Informații importante pe care trebuie să le cunoașteți.

Unele femei care încearcă experiența intermitentă de post, ratările pierdute, tulburările metabolice și chiar menopauza precoce. Sigur, poate funcționa pentru unele femei. Dar iată de ce postul intermitent ar putea fi rău - chiar contraproductiv - pentru obiectivele dvs.

++++

Atâta timp cât îmi amintesc, tatăl meu a mâncat o dată pe zi. O singura data.

Dimineața se ridică și bea cafea neagră. Asta este - nu ouă, nici cereale, nici brioșă.

Prânz: nimic mai mult.

Pentru cină, el mănâncă o masă decentă la domiciliu.

Fin.

Totul este și mai impresionant, având în vedere că tata deține un restaurant!

Ca un copil, am ridicat din umeri. Dadele fac lucruri nebunești (cel puțin nu a jucat acordeonul). El a fost întotdeauna în stare bună de sănătate, iar la 74 de ani, el este astăzi.

Mama mea nu a putut fi mai diferită. Ea se află la masa de mic dejun în decurs de o oră de la trezire, niciodată nu-și pierde niciodată masa de prânz sau cină, iar dacă timpul dintre mese devine prea lung, se pregătește o gustare. Este genul de persoană care păstrează migdalele în mașina ei doar în cazul în care ea începe să se simtă drăgălașă în timp ce este afară.

Nu voi spune cât de în vârstă este mama, dar ea este, de asemenea, în stare bună de sănătate și a fost întotdeauna.

Cu ani în urmă, când am început să mă scufund într-o carieră dedicată studiului de nutriție și sport, am început să mă întreb:

Cum pot două persoane care mănâncă atât de diferit să fie la fel de sănătoase?

Pe atunci nu aveam nici o idee că tatăl meu avea la dispoziție decenii înaintea timpului său - un fel de pionier al unei diete acum super-buzzworthy numită postul intermitent.

Postul intermitent și sănătatea

Intermitent post (IF) este practica de a merge pentru perioade prelungite, fără a mânca.

Există o mulțime de modalități de a face acest lucru, inclusiv sărind peste mese, post alimentar alternativ, Eat Stop Eat și alții (e-book-ul gratuit PN al postului intermitent oferă un excelent rundown).

Există dovezi că, dacă s-ar face corect, ar putea ajuta la reglarea glucozei din sânge, la controlul lipidelor din sânge, la reducerea riscului de boală coronariană, la administrarea greutății corporale, la creșterea sau menținerea masei slabe, la reducerea riscului de cancer și multe altele.

Am publicat chiar și un articol care sugerează că ne-ar putea ajuta să trăim mai mult și mai puternic. Deci, firește, o mulțime de oameni încearcă.

O tendință de însoțire care a apărut: în timp ce unele femei care încearcă IF spun că este cel mai bun lucru care sa întâmplat cu ei de la grapefruit, alții raportează probleme serioase, cum ar fi consumul de alcool, întreruperea metabolică, perioadele menstruale pierdute și menopauza precoce. Acest lucru sa întâmplat la femei la fel de mici ca la mijlocul anilor '20.

Poate mama mea a fost pe ceva. Poate că IF este total diferită pentru femei decât pentru bărbați.

Postul și hormonii feminini

În marea schemă a deciziilor de sănătate ale vieții tale, experimentarea cu IF pare mică, nu-i așa? Din păcate - pentru unele femei, cel puțin - se pare că deciziile mici pot avea un impact mare.

Se pare că hormonii care reglează funcțiile cheie precum ovulația sunt incredibil de sensibili la consumul de energie.

Atât la bărbați, cât și la femei, axa hipotalamo-pituitar-gonadală (HPG) - funcționarea cooperativă a trei glande endocrine - acționează un pic ca un controlor de trafic aerian.

 • În primul rând, hipotalamusul eliberează hormonul de eliberare a gonadotropinei (GnRH).
 • Acest lucru îi spune hipofizei să elibereze hormonul luteinizant (LH) și hormonul folicular de stimulare (FSH).
 • LH și FSH acționează atunci asupra gonadelor (de exemplu, testicule sau ovare).
  • La femei, aceasta declanșează producția de estrogen și progesteron - pe care trebuie să eliberăm un ovul matur (ovulație) și să susținem o sarcină.
  • La bărbați, acest lucru declanșează producția de testosteron și producția de spermatozoizi.

