Cum pierde cei mai mari pierdeti atat de repede?

Celebrul spectacol realist "Cel mai mare pierdute" ia oameni supraponderali și obezi și îi instruiește cum să folosească dieta și exercițiile fizice pentru a-și atinge obiectivele de pierdere în greutate. Popularitatea spectacolului se datorează parțial capacității tale de a se referi la concurenți, deoarece majoritatea americanilor se luptă cu probleme legate de greutate. Concurenții pierde adesea greutate foarte repede, deoarece concurează pentru premiul mare de 250.000 de dolari, ceea ce lasă mulți dintre ei să întrebe cum o fac.

Videoclipul zilei

O parte integrală a spectacolului urmărește concursurile. Unul dintre formatorii personali, Jillian Michaels, a declarat pentru Time.com că concurenții se antrenează cel puțin patru ore pe zi, ceea ce este în mare măsură responsabil pentru cât de repede scad kilogramele. Antrenamentele includ atât formare cardiovasculară, cât și formare de rezistență, dar Michaels avertizează că, fără supraveghere medicală, exercitarea în această măsură nu este sigură. Ea afirmă că dacă aveți mai puțin de 50 kg. pentru a pierde, ar trebui să exersați nu mai mult de opt până la 10 ore pe săptămână.

O parte a spectacolului, de multe ori nu este televizat, este planul de alimentație. Michaels a spus Time.com că este îngrozită să vadă oamenii care mănâncă alimente prelucrate, deci programul constă în principal din mâncăruri proaspete, întregi. Consilierea în domeniul nutriției îi învață pe participanți cum să gătească mese de casă în timp ce li se oferă o listă de alimente interzise, ​​inclusiv făină albă, zahăr alb și unt. De asemenea, li se oferă jurnale alimentare și un număr minim de calorii.

Primele două săptămâni de participare la concurs petrec o aruncare de la o cantitate extraordinară de exerciții și, ulterior, folosesc tactici precum sparanghelul pentru a induce rezultatele diuretice de pierdere în greutate pentru cântărirea, potrivit articolului "New York Times" "În bucătărie" De la zero."

Un alt aspect critic pentru pierderea rapidă a greutăților concurenților este un mediu nou. Fiind scoși din casa ta plină de mâncare tentantă, ritualuri confortabile și o familie non-susținută vă pot oferi o șansă mai mare de a depăși tulburările de alimentație, potrivit cercetării din septembrie 2010 publicată de "Archives of Internal Medicine". Înlăturarea pe termen scurt din casa dvs. poate accelera pierderea inițială în greutate și vă poate oferi rezultate rapide și dramatice. O opțiune în lumea reală ar fi tabăra de fitness sau tabără de pierdere în greutate, disponibilă copiilor sau adulților, care uneori oferă un posibil succes pe termen lung, conform rezultatelor studiului.

Susținerea emoțională ajută concurenții să piardă în greutate rapid. Distribuția are acces la medici, un nutriționist, un dietetician și la formatori personali, în plus față de un grup mare, plin de colegii care au aceleași convingeri și care susțin aceleași studii. Cercetarea publicată în mai 1987 de către "Jurnalul American de Sănătate Publică" indică faptul că pierderea în greutate și controlul glicemic sunt mai ușor de obținut atunci când educația și sprijinul reciproc sunt oferite în același timp dietelor.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.8
Evaluare totală: 32
5
14
4
4
3
3
2
2
1
1