Cum să vă orientați ritmul cardiac și să intrați în zona de ardere a grasimilor MyFitnessPal

Majoritatea oamenilor cred că, cu cât mai mult grăsimi dau mai multă grăsime, arde. Majoritatea oamenilor sunt în neregulă.

Adevarul este ca arderea grasimilor are loc la o intensitate mult mai mica decat multi dintre noi realizeaza. Ceea ce înseamnă că, chiar dacă o transpirați în sala de gimnastică, s-ar putea să nu mai aveți ocazia de a pierde grăsime. Din fericire, este destul de ușor să găsești locul dulce unde corpul tău începe să ardă grăsime în timpul antrenamentului tău - în loc de gustare pe care tocmai ai avut-o! Iată cum:

Există o zonă perfectă a ritmului cardiac, adaptată fiecărui individ care arde cele mai grase calorii. Stați sub această zonă și nu maximizați arderea grăsimilor. Du-te deasupra acestei zone și ardeți numai mâncarea din stomac, nu scapi de grăsimea corporală. Și s-ar putea să fiți surprinși să aflați că nivelul de intensitate este destul de scăzut și că trebuie să vă antrenați puțin mai mult la o intensitate mai mică.

Iată câteva modalități ușoare de calcul al zonei dvs. de ardere a grăsimilor:

 • Aflați valoarea maximă a ritmului cardiac (Max Heart Rate = 220 - vârsta dvs.). Și apoi determinați intervalul de ardere a grăsimilor, care este de 60% până la 70% din ritmul cardiac maxim.
 • Utilizați o aplicație de fitness, cum ar fi Wahoo Fitness, MapMyFitness sau RunKeeper, pentru a calcula cele 5 zone ale ritmului cardiac.
 • Faceți un test pe teren sau un test la domiciliu cu aplicația Wahoo Fitness, care vă va identifica zonele de arsură și explozie.

S-ar putea să fi observat că, atunci când antrenezi mai mult, numărul de calorii pe care le cheltuiți se strecoară. E ușor să presupunem cu cât intensitatea este mai mare cu cât mai multă greutate poate pierde. Dar, din păcate, nu toate caloriile sunt egale - mai ales când vine vorba de pierderea de grăsimi! Obținerea ritmului cardiac mai aproape de ritmul cardiac maxim ar putea arăta mai multe calorii arse, dar nu ardeți neapărat grăsimi.

De fapt, atunci când atingi un nivel mai ridicat de intensitate, corpul tău cel mai probabil ard magazinele pe termen scurt de zahăr și carbohidrați pe care le-ai luat în timpul ultimei tale mese. (Acest lucru explică de ce vă simțiți atât de foame după o antrenament intensă!) Pentru a viza într-adevăr banca de economii pe termen lung în care corpul dvs. stochează grăsime, trebuie să optați pentru activități de intensitate mai mică, care vă mențin ritmul cardiac în zona de ardere a grăsimilor mai lung.

Alegerea unui antrenament și a nivelului de intensitate pentru a ajunge la zona de ardere a grăsimilor va depinde de nivelul dvs. de fitness. Dacă sunteți un alergător avid, de exemplu, va trebui să fugi mai repede pentru a ajunge la zona de ardere a grăsimilor decât cineva care tocmai a intrat în alergare. Iată câteva idei pentru fiecare nivel de fitness.

PENTRU INCEPATORI

Multe activități de zi cu zi oferă ritm cardiac scăzut, oportunități de ardere a grăsimilor. Unele bune:

 • Parcați în spatele parcării și mergeți la intrare
 • Purtați câinele în loc să-i aruncați o minge
 • Opriți mașina și plimbați-vă sau mergeți cu bicicleta la masa de prânz în loc să conduceți
 • Când sunt scări, ia-le!

PENTRU RUNNERI

Distanțele lungi și lungi de distanțe vă vor menține în zona de ardere a grăsimilor pentru întregul antrenament. Cateva lucruri de retinut:

 • Slow este cuvântul cheie aici. Păstrați-vă ritmul moderat suficient pentru a rămâne în zona țintă a ritmului cardiac (60% până la 70% din ritmul cardiac maxim)
 • Luați în considerare o plimbare plină de viață la început - mai ales dacă sunteți nou la conducere. Pe măsură ce se construiește nivelul dvs. de fitness, veți putea să faceți schimb de mers pe jos pentru o jogging constantă, fără a ieși din zona de ardere a grăsimilor.
 • Încercați să finalizați o distanță lungă, lentă de 3 până la 5 ori pe săptămână.
 • Nu măriți kilometrajul săptămânal cu mai mult de 10% în fiecare săptămână. Riscul unui accident de utilizare excesiv în timpul ambalării pe prea multe mile.

Pentru iubitorii de gimnastică

Pentru rezultate maxime de ardere a grăsimilor, încercați această rutină simplă de 1/3.

 • Efectuați trei exerciții cardio pentru o perioadă egală de timp - petreceți 10 minute pe banda de alergat, 10 minute pe mașina de pescuit și 10 minute pe eliptic, de exemplu.
 • Stick cu un nivel de intensitate moderată, asigurându-vă că vă mențineți ritmul cardiac sub Zona 3 sau în zona Whoo Fitness Burn Zone (60% până la 70% din ritmul cardiac maxim)
 • Faceți acest antrenament de 3 până la 5 ori pe săptămână, și se amestecă în diferite tipuri de exerciții cardio pentru a păstra lucrurile interesante!
4.4
Evaluare totală: 21
5
10
4
3
3
2
2
1
1
0