Chris Powell: 9781401330248: Amazon.com: Cărți

Condiție: Utilizat: Bine

Cometariu: Cartea este în stare excelentă, capacul din spate are o crestătură pe colțul acestuia, care ocupă probabil 1/12 din spate, în afară de faptul că este în esență brand nou, fără scris sau marcaje de orice fel, arata grozav

Îndeplinirea de către Amazon (FBA) este un serviciu pe care îl oferim vânzătorilor care le permite să-și păstreze produsele în centrele de împlinire ale Amazonului și ne ambalăm direct, livrăm și asigurăm servicii pentru clienți pentru aceste produse. Ceva în care sperăm că vă veți bucura în special: Articolele FBA se califică pentru GRATUIT și Amazon Prime.

Dacă sunteți un vânzător, Fulfillment by Amazon vă poate ajuta să vă măriți vânzările. Vă invităm să aflați mai multe despre Fulfillment de Amazon.

Chris Powell: 9781401330248: Amazon.com: Cărți

Ciclismul pe bază de carbune este fundamentul a ceea ce face soțul meu, Chris, și în fiecare zi și cu fiecare client. Știm, prin ani de experiență cu mulți clienți, că ciclismul cu carbine funcționează, așa că vă voi prezenta principiile și cele cinci planuri diferite de ciclism cu carburi - Easy, Classic, Turbo și Fit și Extreme, cel mai nou ciclu.

În primul rând, principiile de bază ale ciclului carburilor.

Ce este Carb Ciclism?

Ciclismul pe bicicletă este un plan de alimentație cu zile alternante cu carburi mari și carburi cu conținut scăzut de carburant. Este atat de simplu. De asemenea, are încorporate zile de recompensă sau recompense mese (în funcție de planul pe care îl urmăriți), astfel încât să puteți mânca în continuare alimentele preferate în mod regulat. Sună destul de perfect, nu? Puteți să mâncați alimente sănătoase, să vă bucurați de alimentele pe care le iubiți și să pierdeți în continuare.

În timp ce fiecare plan are o combinație diferită de zile cu carburi mari și carburi cu conținut scăzut de carburi, fiecare zi funcționează practic la fel:

 • Mananca cinci mese - nu mai mult, nu mai putin.
 • Mănâncă micul dejun în 30 de minute de la trezire.
 • Mananca-ti restul de 4 mese - fie carburi bogate, fie carbohidrati slabi, in functie de planul pe care il urmezi - la fiecare 3 ore.
 • Alegeți alimente aprobate.
 • Beți un galon de apă.

Cum functioneazã?

Pentru a pierde in greutate, corpurile noastre au nevoie de combinatia potrivita de proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase. Iata de ce:

 • Proteina construiește și menține mușchii și acești mușchi ard calorii ca un infern. De asemenea, proteina se descompune mai încet decât carbohidrații și grăsimile, care arde chiar mai multe calorii și vă ajută să vă simțiți mai plini de timp.
 • Carburile sunt sursa preferată de combustibil pentru mușchii și organele dvs. și vin în variante sănătoase (legume, fructe, cereale și leguminoase) și nu sunt așa de sănătoase (prăjituri, biscuiți, sifon, gogoși, alimente). Carbohidrații sănătoși sunt, de asemenea, cruciale pentru arderea caloriilor și, deoarece se descompun mai încet decât carbohidrații care nu sunt atât de sănătoși, vă mențin nivelul zahărului din sânge și a nivelului de energie constant și păstrează cald cuptorul cu calorii, astfel încât arde mai multe calorii !
 • Grasimile sănătoase (grăsimi nesaturate) consumate cu moderare ajută la dezvoltarea și funcționarea ochilor și a creierului și ajută la prevenirea bolilor cardiace, a accidentului vascular cerebral, a depresiei și a artritei. Grasimile sănătoase vă ajută de asemenea la menținerea nivelului de energie constant și vă împiedică să vă simțiți foame.

Deci, de ce alternăm zile cu carbohidrați bogați și carbohidrați cu carburant scăzut? În zilele cu carbohidrați mari, economisiți cuptorul pentru arderea caloriilor, astfel încât, în zilele cu carbune scăzut, cuptorul să ardă grăsime și multe din ele! Acest tipar îți scutește metabolismul în arderea multor calorii, chiar și în zilele cu carbune scăzut. Este un proces uimitor și bine dovedit.

Care sunt beneficiile?

Ciclismul cu carburi are multe avantaje:

 • Se potriveste orice mod de viata.
 • Veți învăța cum să eliminați greutatea și grăsimea corporală și cum să faceți alegeri inteligente în stilul de viață pentru tot restul vieții. Acest lucru vă pune în control.
 • Vă veți simți mai bine și veți avea mai multă energie.
 • Veți mânca alimentele pe care le iubiți.
 • Veți construi mușchi slabi și puternici.
 • Vei fi împuternicit fizic, mental, emoțional și spiritual.

Am abătut doar suprafața carbului cu bicicleta, așa că afla mai multe despre cele cinci planuri de biciclete cu carbine pe care le găsim ta ciclu ideal, și să facem ciclism!

Ciclu ușor de carburant

Ciclul clasic al carbohidraților

Ciclul Turbo Carb

Fit Carb Ciclu

Ciclu de carbune extrem

Obțineți și mai multe informații despre bicicleta cu carburi în ambele cărți sau în cărțile noastre: Extreme Transformation (cea mai recentă ediție în gama noastră de ciclini de carbine cu ciclul Extreme Cycle) și Alegeți mai mult, pierdeți mai mult pentru viață.

4.3
Evaluare totală: 29
5
15
4
4
3
1
2
2
1
0