26 Prânzuri fast-food care sunt de fapt sănătoase

Price A Manger / Starbucks / CK pentru BuzzFeed

Înainte de a vă spulberi: În mod ideal, toată lumea ar fi să-și împacheteze propriile prânzuri și să mănânce numai alimente întregi făcute din cele mai proaspete ingrediente. Dar aceasta este lumea reală.

Și uneori asta nu este realist și nu se va întâmpla. Și dacă vă veți găsi cu mâncare fast-food ca singura opțiune, nu ar fi frumos să știți care alegeri alimentare pe care le puteți face care sunt cele mai sănătoase pentru tine? (Fun: Este posibil să nu fie salata!)

Iată cum să ne gândim la ceea ce înseamnă "sănătos" pentru acest articol special:

PBS / Via pbs-food.tumblr.com

Atunci când vine vorba de hrana rapidă, "sănătos" înseamnă în principiu alimente care vă oferă o combinație decentă de macronutrienți, fără a trece peste bord pe calorii sau lucruri potențial dăunătoare (cum ar fi zahărul sau sodiul, pentru persoanele care au hipertensiune arterială). Cheia aici este moderarea, cu idealuri, dacă este posibil, unele beneficii. Cu toate acestea în minte, iată parametrii pentru alimentele de mai jos:

• Scăzut în calorii: Pentru prânz, înseamnă aproximativ 500 de calorii sau mai puțin.

• Proteine, pentru a vă ajuta să vă construiți mușchii: Fiecare dintre aceste mese are cel puțin 10 grame de proteine ​​(în mod ideal mai mult!).

• Scăzut de sodiu (sau cel puțin HIGH în sodiu): Ne-am îndreptat spre mai puțin de 1.000 de miligrame de sodiu pe masă (care este deja ridicată, da). Din păcate, unele dintre opțiuni sunt puțin mai mari decât acestea - pentru oricine are tensiune arterială ridicată, acestea nu sunt cu siguranță ideale.

• Scăzut în zahăr (sau cel puțin HIGH în zahăr): Fiecare dintre aceste mese are mai puțin de 20 de grame de zahăr.

• Fără trans-grăsimi: Grasimile trans sunt legate de bolile de inimă, astfel încât fiecare dintre aceste mese vine cu 0 grame de grăsimi trans.

Un alt lucru: de asemenea, presupun că nu comandați părți sau băuturi dulci. Dacă combinați aceste mese doar cu apă și nu adăugați o parte a cartofilor prăjiți sau ce aveți, atunci puteți obține un prânz decent fără a vă supraîncărca lucrurile de care nu aveți nevoie sau care ar putea să vă facă să vă simțiți ceva bruște.

Și într-o notă finală: Evident, ar trebui să mănânci orice vrei să mănânci. Acesta este doar un ghid util pentru persoanele care încearcă să ia decizii sănătoase cu privire la mâncarea lor și ar dori ajutor.

1. McDonalds

mcdonalds.com

OK, si. Cheia aici este să păstrați comenzile dvs. mici și asigurați-vă că nu ați comandat o parte a cartofilor prăjiți sau o felie de mămăligă sau o plăcintă cu mere pentru a încheia masa. Nu vei primi nici un fel de legume aici (dincolo de ceea ce ai pe sandwich-ul tău), dar vei primi niște proteine ​​și va ține sub control marimile de servire. Hei, faci ce trebuie să faci. McDonald's DOES oferă câteva salate care vin toate sub 500 de calorii, dar pansamentele care merg cu ele aduc totalurile de sodiu cu mult peste 1.000 de miligrame. Este un apel personal dacă preferi să consumi mai mult legume și mai mult sodiu sau mai puțin legume și mai puțin sodiu când mănânci aici.

Artisan sandwich de pui la grătar (ilustrat)

360 calorii

32 g proteină

6 g de grăsime (1,5 g saturată, 0 g trans)

930 mg sodiu

43 g carbohidrați (3 g fibră, 11 g zaharuri)

Chicken McNuggets (6 piese) cu sos de muștar de miere (1 pachet)

340 de calorii

13 g proteină

22 g de grăsime (3,5 g saturată, 0 g trans)

655 mg sodiu

24 g carbohidrați (2 g fibră, 5 g zaharuri)

Iată faptele McDonald's nutrition în cazul în care doriți să verificați alte opțiuni.

