Https://www.health.com

Bine ati venit! Pentru a vă oferi cel mai bun conținut pe site-urile și aplicațiile noastre, Meredith colaborează cu agenți de publicitate terță parte pentru a difuza anunțuri digitale, inclusiv anunțuri personalizate digitale. Acești agenți de publicitate utilizează tehnologii de urmărire pentru a culege informații despre activitatea dvs. pe site-urile și aplicațiile noastre și pe Internet și pe celelalte aplicații și dispozitive.

Aveți întotdeauna posibilitatea să alegeți site-urile noastre fără publicitate personalizată, bazată pe activitatea dvs. de navigare pe web, vizitând pagina de alegere a consumatorilor DAA, site-ul NAI și / sau pagina de opțiuni online a UE din fiecare dintre browserele sau dispozitivele dvs. Pentru a evita publicitatea personalizată pe baza activității din aplicația dvs. mobilă, puteți instala aici aplicația AppChoices a DAA. Puteți găsi mai multe informații despre opțiunile dvs. de confidențialitate în politica noastră de confidențialitate. Chiar dacă alegeți ca activitatea dvs. să nu fie urmărită de terțe părți pentru servicii de publicitate, veți vedea în continuare anunțuri ne-personalizate pe site-ul nostru.

Făcând clic pe mai jos și utilizând site-urile sau aplicațiile noastre, sunteți de acord că noi și agenții noștri de publicitate terți pot:

 • transferați datele dvs. personale în Statele Unite sau în alte țări și
 • procesați datele dvs. personale pentru a vă servi cu anunțuri personalizate, în funcție de opțiunile dvs., așa cum este descris mai sus și în politica noastră de confidențialitate.

Solicitări de date privind datele UE

Https://www.health.com

Sursele guvernamentale spun că majoritatea dintre noi consumă prea mult sodiu în dieta noastră zilnică. Conform orientărilor USDA, americanii nu ar trebui să consume mai mult de 2.300 de miligrame de sodiu pe zi, ca parte a unui plan de alimentație sănătoasă. Dar, în medie, consumăm 3,400 miligrame pe zi. Crezi că tu presezi prea mult sare pe mâncarea ta?

Dacă sunteți un tipic american, puteți să folosiți agitatorul de sare la ora mesei. Dar o mare parte din sodiul pe care îl consumați se poate ascunde și în alimentele procesate. Produse precum sosul de spaghete, mâncărurile congelate și gustările alimentare sunt încărcate cu sodiu. Un alt vinovat comun este carnea sandwich.

Dacă vă place să faceți un sandwich pentru prânz sau cină, utilizați aceste sfaturi pentru a găsi carne slabă de carne de prânz, reduceți aportul de sare și îmbunătățiți dieta zilnică.

Ce este sodiu scăzut?

Unul dintre cele mai grele lucruri în ceea ce privește găsirea unor carne de masă de prăjituri cu conținut scăzut de sodiu încearcă să înțeleagă formularea pe etichetele produselor alimentare. Partea din față a ambalajului poate face publicitate că carnea dvs. preferată este "mai mică în sodiu", dar aceasta înseamnă că alimentele sunt de fapt scăzut în sodiu? Nu, nu.

Există multe afirmații diferite cu privire la sodiu pe care le puteți vedea pe partea din față a pachetului. Acest lucru înseamnă, de fapt, în conformitate cu Administrația Statelor Unite pentru Alimente și Medicamente (FDA), organizația care reglementează ambalarea și etichetarea produselor alimentare.

 • Fără săruri: mai puțin de 5 miligrame de sodiu per porție
 • Nu conține sodiu: mai puțin de 5 miligrame de sodiu per porție
 • Scăzut de sodiu: mai puțin de 140 miligrame de sodiu pe porție
 • Sodiu foarte scăzut: 35 miligrame sau mai puțin de sodiu pe porție
 • Soda redusă: cel puțin 25% mai puțin sodiu pe porție decât alimentele de referință (alimentele comparabile, așa cum sunt preparate în mod tradițional)
 • Mai puțin sodiu: cel puțin 25% mai puțin sodiu pe porție decât alimentele de referință

După cum puteți vedea, există multe modalități diferite de a spune că un aliment este mai scăzut în sodiu și nu toate înseamnă că este de fapt scăzut de sodiu. Prin urmare, este important să verificați conținutul efectiv de sodiu de pe eticheta Nutrition Facts și să vedeți cum se încadrează în aportul total de sodiu pentru o zi.

Sodiu în mâncăruri de masă de prânz

Există multe mărci diferite de carne de prânz care fac mai mici versiuni de sodiu ale produselor lor populare. Dar, din nou, veți observa că multe dintre produsele nu au sodiu, în conformitate cu standardele FDA. Iată cum unele dintre cele mai populare branduri se stivuiesc.

 • 42% șuncă Deluxe cu un conținut redus de sodiu: 480 miligrame de sodiu per porție
 • Pădurea de pădure neagră afumată (31% mai mică de sodiu) - 460 miligrame de sodiu pe porție
 • Premium Sera maternă de sânge din Turcia (fără piele sau pe piele) - 360 miligrame de sodiu pe porție
 • Hickory afumat Pădurea Neagră Turcia Breast (40% Sodiu inferior) - 390 miligrame de sodiu pe porție
 • Cuptor Deluxe cu conținut scăzut de sodiu Carne de vită prăjită - 80 miligrame de sodiu per porție
 • Fără cuptor de sare adăugat Carne de vită prăjită - 40 miligrame de sodiu pe porție
 • Fără cuptor de sare adăugat Mâncăruri prăjite din Turcia - 55 miligrame de sodiu per porție

Butterball nu face produse care sunt specificate ca sodiu scăzut, dar produsele lor Natural Inspirations au mai puțin sodiu decât versiunile tradiționale comparabile. Pentru comparație, Butterball's Rotisserie Seasoned Turkey Breast furnizează 460 miligrame de sodiu pe porție.

