9 exerciții înapoi pentru femei să-și piardă grăsimea din spate

Nimic nu ruinează o rochie fără bretele, cum ar fi umflarea sutienului.

Este timpul să eliminați grăsimea din spate și să scăpați de bulgăre de sutien și de spate pentru totdeauna pentru a vă putea roti LBD-ul și a vă arăta sculptura înapoi la următoarea petrecere.

Sună ușor, dar este mai ușor de zis decât de făcut mai ales în cazul grăsimilor din spate.

Înapoi este cunoscut ca o zonă în care grăsimea este foarte încăpățânată și greu de desprins.

De ce?

Este pentru că are strategiile potrivite pentru a stimula sângele în zona din spate pentru a obține acești acizi grași scoși din grăsimea depozitată unde se ascund în sânge, astfel încât ei să poată fi pe cale să se ardă.

Deci, care sunt strategiile potrivite?

Ei bine, arderea grasimilor este de fapt un proces în doi pași, iar strategiile potrivite vă dau un avantaj pe parcursul întregului proces.

Primul pas este numit Lipoliza. Este procesul de a scoate acizi grași din grăsimea stocată și a le introduce în sânge.

A doua etapă se numește Oxidare, unde acizii grași se ard în celulele musculare.

Când acest proces de oxidare este finalizat, grăsimea a dispărut pentru totdeauna.

Strategiile corecte de a arde grasimile complet

Masa: Ingestia calorică și frecvența. (Nu mănânci atât de des, astfel încât să puteți menține nivelul scăzut al insulinei)

Exercițiu: antrenament intensitate

Mâncarea care susține arderea grăsimilor constă în două lucruri. Gestionarea aportului de calorii și a frecvenței meselor.

În timp ce nu excesul de hrană nu este un principiu și un principiu larg înțelept, cât timp ar trebui să mergeți între mese este un subiect fierbinte, cu multe opinii diferite.

În ceea ce privește arderea grăsimilor, întindeți timpul între mese puțin mai mult.

Acest lucru este totul în legătură cu activitatea de insulină declanșată de aportul alimentar.

Deplasarea mai lungă între mese ajută la realizarea lipolizelor și scoate acizii grași din grăsimea stocată.

Lipoliza poate începe mai devreme de 2 ore în postul (stadiul gol al stomacului) și mai repede, mai mulți acizi grași sunt eliberați în sânge.

Dacă mâncați în mod constant, nu ajungeți niciodată la faza în care stomacul este gol și postit. Acest lucru împiedică acizii grași să iasă din depozitul de grăsimi și să intre în sânge pentru a fi procesați pentru oxidare.

Deci, primul lucru pe care îl puteți face pentru arderea grasimilor este să vă faceți aportul caloric corect și să vă întindeți postul puțin mai mult pentru a permite lipoliza și oxidarea să aibă loc.

Snacking de multe ori, pe de altă parte, poate inversa și provoca acizii grași să se întoarcă la depozit.

A doua strategie este exercitarea. Antrenamentele de înaltă intensitate care au loc în faza de repaus au fost dovedite cele mai eficiente în arderea grăsimilor.

9 Exerciții pentru a scăpa de grăsimea din spate

Prin creșterea consumului de energie în timpul procesului de lipoliză, puteți asigura o oxidare care să aibă loc și acizii grași să se ardă bine în celulele musculare.

Dacă doriți cu adevărat să ardeți aceste celule grase, atunci exercițiu în stare de nebuni. Dacă trăiești să mănânci și să mergi 3-4 ore fără să mănânci.

Încercați să vă mâncați ultima masă în jurul orei 19:00 și să faceți exercițiul dimineața următoare înainte de a lua micul dejun Acesta este cel mai ușor timp pentru a vă prinde starea de repaus și a vă antrena.

Pentru a vă încuraja antrenamentul care vă favorizează arderea grăsimilor, în special în zona din spate, am proiectat un plan de antrenament cu intensitate înaltă, pe care îl puteți efectua în starea de repaus.

Exerciții pentru grăsimea din spate

Back Exerciții pentru grăsimi

9 Exerciții înapoi


4.4
Evaluare totală: 26
5
12
4
2
3
2
2
1
1
0