2. Chipotle

chipotle.com

Ahhh! Pentru Chipotle este într-adevăr, foarte greu găsi lucruri sub 1.000 mg de sodiu, care îndeplinesc, de asemenea, celelalte criterii enumerate mai sus. De aceea, una dintre aceste alegeri este de peste 1.000, din păcate (și cealaltă este destul de aproape). American Heart Association recomandă ca oamenii să nu mănânce mai mult de 1.500 mg de sodiu pe zi, deci dacă alegeți una dintre aceste opțiuni, veți dori să fiți mult mai bogați în restul meselor în acea zi. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care au hipertensiune arterială (prea mult sodiu poate exacerba asta).

Burrito Bowl cu friptură, fasole neagră, legume Fajita, salsa proaspătă de roșii, brânză și salată romană (ilustrate, dar fără modificări)

460 de calorii

46 g proteină

15,5 g de grăsime (7 g saturată)

1,150 mg sodiu

36 g carbohidrați (15 g fibră, 8 g zahăr)

Salată cu salată romană, orez brun, fasole neagră, legume Fajita și salsa prăjită de chili-corn * (vegetariană)

430 de calorii

15,5 g proteină

10 g de grăsime (0 g saturată, 0 g trans)

895 mg sodiu

76 g carbohidrați (19,5 g fibră, 8,5 g zahăr)

Aflați aici fapte nutriționale pentru mâncărurile preferate Chipotle, dacă doriți.

3. Metrou

subway.com

Este ușor să mănânci sănătos la Metrou atâta timp cât personalizați comenzile. Asta înseamnă alegerea mai multor legume și a celor mai puțin răspândite și renunțarea la brânză în unele cazuri. Oh, și ține-ți sandvișurile la 6 inci sau mai puțin.

Șarpe de sânge de șase inci pe șrot de 9 grâne cu brânză elvețiană, ardei de banane, castraveți, ardei verzi, salată, spanac, roșii, avocado și oțet (îmbrăcați în imagine, dar fără modificări)

390 de calorii

23 g proteină

14 g grăsime (4 g saturată, 0 g trans)

720 mg sodiu

49 g carbohidrați (8 g fibră, 7 g zahăr)

Șarpe de 9 cm cu sâmburi de porumb, cu provolon, castraveți, ardei verzi, salată, ceapă roșie, spanac, roșii, avocado și pansament de ulei de măsline * (vegetarian)

380 calorii

13 g proteină

17 g de grăsime (4,5 g saturată, 0 g trans)

410 mg sodiu

47 g carbohidrați (8 g fibră, 7 g zahăr)

Metroul are, de asemenea, un instrument care vă ajută să înțelegeți valoarea nutritivă a toppingurilor preferate.

4. Taco Bell

tacobell.com

Taco Bell are unele elemente care păstrează dimensiunile de servire sub control, dar chestia pe care ar trebui să aveți grijă este conținutul de sodiu. Multe lucruri din meniu, din nefericire, au peste 1000 de miligrame de chestii. Cele două elemente pe care le-am ales mai jos sunt ambele doar sub această limită.

Burrito de pui mărunțit (ilustrat)

400 de calorii

16 g proteină

18 g de grăsime (4,5 g saturată, 0 g trans)

960 mg sodiu

45 g carbohidrați (3 g fibră, 3 g zahăr)

Cantina Power Burrito - Veggie * (vegetarian)

430 de calorii

15 g proteină

19 g de grăsime (7 g saturată, 0 g trans)

940 mg sodiu

52 g carbohidrați (9 g fibră, 5 g zahăr)

Vedeți informațiile despre nutriție ale Taco Bell aici.

5. Price a Manger

pret.com

Salatele de Pret sunt excelente, deși dacă scopul tău este să rămâi sub 500 de calorii va trebui să mergi foarte ușor pe dressing (sau du-te cu cea mai mică variantă de calorii, iaurtul Tahini). Dar daca caloriile nu sunt o mare ingrijorare, practic toate salatele lor sunt sanatoase si optiuni de umplere. Noile "prânzuri de putere" pe care le-au tras împreună sunt, de asemenea, minunate și vin cu o mulțime de legume și alte lucruri sănătoase. Reintroduceți chiliile de curcan de mai jos, 200 de calorii ar putea să nu vă umple suficient pentru prânz. În acest caz, cantitatea mare este de 340 de calorii, cu 32 grame de proteine. Doar știți că are mai mult zahăr și 1,070 mg de sodiu. Merită notat: supa, în general, tind să fie foarte mare în sodiu.

Egg and Veggie Power Lunch * (Imagine) (vegetarian)

420 calorii

22 g proteină

17 g de grăsime (3,5 g saturată)

680 mg sodiu

45 g carbohidrați (10 g fibră, 2 g zahăr)

Micul Turcia Chili

200 de calorii

19 g proteină

4 g de grăsime (1 g saturată)

22 g carbohidrați (7 g fibră, 7 g zahăr)

630 mg sodiu

Vedeți meniul complet al lui Pret.

