Top 14 mai subțiri telefoane inteligente Android de la 4,75mm - Prea Slim să se ocupe - Advices Android

Telefoanele mobile au fost transferate complet într-un dispozitiv de telefon inteligent, care poate fi folosit ca dispozitiv pentru a vă satisface flexibil nevoile digitale. Din când în când, specificațiile și componentele hardware sunt îmbunătățite pentru a procesa dual core, quad core. Alt lucru important este că, în afară de aceste îmbunătățiri, dispozitivele mențin în continuare aceeași grosime.

În acest an am văzut multe debuturi ale telefoanelor inteligente care pretind că sunt cel mai subțire telefon inteligent din lume, dar aici trecem prin cel mai subțire smartphone din platforma Android și enumerăm aici câteva dispozitive.

[Wpsm_toplist]

Vivo X5 Max - 4,75 mm

Producătorul chinez de telefoane mobile Vivo a anunțat cel mai subțire telefon din lume X5 Max din China, pe 10 decembrie. La 4,75 mm, Vivo X5 Max detonează recent lansatul Oppo R5 ca cel mai subțire telefon din lume cu o grosime de 4,85 mm.

Modelul Vivo X5 Max are un ecran de 5,5 inch 1080p super AMOLED, care este și cel mai subțire ecran din lume, cu o grosime de numai 1,36 mm. Receptorul este dual SIM, cu un slot pentru o cartelă Micro-SIM și un altul pentru o cartelă Nano-SIM sau TF. Smartphone-ul super-subțire este, de asemenea, capabil de 4G LTE.

Smartphone-ul este alimentat de procesor de 1,7 GHz pe 64 de biți Qualcomm Snapdragon 615 octa-core cuplat cu 2 GB de memorie RAM. Există 16 GB de stocare internă care poate fi extinsă la 128 GB. Vivo X5 Max este dotat cu o cameră foto de 5 m față și o cameră de 13 m în spate cu un senzor Sony IMX214. Verificați prețul pe Amazon

OPPO R5 - 4,85 mm

Oppo a socat toata lumea cu anuntul noului sau telefon Smart numit Oppo R5. Dispozitivul are o grosime de numai 4,85 mm, fiind cel mai subțire sau cel mai subțire smartphone realizat până în prezent. Mai devreme titlul de smartphone a fost deținut de două smartphone-uri de la Gionee, începând cu Elif S5.5, iar ulterior a fost urmat de Elif S5.1.

Oppo R5 va avea un afișaj FHD de 5.2 inch cu 423 ppi și are corp din oțel inoxidabil cu cadru micro-arc care este lustruit manual. Sub corpul de oțel, avem un procesor Snapdragon 615, Octa-core cuplat cu 2 GB de memorie RAM. Am văzut că aceste dispozitive subțiri tind să se încălzească foarte curând, așa că Oppo a introdus o tehnologie Cool Element care folosește o substanță metalică lichidă pentru răcirea dispozitivului. Dispozitivul are o cameră de 13 MP cu fața în spate, însoțită de o cameră de 5 MP în față. Există, de asemenea, o baterie de 200 mAh, iar dispozitivul va rula Android 4.4.4 KitKat cu Color OS v2.0 deasupra. Dispozitivul este la pretul de 499 USD si va fi comercializat in luna decembrie. Verificați prețul pe Amazon

Gionee Elife S5.1 - 5.15mm

Gionee Elife S5.1 vine cu o grosime de 5.15mm și a fost cel mai subțire telefon inteligent până în prezent. De asemenea, a ținut cartea Guinness a înregistrării mondiale, fiind cel mai subțire telefon inteligent, dar a fost copleșit de Oppo R5, care a fost dezvăluită astăzi. Gionee Elife S5.5 a fost primul Smartphone care a cumpărat gândul de dispozitive subțiri și, de asemenea, a avut succes cu designul său clasic. Verificați prețul pe Amazon

Gionee Elife S5.1 va fi dotat cu un display AMOLED de 4,8 inch și va fi alimentat de un procesor quad core Snapdragon 400 cu o viteză de ceasornic de 1,2 GHz. Există o memorie RAM de 1 GB și memorie internă de 16 GO și acceptă conectivitate 4G LTE. Bateria de pe dispozitiv este de 2100 mAh și va fi lansată în zilele următoare.

