perioadă de exerciții fizice sau exerciții, va trebui să-ți schimbi stilul de viață. nu spun ca trebuie sa renunti la dulciuri pe care trebuie doar sa le castigi, am mancat o jumatate de kilogram de ciocolata astazi im 17% din greutatea corporala rn .... dieta nu functioneaza, toti cei mai grasi oameni stiu ca sunt dieta mare fanii și mine și ceilalți oameni slabi știu să mănânce ce vrem, da 3 pizza o masă nici o problemă, l-ați câștigat? mușchii ăștia țipă pentru asta? obțineți o veste de greutate câteva benzi de rezistență și greutăți ale membrelor dacă dvs. de neimaginat să vă dați seama cum să vă transformați rutina zilnică în programul de antrenament dorit ... adică dacă o doriți ... prizonierii din întreaga lume au dat seama cum să stai în formă ... dacă nu ești în formă, doar îmi spune că nu era suficient de important pentru tine, nu o dorești. de aceea nu obtineti obiectivele. dont rahat de sine. atunci când lucrezi afară, dă-i totul, dacă îți ții singur singurul înșelăciune. Când faci ceva, fă-o la bine și folosește-l ca un instrument pentru a-ți îmbunătăți propria persoană. acesta este modul în care câștigătorii sunt făcuți. sunt un campion. niciodată nu mă vei depăși fiindcă eu sunt cel mai bun pe care la avut vreodată sau va fi, știu, dețin și cred în tine. Deci esti doar un alt shmuck putrezind in groapa ta asteptand sa moara? sau veți lua această lume ca pe un campion, cerând cele mai bune de la sinele vostru și tot ceea ce vă înconjoară?

de asemenea, pentru dulciuri avem niște ieftini. cumpărați dulciurile cu alimentele, nici unul dintre acele care economisesc carburi Bs lucruri pe care doriți o dimensiune porție care vă va satisface, poate sandwich-uri de înghețată peste o cada în acest fel puteți mânca două sau trei, mai degrabă decât întreaga cada și dvs. nu mănâncă un milion Fudge bars cuz ai nevoie doar de alta, alta imi place ciocolata cand im slăbesc I permit 1 bar de argint ori de câte ori vreau în timpul zilei spațiu în jur de o oră nu contorizarea ceasului mănâncă alimente reale în cazul în care este foame, aproximativ 6-8 pentru deșert nu mănâncă întreg pungă numai pentru volum. din nou, acest lucru nu înseamnă că te-ai înșelat. dacă mănânci o mulțime de mese mici (ar putea fi una sau două sanwiches pe masă), în ziua în care ar trebui să fii mulțumit ... im imi pare rau daca te simti im bathing te, dar am vazut atat de multi oameni fac misteaks descris trebuie sa cred că poate că unde să ne îngrijorăm sentimentele de a tăia prostii destul de mult pentru a rezolva problema. câștig-o. pune munca în fiecare zi.

15 ianuarie 2018

Verificați procentajul de grăsime corporală online

Salt la navigație Salt la căutare
"Figura femeie" se redirecționează aici. Pentru alte utilizări, consultați Figura Femeie (dezambiguizare).

Detaliu de la Nașterea lui Venus de William-Adolphe Bouguereau, 1879

Forma corpului feminin sau figura feminină reprezintă produsul cumulat al structurii scheletice a unei femei și cantitatea și distribuția de mușchi și grăsimi pe corp.

Ca și în cazul majorității trăsăturilor fizice, există o gamă largă de normalități ale formelor de corpuri feminine.

Atenția sa concentrat asupra corpului feminin ca sursă de plăcere estetică, atracție sexuală, fertilitate și reproducere în majoritatea societăților umane. Există și au existat diferențe mari în ceea ce ar trebui să fie considerată o formă ideală sau preferată a corpului, atât din punct de vedere al atractivității, cât și din motive de sănătate.

Trupurile femeilor apar într-o serie de forme. Figura femeii este de obicei mai restrânsă la talie decât la bust și șolduri. Bustul, talia și șoldurile sunt numite puncte de inflexiune, iar rapoartele circumferințelor lor sunt folosite pentru a defini formele corpului de bază.

