Cea mai bună pulbere de proteine ​​pentru pierderea în greutate

Prima dată când ați auzit cuvântul "zer", a fost probabil în legătură cu Little Miss Muffet. Dar proteinele din lapte au devenit un buzzword de sănătate în ultimii ani. Deși praful de zer a fost inițial folosit în setul de culturism, astăzi este mulțumit de formatori de celebritate precum Jillian Michaels și Harley Pasternak, care jură pe chestii.

Studiile au arătat fără echivoc că proteina din zer poate ajuta la construirea musculaturii. Dar este util pentru persoanele care doresc șolduri și coapse subțiri, mai degrabă decât bicepsuri mai mari și mai puternice?

"Absolut", spune Paul Arciero, D.P.E., director al Laboratorului de Nutriție și Metabolism uman la Colegiul Skidmore. "Zerul este poate cea mai eficienta strategie dietetica pentru a ajuta la pierderea in greutate deoarece este cea mai termogena sursa de hrană pe care o puteți mânca. Aceasta înseamnă că arde cele mai multe calorii după ce o consumați".

Adăugați proteine ​​din zer la mese și gustări, iar metabolismul dumneavoastră va rămâne ridicat pe tot parcursul zilei. (Există tone de moduri creative de a folosi praf de proteine ​​în alimente - și nu doar în produse de coacere.) Mai mult, proteina din zer - și cu adevărat orice proteină - vă va face să vă simțiți plini de durată mai mult decât alte tipuri de alimente, spune Arciero înseamnă că veți gusta mai puțin. (3 tipuri mai mari de pulbere de proteine)

Dar există un al treilea motiv pentru care proteina din zer este recomandată persoanelor care încearcă să piardă în greutate: "Este cel mai eficient aliment pe care îl puteți mânca pentru a vă ajuta să faceți un proces numit sinteza proteinelor, care începe construirea de noi mușchi", spune Arciero. În termeni laic, proteina suplimentară vă va asigura că vă mențineți la nivelul mușchilor pe care îi aveți deja - masa musculară este adesea un accident în timpul tentativelor de pierdere în greutate - și vă va ajuta să câștigați mai ușor mușchiul. Acest lucru este important deoarece, cu cât aveți mai multă mușchi, cu atât mai multe calorii arde corpul dumneavoastră.

Desigur, pentru a obține cele mai bune rezultate, adăugați exercițiu. Cercetarea publicată în Jurnalul Colegiului American de Nutriție a constatat că antrenamentul de forță plus zerul a avut ca rezultat pierderea în greutate mai mult decât zerul singur.

Cum adaugi proteine ​​din zer in dieta ta? "Zerul poate fi ușor incorporat în multe alimente", spune Arciero. "Poți să-l mănânci într-un shake sau să gătești și să-l coci cu el". (Incercati aceasta reteta de clatite de proteine, aceste retete de proteine ​​cu baloane perfecte pentru snacking, sau reteta de shake proteine ​​post-antrenament Emma Stone).

Pulberea de proteine ​​din zer este vândută în magazinele de alimente și vitamine și este de asemenea disponibilă ca un add-on la cele mai multe baruri smoothie. Zerul poate fi separat de lapte sau recoltat în timpul producției de brânză, dar este scăzut în lactoză, ceea ce înseamnă că poate funcționa bine chiar și pentru persoanele care prezintă intoleranță la lactoză. Femeia obișnuită poate consuma în siguranță 40 - 60 de grame de substanțe zilnice, cu scopul de a nu depăși 20 de grame la un moment dat, recomandă Arciero.

De Jessica Cassity pentru DietsinReview.com

4.8
Evaluare totală: 34
5
11
4
1
3
1
2
1
1
0