Deoarece acest lanț de reacții se întâmplă într-un ciclu foarte specific, regulat la femei, impulsurile GnRH trebuie să fie foarte precis programate sau totul poate ieși din bătaie.

Pulsurile GnRH par a fi foarte sensibile la factorii de mediu și pot fi aruncați prin post.

Chiar și postul pe termen scurt (de exemplu, trei zile) modifică impulsurile hormonale la unele femei.

Există chiar și unele dovezi că lipsa unei singure mese obișnuite (desigur, fără a constitui o urgență în sine) poate începe să ne aducă în alertă, perking antenele noastre, astfel încât trupurile noastre sunt gata să răspundă rapid la modificarea aportului de energie în cazul în care continuă .

Poate de aceea anumite femei fac foarte bine cu IF, în timp ce alții se confruntă cu probleme.

De ce IF afectează hormonii femeilor mai mult decât bărbații?

Nu suntem complet siguri.

Dar ar putea avea legătură cu kisspeptina, o moleculă asemănătoare proteinei pe care neuronii o folosesc pentru a comunica între ei (și pentru a face lucruri importante).

Kisspeptin stimulează producția de GnRH la ambele sexe și știm că este foarte sensibil la leptină, insulină și ghrelin - hormoni care reglează și reacționează la foame și sațietate.

Interesant, mamiferele femele au mai mult kisspeptin decât masculii. Mai mulți neuroni kisspeptin pot însemna o sensibilitate mai mare la schimbările în balanța energetică.

Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care postul induce mai usor productia de kisspeptina a femeilor sa se scufunde, aruncand GnRH-ul in afara.

Punând totul împreună: studiul

Ar fi frumos să găsesc un studiu uman pentru a ilustra știința pe care am descris-o aici, dar, așa cum am menționat, nu există nici unul. Deci, în schimb, vom analiza un studiu recent despre șobolani:

Intervalul regimului de restricție pe bază de regim alimentar intermitent afectează negativ reproducerea la șobolani tineri: Un studiu al axei hipotalamo-hipofizo-gonadale.

metode

Subiecții au inclus 10 șobolani masculi și 10 șobolani de dimensiune normală.

 • Jumătate dintre șobolani au mâncat ori de câte ori doreau.
 • Cealaltă jumătate a mâncat numai în fiecare a doua zi. Între timpii de hrănire, mâncarea lor a fost îndepărtată și au postit.

Aceasta a continuat timp de 12 săptămâni, echivalentul a aproximativ 10 ani într-o viață umană.

Rezultate

Până la sfârșitul celor 12 săptămâni, șobolanii de sex feminin au pierdut 19% din greutatea corporală, nivelul lor de glucoză din sânge a scăzut și ovarele lor s-au diminuat.

În general, experimentul a afectat hormonii femelelor de șobolan mult mai semnificativ decât bărbații ".

În timp ce producția de kisspeptină a scăzut la șobolanii de sex masculin și feminin, la femele, LH a scăzut absolut, în timp ce estradiolul, un hormon care inhibă GnRH la om, a crescut de patru ori mai mare decât nivelul normal.

Leptina de hormon de apetit a fost de sase ori mai mica decat intr-un sobolan de sex feminin alimentat normal.

Au fost necesare doar 10-15 zile pentru ca experimentul să-și perturbe ciclul reproductiv.

Cu alte cuvinte, hormonii de șobolani femele - atât reproducători, cât și regulatori ai poftei de mâncare - au fost complet încurcați.

Ce înseamnă asta pentru oameni?

E greu de spus. Dar pe baza a ceea ce știm despre axa HPG, kisspeptin, relația hormonilor cu apetitul și sensibilitatea femeilor la factorii de mediu, este plauzibil că postul ar putea avea un efect dramatic similar la femelele umane.

Fertilitatea, satisface metabolismul

S-ar putea să vă gândiți: Asa de, Care e marele lucru dacă kisspeptinul scade și mi-e dor de câteva perioade? Nu am copii în curând, oricum.

