Alimentele pe care le consumă persoanele obeze

Oamenii care sunt supraponderali și obezi mănâncă aceleași alimente ca oricine altcineva. Acestea pot varia în cantitatea pe care o consumă, frecvența pe care o consumă, metodele de preparare utilizate pentru a găti alimentele și nivelul de activitate fizică. În plus, corpurile și creierul lor pot promova consumul de calorii și stocarea energiei în moduri diferite decât persoanele cu o greutate sănătoasă. Cu toate acestea, menționează că 68% dintre adulții americani și o treime din copiii americani sunt supraponderali sau obezi, potrivit Casei Albe Task Force privind obezitatea infantila. În consecință, examinarea alimentelor pe care le consumă persoanele obeze este într-adevăr un studiu asupra a ceea ce majoritatea americanilor mănâncă în general, deoarece persoanele cu greutate sănătoasă sunt o minoritate în Statele Unite.

Videoclipul zilei

Obezitatea este aproape întotdeauna rezultatul consumului de calorii mai mult decât are nevoie organismul dumneavoastră și menținerea acestui excedent într-o perioadă de timp. Potrivit Departamentului Agriculturii din Statele Unite și datelor sondajului "Ceea ce mâncăm în America", femeia medie americană consumă 1785 de calorii și bărbații consumă 2638 de persoane. Oamenii au tendința de a-și raporta consumul de calorii, și un grup de cercetători care publică în "Jurnalul Internațional al Obezității" a spus că oamenii consumă în medie 20% mai multe calorii decât spun ei. Potrivit unui grup de nutriționiști din cadrul Universității Harvard, americanii consumă aproximativ 300 de calorii pe zi decât au făcut-o în 1970.

În conformitate cu orientările dietetice pentru americani 2010, americanii consumă o mare parte din mesele bogate în calorii, cu conținut scăzut de nutrienți, care contribuie la epidemia de obezitate. Ghidul conține o listă cu 25 de produse alimentare care furnizează cea mai mare cantitate de calorii într-o dietă tipică americană. Se bazează pe date din Studiul Național de Sănătate și Nutriție. Cel mai mare furnizor de calorii în dieta tuturor, în toate vârstele și clase de greutate, este deserturi pe bază de cereale. Acestea includ aproape orice fel de dulce care pornește de la făină - inclusiv prăjituri, prăjituri, plăcintă, cizme, dulciuri, produse de patiserie și gogoși. Pentru adulți, alți furnizori importanți de calorii includ băuturi de drojdie, sifon, alcool, pizza, tortilla, burrito, taco, mâncăruri de paste, vase de vită, deserturi pe bază de lapte, cum ar fi înghețată, iaurt, brânză, chipsuri, cârnați, frank, slănină și coaste. Carnea și produsele obținute din carbohidrați rafinate au fost identificate ca fiind contribui la obezitate.

De îngrijorare deosebită este consumul greu de grăsimi solide și zaharuri adăugate în rândul persoanelor obeze și americanilor în general. Grasimile comune obisnuite consumate de grasimi includ untul, margarina si scurtarea; carne de vită, pui și grăsime de porc; și grăsimea din lapte, care este solidă la temperatura camerei. Alimentele care furnizează aceste grăsimi includ deserturi, pizza, brânză, șuncă și cartofi prăjiți. În medie, grăsimile solide contribuie cu aproximativ 19% din calorii în dieta americană medie. În plus, mai mulți oameni consumă alimente la care a fost adăugat zahăr. Pâinea este o sursă majoră de zahăr adăugat. Alimentele care furnizează cea mai mare parte a consumului de zahăr adăugat de americani includ sirop de fructoză de înaltă fructoză și alți îndulcitori de fructoză și sirop de porumb, zahăr de masă și brună, siropuri de arțar și de clopot, miere și melasă și dextroză anhidră și de cristal. În termeni practici, probabil consumați aceste zaharuri în cea mai mare parte din băuturi răcoritoare, deserturi și bomboane.

Un factor important în obezitate este consumul de alimente pe care nu le pregătiți. Consumul de alimente rapide este un furnizor important de calorii, deși acest lucru nu înseamnă că restaurantele stau jos nu contribuie. Meniurile de restaurante cu mâncare rapidă oferă mult mai multe alimente bogate în calorii, bogate în grăsimi și alimente cu conținut scăzut de nutrienți la prețuri ieftine, cu confort, iar mai mulți americani consumă mai mult de o masă pe zi din aceste surse. Printre cele mai obișnuite alimente primite de la restaurantele fast-food sunt burgeri, cartofi prăjiți și sifon.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine!Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.6
Evaluare totală: 23
5
12
4
2
3
1
2
2
1
0