Gionee Elife S5.5 - 5.5mm

Un nou adăugat la listă, iar acest lucru este situat pe partea superioară cu o grosime de 5,5 mm, devenind cel mai subțire smartphone din lume de la compania Gionee. Gionee Elife S5.5 are un display AMOLED de 5 inci Full HD și un procesor Octa Core de 1.7GHz. Telefonul a primit un record mondial Guiness pentru grosime și a fost în buzz pentru design și factorul de formă. Verificați prețul pe Amazon

Vivo X3 - 5,57 mm

Telefonul Vivo X3 Smart a rupt toate înregistrările și a ajuns acum la locul 1 prin oferirea unei grosimi de doar 5,57 mm, ceea ce este uimitor. Dispozitivul arată ca un player de muzică și nu un telefon, ci și un telefon bazat pe Android 4.1. Acesta este dotat cu un display HD de 5 "cu o rezoluție de 1280 x 720p. Dispozitivul vine cu un preț de 410 USD și este ceva care arată o valoare pentru bani. Verificați prețul pe Amazon

Huawei Ascend P6 - 6,18mm

Huawei Ascend P6 Telefon inteligent
Huawei Ascend P6 a fost lansat anul acesta la un preț decent de 500 de dolari, cu cea mai bună caracteristică a acesteia fiind grosimea de doar 6,18 mm ceea ce face ca aceasta să ajungă la vârful topurilor. Acesta vine cu un procesor Quad Core de 1.5 Ghz, 2 GB RAM și o memorie internă de 32 GB. Peste toate celelalte telefoane inteligente, aceasta este recomandată dacă doriți să aveți un dispozitiv cu adevărat subțire. Verificați prețul pe Amazon

ZTE Athena - 6,2 mm

ZTE Athena tează segmentul ultra-subțire Android și acest dispozitiv bate cu ușurință Motorola Droid Razr, Oppo Finder și Huawei Ascend P1 S. ZTE Athena măsoară o grosime de 6,2 mm și este reperată cu spate Kevlar.

Trecând prin specificațiile ZTE Athena, acest lucru ar putea fi văzut cu ecranul touchscreen de 4,3 țoli. Este alimentat cu procesor Cortex A 15 cu mai multe nuclee și are o capacitate de stocare de memorie internă de 64 GB. Acest lucru se va întâmpla cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS.

Vivo X1 - 6,55 mm

Telefonul inteligent Vivo X1 Android a venit cu o grosime de doar 6.55 mm, ceea ce este destul de subțire și da, acesta fiind motivul pentru care a fost adăugat în această listă. Telefonul este dotat cu un display IPS de 4,7 "cu un procesor Cortex A9 de 1,2 Ghz. Cu o baterie bună de 2000 mAh este ceva ce ar trebui să-l pierdeți. Chiar dacă dispozitivul este greu de găsit pentru a achiziționa din China, ceva ce ar trebui să ia în considerare importul din cauza prețului de 400 $ în jurul acestui dispozitiv.

Oppo Finder - 6,65 mm

Apoi am observat Oppo Finder tot drumul din China, care măsoară o grosime de 6,65 mm. Acest dispozitiv este acum disponibil pentru comenzi pre-comandate, dar numai pentru vânzare în China.Datorită specificațiilor sale, acesta include un procesor dual core de 1.5 Ghz cu 1 GB de memorie RAM și Android 4.0 Ice Cream Sandwich împreună cu un display Super AMOLED Plus de 4.3 inci. Acest lucru ar fi văzut cu 16 GB de capacitate de stocare internă. Oppo Finder este un telefon inteligent de înaltă calitate și vine de la nicăieri la provocarea celui mai subțire telefon inteligent Android.

Oppo Finder a primit atenția utilizatorilor internaționali ca cel mai subțire telefon din lume, dar discuțiile lor au avut tendința de a se prezenta doar pentru ZTE Athena. Verificați prețul pe Amazon

Huawei Ascend P1 - 6,68 mm

Motorola Droid Razr sa bucurat de succesul celor mai subțiri smartphone-uri Android pentru o perioadă considerabilă de timp, timp de aproape 8 luni, când debutul Ascend P1 S de Huawei a declarat că dispozitivul va măsura o grosime de 6,68 mm și va reduce coroana ca cea mai subțire Smartphone Android. Acest dispozitiv a fost dus de urgență pentru Mobile World Congress 2012 lansat în Spania în acest an și încă va fi lansat în mai multe părți ale lumii.

