Când și ce să mănânce în timpul postului intermitent | Postul intermitent FastDay

Am folosit experiențele membrilor comunității noastre FastDay, împreună cu studii de cercetare științifică, pentru a crea un ghid pentru modul în care puteți obține cele mai multe din modalitatea de post alimentar intermitent, știind când și ce să mănânce atunci când repede.

Nu există reguli, iar flexibilitatea este unul dintre cele mai bune lucruri despre postul intermitent. Încă mai puteți mânca mâncarea pe care o iubiți și nu veți simți că sunteți în mod constant "pe o dietă". Tratați acest lucru ca un set de sugestii, nu de reguli - și faceți ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Când trebuie să mănânc într-o zi rapidă?

Pentru majoritatea oamenilor, postul toată ziua și apoi o masă bună de seară este cel mai bun plan pentru o zi rapidă. Veți avea o mică alocație de calorii în zilele rapide de 500-600 de calorii. O singură masă de 500 de calorii poate fi destul de substanțială, dar dacă încercați să răspândiți caloriile la micul dejun, prânz și cină, veți putea să aveți doar mini-mese. Majoritatea oamenilor descoperă că consumarea unei cantități mici doar vindecă durerile de foame pentru o perioadă scurtă de timp și, de fapt, le face mai foame pentru restul zilei, deci este în general mai bine să evitați gustările în zilele rapide și să vă salvați calorii până când puteți avea o masa decenta.

Pe lângă faptul că este mai ușor pentru majoritatea oamenilor, așteptarea de a mânca până seara este, de asemenea, mai eficientă pentru pierderea în greutate, deoarece veți fi postit mai mult timp. Acest lucru a fost demonstrat de un sondaj realizat pe forumul FastDay pentru a investiga factorii care influențează pierderea în greutate pe dieta 5: 2. Analiza din chestionarul nostru de anchetă a constatat că postul pentru mai mult de 20 de ore într-o zi rapidă a dus la o pierdere mai mare în greutate decât la post pentru mai puțin de 16 ore. Există câteva explicații științifice potențiale pentru care ar putea fi acest lucru.

Aflați mai multe despre știința postului

Unele gustări au permis: puteți găsi că ați lovit un pic de un punct scăzut la aproximativ 16:00. O băutură sărată sau o mică gustare poate fi răspunsul. Dacă aveți probleme cu a nu dormi bine într-o zi rapidă, salvarea unor calorii pentru o gustare înainte de pat poate fi răspunsul.

Consultați sfaturile noastre de top pentru noii fasteri

Faceți regulile aici: dacă postul nu se potrivește toată ziua, nu simțiți că trebuie să urmați acest sfat. S-ar putea să găsiți că preferați să mâncați un mic dejun, să alimentați prânzul și apoi să luați cina. Sau poate doriți să renunțați la micul dejun, să aveți un prânz mic și o cină. Sau poate un prânz mare și o gustare de seară îți convine cel mai bine. Cu felul de a mânca intermitent, tot ceea ce funcționează cel mai bine pentru TINE este întotdeauna răspunsul potrivit!

Aflați mai multe despre postul flexibil

Timpul dvs. de mâncare fereastră: dacă urmăriți o metodă de post alimentar intermitent, cum ar fi: 16: 8, cunoașteți deja când trebuie să mâncați: în timpul mesei de mâncare. Dar, trebuie să decideți când trebuie să înceapă și să termine acea fereastră. Teoretic, dacă urmărești planul 16: 8, poți deschide fereastra de mâncare la ora 16:00 și termini ultima ta masă la miezul nopții. Cu toate acestea, ar putea fi înțelept să nu lăsăm atât de târziu pentru a termina mâncarea. Motivul este că trupurile noastre sunt proiectate să meargă în modul de odihnă și reparație la sfârșitul zilei: mâncarea târziu seara interferează cu ritmurile hormonilor corpului nostru și ne poate afecta sănătatea. Nu se știe dacă mâncarea târzie încetinește scăderea în greutate sau afectează sănătatea noastră în alte moduri, dar până când știm mai multe, probabil că este bine să încercați să evitați să mâncați noaptea târziu. Acest lucru vă permite organismului să vă digerați masa și să începeți procesul de pregătire pentru faza de reparații de noapte. Cu toate acestea, ca întotdeauna, dacă preferați sau trebuie să mâncați mai târziu și lucrează pentru dvs., atunci ar trebui să faceți acest lucru.

Aflați mai multe despre metabolism și digestie

Aflați mai multe despre diferite modalități de post intermitent

Ce ar trebui să mănânc într-o zi rapidă?

Cum puteți beneficia din plin de indemnizația dumneavoastră de calorii într-o zi rapidă?

