Locuri de munca Monstru

Prezentarea generală a posturilor de asistență medicală

Asistenții dietetici colaborează cu un dietetician pentru a pregăti alimente pe bază de rețete pentru un anumit scop. Adiții din industria alimentară au de obicei să ia în considerare situațiile legate de sănătate atunci când pregătesc mese și rețete. Un ajutor alimentar poate lucra într-o varietate de setări în diferite unități sau ca dietetician care desfășoară activități independente, cu o educație și o experiență adecvată. Un ajutor alimentar poate fi responsabil pentru planificarea meselor pe baza preocupărilor de sănătate ale unei persoane, cum ar fi diabetul sau alte boli cronice. El sau ea trebuie să intervieveze persoana sau grupul și să planifice și să execute mese în funcție de nevoile persoanei sau ale oamenilor. De asemenea, sarcina poate include monitorizarea cantității de hrană și a nivelului de nutrienți și calorii.

O sarcină zilnică a dirijorului dietă include de obicei:

  • intervievați indivizii cu privire la problemele de sănătate și planificați mesele în consecință
  • pregătiți mesele pe baza rețetelor dieteticiene sau dietetice înregistrate
  • monitorizați clienții pentru a vă asigura aportul adecvat de alimente
  • să pregătească meniuri adecvate pentru o gamă largă de consumatori

Cerințe privind educația pentru locuri de muncă

Cele mai multe state solicită ca o persoană să fie certificată pentru a lucra în industria alimentară în general, dar mulți angajatori necesită, de asemenea, certificări speciale pentru a lucra ca ajutor alimentar. Unele locuri de muncă oferă formare generală la locul de muncă, în timp ce altele oferă stagii sau formare mai formală, cum ar fi ucenicie. Deși majoritatea pozițiilor de asistență alimentară necesită doar o diplomă de liceu, unii oameni depășesc această cerință. Un atelier dietetic sau tehnician dietetic poate alege să primească un certificat de un an de la un colegiu comunitar sau o diplomă de asistent pentru a lucra în acest domeniu. Unii oameni își câștigă diploma de licență într-un domeniu conex, înainte de a deveni un ajutor alimentar.

Dietary Aide Job Market

Datorită varietății de oportunități pentru asistenții alimentari, perspectivele pieței muncii sunt pozitive pentru acest domeniu. O persoană poate căuta locuri de muncă în spitale, facilități de asistare a vieții, case de îngrijire medicală, școli și chiar închisori. Piața specifică a locurilor de muncă depinde de zona în care o persoană își desfășoară activitatea în acest domeniu.

Informații salariale privind salariile din domeniul dietei

Salariul mediu pentru o companie de ajutor alimentar în Statele Unite este puțin sub 30.000 de dolari. Procentul cel mai mic de asistenți alimentari face în jur de 18.000 dolari pe an, în timp ce cel mai mare procent face peste 44.000 dolari pe an. Salariul depinde de tipul de angajator. Consilierele dietetice care lucrează în spitale fac de obicei puțin peste 30.000 de dolari pe an. Unii oameni pot, de asemenea, să aleagă să devină un manager alimentar cu o experiență suficientă și să primească salarii mai mari aflate într-o poziție de conducere.

4.8
Evaluare totală: 39
5
15
4
2
3
2
2
1
1
0