6. Regele burgerilor

bk.com

Burger King are unele elemente pe care le puteți comanda care se încadrează în parametrii enumerați mai sus, fără a fi nevoie să faceți modificări. Ei chiar vin cu o mare cantitate de proteine! Câteva lucruri pe care trebuie să le priviți: Multe dintre burgerii lor vin cu grăsimi trans (și orice cantitate de grăsimi trans nu este bună). Și salatele sunt destul de rezonabile, deși unele dintre ele vin cu mult sodiu. Cel selectat mai jos vine la 1.080 mg - mai mare decât limita de 1.000 mg.

BK VEGGIE Burger * (ilustrat) (vegetarian)

390 de calorii

21 g proteină

16 g de grăsime (2,5 g saturată, 0 g trans)

900 mg sodiu

44 g carbohidrați (5 g fibră, 9 g zahăr)

Salată proaspătă de grădină de pui cu TENDERGRILL și dressing

440 de calorii

33 g proteină

29 g de grăsime (8 g saturată, 0 g trans)

1,080 mg sodiu

11 g carbohidrați (3 g fibră, 5 g zahăr)

Vezi toate faptele de nutriție ale Burger King aici.

7. lui Hardee

hardees.com

Hardee's are un meniu cu opțiuni "mai bune pentru tine", care este o modalitate utilă de a afla cum să gestionezi porții de mărime când mănânci acolo. Cu toate acestea, "Thickburger" (în esență, sandwich-ul "Thickburger fără carne") are încă peste 1000 mg de sodiu. Este totuși o opțiune relativ scăzută în comparație cu multe alte lucruri, așa că l-am inclus pe această listă.

1/4-Lb Low Carb Little Thickburger (imagine)

220 calorii

15 g proteină

15 g de grăsime (6 g saturată)

590 mg sodiu

6 g carbohidrați (3 g fibră, 4 g zahăr)

Veg 'it - Thickburger modificat fără Mayo * (vegetarian)

470 calorii

11 g proteină

24 g de grăsime (6 g saturată)

1,130 mg sodiu

56 g carbohidrați (3 g proteină, 14 g zahăr)

Vedeți toate informațiile despre hrana pentru Hardee aici.

8. Jimmy John's

jimmyjohns.com

Când vine vorba de a mânca sănătoși la Jimmy John's, veți avea cele mai bune opțiuni atunci când vă personalizați comenzile sandwich. Iată câteva sandwich-uri cu care am venit.

Big John (friptură de vită) Sub pe pâine franceză, fără Mayo, cu salată, roșii, ceapă, castraveți și avocado Spread (ilustrat, dar fără modificări)

378 calorii

25 g proteină

6 g de grăsime (1 g saturată)

980 mg sodiu

61 g carbohidrați (5 g fibră)

Pescărușul de vegetariană pe pâine franceză, cu spărturi de avocado, castraveți, salată, brânză provolone, tomate, ceapă și fără Mayo * (vegetarian)

508 calorii

21 g de grăsime (10 g saturată)

1000 mg sodiu

63 g carbohidrați

9. Quiznos

quiznos.com

Dacă aveți tensiune arterială ridicată sau sunteți îngrijorat de aportul de sodiu, va fi un pic dificil să mănânci sănătos la Quiznos - există foarte puține opțiuni care vin cu mai puțin de 1000 mg de sodiu. Salatele oferă opțiuni bune, deși, dacă comandați mărimea pentru oricare dintre ele, veți ajunge să alegeți între peste 500 de calorii, peste 20 de grame de zahăr sau peste 1000 de miligrame de sodiu. Deci deciziile care salată este cea mai bună opțiune pentru tine este într-adevăr o opinie personală.

Micul Miere Bourbon Chicken Sub (imaginea)

360 calorii

23 g proteină

6 g de grăsime (6 g saturată, 0 g trans)

1000 mg sodiu

51 g carbohidrați (2 g fibră, 13 g zahăr)

Veggie Guagamole "Classic" * (vegetarian)

450 de calorii

13 g proteină

25 g de grăsime (8 g saturată, 0 g trans)

940 mg sodiu

44 g carbohidrați (3 g fibră, 5 g zahăr)

Puteți vedea aici informații complete despre nutriție ale lui Quizno.

