De ce celebritățile practică postul intermitent - Longevitate LIVE

Kheyrne Danu 2016-04-02

Imaginați-vă dacă ați avut un comutator care ar putea echilibra metabolismul dvs. și să facă o curățare profundă, fără utilizarea de kituri de detoxicare scump ventilator încurcat? Corpul tău este proiectat să facă acest lucru folosind un mecanism de geniu cunoscut sub numele de autofagie. Celebritatile au descoperit ca postul intermitent, sau autofagia, este una dintre cele mai bune tehnici folosite pentru a activa acest comutator de repornire anti-imbatranire.

Autofagia poate suna ca o gură, dar este, de fapt, sistemul de reciclare final. Acesta păstrează starea de sănătate a țesutului prin înlocuirea părților depășite și deteriorate ale celulei cu cele proaspete.

Celulele tale creează membrane care vânează resturi de celule moarte, bolnave sau uzate; gobble-le în sus; benzi pentru piese; si sa utilizeze moleculele rezultate pentru a energiei sau pentru a face noi piese celulare, explica Dr. Colin Champ, un oncolog certificat la bord si profesor asistent la Universitatea din Pittsburgh Medical Center. În procesul de autofagie, de asemenea, mănâncă orice organisme patogene cum ar fi bacteriile rele.

Consumul acestor biți periculoși creează combustibil pentru celulă, precum și reutilizarea părților sănătoase. Celulele pot digera, de asemenea, proteine ​​de lungă durată pentru a elibera aminoacizii, oferindu-vă mai mult combustibil. Acest proces este un promotor puternic al homeostaziei metabolice (echilibru). Într-un cuvânt, autofagia este o cheie importantă în încetinirea procesului de îmbătrânire.

Experții găsesc dovezi că autofagia joacă un rol în controlul inflamației și al răspunsului imun. Acesta poate ajuta la prevenirea creșterilor canceroase și a disfuncției metabolice, cum ar fi obezitatea și diabetul. Într-un set de studii efectuate la Universitatea de Medicină și Stomatologie din New Jersey, Eileen White și colegii ei au descoperit că autofagia protejează împotriva daunelor aduse ADN-ului. Când au inhibat autofagia, au observat mai multe anomalii cromozomiale, care sunt în mod obișnuit asociate cu tumorigeneza.

Exercițiul și postul

Exercițiu

În timpul exercițiului, am creat micro-lacrimi în țesuturi, unde se va rupe și se va reforma într-o stare mai puternică. Acest proces activează autofagia. Cheia prevenirii bolii și încetinirea procesului de îmbătrânire constă în optimizarea funcției mitocondriale și creșterea numărului mitocondrial. Din fericire, exercițiul vă ajută să faceți ambele. Membranele celulare își încep rapid sarcina de a înghiți și de a recicla țesutul deteriorat. Exercitiul stimuleaza mitocondriile, organelele din fiecare celula care produc ATP (energie). Cantitatea de exercitii necesare pentru a stimula autofagia la om este inca necunoscuta, cu toate acestea se crede ca exploziile scurte de exercitii intense sunt mai eficiente decat exercitiile usoare.

Carbohidrati slabi si putini

Reducerea aportului de carbohidrați este o modalitate foarte bună de a lovi autofagia în joc. Prin asta vreau să spun eliminarea alimentelor procesate, a produselor lactate cu conținut scăzut de grăsimi și a granulelor limitate. Dacă organismul primește alimentarea cu principal de combustibil din legume și grăsimi în loc de zahăr și proteine, are șansa să activeze sistemul autophagy. Fibrele vegetale nu sunt împărțite în zahăr, ci se deplasează în intestin unde sunt consumate de bacteriile benefice și transformate în grăsimi cu lanț scurt care vă îmbunătățesc efectiv sănătatea.

Manancarea prea multor proteine ​​animale poate stimula IGF-1 si mTOR, care sunt inhibitori puternici ai autofagiei. Limitarea proteinei la mai puțin de 70 de grame pe zi este posibil să transforme comutatorul autofagiei. Grasimile procesate vor împiedica, de asemenea, această stare regenerativă prin legarea la membrana mitocondrială interioară, făcând-o foarte susceptibilă la leziuni oxidante și moarte. Dacă vă concentrați pe consumul de avocado, măsline, nuci, nucă de cocos, semințe, ouă și pește și aveți cantități mici de carne și produse lactate la fiecare câteva zile, veți fi cel mai probabil de succes.

Păstrăv

Interzicerea postului

Folosit inițial la începutul anilor 1900 de către medici pentru a trata diferite tulburări, cum ar fi diabetul, obezitatea și epilepsia, postul intermitent este acum a face o revenire. Postul din mâncare pentru perioade de timp între 12 și 16 ore între cină și micul dejun pare să aibă beneficii multiple pentru sănătate. Recent, profesorul Mark Mattson, șeful Departamentului de Neuroștiințe al Institutului Național pentru Îmbătrânire și profesor de neurologie la Universitatea Johns Hopkins, sa angajat în ideea că postul intermitent ar putea reduce riscul bolilor degenerative ale creierului.

Mattson și colegii săi au arătat că postul de repaus periodic protejează neuronii împotriva diferitelor tipuri de stres dăunător la rozătoare. Postul se bazează pe autofagia moleculelor deteriorate care au fost legate anterior de bolile neurologice ale bolii Alzheimer, Parkinsons și alte boli neurologice. De asemenea, au avut rezultate foarte bune la pacienții cu astm bronșic. Una dintre efectele principale ale postului intermitent pare să fie creșterea răspunsului organismului la insulina, hormonul care reglează nivelul de zahăr din sânge. Aceasta este o veste promitatoare pentru cei care sufera de rezistenta la insulina.

În unele studii sa demonstrat că postul intermitent îmbunătățește funcția cognitivă, structura creierului și neuroplasticitatea, care contribuie la creșterea capacității de învățare și la menținerea creierului tânăr și adaptabil.

În ianuarie 2013, Michael Mosley și Mimi Spencer au lovit fluxul de sănătate pentru celebrități, publicând programul "Fast Diet", programul de 5: 2 posturi. Timp de două zile pe săptămână, nu neapărat la rând, unul scade consumul de alimente la 500 sau 600 de calorii pe zi. Ei sunt sfătuiți să bea multă apă și să mănânce în principal legume și proteine. 5: 2 este pentru pierderea în greutate, odată ce ați atins greutatea dvs. de gol puteți schimba până la 6: 1.

Celebrități precum Miranda Kerr, Liv Tyler, Christy Turlington, Ben Affleck, Beyonce și Hugh Jackman au fost raportate că folosesc forme de post intermitent, inclusiv Dieta rapidă.

Miranda Kerr
Miranda Kerr

 

Liv Tyler
Liv Tyler

 

Christy Turlington
Christy Turlington
Ben Affleck
Ben Affleck

 

Beyonce
Beyonce
Hugh Jackman
Hugh Jackman

postări asemănatoare

4.2
Evaluare totală: 30
5
14
4
5
3
1
2
2
1
1