NI Bootcamp - În aer liber NI

Servicii oferite

Irlanda de Nord, multi-premiat de fitness, sănătate și bootcamp pierderea în greutate. Echipa noastră de experți de instructori în aer liber, instructori de fitness, nutriționiști, bucătari-terapeuți și profesioniști din domeniul medical vă vor îndruma spre un stil de viață mai sănătos.

Noi oferim;

Săptămâni de activități săptămânale - O săptămână de activități interesante în împrejurimile uimitoare concepute pentru a vă ajuta să pierdeți greutatea și să o păstrați pentru totdeauna. Re-găsiți o iubire de exercițiu cu instructorii cu înaltă calificare și motivare, în timp ce nutriționiștii și experții medicali vă învață secretele de a menține un stil de viață sănătos pentru totdeauna.

Detox Weekends - Un bootcamp scalat în jos utilizând cele mai populare din activitățile noastre, combinate cu învățarea nutrițională vitală. Excelent pentru a fi motivați, reeducați și relaxați-vă drumul activ.

Activități Zilele de degustare - Alegeți fie relaxat (relativ vorbind!) Sau activ și alăturați-vă pentru o zi plăcută de activități care vă vor face să vă mișcați și să vă arătați bucuria în exercițiul în aer liber.

Training personal - Contactați-ne pentru detalii.

4.8
Evaluare totală: 35
5
15
4
5
3
3
2
3
1
0