7 motive pentru care soțul tău te face să câștigi greutate

Într-o săptămână de astăzi, Dan și cu mine vom sărbători aniversarea noastră de 4 ani.

Wow, a fost cu adevărat acum 4 ani când am mers pe culoar?

Greu de crezut.

Dar uneori nu.

Uneori se simte ca și cum am fi fost împreună pentru totdeauna ... Și dacă luați în considerare cei 6 ani înainte de a ne căsători, au trecut aproape 10 ani. Wow, aproape 1/3 din viața mea a fost petrecută cu acest tip chipeș.

72179_601343630836_6708966_n

Au fost toate puii și curcubetele?

Nu. Nu voi fi una dintre acele femei căsătorite care spun că viața căsătorită este doar minunată și că căsnicia noastră este perfectă. Nu este, este real și uneori greu. Sunt suișuri și coborâșuri, lacrimi și râsete.

Dar tu stii ce?

Nu mi-am putut imagina iubirea pe altcineva sau lupta cu altcineva. Suntem mai puternici unul de celălalt, iar toate acele vremuri atât de minunate și momente minunate de căsătorie fac călătoria mai multă călătorie.

Bine, destul cu chat-ul cu chituri ... hai să vorbim despre ce mă gândesc cu adevărat:

"În medie, soții care erau mult mai mulțumiți de căsătorie aveau mai puține șanse să ia în considerare că părăsesc căsătoria și că au câștigat mai multă greutate în timp".

Acesta este un citat din cercetările efectuate la Universitatea din Dallas, care au studiat creșterea în greutate la noi cupluri pe parcursul a 4 ani (amuzant) și fericirea cu relația lor.

Poate îmi pot da vina pe căsnicia mea fericită? Glumeam.

7 motive pentru care soțul tău te face să câștigi greutate

Dan și cu mine am intrat împreună imediat după ce am absolvit colegiul. Și ca multe cupluri noi, am ... bine, am câștigat greutate.

A durat destul timp pentru a mă întoarce pe o pistă sănătoasă, dar trăind cu un bărbat, călătoria a durat puțin mai mult.

217286_502836230841_7713_n

Da vina pe Dan pentru greutate, firește.

Știu că nu sunt singur, nu vă pot spune cât de mulți dintre clienții mei spun că ar fi mult mai sănătoși dacă nu pentru obiceiurile soților lor. Ce-i al tău este al meu, nu?

Să-l rupem.

Dacă v-ați confruntat cu greu căderi de kilograme, poate vă puteți da vina pe soțul dvs. sau cel puțin să recunoașteți ce se întâmplă cu adevărat pentru a remedia situația.

1. Snacking atunci când gustări

Barbatii consuma in mod natural mai multe calorii decat femeile, au nevoie de mai multe calorii. După cină, s-ar putea să apucă sacul de jetoane sau migdale în timpul televiziunii. Poți rezista gustării?

Este greu să spui că nu, când tipul tău cade pe chipsuri și salsa sau mănâncă un castron de înghețată chiar în fața ta.

Gustări suplimentare ... kilograme în plus.

2. Au secunde

De ce este posibil ca oamenii să mănânce plăcuța plină după plină? Odată ce farfuria lor este curată, se întorc pentru mai mult. Bineinteles ca nu toti tipii, dar mult!

Este tentant să îi vedem să mănânce din nou, mirosurile, aspectul, aspectul social. Vreți să vă alăturați. Și din punctul lor de vedere, vă încurajează adesea să obțineți și oa doua asistență, astfel încât să nu mănânce singuri.

Nu face asta. O modalitate prin care am ajuns aici este de a face doar mâncare suficientă, astfel încât nu există resturi.

3. Noțiuni confortabile

Acesta nu este un brainer, nu vă mai curtați reciproc. Ești confortabil.

Despre asta a fost cercetarea ... ești fericit, conținutul tău și sigur în relația ta și nu mai încerci să-l trimiți pe tipul tău. Asta înseamnă să te relaxezi puțin ... să mănânci mai multe alimente de confort, poate să exersezi mai puțin și în schimb câteva kilograme să se poată strânge.

4. Gatiti mancarea pentru gust

Când eram o soție nouă, vroiam să scot ciorapii lui Dan cu gătitul meu. Am preparat mese pe care știam că le-ar plăcea, adesea traduse în spaghete și pizza.

Nu că aceștia sunt răi pentru dvs. dacă ați făcut bine, dar au fost alimente pe care nu m-am obișnuit să mănânc des și corpul meu a reacționat. Sfintei batai!

Este adevărat că drumul către inima unui bărbat este prin stomac, dar are ca scop să devină o prioritate pentru cei sănătoși. Toate mesele pot fi făcute curate, pur și simplu practică!

5. Alimente nespecializate

sticlă-cip-dip-castron-xl

Dan iubește chips-urile și salsa, așa că le păstrăm în casă. La început, când a fost gustat, m-aș alătura ... până când mi-am dat seama că niciodată nu mânca jetoane și salsa, așa că de ce ar trebui să fac acum?

Poate că tipul tău iubește biscuiții, înghețată, chipsuri, orice.