Chiar când Huawei Ascend P1 S a fost anunțat în ianuarie 2012 la CES 2012 și încă acest dispozitiv nu este încă disponibil fără date confirmate. Cu toate acestea, Huawei nu este clar despre acest telefon inteligent și lansarea acestuia este întârziată. Verificați prețul pe Amazon

Vivo X3L - 6,75 mm


Modelul X3L este o altă frumusețe subțire de la Vivo, care are o grosime de 6,75 mm, ceea ce îl face să fie cel mai subțire smartphone 4G de pe piață. Dispozitivul este lansat în China și vine cu ecranul de 7 inci de 5 inci, chipsetul quad-core Snapdragon cu memorie RAM de 2 GB.

Motorola Droid Razr - 7,1 mm

Concurența dintre cel mai subțire smartphone Android a început atunci când Motorola a lansat Droid Razr în competiția Galaxy Nexus cu doar o zi înainte de lansare. Droid Razr a avut un succes critic, deoarece dispozitivul a fost mai subțire, mai subțire și a oferit o parte din caracteristici, dar în cele din urmă ambele dispozitive de aici nu au avut nici un impact mai mare. Pentru cele mai multe motive Motorola Droid Razr este cunoscut pentru designul subțire cu grosime de 7,1 mm.

Când debutează, dispozitivul detronează titularul anterior al titlului Sony Ericsson Xperia Arc cu 1,6 mm, ceea ce reprezintă un aspect major în ceea ce privește designul. Cu toate acestea, alergarea lui Droid Razr nu a durat mult, deoarece mulți alți producători și-au dat seama că designul ar trebui să fie criterii importante, împreună cu hardware-ul și proiectarea software-ului.

Motorola Droid Razr este dotat cu ecranul tactil de 4 inci Super AMOLED capacitiv. Dispozitivul măsoară dimensiunile de 130,7 x 68,9 x 7,1 mm și greutăți de 127 grame. Acest lucru este cu dual core 1,2 GHz Cortex A9 procesor și camera de 8 mega pixeli face acest smartphone cele mai bune utilizare a tuturor caracteristicilor.

Gionee Elife E6 - 7,9 mm

Telefonul Gionee Elife E6 Smart, care a fost lansat pe 3 octombrie în India, a venit cu niște hardware amazin, format dintr-un ecran de 5 ", 13 MP și alimentat de un procesor Quad Core de 1.5 Ghz. Dispozitivul vine într-un aspect de aspect unibody bine cu un puternic construit. Cea mai bună parte este că, deși vine cu un Ram 2Gb și specificațiile menționate mai sus, prețul său la doar în jurul valorii de Rs 22000 [400 dolari], ceea ce face un recomandat să cumpere dispozitiv.

Sony Ericsson Xperia Arc - 8,7 mm

Sony Ericsson Xperia Arc, când a debutat în ianuarie 2011, a fost promovat ca fiind cel mai subțire smartphone Android din lume, cu o grosime de 8,7 mm, dar la acea dată grosimea nu era o parte importantă, evoluția de la un singur nucleu la un dual core fiind mare, a fost umbrit. Dar dispozitivul Xperia ARC este dispozitivul care a determinat ca dispozitivul să fie suficient de subțire, chiar dacă caracteristicile sunt de înaltă calitate.

Sony Ericsson Xperia Arc echipat cu ecran cu ecran LCD cu LED-uri de 4,2 țoli, cu procesor Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1 GHz și upgrade la Android 4.0 Ice Cream Sandwich disponibil. Diverse alte caracteristici cum ar fi camera de 8 mega pixeli și altele au făcut acest smartphone ca dispozitiv de capăt.

Deci, cu fiecare dintre aceste dispozitive am aflat că cel mai subțire telefon inteligent disponibil este Motorola Droid Razr, dar mai mulți producători și-au tachinat produsul, dar dispozitivul lor nu este încă disponibil pe piață. Deci, Motorola Droid Razr este până la cel mai subțire telefon inteligent din lume disponibil.

Articole relevante:4.1
Evaluare totală: 31
5
11
4
5
3
2
2
2
1
1