Ghid de jachetă în jos | Ce este o jachetă în jos?

Aflați răspunsurile la cele mai frecvente întrebări și aflați cum să alegeți o jachetă jos potrivită pentru dvs. în ghidul nostru pentru jacheta în jos.

Conținut (faceți clic pentru a merge la):


1. Ce este o jachetă în jos?

Un sacou inferior este o haină care a fost izolată cu pene moi și calde, sub pene de rață sau gâște. Down este un izolator fantastic, deoarece mansarda (sau fluffiness) de jos creează mii de buzunare mici de aer care prinde aerul cald și rețin căldura, menținând astfel purtătorul foarte cald.

Umplerea în jos a unei jachete va fi fie gâscă în jos, rață în jos, fie o combinație a celor două. Goose jos este adesea considerat ca cele mai calde și mai ușoare, dar jachete în jos, sau jachete cu o combinație, sunt adesea mai ieftine.2. Ce este puterea de umplere în jos?

Puterea de umplere în jos este o măsură a mansardei sau a "fluffiness" -ului și a proprietăților sale de izolare. Cu cât este mai mare puterea de umplere, cu atât mai multe buzunare de aer în jos și cu cât este mai mare izolarea jachetei va fi pentru greutatea sa.

Down Jacket Fill Putere Evaluări:

Umpleți alimentarea evaluare
400 – 450 Mediu
500 – 550 Bun
550 – 750 Foarte bine
750 – 900 Excelent

Puterea de umplere este calculată în condiții de laborator și este măsurată în centimetri cubi per uncie. Pentru a testa puterea de umplere, o uncie de jos este comprimată de o greutate într-un cilindru de sticlă. Abilitatea de a sări înapoi și "loft" se calculează ca putere de umplere.

Puterea de umplere este, de asemenea, o indicație a calității coborârii utilizate. Cu cât calitatea este mai bună, cu atât este mai mare puterea de umplere. Pe măsură ce este necesară o reducere mai mică a căldurii, jachetele cu o putere de umplere mai mare tind să fie mai ușoare și mai comprimabile.

Umpleți puterile variind de la 400 la 900. În cazul în care ratingul de îmbrăcăminte de exterior va scădea, în general, între 600 și 800.


Jacheta pentru bărbați Henry Down

Rămâi cald cu această jachetă ușoară jos, stratul perfect ambalabil pentru iarnă.

Cumpără acum

Femeie Jachetă jos Featherweight

Cu o putere de umplere de până la 600, această jachetă rezistentă la apă vă va menține caldă.

Cumpără acum


3. Izolația sintetică inferioară Vs

Izolația în jos

Pro-uri Contra
Excelență de reținere a căldurii Pierde capacitatea de izolare când este umed
Raport ușor de căldură la greutate Are mult timp să se usuce când este umed
Domeniul temperaturii de confort mai mare - fiind potrivit pentru temperaturi reci și calde Mai scump
Ușor de comprimat și ambalaj mic Necesită o curățare specială

Izolație sintetică

Pro-uri Contra
Mai ieftin decât în ​​jos Mai grele
Ușor de curățat

Check out Depozitul Mountain Warehouse Down


4. Construcția de jachete

Există două tipuri de jachete în jos, Cusute prin sau Box Deflector.

Cusute prin

Acesta este cel mai obișnuit și, în general, cel mai ieftin tip de jachetă. Este mai simplu, mai puțin consumatoare de timp și cu cât mai puțin material este folosit, mai ieftin de realizat.

Box Deflector

Această metodă maximizează motivația și căldura umpluturii în jos. Fiecare șicană separată are o secțiune proprie de jos. Acest lucru permite mai puțină ciupire, ceea ce înseamnă că loft-ul poate fi maximizat și "petele reci" minimizate. Jachetele realizate în acest mod sunt, în general, mai groase și mai calde decât cele cusute prin versiuni, dar deoarece este necesar un material suplimentar și sunt mai complexe pentru a face, jachetele cu șiret de box sunt adesea mai scumpe.

Material exterior

Materialele folosite pentru carcasa exterioară vor avea un efect asupra performanțelor jachetelor în patru moduri vitale:

-Durabilitate
-Greutate
-Căldură
-Waterproofness / Respirabilitate


5. Jachete impermeabile și respirabile

Carcasa va fi adesea acoperită cu o acoperire rezistentă la apă rezistentă (DWR) pentru a oferi o anumită rezistență la ploaie. Jachetele impermeabile în jos vor combina această acoperire impermeabilă cu o membrană impermeabilă pentru a menține umezeala. Un sacou în jos impermeabil va fi, de asemenea, adesea respirabil, permițând umezeala și transpirația să scape.


6. Durabilitate & Greutate

O jachetă foarte ușoară va fi făcută cu un material subțire, ușor pentru carcasa exterioară. Deși sunt ideale pentru reducerea greutății, ele pot fi mai vulnerabile la înțepături și abraziuni. Acest tip de sacou este grozav dacă îl purtați din nou și din nou în zilele reci. Dacă sunteți în căutarea unui sacou pentru a purta în mod regulat pentru mulți ani de acum încolo, merită să căutați o coajă exterioară ușor mai groasă și mai groasă, care va dura mult mai mult.


7. Se potrivește

O jachetă jos nu trebuie să fie prea fixată sau prea slăbită. Ar trebui să permiteți adăugarea de straturi dedesubt, dar asigurați-vă că nu este prea spațios, deoarece aerul rece ar putea intra prin tiv și brațe. Jachetele în jos tind să fie mai grele decât jachetele impermeabile obișnuite sau hainele de lână, așa că amintiți-vă că aveți nevoie de puțin spațiu pentru a vă permite să vă mișcați.


8. Alte caracteristici

  • Hoods - O capotă va ajuta să adăugați căldură suplimentară, dar va adăuga, de asemenea, în vrac. Dacă purtați o jachetă în jos ca un strat intermediar, adică sub un strat impermeabil, puteți lua în considerare purtarea unei jachete fără capot.
  • Talie și încheieturi cu încheietura mâinii - ajutați la etanșarea căldurii.
  • Buzunare - Buzunarele căptușite căptușite sunt ideale pentru mâinile reci.

4.8
Evaluare totală: 26
5
13
4
4
3
3
2
2
1
1