5 alimente nu trebuie să mănânci din nou

476246441

siglă
Când încercați să vă îmbunătățiți sănătatea și să scăpați în greutate, există anumite alimente pe care ar trebui să le evitați.

Multe dintre aceste alimente sunt în mod evident nesănătoase deoarece conțin ingrediente despre care se știe că determină creșterea în greutate.

Cu toate acestea, unele alte alimente care nu sunt atât de evident legate de creșterea în greutate poate totuși să se dovedească a fi la fel de rău pentru tine.

Aceste alimente sunt profund problematice, deoarece majoritatea oamenilor nu știu să le evite și, prin urmare, ajung consumându-le mult mai des decât ar trebui. Iată 5 alimente pe care nu ar trebui să le mâncați din nou:

1. Pâine albă

Pâinea albă este în majoritatea cazanelor, dar adevărul este că aceasta nu are nicio valoare nutritivă. Pâinea albă conține mult zahăr și nu are capacitatea de a vă menține mulțumit, astfel că, în câteva ore, este posibil să vă simțiți foame și să ajungeți la gustări.

Ca urmare a acestor factori, nu este surprinzător faptul că cercetarea asupra celor care mănâncă paine albă arată o corelație între consumul unor cantități mai mari de pâine albă și existența mai probabil să câștige greutate nedorită pe o perioadă de 12 ani. După cum se dovedește, chiar și pâinea care susține că este grâu ar putea conține mai mult zahăr decât cerealele și ar trebui adesea evitată.

În mod ideal, ar trebui să înlocuiți pâinea albă cereale integrale sau pâine integrală de grâu ori de câte ori este posibil, deoarece pâinea integrală de grâu este pozitiv bună pentru sănătatea ta.

Coaceți-vă propriul pâine - Comandați Breadmaker acum

De exemplu, este o sursă de gama-oryzanol, care scade nivelul de colesterol dacă este consumat în mod regulat, iar unele studii sugerează chiar că femeile care mănâncă cea mai mare cantitate de boabe integrale sunt cu aproximativ 40% mai puțin probabil să dezvolte cancer de sân comparativ cu femeile care consumă cea mai mică cantitate de boabe întregi).

În plus, nu uitați că puteți înlocui, de asemenea, pâinea albă cu sandwich-urile cu frunze de salată sau cu tortilla de cereale integrale.

1 din 9

4.7
Evaluare totală: 29
5
15
4
4
3
1
2
1
1
1