1) Alegeți mâncăruri cu proteine ​​mai mari, care vă ajută să vă simțiți plini de mult timp. Deoarece proteina este destul de mare în calorii, nu puteți avea o cantitate uriașă pentru 500 de calorii, dar faceți proteine ​​principala sursă de calorii.

2) Umpleți plăcuța cu legume cu conținut scăzut de calorii: umple stomacul, gustul bun și faceți bine. Fierbeți-le, coaceți-o cu o linguriță de ulei, sau amestecați-o și adăugați câteva condimente sau arome pentru a face o masă delicioasă de umplere. Sau să le primești într-o salată mare.

3) Păstrați carbohidrații la un nivel minim: sunt bogați în calorii și vă fac să vă simțiți foame din nou repede. Exemple de alimente care conțin carbohidrați care trebuie evitate sunt: ​​cartofi, cartofi dulci, pasari, orez, paste, paine, fructe (banane, struguri, pepene, prune, stafide, pe porumb / porumb dulce și orice conține zahăr, miere sau alte siropuri.

4) Nu vă fie teamă de grăsime: deși grăsimile sunt bogate în calorii, vă ajută să vă simțiți plini. Includeți cantități mici de grăsimi în alimentele de zi cu zi.

Deși indemnizația de calorii recomandată de 500 de calorii pentru femei; 600 de calorii pentru bărbați nu sunt atât de stricte încât contează cu adevărat dacă treceți puțin sau puțin sub indemnizație, va trebui să cântăriți sau să măsurați cel puțin ingredientele cu conținut ridicat de calorii în rețetele dumneavoastră și să elaborați conținutul de calorii.

Dar mesele gata preparate? O masă pregătită poate fi o soluție excelentă. Ca și în cazul meselor gătite la domiciliu, căutați opțiuni care au un conținut redus de carbohidrați și zahăr și bogate în proteine ​​și legume.

FastDay face postul mai ușor

La FastDay, am reușit să vă planificăm rapid hrana zilnică rapidă cu rețetele noastre numite calorii, potrivite pentru o zi rapidă în colecția FastDay Recipe (și unele pentru zilele care nu sunt rapide).

Cum ar trebui să mănânc în zilele non-repede?

Intermitent post este cel mai bun mod de a manca pentru iubitorii de alimente! În zilele non-rapide, puteți să mâncați orice doriți.Desigur, dacă doriți să pierdeți în greutate, poate nu la fel de mult ca dumneavoastră. Și, ciudat, deși poate părea, zilele rapide vor reduce probabil apetitul dvs. în zilele non-rapide, mai degrabă decât creșterea acestuia.

  • Poate că nu vă simțiți foarte foame în ziua după o zi de repede. Nu este nevoie să mănânci mult dacă nu te simți așa! Este bine să așteptați până când vă este foame înainte de a mânca într-o zi non-repede.

  • Gusturile tale se pot schimba astfel încât să nu mai simți pofta de alimente dulci și dulci.

  • Veți înțelege mai bine foamea și vă veți găsi mai puțină gustare și puteți aștepta timpi de masă fără să vă faceți griji când va fi timpul să mâncați.

Aceste tipuri de schimbări nu se vor întâmpla imediat. Foamea voastră în zilele non-rapide poate varia foarte mult. S-ar putea să găsiți că aveți zile non-rapide când sunteți foarte foame și mâncați foarte mult. Mulți oameni experimentează acest lucru în primele zile. Nu vă faceți griji dacă se întâmplă acest lucru, doar să vă concentrați asupra lipirii posturilor planificate. După 6 săptămâni de post, dacă încă mai aveți probleme cu supraalimentarea și nu pierdeți greutate, vă recomandăm să vă gândiți dacă să vă schimbați metoda postului sau să faceți alte modificări. Paginile noastre despre remedierea problemelor pot fi utile aici sau vizitați forumul nostru FastDay pentru câteva sfaturi personale din partea comunității.

Trebuie să încercați să mâncați în mod normal în zilele care nu sunt repede. Bucuria postului intermitent este că vă puteți petrece cea mai mare parte a timpului fără senzație de anxietate față de hrană, controlând greutatea și trăind într-un mod sănătos. Unii oameni își limitează caloriile în zilele lor ne-rapide, într-un efort de a accelera pierderea în greutate. Deși acest lucru poate funcționa pe termen scurt, probabil că nu este o idee bună pe termen lung. Dacă nu aveți zile de mâncare normală, probabil vă veți simți lipsiți de alimentele preferate și veți dezvolta "oboseala dietei". Dacă postul intermitent trebuie să devină calea ta de a mânca pentru viață, este important să o faci într-un mod durabil.

Aflați mai multe despre cât de mult puteți mânca în zilele non-rapide

4.8
Evaluare totală: 34
5
14
4
4
3
2
2
3
1
0