Cum de a pierde rapid 50 de kilograme - Doctorul de dieta

Înainte și după 3 luni

Înainte și după 3 luni

Iată cum Jason a pierdut 50 de kilograme în doar 3 luni.

Mail-ul

Bună Andreas,

Am fost mult timp cititor al site-ului dvs. și am vrut să împărtășesc rezultatele mele de a merge LCHF în cazul în care ar putea ajuta pentru a inspira orice cititori care sunt pe gardul despre încercarea ei, deoarece am obținut rezultate atât de repede.

Prima fotografie a fost făcută la 26 aprilie 2015. În acea imagine am cântărit 120 kg și am avut o serie de probleme de sănătate. Problema mea principală a fost că am avut un caz extrem de hipoglicemie reactivă. Pot spune cu sinceritate că această condiție este iadul curat. Mi-a fost atât de rău încât mi-am putut mirosi ceva dulce, ca un tort de coacere sau parfum și aș fi hipo în 10 secunde. Nu voi intra în detaliile simptomelor mele, dar simptomele mintale pe care le pot descrie doar ca un coșmar.

Aș reușit să câștig atât de multă greutate, deoarece cu problema mea de rezistență la insulină (bineînțeles că eram pre-diabetic cu acele probleme legate de hipoglicemie ... Am avut, de asemenea, începutul de gangrena la capătul degetelor și picioarele din viziunea mea din sânge rupt nave ... care sunt complet vindecate acum). A trebuit să mănânc atât de mult pentru a-mi lua zahărul din sânge.

De asemenea, am avut GERD și a trebuit să preiau 10 tumbe suplimentare pe zi. Problema cu asta a fost să mănânc o grămadă de alimente pentru a-mi stabiliza insulina și zahărul din sânge, dar pentru că m-am mâncat atât de mult, aș fi trebuit să iau mai multe Tumuri, iar dulceața din Tums mi-ar face din nou hypo, atunci va trebui să mănânce din nou. Era un cerc vicios.

Starea mea a devenit atât de rea încât am știut că trebuie să mă schimb. Speranța finală a fost palpitațiile inimii și scurtarea respirației atât de rău încât am crezut că voi avea un atac de cord și că mi-a fost suficient să mă sperii pentru că știam că lucrurile foarte rele se vor întâmpla acum, nu 10 ani pe drum (am fost dependent de carbohidrati).

Povestea scurtă, cea de-a doua imagine a fost luată exact la 3 luni după prima, la 26 iulie 2015. În acea imagine am cântărit 97 kg, pentru o pierdere de greutate de 23 kg în doar 3 luni, care este nebun!

Episoadele mele hipoactive reactive sunt, de asemenea, destul de mult dispărute, poate un mic pic de adrenalină împușcat după primele mele mușcături de mâncare cu mâncare ciudată, dar asta e și mă aștept să fiu complet vindecat în următoarele luni. Singurul lucru pe care trebuie să-l supraveghez este că nu mănânc mult mai multă grăsime decât proteina, deoarece grăsimea scade cantitatea de zahăr din sânge. Așa că mănânc aproximativ 70 de grame de proteine ​​pe zi și aproximativ 80-90 de grame de grăsime (mănânc doar o dată pe zi) și carbohidrații sunt menținute cât mai jos posibil, fără amidon, fără zahăr, fără fructe și fără îndulcitori artificiali .

De asemenea, nu am exercitat atât de mult, deoarece mi-a luat puțin mai mult pentru a se adapta la grăsime decât majoritatea pentru că am avut rezistență la insulină atât de mare. M-am dus la sala de sport de cateva ori si am umblat aici si acolo, dar nimic nebun, pierderea in greutate a fost destul de mult de la LCHF.

Nu consider că cea de-a doua imagine va fi o imagine postată, greutatea mea de obiectiv este de 79 de kilograme, așa că am să vă trimit o altă actualizare în 3 luni pentru a împărtăși cu cititorii și mă aștept să fiu cel puțin alte 30 de kilograme și sănătatea mea continuă să se îmbunătățească și să se îmbunătățească.

Mulțumesc pentru toată munca pe care o faci, Andreas! Și dacă cineva vrea să mă contacteze pentru a afla exact ce mănânc, etc ... ei pot să mă trimită prin e-mail la jaymanwell@gmail.com.

Ai grijă!

Jason

cometariu

Ce poveste de succes fantastic Jason, și așteaptă cu nerăbdare să urmeze!

Actualizați

Mulți oameni au crezut că fotografiile de mai sus au fost Photoshopped, deoarece schimbarea este atât de fantastic. Dar ei s-au înșelat. Iată actualizarea lui Jason câteva luni mai târziu:

Progres: -30 de lire în alte 3 luni, total -80 de lire pe LCHF!

Povești de succes anterioare

Povestea ta

Aveți o poveste de succes pe care doriți să o împărțiți altora pe acest blog? Este o modalitate excelentă de a inspira alți oameni să-și schimbe viața, cum probabil ați făcut-o.

Trimiteți-mi e-mail povestea la adresa andreas@dietdoctor.com. Înainte și după fotografii sunt minunate pentru a face povestea ta concretă și relativ la alte persoane. Dați-mi voie să știu dacă este bine să publicați fotografia și numele dvs. sau dacă preferați să rămâneți anonim.

Mai jos, aflați ce puteți face dacă doriți să încercați LCHF pentru dvs., precum și povestiri de la alții care au încercat.

4.3
Evaluare totală: 28
5
12
4
2
3
2
2
3
1
1