Iată ce e.

Sistemul reproductiv feminin și metabolismul sunt profund interconectate. Dacă lipsesc perioadele, puteți să pariați că o grămadă de hormoni au fost întrerupte - nu doar pe cele care vă ajută să rămâneți însărcinată.

Luați acest instantaneu.

În general, femeile tind să mănânce mai puțin proteine ​​decât bărbații. Femeile postinute, evident, vor consuma chiar mai puțin.

Consumul de proteine ​​mai putin inseamna a lua mai putini aminoacizi.

Aminoacizii sunt necesari pentru a activa receptorii de estrogen și pentru a sintetiza factorul de creștere asemănător insulinei (IGF-1) în ficat. IGF-1 declanșează căptușirea peretelui uterin pentru a se îngroșa și progresia ciclului de reproducere.

Prin urmare, dietele cu proteine ​​scăzute pot reduce fertilitatea. (Să nu mai vorbim de sexytime.)

Și, important, estrogenul nu este doar pentru reproducere.

Avem receptori de estrogen în tot corpul nostru, inclusiv în creierul nostru, în tractul GI și în oase. Schimbați echilibrul estrogenului și schimbați funcția metabolică peste tot: cogniția, starea de spirit, digestia, recuperarea, metabolismul proteinelor, formarea osoasă ...

Când vine vorba de apetitul și echilibrul energetic, estrogenul funcționează în câteva moduri.

În primul rând, în piept, estrogenii modifică peptidele care vă semnalizează să vă simțiți plini (colecistokinină) sau flămânzi (ghrelin).

În hipotalamus, estrogenii stimulează, de asemenea, neuronii care opresc producția de peptide care reglează apetitul.

Faceți ceva care determină scăderea estrogenului și puteți să vă simțiți mult mai înfometați - și să mâncați mult mai mult - decât în ​​condiții normale.

Estrogenii sunt deci regulatori cheie metabolici.

Da, estrogeni, plural. Deoarece raporturile dintre metaboliții estrogenici (estriol, estradiol și estronă) se schimbă în timp. Înainte de menopauză, estradiolul este marele jucător. După menopauză, se scade, în timp ce estronul rămâne aproximativ același.

Rolul exact al fiecăruia dintre aceste estrogeni rămâne neclar. Dar unii teoretic că o scădere a estradiolului poate declanșa o creștere a depozitării grăsimilor. De ce? Deoarece grăsimea este folosită pentru a produce estradiol.

Acest lucru poate explica parțial de ce unele femei găsesc mai greu să-și piardă grăsimea după menopauză. Și ar putea servi ca motiv pentru a vă îngriji de sănătatea reproducerii - chiar dacă nu vă concentrați asupra copilăriei.

precizie-nutriție-în cazul în care-femei-fertilitate

Dar de ce!?!?!?

Știu, știu - nu este corect.

Bărbații ajung să meargă în jurul valorii de căutați rupt, și vă luptați pentru a obține abs. Ei bine, poate, din punct de vedere evolutiv, nu ar trebui să încercați atât de mult să obțineți stomacul de spălare dacă sunteți femeie.

Consumul redus de energie poate reduce fertilitatea la femei. Fiind prea slabă este un dezavantaj reproductiv. Corpurile feminine sunt deosebit de adaptate la orice amenințare la adresa energiei și fertilității.

Când vă gândiți la asta, acest lucru are un sens evolutiv bun.

Femelele umane sunt complet unice în lumea mamiferelor. Obțineți acest lucru: Aproape toate alte mamifere pot termina sau întrerupe o sarcină destul de mult ori de câte ori au nevoie. Ați știut acest lucru încă de la clasa de sănătate a școlii de mijloc: oamenii de sex feminin nu pot.

La om, placenta încalcă vasele de sânge materne, iar fătul este în plin control.

Bebelușul poate bloca acțiunea insulinei pentru a-și îngriji mai mult glucoza. Fătul poate chiar dilata vasele de sânge ale mamei, ajustând tensiunea arterială pentru a obține mai multe substanțe nutritive.

