Ellerslie

Eric și Leslie Ludy sunt cel mai bine vândute autori și vorbitori care au publicat douăzeci și una de cărți cu peste un milion de exemplare tipărite și cu traduceri în peste o duzină de limbi din întreaga lume. Clasicul lor cunoscut, când Dumnezeu scrie povestea ta de dragoste, rămâne una dintre cele mai vândute cărți de relații creștine din toate timpurile.

În ultimii douăzeci de ani, Eric și Leslie și-au împărtășit mesajul în jurul țării, în străinătate, și pe aproape orice platformă media creștină imaginabilă. Ca o voce puternică în Biserică de astăzi, cărțile poetice ale lui Ludys și mesajele puternice prezintă un apel clar la o întoarcere la creștinismul triumfător, centrat pe Biblie și creștin-împuternicit. Cărțile lor extrem de apreciate includ rugăciunea de lupte, Evanghelia curajos și feminitatea Set Apart.

Eric servește drept președinte al Societății Misiunii Ellerslie și pastorul senior al Bisericii de la Ellerslie, precum și instructorul de la Ellerslie Training - un centru de instruire a ucenicilor, cunoscut pe plan internațional, care echipează bărbații și femeile de toate vârstele pentru a deveni schimbatori ai lumii pentru Hristos . Predica lui Eric este ascultată de mii de ascultători în întreaga lume în fiecare săptămână, iar filmele sale scurte, cum ar fi Evanghelia și indiferența dăruită, au afectat milioane. Întrebat despre înclinațiile sale denominaționale, Eric spune foarte simplu: "Doar băgați Leonard Ravenhill, C.T. Studd, Hudson Taylor, Rees Howells și Charles Spurgeon într-un mixer, și asta e destul de aproape de ceea ce cred. "

Leslie este directorul Setați o fată în afară și Setați mama în afară, care echipează femeile din întreaga lume în feminitatea centrată pe Cristos. Conferința anuală Set Apart Girl ajunge în fiecare an la peste 10.000 de femei care participă personal sau prin simulcast din întreaga lume. Cele mai recente cărți ale lui Leslie sunt Set Apart Motherhood și The Set Apart Woman.

Eric și soția lui Leslie au o pasiune pentru adopție și o advocacy orfană și au adoptat patru dintre cei șase copii ai lor. Familia Ludy trăiește în Windsor, Colorado.

Vizitați BRAVEHEARTEDCHRISTIAN.COM, www.setapartgirl.com și www.setapartmotherhood.com pentru a afla mai multe despre Eric și Leslie.

Sau vizitați-le pe Facebook: www.facebook.com/EricandLeslieLudy, www.facebook.com/SetApartGirlMagazine și www.facebook.com/SetApartMotherhood.

VIZITA ALTE SITE-URI WEB: BRAVEHEARTEDCHRISTIAN.COM ERICLUDY.COM SETAPARTGIRL.COM SETAPARTMOTHERHOOD.COM

Derulați în jos pentru mai multe despre Eric și Leslie Ludy

4.2
Evaluare totală: 36
5
14
4
3
3
2
2
1
1
0