 • Inspirații naturale Cuptor de sân Turcia Piept de pâine prăjită, arțar sau usturoi - 210 miligrame de sodiu per portie
 • Inspirații naturale Turcia Breast Hardwood afumat - 190 miligrame de sodiu per portie

Hillshire Farm face o linie de carne de tip sandwich de sodiu mai mică. Potrivit producătorului, majoritatea acestor produse au cu 25% mai puțin sodiu decât preparatele tradiționale de masă de prânz comparabile.

 • Subțire subțire subțire de miere de sodiu Mâncăruri din Turcia - 410 miligrame de sodiu pe porție
 • Subțire subțire de miere de sodiu subțire - 450 miligrame de sodiu pe porție
 • Suflătorul subțire cu sâii sub formă de sâmburi de sânge încălzit - 420 miligrame de sodiu pe porție
 • Șuncă afumată de sodiu inferior tăiată - 450 miligrame de sodiu per porție

Maple Leaf Natural Selections este un alt brand popular printre consumatori. Carnea lor de prânz este la fel ca și alte mărci atunci când compară carnea asemănătoare.

 • Un singur servim cuptor ras pui prăjit - 360 miligrame de sodiu per portie
 • Rasul Hickory afumat Turcia - 530 miligrame de sodiu per portie
 • Cuptorul cu prăjit în Turcia - 570 miligrame de sodiu pe porție
 • Roșie - 570 miligrame de sodiu pe porție
 • Mâncăruri de miere de mâncare - 630 miligrame de sodiu pe servire

Carnea naturală și organică Applegate oferă produse care nu conțin antibiotice sau hormoni. Dar multe dintre carnea sunt încă relativ mari în sodiu.

 • Șuncă naturală lentă - 480 miligrame de sodiu pe porție
 • Pieptul natural al fumatului Turcia - 360 miligrame de sodiu pe portie
 • Breastul turcesc natural - 360 miligrame de sodiu pe servire
 • Pui de pui natural prăjit - 360 miligrame de sodiu pe porție
 • Carne de vită naturală - 320 miligrame de sodiu pe porție
 • Natural Ham Honey - 450 miligrame de sodiu per portie
 • Gratar de pui natural - 420 miligrame de sodiu per portie

S-ar putea să observați câteva tendințe de la brand la brand. Hamul tinde să fie mai mare în sodiu decât alte soiuri. Fasole curcată, de asemenea, tinde să fie mai mare în sodiu decât friptura de vită sau de pui, în funcție de preparare. Cele mai scăzute carne de pranz de sodiu enumerate sunt cele care au etichetat "fără săruri adăugate".

Dacă obțineți carnea de prânz de la contorul de alimente, asigurați-vă că cereți contorului de date pentru nutriție dacă căutați carne de prânz cu mai puțină sare. Adesea, sunt disponibile materiale tipărite și este posibil să nu fie sigur să se presupună că carnea proaspătă are mai puțin sodiu.

Sfaturi pentru a face o prăjitură de sodiu inferioară

Dacă încercați să reduceți cantitatea de sare în mesele după-amiaza, aceste recomandări vă pot ajuta.

 • Fiți atenți la dimensiunea de servire. Dimensiunea porțiunii pe care o alegeți să o consumați poate fi diferită de dimensiunea de servire listată pe eticheta Nutriție facturi (de obicei o uncie). Câte uncii sunt într-o singură bucată de deli? În funcție de modul în care sunt tăiate felii, este posibil să existe oriunde între trei și trei felii. Veți consuma mai mult sodiu dacă mâncați mai mult decât este sugerat pe etichetă.
 • Pregătiți-vă propria carne "deli". Cea mai mică carne de prânz de sodiu poate fi varietatea pe care o pregătiți acasă. Fierbeți-vă propriul curcan sau pui (unul este cel care nu este ambalat în soluție de sodiu) și tăiați-l singur pentru a reduce cantitatea de sare în exces.
 • Evitați felii de brânză topită. Dacă adăugați o felie de brânză la sandwich-ul dvs., veți crește și mai mult aportul de sodiu. De exemplu, o felie de brânză americană furnizează 330 - 460 miligrame de sodiu.
 • Sari peste supe pregătite. Feriți-vă dacă împerecheați sandwich-ul cu supă la masă. Conserve de supa este un alt aliment care este în mod tradițional ridicat de sodiu. Chiar și soiurile de sodiu mai mici pot furniza mai multă sare decât aveți nevoie.
 • Urmăriți condimentele. Dragostea mayo și muștar? Verificați eticheta Fapte de nutriție pentru conținutul de sodiu, deoarece aceasta poate stimula aportul total. Luați în considerare răspândirea avocado proaspăt în loc.
 • Nu uita de pâine. Majoritatea pâinii vă vor mări într-o oarecare măsură aportul de sare. Verificați eticheta și alegeți una cu sodiu mai mic.

Încercarea de a găsi o carne de prânz cu conținut scăzut de sodiu este dificilă, deoarece carnea prelucrată tind să fie bogată în sodiu. Dar, cu acest ghid de etichetare, puteți face alegeri mai inteligente pentru a vă menține aportul în control.

4.5
Evaluare totală: 23
5
14
4
4
3
3
2
3
1
0