Copilul este hotărât să supraviețuiască indiferent de ce costă mama. Acest fenomen, pe care oamenii de știință îl compară efectiv cu relația gazdă-virus, este ceea ce se numește "conflict maternal-fetal".

Odată ce o femeie rămâne gravidă, ea nu poate să-i spună dulce fătului să nu mai crească. Rezultatul: Fertilitatea la momentul nepotrivit - cum ar fi, în timpul unei foamete - ar putea fi fatală.

Nu e de mirare că calea reproductivă este sensibilă la indicii metabolici la nivele multiple.

Cum corpul "cunoaște"?

OK, echilibrul hormonal al femeilor este deosebit de sensibil la cât de mult, cât de des și la ce mâncăm.

Dar cum trupurile noastre "știu" când produsele alimentare sunt limitate?

De mulți ani, oamenii de știință credeau că procentul de grăsime corporală a femeii a fost reglementat de sistemul său de reproducere.

Ideea era că, dacă rezerva dvs. de grăsime a scăzut sub un anumit procentaj (undeva în jur de 11% ar putea fi o estimare rezonabilă), hormonii s-ar deranja și perioada ta s-ar opri. Boom: nici un risc de sarcină.

Acest lucru are multe sensuri. Dacă nu există prea multe de mâncare, veți pierde grăsime corporală în timp.

Dar situația este de fapt mai complicată decât asta. La urma urmei, disponibilitatea alimentelor se poate schimba rapid. Și - după cum probabil știți dacă ați încercat vreodată să pierdeți greutatea - grăsimea corporală durează adesea o perioadă de scădere, chiar dacă consumați mai puține calorii.

Între timp, femeile care nu sunt în special lean poate opri, de asemenea, ovulația și își pierd perioadele.

De aceea oamenii de știință au ajuns să suspecteze că în general balanța energetică poate fi mai importantă pentru acest proces decât procentul de grăsime corporală per se.

Stresoare și balanțe energetice

În mod specific, echilibrul energetic negativ la femei poate fi de vină pentru efectul de domino hormonal despre care am vorbit. Și nu este vorba doar de mâncarea pe care o consumați.

Balanța energetică negativă poate rezulta din:

 • prea puțină mâncare
 • nutriție necorespunzătoare
 • exercițiu prea mult
 • prea mult stres
 • boala, infecția, inflamația cronică
 • prea puțină odihnă și recuperare

Heck, putem chiar să folosim rezervele de energie încercând să ne încălzim.

Orice combinație a acestor factori de stres ar putea fi de ajuns pentru a vă pune în balanță energetică negativă și pentru a opri ovulația: pregătirea unui maraton și alăptarea unei gripă; prea multe zile la rând la sala de sport și nu suficient de fructe și legume; intermitent post și busting fundul dvs. de a plăti ipoteca.

Te gândești, a făcut referire doar la plata ipotecii?

Pariezi. Stresul psihologic poate juca absolut un rol în deteriorarea echilibrului nostru hormonal.

Organele noastre nu pot spune diferența dintre o amenințare reală și ceva imaginar generat de gândurile și sentimentele noastre. (Cum vă faceți griji despre modul în care veți obține abs.)

Cortizolul hormonului de stres inhibă prietenul nostru GnRH și suprimă producția ovariană de estrogen și progesteron.

Între timp, progesteronul este transformat în cortizol în timpul stresului, astfel încât mai mult cortizol înseamnă mai puțin progesteron. Acest lucru duce la dominarea estrogenului în axa HPG. Mai multe probleme.

S-ar putea să vă plimbați cu 30% grasime. Dar dacă balanța energetică este negativă pentru o perioadă lungă de timp, mai ales dacă sunteți stresat, reproducerea se oprește.

Aceasta este teoria, oricum.

-Precizie-nutriție-scară, dacă-2

Ce e de făcut acum

Pe baza a ceea ce știm, postul intermitent afectează, probabil, sănătatea reproducerii dacă organismul îl vede ca un factor de stres semnificativ.

Orice lucru care afectează sănătatea reproducerii vă afectează sănătatea și fitness-ul general.

Chiar dacă nu intenționezi să ai copii.