Fiziologie

Impactul estrogenilor

Estrogenii au un impact semnificativ asupra formei corpului femeii. Acestea sunt produse atât la bărbați, cât și la femei, dar nivelul lor este semnificativ mai mare la femei, în special la cei de vârstă reproductivă. Pe lângă alte funcții, estrogenii promovează dezvoltarea unor caracteristici sexuale secundare feminine, precum sânii și șoldurile.[1][2][3] Ca urmare a estrogenilor, în timpul pubertății, fetele dezvoltă sânii și șoldurile lor se lărgesc. Lucrand impotriva estrogenului, prezenta testosteronului la o femeie pubescenta inhiba dezvoltarea sânilor si promoveaza dezvoltarea musculara.[4][5]

Nivelurile de estrogen cresc semnificativ in timpul sarcinii. O serie de alte modificări apar de obicei în timpul sarcinii, inclusiv mărirea și creșterea fermității sânilor, în principal datorită hipertrofiei glandei mamare ca răspuns la prolactina hormonală. Mărimea mameloanelor poate crește considerabil. Aceste modificări pot continua în timpul alăptării. Sânii revin, în general, la aproximativ mărimea lor anterioară după sarcină, deși s-ar putea să existe o ușoară creștere.

Sânii pot scădea în dimensiune la menopauză dacă nivelul estrogenilor scade.

Distribuția grăsimilor

Vezi de asemenea: Distribuția grăsimilor genoide
Estrogenul cauzează stocarea grăsimii pe fese, șolduri și coapse ale unei tinere, dar nu talie

Estrogenii pot afecta, de asemenea, forma corpului feminin într-o serie de alte modalități, inclusiv creșterea stocurilor de grăsimi, accelerarea metabolismului, reducerea masei musculare și creșterea formării osoase.

Estrogenii determină creșterea conținutului de grăsimi într-un corp feminin decât într-un corp masculin.[6][7] De asemenea, ele afectează distribuția grăsimilor corporale,[8] provocând îngrășarea grăsimilor în fese, coapse și șolduri la femei,[9][10] dar, în general, nu în jurul taliei lor, care vor rămâne aproximativ aceeași dimensiune ca înainte de pubertate. Hormonii produși de glanda tiroidă reglează rata metabolismului, controlând cât de repede organismul folosește energia și controlează cât de sensibil ar trebui organismul să fie față de alți hormoni. Distribuția grăsimilor corporale se poate schimba din când în când, în funcție de obiceiurile alimentare, nivelurile de activitate și nivelurile hormonale.

Când femeile ajung la menopauză și estrogenul produs de ovare scade, grăsimile migrează de la fese, șolduri și coapse la talie;[11] ulterior grăsimea este stocată la nivelul abdomenului.[12]

Recomandările privind procentul de grăsimi corporale sunt mai mari pentru femele, deoarece această grăsime poate servi drept rezervă de energie pentru sarcină. Bărbații au grăsimi subcutanate mai puțin pe fețe datorită efectelor testosteronului;[13] testosteronul reduce, de asemenea, grăsimile prin facilitarea metabolizării rapide. Lipsa de estrogen la bărbați duce, în general, la depozitarea mai multor grăsimi în jurul taliei și a abdomenului (producând o "formă de mere").

muşchii

Testosteronul este un hormon steroid care ajută la construirea și menținerea mușchilor cu activitate fizică, cum ar fi exercițiile fizice.[14] Cantitatea de testosteron produsă variază de la un individ la altul, dar, în medie, o femeie adultă produce aproximativ o zecime din testosteronul unui bărbat adult, însă femeile sunt mai sensibile la hormon.[15] Mușchii cel mai probabil afectați sunt mușchii pectorali, bicepsii și tricepsii în brațe și cvadricepsul coapselor.

Pe de altă parte, estrogenii reduc masa musculară. Masa musculară se schimbă de-a lungul timpului, ca urmare a modificărilor în nivelurile de testosteron și estrogen și exercitarea, pe lângă alți factori.

