Pot Vicks Vaporub provoca pierderea in greutate?

Treato nu revizuiește posturile terță parte pentru acuratețe de orice fel, inclusiv pentru diagnosticarea sau tratamentul medical sau evenimentele în general. Treato nu oferă consultanță medicală, diagnostic sau tratament. Utilizarea site-ului web nu înlocuiește sfatul medicului profesionist.

Efectele secundare prezentate aici se bazează pe cele care apar cel mai frecvent în mesajele de utilizator de pe Internet. Etichetarea produsului fabricantului trebuie consultată întotdeauna pentru o listă de reacții adverse care apar cel mai frecvent la pacienți în timpul studiilor clinice. Discutați cu medicul despre cele mai potrivite medicamente pentru dvs.

Informațiile reflectate aici depind de funcționarea corectă a algoritmului nostru. Din timp în timp, sistemul nostru ar putea întâmpina erori sau erori care afectează precizia sau aplicarea corectă a algoritmilor matematici. Vom face tot posibilul pentru a actualiza site-ul dacă suntem conștienți de orice funcționare defectuoasă sau greșită a acestor algoritmi. Nu putem garanta rezultate și pot apărea întreruperi ocazionale de actualizare. Continuați să verificați site-ul pentru informații actualizate.

Pot Vicks Vaporub provoca pierderea in greutate?

Vicks VapoRub este un unguent folosit de zeci de ani pentru ameliorarea tusei și a altor simptome ale răcelii obișnuite. Probabil că toți ne amintim de o vreme când mama sau bunica noastră a folosit acest produs pentru a oferi ajutor atunci când am fost congestionați sau am avut alte probleme cu răceala.

Dar câți dintre voi știți că o puteți folosi pentru mai mult decât o ușurare rece? Vicks VapoRub are multe alte utilizări benefice care te-ar putea surprinde. Vrei să scoți mai mult din containerul tău Vicks VapoRub? Verificați aceste 10 utilizări alternative.

Durerea picioarelor

Piciorul tău este sistemul tău de zi cu zi și din cauza întregii activități pe care o fac, pot să se obosească și să se umfle. Pentru a ușura picioarele dureroase după o zi grea, tot ce trebuie să faceți este să frecați o cantitate bună de Vicks VapoRub pe ambele picioare înainte de a vă culca, folosind o mișcare blândă de masaj și apoi punând o pereche de șosete. În ziua următoare, te vei trezi să găsești picioare moi și reîmprospătate.

Eliberați durerile de cap

2 dureri de capUnele dintre durerile de cap pe care le-ați putea prezenta pe parcursul zilei pot rezulta din stres sau tensiune. Pentru a obține o ușurare a durerii, aplicați un pic de Vicks VapoRub pe frunte și în câteva minute veți observa că vă simțiți mai bine.

Lupta pe negru și pe cosuri

Vicks VapoRub și ingredientele sale pot ajuta la tratarea punctelor negre și a cosurilor pe piele. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați un pic de acest unguent pe zona afectată.

Oboseala musculară

3 dureri de spateDupă un antrenament dificil, probabil vă simțiți oboseală și durere musculară în mai multe locuri. Pentru a elibera acei mușchi dureroși tot ce trebuie să faceți este să aplicați Vicks VapoRub regiunii într-o mișcare blândă de masaj. Aceasta stimulează circulația sângelui și vă va aduce o ușurare ușoară.

Tratează arsurile

Indiferent dacă aveți arsuri datorită expunerii la soare, ulei fierbinte sau orice altă cauză, Vicks VapoRub vă poate ajuta să vă vindecați și să vă vindecați vindecarea.

Opriți țânțarii

4 țânțarCele mai multe tipuri de țânțari par să nu le placă mirosul puternic al Vicks VapoRub. Acest unguent ajută la menținerea insectelor departe pentru a evita mușcăturile și, de asemenea, tratează mușcăturile pe care le aveți deja. Doar aplicați VapoRub atunci când vă aflați în zone cu multe țânțari sau pur și simplu frecati-l pe oricare dintre mușcăturile existente pentru a elimina febra.

Eliberați pielea roșie și iritată

Vicks VapoRub a fost utilizat, de asemenea, pentru a trata rozaceea sau pielea roșie, spinoasă. Aplicați o cantitate liberă de acest unguent zonei afectate înainte de a vă culca și din nou când vă treziți.

Buzele crapate

5 buze uscateDin punct de vedere estetic, buzele crapate nu sunt atractive - dar ele pot fi, de asemenea, un semn că ceva nu este în regulă. Pentru a exfolia pielea uscată și pentru a vă hidrata buzele, tot ce trebuie să faceți este să frecați puțin Vicks VapoRub ori de câte ori observați că sunt uscate.

Lubrifiați balamalele ușilor

Faceți oricare dintre ușile voastre să facă acel zgomot supărător când le deschideți și le închideți? Dacă doriți să o opriți, trebuie să ungeți balamalele cu o cantitate bună de Vicks VapoRub și sunteți bine să mergeți.

Crema de slăbire de casă

Vicks VapoRub vă poate ajuta chiar să scapi de anumite zone în care a fost stocată grăsime care vă împiedică să aveți cifra dorită. Evident, nu va fi un lucrător minunat, dar poate stimula arderea grăsimilor în acele regiuni greu de țintit cu exerciții, cum ar fi coapsele și abdomenul.

Această cremă de slabire de casă poate ajuta la combaterea acumulării de grăsimi, elimină celulita și întărește textura pielii. Este recomandat pentru reducerea jupanilor, obținerea unui stomac plin și a lua centimetri de pe coapse. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o cremă folosind Vicks VapoRub, camfor, bicarbonat de sodiu și un pic de alcool de frecare. După ce vă pregătiți crema, frecați-o pe zonele pe care doriți să le vizați și acoperiți-le cu folie de plastic. Puteți face acest lucru acasă, la locul de muncă sau chiar înainte de a vă exercita.

Anterior

Suc antioxidant pentru a diminua artrita

Recent

Ce înseamnă marcajul de culoare pe tuburile de pastă de dinți?

4.7
Evaluare totală: 40
5
10
4
4
3
3
2
1
1
0