Dar protocoalele intermitente de post se deosebesc, unele fiind mult mai extreme decât altele. Și factori cum ar fi vârsta, starea nutrițională, durata de timp în care vă repetați și celelalte stresuri din viața dumneavoastră - inclusiv exercițiile - sunt, de asemenea, relevante.

Asa de. Este postul pentru tine?

Având în vedere cât de mult rămâne neclar, aș sugera o abordare conservatoare.

Dacă doriți să încercați IF, începeți cu un protocol blând și acordați atenție modului în care se întâmplă lucrurile.

Opriți postul intermitent dacă:

 • ciclul menstrual se oprește sau devine neregulat
 • aveți probleme de a adormi sau de a rămâne adormiți
 • părul tău cade
 • începeți să dezvoltați o piele uscată sau o acnee
 • observați că nu vă recuperați din antrenamente la fel de ușor
 • vă răniți lent pentru a vindeca, sau veți obține fiecare bug-ul merge în jurul valorii
 • toleranța dumneavoastră la stres scade
 • starea ta de spirit începe să se învârtă
 • inima ta începe să pătrundă într-un mod ciudat
 • interesul vostru pentru romance fizzles (și părțile doamnei dvs. oprește aprecierea atunci când se întâmplă)
 • digestia dumneavoastră încetinește considerabil
 • te simți întotdeauna rece

Postul nu este pentru toată lumea

Adevărul este că unele femei nu ar trebui să se deranjeze chiar să experimenteze. Nu încercați dacă:

 • Esti insarcinata
 • aveți o istorie de mâncare dezordonată
 • ești stresat cronic
 • nu dormi bine
 • esti nou la dieta si exercitii fizice

Femeile gravide au nevoie de energie în plus. Deci, dacă începeți o familie, postul nu este o idee bună.

Dacã sunteþi sub stres cronic sau dacã nu dormi bine. Corpul tău are nevoie de îngrijire, nu de stres suplimentar.

Și dacă v-ați confruntat cu mâncarea dezordonată în trecut, probabil că ați înțeles că un protocol post vă poate duce într-o cale care ar putea crea probleme suplimentare pentru dvs.

De ce mizerie cu sănătatea ta? Puteți obține beneficii similare în alte moduri.

Dacă sunteți nou la dietă și exerciții fizice, ar putea arăta ca un glonț magic pentru pierderea în greutate.

Dar ar fi mult mai inteligent pentru a aborda orice deficiențe nutriționale înainte de a începe experimentarea cu posturi. Asigurați-vă că porniți mai întâi de la o fundație nutrițională solidă.

Ce să faceți dacă postul nu este pentru dumneavoastră

Cum te poți forma și pierde în greutate dacă postul intermitent nu este o opțiune bună pentru tine?

E simplu, într-adevăr.

Aflați elementele esențiale ale unei alimentații bune. Este de departe cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru sănătate și fitness.

Gatiți și mâncați alimente întregi. Fă sport regulat. Rămâneți consecvent. Și dacă vrei ceva ajutor să faci toate astea, închiriază un antrenor.

Sigur, postul intermitent poate fi popular. Și poate că fratele tău sau prietenul tău sau soțul tău sau chiar tatăl tău consideră că este un excelent ajutor pentru fitness și sănătate.

Dar femeile sunt diferite de bărbați, iar corpurile noastre au nevoi diferite.

Ascultați-vă corpul. Și fa ce ți se potrivește cel mai bine.

Pasionați de nutriție și sănătate?

Dacă da, și doriți să aflați mai multe despre aceasta, luați în considerare certificarea Precision Nutrition Level 1. Următorul grup începe în curând.

Despre ce e vorba?

Certificarea Precision Nutrition Level 1 este cel mai respectat program de educatie nutritionala din lume. Vă oferă cunoștințele, sistemele și instrumentele de care aveți nevoie într-adevăr să înțeleagă modul în care alimentele influențează sănătatea și starea de sănătate a unei persoane. În plus, capacitatea de a transforma aceste cunoștințe într-o practică de coaching înfloritoare.

Dezvoltat de peste 15 ani și dovedit cu peste 100.000 de clienți și pacienți, curriculumul de nivel 1 este singurul autoritate știința nutriției si arta coaching-ului.