Modificări ale formei corpului

Procesul de îmbătrânire are un impact inevitabil asupra formei corporale a unei persoane. Nivelurile de hormoni sexuali ale unei femei vor afecta distribuția grăsimilor pe corpul ei. Potrivit dr. Devendra Singh, "Forma corpului este determinată de natura distribuției de grăsime corporală care, la rândul său, este corelată în mod semnificativ cu profilul hormonului sexual al femeilor, riscul bolilor și capacitatea de reproducere".[16] Concentrațiile de estrogen vor influența în cazul depozitării grăsimilor corporale.[17]

Înainte de pubertate atât bărbații cât și femeile au un raport similar taliei-șoldului.[16] La pubertate, hormonii sexuali ai unei fete, în principal estrogenii, vor promova dezvoltarea sânilor și un pelvis mai larg înclinat înainte pentru a purta copii și până la menopauză nivelele de estrogen ale femeii îi vor determina organismul să stocheze excesul de grăsime în fese, solduri și coapse,[17][18] dar, în general, nu în jurul taliei, care va rămâne aproximativ aceeași dimensiune ca înainte de pubertate. Acești factori au ca rezultat faptul că raportul taliei / șoldului femeilor (WHR) este mai mic decât cel al masculilor, deși bărbații au tendința de a avea un raport mai mare la nivelul taliei până la nivelul șoldului (WHR). în general, au mușchii mult mai mari, mai mușchi și mai largi, mușchii pectorali, mușchii mari și mușchii latissimus dorsi.

În timpul și după sarcină, o femeie prezintă modificări ale formei corpului. După menopauză, cu scăderea producției de estrogen de către ovare, există o tendință de redistribuire a grăsimilor de la fesele, coapsele și coapsele femelelor până la talie sau abdomen.[11]

Sânii fetelor și a femeilor aflate în stadii incipiente de dezvoltare sunt de obicei "înalte" și rotunjite, în formă de cupole sau conuri, și se extind aproape orizontal de peretele toracic al unei femei. De-a lungul timpului, tendința de creștere a sânilor tinde să crească datorită greutății lor naturale, relaxării structurilor de sprijin și îmbătrânirii. Sânii se spală dacă ligamentele devin alungite, un proces natural care poate apărea în timp și este, de asemenea, influențat de mușchiul sânului în timpul activității fizice (vezi sutienul Sport).

măsurători

Consultați de asemenea: Măsurători de bust / talie / șold
Sursa, Jean Auguste Dominique Ingres, 1856
In apa de Eugene de Blaas, 1914

Circumferințele bustului, taliei și șoldurilor și rapoartele dintre ele au fost o metodă larg răspândită pentru definirea formei corpului femeii în culturile vestice timp de câteva decenii după cel de-al doilea război mondial și sunt încă folosite în unele subculturi nord-americane în acest scop. Acestea includ termeni precum "dreptunghiular", "lingură", "triunghi inversat" sau "clepsidră".[19] Măsurătorile sunt în general descrise folosind trei numere pentru a descrie dimensiunile corporale sau "BWH".

Măsurarea banda este măsurată, în general, în jurul torsului femeii, imediat sub sânii ei, deasupra pliului infraroșu, paralel cu podeaua.[20][21] Dimensiunea paharului este determinată prin măsurarea pe creasta sânului și calculând diferența dintre măsurarea respectivă și măsurarea benzii.[20][22] Talia se măsoară la mijlocul dintre marginea inferioară a ultimei nervuri palpabile și vârful creastei iliace. Șoldurile sunt măsurate la cea mai mare circumferință a șoldurilor și feselor.[23]

Talia este de obicei mai mică decât bustul și șoldurile, cu excepția cazului în care există o proporție mare de grăsime corporală distribuită în jurul acesteia. Cât de mult bustul sau șoldurile infloresc spre interior, spre talie, determină forma structurală a femeii. Forma clepsidră este prezentă în doar aproximativ 8% dintre femei.[19]

Forme feminine în industria modei

Formele corpului sunt adesea clasificate în industria modei într-una din cele patru forme geometrice elementare,[19] deși există foarte multe game de dimensiuni reale în cadrul fiecărei forme:

Dreptunghiular
Măsurarea taliei este mai mică de 9 inci (23 cm) mai mică decât măsurătorile șoldurilor și busturilor.[19] Grăsimea corporală este distribuită predominant în abdomen, fese, piept și față. Această distribuție globală a grăsimii creează forma tipică a dreptunghiului (drept).
Triunghi inversat
Femeile în formă de femeie au umerii largi în comparație cu șoldurile (mai restrânse).[19] Picioarele și coapsele tind să fie subțiri, în timp ce pieptul arată mai mult în comparație cu restul corpului. Grăsimea este distribuită în principal în piept și față.
Linguriţă
Măsurarea șoldului este mai mare decât măsurarea bustului.[19] Distribuția grăsimii variază, iar grăsimea tinde să se depună mai întâi în fese, șolduri și coapse. În ceea ce crește procentul de grăsimi corporale, o proporție crescătoare de grăsime corporală este distribuită în jurul taliei și a abdomenului superior. Femeile din acest tip de corp tind să aibă o coapsă relativ mai mare, coapse mai groase, și un mic (er) bosom.
Clădire sau formă X (triunghiuri opuse, cu fața înăuntru)
Articolul principal: Figura clopotului
Șoldurile și bustul sunt aproape de aceeași mărime, cu o talie îngustă.[19] Distribuția grăsimilor corporale tinde să fie în jurul atât a corpului superior cât și a corpului inferior. Acest tip de corp mărește brațele, pieptul, șoldurile și spatele înainte de alte părți, cum ar fi talia și abdomenul superior.

Un studiu al formelor de peste 6.000 de femei, realizat de cercetători de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord în jurul anului 2005,[24] pentru îmbrăcăminte, a constatat că 46% erau dreptunghiulare, puțin peste 20% lingură, puțin sub triunghi inversat de 14% și clepsidră de 8%.[19] Un alt studiu a constatat că "talie medie a femeii sa extins cu șase centimetri de la anii 1950" și că femeile în 2004 erau mai înalte și aveau busturi și șolduri mai mari decât cele din anii 1950.[19]

Există mai multe variante ale sistemelor de codificare de mai sus:[25]

  • Sheldon: "Somatotype: {Plumper: Endomorf, Muscular: Mesomorph, Slender: Ectomorph}", anii 1940
  • "Scala corpului de construcție a lui Douty: {1,2,3,4,5}", 1968
  • Bonnie August "Scala corporală: {A, X, H, V, W, Y, T, O, b, d, i, r}", 1981
  • Simmons, Istook & Devarajan "Tehnica de identificare a figuratelor feminine (FFIT): {Hourglass, Bottom Hourglass, Top Shine, lingura, dreptunghi, diamant, oval, triunghi, triunghi inversat"
  • Scala de evaluare a formei corporale a lui Connell: {Hourglass, Pear, Rectangle, Triangle Inverted} ", 2006
  • Rasband: {Ideal, Triunghiular, Inverted Triangular, Rectangular, Hourglass, Diamond, Tubular, Rounded), 2006
  • Lee JY, Istook CL, Nam YJ, "Comparația formei corpului dintre SUA și femeile coreene: {Hourglass, Bottom Hourglass, Top Hourglass, lingură, triunghi, triunghi inversat, dreptunghiular", 2007).

Hârtia lui Lee propune ca următoarea formulă să fie utilizată pentru identificarea tipului de corp al unui individ:

Clepsidră
Dacă (bust - șolduri) ≤ 1 "ȘI (șolduri - bust) <3.6" AND (bustă - talie) ≥ 9 "SAU (șolduri -
Cutie clepsidră de fund
Dacă (șolduri - bust) ≥ 3,6 "ȘI (șolduri - bust) <10" AND (șolduri - talie) ≥ 9 "AND (șold /
Top clepsidră
Dacă (bust - șolduri)> 1 "AND (bust - solduri) <10" AND (bust - talie) ≥ 9 "
Linguriţă
Dacă (șolduri - bust)> 2 "AND (șolduri - talie) ≥ 7" ȘI (șold mare / talie) ≥ 1,193
Triunghi
Dacă (șolduri - bust) ≥ 3,6 "ȘI (șolduri - talie) <9"
Triunghi inversat
Dacă (bust - șolduri) ≥ 3,6 "AND (bust - talie) <9"
Dreptunghi
Dacă (șolduri - bust) <3.6 "AND (bust - șolduri) <3.6" AND (bust - talie)

În plus, un număr de standarde de dimensionare a hainelor la nivel național și internațional definesc sistemele de codare a formei corpului care clasifică un individ de la piept până la talie și / sau valori ale valorii circumferinței șoldului, de ex.