10. In-N-Out Burger

instagram.com

In-N-Out Burger este destul de simplu: puteți alege între hamburger, cheeseburger, double-double și toate cu sau fără un bun sau o anumită răspândire. "Stilul de proteine" este burgerul cu salata în loc de un bun, și scade carbohidrații în mod substanțial. Iată două alegeri simple de mai jos, dar există și câteva combinații care funcționează de asemenea. Doar să aveți apă cu burgerul dvs. și să treceți cartofi prajiti și shake-ul pentru al menține sub 500 de calorii și 1000 mg de sodiu.

Cheeseburger de stil de proteine ​​cu ceapă (în imagine)

330 calorii

18 g proteină

25 g de grăsime (9 g saturată, 0 g trans)

720 mg sodiu

11 g carbohidrați (3 g fibră, 7 g zahăr)

Hamburger cu ceapă și muștar și ketchup (în loc să se răspândească)

310 de calorii

16 g proteină

10 g de grăsime (4 g saturată, 0 g trans)

730 mg sodiu

41 g carbohidrați (3 g fibră, 10 g zahăr)

Vezi toate faptele nutriționale pentru In-N-Out Burger aici.

11. Chik-Fil-A

chick-fil-a.com

Chiv-Fil-A sandwich-uri tind să aibă dimensiuni destul de normale de servire, și este destul de ușor să stați sub 500 de calorii, dacă asta este ceea ce vă pasă. Lucrul pe care trebuie să-l urmăriți este sodiul: toate salatele (cu excepția salatei de pește la grătar cu 200 de calorii) vin cu peste 1000 mg. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai mult umplut, veți face mai bine prin comanda unui sandwich de pui sau wrap.

Gratar Pui Cool Wrap (imagine)

340 de calorii

36 g proteină

13 g de grăsime (5 g saturată, 0 g trans)

900 mg sodiu

30 g carbohidrați (15 g fibră, 3 g zahăr)

Gratar sandwich de pui

320 de calorii

30 g proteină

5 g de grăsime (2 g saturată)

800 mg sodiu

40 g carbohidrați (3 g fibră, 7 g zahăr)]

Calculați propria dumneavoastră hrană Chick-Fil-A aici.

12. Starbucks

http://www.starbucks.com/menu/food/bistro-boxes/protein
http://www.starbucks.com/menu/food/bistro-boxes/edamame-hummus

Starbucks are câteva opțiuni excelente de cutie și unele ambalaje sănătoase, atât cu carne cât și vegetariană, dacă asta este ceea ce căutați. Evitați băuturile dulci de cafea și culoarul de panificație și păstrați-le cu brânza și ouăle și legumele și veți avea un timp destul de ușor în parametrii menționați mai sus.

Bistro proteină * (imaginea stângă) (vegetariană)

380 calorii

13 g proteină

19 g de grăsime (6 g saturată, 0 g trans)

470 mg sodiu

37 g carbohidrați (5 g fibră, 19 g zahăr)

Edamame Hummus Wrap * (imagine dreapta) (vegetarian)

490 calorii

12 g proteină

27 g de grăsime (5 g saturată)

970 mg sodiu

47 g carbohidrați (6 g fibră, 6 g zahăr)

Vedeți aici informații complete despre nutriție Starbucks.

13. Panera pâine

panerabread.com

Panera are o mulțime de alegeri sănătoase și tocmai subliniem două dintre ele mai jos. Salatele sunt toate minunate, indiferent dacă vă uitați la mărimea completă sau jumătate, deși pansamentul poate uneori să calmeze calorii și zaharuri deasupra nivelurilor pe care le-am prezentat mai sus.

Pește Turcia și Avocado BLT pe Sourdough (sandwich întreg) (în imagine)

510 calorii

37 g proteină

19 g de grăsime (3,5 g saturată, 0 g trans)

60 g carbohidrați (6 g fibră, 3 g zahăr)

960 mg sodiu

Power Kale Salată de Caesar cu pui (jumătate de salată) cu jumătate de pansament Caesar

340 de calorii

21 g proteină

25 g de grăsime (7,5 g saturată, 0 g trans)

615 mg sodiu

7 g carbohidrați (1 g fibră, 1 g zahăr)

Vedeți aici informații complete despre nutriție pentru Panera.

McDonald's nu oferă o opțiune de supersize în meniu.O versiune anterioară a acestui post spune altfel. Mulțumită unui comentator pentru a ne arăta greșeala!

Vrei să fii primul care vezi recomandările de produs, hack-urile de stil și tendințele de frumusețe? Înscrieți-vă la newsletterul nostru As / Is!

Grozav!

Ești aproape acolo! Verificați căsuța dvs. poștală și confirmați-vă abonamentul acum!