Indiferent dacă sunteți deja la jumătatea carierei sau doar la început, certificarea de nivel 1 reprezintă traiectoria dvs. spre o înțelegere mai profundă a nutriției, a autorității de antrenare a acesteia și a capacității de a transforma ceea ce știți în rezultate.

[Desigur, dacă ești deja un student sau absolvent al certificării de nivel 1, verificați clasa Master 2 de certificare. Este o mentoră exclusivă, de un an, concepută pentru profesioniștii de elită care doresc să stăpânească arta coaching-ului și să facă parte din topul de 1% din antrenorii de sănătate și de fitness din lume.]

Interesat? Adăugați-vă numele în lista de preselectare. Veți economisi până la 33% și vă veți asigura locurile cu 24 de ore înainte de oricine altcineva.

Vom deschide noi locuri în următoarea noastră certificare Precision Nutrition Level 1, miercuri, 3 octombrie 2018.

Dacă doriți să aflați mai multe, am creat următoarea listă presală, care vă oferă două avantaje.

 • Plătiți mai puțin decât oricine altcineva. Ne place să recompensăm oameni care sunt dornici să-și mărească acreditările și sunt gata să se angajeze să obțină educația de care au nevoie. Așadar, vă oferim o reducere de până la 33% din prețul general atunci când vă înscrieți pentru lista preselectată.
 • Înscrieți-vă cu 24 de ore în fața publicului larg și creșteți șansele de a obține un loc. Deschidem doar programul de certificare de două ori pe an. Datorită cererii mari, spoturile din program sunt limitate și au fost vândute istoric în câteva ore. Dar când vă înscrieți în lista de preselectări, vă vom oferi ocazia să vă înregistrați cu 24 de ore înainte de oricine altcineva.

Dacă sunteți gata pentru o înțelegere mai profundă a alimentației, autoritatea de antrenare a acesteia și abilitatea de a transforma ceea ce știți în rezultate ... aceasta este șansa dvs. să vedeți ce poate face sistemul de coaching de nutriție profesională din lume pentru dvs.

Referințe

Faceți clic aici pentru a vedea sursele de informații menționate în acest articol.

Informații importante pe care trebuie să le cunoașteți.

Intermitent de post și fertilitate

Are post alimentar intermitent afectează negativ fertilitatea la femei?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am adresat femeilor care sunt posturi intermitente sau care sunt interesate de postul intermitent.

Biologia care stă la baza fertilității feminine umane este atât de complexă încât este oarecum surprinzătoare faptul că oamenii au continuat să se reproducă cu succes de milenii. Ovulația, implantarea și dezvoltarea timpurie a fătului necesită o orchestrație atentă a mai multor hormoni, inclusiv hormonul luteinizant (LH), hormonul foliculostimulant (FSH), estrogenul și progesteronul. Dacă acești hormoni sunt prea mari sau prea mici într-un anumit punct al ciclului femeii, concepția pur și simplu nu va avea loc. Prin urmare, femeile care încearcă să rămână gravide au dreptul să fie curioase cu privire la efectul postului intermitent asupra fertilității.

Oamenii, la fel ca toate mamiferele, sunt destul de buni în adaptarea la mediile lor. Cu toate acestea, nu este întotdeauna disponibilă o alimentație adecvată. Când mâncarea nu este abundentă, este mai mult impozitarea mamei să creeze o viață nouă și apoi să o ofere după ce se naște. În consecință, un mamifer tinde să răspundă la abundența relativă sau deficitul alimentar prin schimbarea fertilității sale interne.

Luați în considerare un exemplu extrem, și anume infertilitatea la femeile care suferă de anorexie nervoasă. Femeile cu anorexie psihică își restricționează grav aportul caloric, exercită agresiv și obsesii despre hrana și greutatea corporală. În consecință, femeile cu această tulburare tind să devină subponderale periculoase. Una dintre celelalte consecințe ale anorexiei nervoase este amenoreea, care este termenul medical pentru o întrerupere a perioadelor menstruale.1 Pierderea rapidă și susținută a greutății asociată cu exercițiul riguros afectează hipotalamusul și glanda pituitară. Aceasta distruge acei hormoni importanți, LH și FSH.2,3 În esență, auto-înfometarea și scăderea în greutate sub niveluri sănătoase cauzează infertilitate.