Chineză [GB / T1335.1-1997] Body Shape Clasificări după: Piept - circumferințe talie
Codul formei Masculin Femeie
Y 17-22 cm 19-24 cm
A 12-16 cm 14-18 cm
B 7-11 cm 9-13 cm
C 2-6 cm 4-8 cm
Japoneză [JIS L 4005 - 2001] Body Shape Clasificări după: circumferințe Hip - piept
Codul formei Femeie
Y 0 cm
A 4 cm
AB 8 cm
B 12 cm
Coreea de Sud [KS K 0051: 2004] Body Shape Clasificări după: circumferințe Hip - piept
Codul formei Femeie
H 0-3 cm
N 3-9 cm
A 9-12 cm

Dimensiuni

Dimensiunile femeii sunt adesea exprimate de circumferința din jurul celor trei puncte de inflexiune. De exemplu, "36-29-38" în unitățile imperiale ar însemna un bust de 36 inch, o talie de 29 inchi și șold de 38 inci.

Măsura de bust a unei femei este o combinație între coșul cu coastele și dimensiunea sânilor. Pentru confort, se folosesc măsurători ale sutienului. De exemplu, deși măsurătorile nu sunt aplicate în mod consecvent, o femeie cu o dimensiune sutienă de 36B are o coadă de 36 centimetri în circumferință și o bustă de 38 centimetri; o femeie cu dimensiunea sutienului 34C are o cutiuta de 34 centimetri in jurul ei, dar o busta mai mica de 37 centimetri. Cu toate acestea, femeia cu o dimensiune a sânului 34C va apărea "bustier" din cauza diferenței aparente a raportului dintre bust și gât.

Înălțimea va afecta și aspectul figurii. O femeie care are 36-24-36 la o înălțime de 5 ft 2 (1.57 m) va arăta diferit de o femeie care are 36-24-36 la o înălțime de 5 ft 8 in (1.73 m). Deoarece figura femeii mai inalte are o distanta mai mare intre punctele de masurare, ea va aparea din nou mai subtire sau mai putin curva decat corespondentul ei mai scurt, din nou, chiar daca ambele au acelasi raport BWH. Acest lucru se datorează faptului că femeia mai înaltă este de fapt mai subțire, exprimată prin raportul dintre înălțime și dimensiune.

Utilizarea măsurătorilor BWH pentru orice altceva decât fixarea îmbrăcămintei este astfel înșelătoare. BWH este un indicator al distribuției grăsimii, nu al procentului de grăsimi.

Asociatia Britanica a Agentilor Model (AMA) spune ca modelele de sex feminin ar trebui sa fie in jur de 34-24-34 (86-61-86 cm) si cel putin 5 ft 8 in (1,73 m) inaltime.[26]

Percepții culturale

Portretul Arnolfini de Jan van Eyck descrie un bărbat și o femeie la modă în secolul al XV-lea.
Adam și Eva de la Viena Diptych de Hugo van der Goes. Edomul proeminent al Evei este tipic pentru nuduri în secolul al XV-lea.

Figura subțire de clepsidră, văzută ca un ideal corpos astăzi de către unii, nu a fost întotdeauna forma dorită a corpului. Tipul de corp ideal, conceput de membrii societății, sa schimbat de-a lungul istoriei. Figurinele de venez din epoca de piatră arată preferința prealabilă a tipului de corp: steatopiagia dramatică. Accentul pe burta, sânii și fese proeminente este probabil rezultatul atât al esteticii de a fi hrănit și estetic de a fi fertil, trăsături care au fost mai greu de realizat la acea vreme. În sculpturile din Grecia clasică și din Roma antică, corpurile de sex feminin sunt mai tubulare și în mod regulat proporționate.[27]:5 În esență, nu se acordă nici un accent pe nici o parte particulară a corpului, nu sânii, fesele sau burta.