Cel mai bun mod de a evita să-ți găsești mâna în borcanul de cookie-uri este să-i dai propriul dulap sau sertar ... nu în cămară unde poți fi tentat de fiecare dată când te duci să apuci ceva. Ochii care nu se văd se uită.

6. Nu mai mânca ca o fată

screenshot_192

Nu pot să-ți spun de câte ori Dan a spus ceva de-a lungul liniilor ...

"Asta-i tot ce vei mânca!" Sau "Ai de gând să faci o salată ?!"

Nu pentru că nu este suficientă mâncare pentru mine, dar nu e suficientă mâncare pentru el. Bărbații, am învățat, nu înțeleg cu adevărat cum femeile au nevoie de mai puțină mâncare decât de ei. Nu vrea ca eu să câștig în greutate, el nu știe mai bine.

Și atunci când nutriția ta este pusă la îndoială, este ușor să mergi la burger în schimb. Da?

Întotdeauna am fost o fată salată peste burger și cartofi prăjiți. Chiar când eram copil (în serios, salatele Cesar erau preferatele mele), dar pentru băieți, pare imposibil.

7. Mai multă băutură

-căpșuni vin

Nu, căsătoria nu te face să bei mai mult, dar duce adesea la un consum mai mult de alcool în general, pe măsură ce-ți place nopțile de vin sau cocktail-uri atunci când nu te-ai simți în mod normal dacă trăiești solo.

Dacă descoperiți că voi doi vă bucurați de mai multe cocteiluri suplimentare decât este normal, este posibil să trebuiască să stabiliți câteva reguli de bază. De exemplu, nu beau duminică - joi. Obișnuiam să bem mai mult în timpul săptămânii, dar odată ce mi-am dat seama, am oprit acest obicei de căsătorie!

Cum să se ocupe

Sunt sigur că putem adăuga la această listă, pentru că hai să facem asta, toți vrem să punem vina pe altcineva pentru problemele noastre. Și bineînțeles că altcineva este cel mai adesea altul nostru semnificativ!

Cel mai important lucru este să-ți recunoști obiceiurile, binele și răul. De asemenea, este important să verbalizați cât de importantă este sănătatea și fitness-ul dvs. general, astfel încât tipul dvs. să nu vă ispitească.

Și, în sfârșit, amintiți-vă că este important și pentru tipul dvs. Dan și cu mine avem o relație foarte deschisă ... că suntem sincer onestitate unul cu celălalt. Știu că el lucrează acum doar să se uite și să se simtă bine pentru el însuși, dar vrea să continue să mă uimească. Și chiar înapoi la el, am antrenament pentru mine, dar conducem o tabără de boot doar pentru femei ...

Trebuie să mă asigur că mă uit bine pentru mine, cu toate celelalte doamne din jur. Ha!

Deci spune-mi…

Ai câștigat în greutate în primul an în care te-ai mutat sau te-ai căsătorit?

7 motive pentru care soțul tău te face să câștigi greutate

O laudă perfectă pentru Allah, Domnul lumilor. Eu mărturisesc că nu este vrednic de închinare, cu excepția lui Allah și a lui Mohamed  sallallaahu `alayhi wa sallam (poate Allah să-și înalțe mentiunea) este sclavul și mesagerul său.

 

Potrivit Sharee'ah, o soție este obligată să se supună soțului ei în ceea ce este permis. De fapt, oamenii de știință  poate Allah să aibă milă de ei a declarat că este obligată să-l asculte în ceea ce privește căsătoria și bucuria, cu condiția ca aceasta să fie permisă și cu condiția ca aceasta să nu dăuneze soției. Puteți consulta Fataawa 91208 și 91788 în această privință.

Un soț care îi cere soției să câștige mai multă greutate poate să se refere la chestiunea bucuriei, caz în care este obligată să-l asculte în această chestiune, cu condiția ca aceasta să nu-i dăuneze, altfel nu este obligată să-l asculte în acest caz.

În ceea ce privește afirmația dvs. "Nu pot fi cu 10 kg mai mult decât sunt acum"Dacă vrei să spui că acest lucru nu s-ar putea întâmpla, chiar dacă ai luat mijloacele potrivite pentru asta, atunci aceasta este dincolo de capacitatea ta și Allaah spune (ce înseamnă): {Allah nu-i percepe un suflet decît [înăuntrul] capacității sale.} [Coran 2: 286] Prin urmare, în acest caz, nu sunteți păcătoși dacă luați mijloacele admise și ceea ce dorește nu se întâmplă. Dar dacă vrei să spui că câștigul de greutate este o chestiune greu de acceptat, atunci acest lucru este necorespunzător deoarece este contradictoriu față de ascultarea soțului în ceea ce este permis.

În opinia noastră, problema este ușoară și este o chestiune pe care soții pot avea un acord reciproc și acest lucru nu trebuie să provoace tensiuni sau orice fel de probleme între ele. </ SPAN> </ SPAN> </ B>

Allah știe cel mai bine.

Imprimare Trimiteți această fatwa prietenului dvs.
4.6
Evaluare totală: 27
5
10
4
1
3
3
2
3
1
1