Desigur, anorexia nervoasă este un exemplu extrem. Din păcate, foarte puține studii clinice au examinat în mod direct efectele postului intermitent asupra fertilității la femei.4 Majoritatea se concentrează asupra perioadelor de foamete, de foame sau de boli - toate având o asemănare mică cu postul intermitent. Cu toate acestea, aceste studii arată, la un anumit nivel, că postul și reproducerea sunt legate.

Să ne uităm la ceea ce știm (din păcate, este cea mai mare parte colectată din experimente la rozătoare, nu la oameni). Condiționarea moderată a caloriilor poate extinde capacitatea de reproducere feminină mai târziu în viață (la șoarecii adulți) .4 Cu alte cuvinte, șoarecii cărora li sa permis să se hrănească numai pentru anumite perioade de timp au putut produce urmași mai târziu decât ar fi fost dacă s-au hrănit ad- libitum (alimentat liber) .3,5 Acest lucru se datorează faptului că ouăle conținute în ovare (la șoareci) nu degenerează la fel de repede în dieta cu conținut scăzut de calorii.5

Există informații despre postul intermitent privind fertilitatea la femei (oameni!)? Din păcate, în afară de postul extrem și de foame, există foarte puțin. Femeile olandeze care au experimentat foamete în timpul celui de-al doilea război mondial (aproximativ 500 de calorii pe zi timp de 6 luni) aveau mai multe șanse de a avea cicluri menstruale neregulate, dar nu au avut nicio scădere perceptibilă a fertilității sau a dimensiunii familiei finale.6 De fapt, în cele din urmă au avut mai mulți copii, mai mulți gemeni și au fost mai puțin susceptibili de a fi fără copii atunci când au devenit adulți6. Pe de altă parte, femeile care au cunoscut acest foamete al doilea război mondial au intrat în medie în menopauza naturală cu trei luni mai devreme decât cei care nu opusul a ceea ce se întâmplă la șoareci

Deci, postul intermitent afectează negativ fertilitatea la femei? Deși s-ar putea să pară un răspuns Magic 8-ball, răspunsul este neclar în acest moment. Doctorii. Skaznik-Wikiel și Polotsky au analizat recent avantajele și dezavantajele restricției calorice continue sau intermitente asupra sănătății reproducerii și au stabilit că, pur și simplu, nu știm răspunsul.4 În timp ce autorii afirmă că "postul intermitent poate fi benefic pentru sănătatea generală și bine "ele afirmă, de asemenea, că" impactul potențial dăunător al postului intermitent asupra reproducerii ... ar trebui studiat "4. Ei continuă să avertizeze femeile că nu se știe prea multe despre postul intermitent și fertilitatea la om pentru a ști dacă afectează pozitiv sau negativ fertilitate sau are vreun efect.

Studiu de caz:

Sara Young a urmat programul meu rapid de pierdere a grăsimilor din 2013.

"Am inceput Modificat Alimentare Zilnic Posta (ADF) 1 aprilie 2013 si a pierdut cu succes 20 de lire sterline in trei luni. Odata ce am intrat in modul de intretinere, am continuat Modificat ADF, dar a facut doar doua zile cu calorii reduse pe saptamana si mi- zile din când în când în timpul modului de întreținere, mi-am schimbat temporar la 16/8 sau 20/4, sau am făcut o combinație pentru a distruge monotonia.