Mergând mai departe, există mai multe dovezi că moda a dictat oarecum ceea ce oamenii credeau că sunt proporțiile potrivite de sex feminin. Acesta este cazul deoarece corpul este văzut în primul rând prin îmbrăcăminte, care schimbă mereu modul în care sunt concepute structurile de bază.[28]: Xii-xiii Primele reprezentări ale femeilor cu adevărat la modă apar în secolul al XIV-lea.[28]:90 Între secolele al 14-lea și al 16-lea din nordul Europei, bilele înfundate erau din nou de dorit, totuși statura restului figurii era în general subțire. Acest lucru este cel mai ușor vizibil în picturile de nuduri din acel moment. Când privim imaginile îmbrăcate, burta este adesea vizibilă printr-o masă de îmbrăcăminte care se ascunde, înfruntă și se învârte altfel. Din moment ce stomacul era singura caracteristică anatomică vizibilă, a devenit exagerată în imagini nud, în timp ce restul corpului a rămas minim.[28]:96–100, 106 În sudul Europei, în perioada renașterii, acest lucru era, de asemenea, adevărat. Deși esteticul clasic a fost reînviat și foarte atent studiat, arta produsă în perioada de timp a fost influențată de ambii factori. Acest lucru a dus la un standard de frumusețe care reconcilia cele două estetici prin utilizarea unor figuri clasic proporționale care aveau cantități non-clasice de carne și piele moale, căptușită.[28]:96–98,104

În picturile nud ale secolului al XVII-lea, precum cele ale lui Rubens, femeile goale par destul de grase. Cu toate acestea, după o inspecție mai atentă, majoritatea femeilor au staturi destul de normale, Rubens și-a pictat pur și simplu carnea cu roluri și bule care altfel nu ar fi acolo. Aceasta poate fi o reflectare a stilului feminin al zilei: o rochie lungă, cilindrică, cu corsete, cu accente satinate. Astfel, femeile lui Rubens au un corp tubular cu ornamente în relief.[28]:106,316 În timp ce corsetul a continuat să fie la modă în secolul al XVIII-lea, acesta sa scurtat, a devenit mai conic și, prin urmare, a început să accentueze talia. De asemenea, a ridicat și a separat sânii, spre deosebire de corsetele din secolul al XVII-lea, care comprimau și minimalizau sânii.În consecință, imaginile femeilor nude din secolul al XVIII-lea au tendința de a avea o talie foarte îngustă și sânii înalți și distinși, aproape ca și cum ar fi purtați un corsete invizibil.[28]:91, 112–116La maja desnuda este un exemplu clar al acestei estetici. Secolul al XIX-lea a menținut figura generală a secolului al XVIII-lea. Exemple pot fi observate în lucrările multora dintre artiștii contemporani, ambii artiști academici, cum ar fi Cabanel, Ingres și Bouguereau, și impresioniști, cum ar fi Degas, Renoir și Toulouse-Lautrec. Începând cu secolul 20, creșterea atletismului a dus la o slăbire drastică a figurii feminine. Acest lucru a culminat cu aspectul flapperului din anii 1920, care a informat moda moderna de atunci.[27]:4[28]:152

Ultimii 100 de ani cuprind perioada de timp în care acest tip de corp general a fost considerat atractiv, deși s-au înregistrat și mici modificări în perioada respectivă. Anii 1920 a fost momentul în care silueta generală a corpului ideal s-a diminuat. A existat o aplatizare dramatică a întregului corp, rezultând o estetică mai tânără.[28]:150–153 Odată cu evoluția secolului, dimensiunea ideală atât a sânilor cât și a feselor a crescut. Din anii 1950 până în 1960, această tendință a continuat cu o întorsătură interesantă a sanilor în formă de con, ca urmare a popularității sutienului de glonț. În anii 1960, inventarea miniskirtului, precum și creșterea acceptabilității pantalonilor pentru femei, au determinat idealizarea piciorului lung care a durat până în prezent.[28]:93–95 Urmând invenția sutienului push-up în anii 1970, pieptul ideal a fost un piept rotund, mai plin și mai mare. În ultimii 20 de ani dimensiunea medie a sutienului american a crescut de la 34B la 34DD,[29] deși acest lucru se poate datora creșterii obezității în Statele Unite în ultimii ani. În plus, cifra ideală a favorizat un raport tot mai mic de talie-șold, mai ales cu apariția și progresia software-ului digital de editare, cum ar fi Adobe Photoshop.[27]:4, 6–7

Probleme sociale și de sănătate

Venus la o oglindă,
4.2
Evaluare totală: 31
5
11
4
2
3
2
2
2
1
1