sarayoung

În octombrie 2014, soțul meu și cu mine am decis să începem o familie. De când aveam 36 de ani și am fost în pilule pentru controlul nașterilor timp de 20 de ani consecutivi, am decis că vreau să fac tot ce pot din punct de vedere nutrițional pentru a crește șansele mele de a concepe în mod natural. După întreruperea controlului nașterilor, medicul a recomandat să aștepte trei luni înainte de a începe să încercăm să ne asigurăm că totul funcționează ca atare. În timpul celor trei luni, am trecut la 16/8 de calorii de întreținere și mi-a crescut grăsimea la 30% (anterior le-am stabilit la 25%). Am citit un studiu care implica lactate fără grăsimi și cum afectează fertilitatea, așa că am dezactivat laptele meu cu conținut scăzut de grăsimi sau fără grăsimi cu lapte integral (pentru utilizarea în shake-urile mele) și iaurt grecesc 2% în loc de greacă fără grăsimi. Am continuat să-mi limitez aportul de alimente prelucrate și m-am asigurat să-mi iau zilnic vitaminele prenatale.În prima lună am încercat, am rămas însărcinată! Cred că dieta ta joacă un rol important în fertilitate. Ovulația este cu siguranță afectată dacă nu mâncați suficient și dacă vă aflați sub orice stres. Din experienta mea, nu cred ca 1 & 1/2 ani de postul meu modificat de zi cu zi mi-a afectat fertilitatea. "

~ Sara Young

sara tânărăsara Yoct 18

Începeți postul de astăzi:

Te-ai saturat de a urma un plan de masă limitat de calorii și de a-ți exercita ore întregi pentru a obține rezultate pe care nu le poți întreține? Are corpul tău oprit pentru a răspunde dietei și exercițiului?

Contrar convingerilor populare, există o modalitate de a pierde grăsime în timp ce construim mușchi, și se numește Postul intermitent (IF). Și pentru că este fără efort, puteți menține rezultatele.

Vrei să știi când să mănânci prima masă? Doriți să știți de ce nu veți slăbi dacă nu mâncați micul dejun dimineața sau dacă vă antrenați? Doriți să știți de ce postul vă permite să ardeți grăsime?

Sunteți online și citiți acest articol și știți că vă puteți îmbunătăți pierderea de grăsimi și calitatea vieții, făcând câteva schimbări simple în rutina dumneavoastră. Majoritatea oamenilor care sunt serioși în ceea ce privește obținerea unor rezultate menținute, de asemenea, să aruncăm o privire la programul meu cuprinzător de post și program de antrenament denumit Fat Loss Fast System.

Vă mulțumim că ați avut timp să citiți articolul meu! Apreciez cu adevărat! Vă rugăm să nu ezitați să o împărtășiți cu prietenii dvs.!

Vorbim curand,

Sara

Referințe

 1. Katz MG, Vollenhoven B. Consecințele endocrine reproductive ale anorexiei nervoase. BJOG. Jun 2000; 107 (6): 707-713.
 2. Doufas AG, Mastorakos G. Axa hipotalamo-hipofizo-tiroidă și sistemul reproducător feminin. Ann N Y Acad Sci. 2000;900:65-76.
 3. Vyver E, Steinegger C, Katzman DK. Tulburări de alimentație și disfuncții menstruale la adolescenți. Ann N Y Acad Sci. 2008; 1135: 253-264. doi: 10.1196 / annals.1429.013
 4. Skaznik-Wikiel ME, Polotsky AJ. Avantajele și dezavantajele de sănătate ale restricțiilor continue și intermitente de calorii: mai multe întrebări decât răspunsuri. Maturitas. Nov 2014; 79 (3): 275-278. doi: 10.1016 / j.maturitas.2014.08.007
 5. Nelson JF, Gosden RG, Felicio LS. Efectul restrângerii dietetice asupra ciclicității estroase și a rezervelor foliculare la șoareci C57BL / 6J îmbătrânit. Biologia reproducerii. 1 aprilie 1985 1985; 32 (3): 515-522. doi: 10.1095 / biolreprod32.3.515
 6. Lumey LH. Rezultatele reproductive la femeile expuse prenatal la subnutriție: o revizuire a rezultatelor din cohorta de naștere a foametei din Olanda. Proceedings of the Society of Nutrition. 1998; 57 (01): 129-135. doi: doi: 10.1079 / PNS19980019
 7. Elias SG, van Noord PA, Peeters PH, Den Tonkelaar I, Grobbee DE. Restricția calorică reduce vârsta la menopauză: efectul foametei olandeze din 1944-1945. Menopauza. Sep-Oct 2003; 10 (5): 399-405. doi: 10.1097 / 01.gme.0000059862.93639.c1

 

4.6
Evaluare totală: 39
5
14
4
3
3
1
2
2
1
1