Ultima listă de Femei Hollywood actrițe Nume cu fotografii

În lumea strălucitoare și strălucitoare a Hollywood-ului, există numeroase actrițe care au apreciat industria cinematografică cu abilitățile lor de actorie excepționale. Celebrele actrițe de la Hollywood sunt populare nu numai datorită aspectului frumos și sexy, ci și datorită abilităților lor de actorie și activităților umanitare.

Iată o listă cu cele mai cunoscute nume de actrițe de la Hollywood cu fotografiile lor:

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood este Angelina Jolie. Căsătorită cu actorul popular Brad Pitt, Angelina este, de asemenea, listată printre cele mai bine plătite actrite din Hollywood. A câștigat multe premii prestigioase pentru rolul său, precum Premiul Oscar, Premiul Globului de Aur și Premiul Screen Actors Guild. Activitățile sale umanitare includ ambasadorul UNHCR, conservarea și dezvoltarea comunității în Cambodgia, lucrul la imigrația copiilor și dezvoltarea educației etc.

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Cunoscut printre simbolurile sexuale moderne de la Hollywood, Scarlett este o faimoasă actriță de la Hollywood. "The Girl with the Pearl Earring" este o actriță foarte versatilă, care are un corp de fumat cald curbat asociat cu aptitudini de actorie câștigătoare.

Cele mai bune lucrări ale câștigătorului premiului BAFTA includ seria Avenger, Lost In Translation, Fata cu o cercei perlat și multe altele.

:

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Această actriță câștigătoare a Premiului Oscar a înregistrat multe hit-uri în pisicile ei Monster, Țara de Nord, Adulți tineri, Max Max: Fury Road iar lista continuă. Afro-americană hottie este listată printre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood datorită popularității sale imense pe tot globul.

Poziția ei puternică și îndrăzneață, pe lângă abilitățile sale excelente de actorie, o face una dintre cele mai bune celebrul actrita de la Hollywood din toate timpurile.

Julia Roberts:

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Cunoscut printre "cele mai frumoase femei din lume", Julia Roberts este, cu siguranță, o actriță foarte cunoscută la Hollywood. Cu premii de top, precum Oscar și Globul de Aur în pisica ei, este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Zâmbetul ei este ceea ce îi face pe oameni nebuni și știe cum să joace corect. Ea a însărcinat 25 de milioane de dolari pentru filmul Mona Lisa Smile. A rămas cea mai bine plătită actriță

Zâmbetul ei este ceea ce îi face pe oameni nebuni și știe cum să joace corect. Ea a însărcinat 25 de milioane de dolari pentru filmul Mona Lisa Smile. Ea a rămas cea mai bine plătită actriță de la Hollywood de peste 15 ani.

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Printre toate tinerele actrițe de la Hollywood, Jennifer Lawrence este cu siguranță cea mai populară și mai talentată. Patru nominalizări la Academie la vârsta de 26 de ani dovedesc talentul ei.

Lucrarea ei în seria de jocuri de foame, seria X-Men, American Hustle, Silver Linings Playbook etc. Ea este cea mai plătită tânără actriță de la Hollywood a generației actuale. Fetița frumoasă a țării este una dintre vedetele în creștere ale Hollywood-ului, care stabilește barul înalt.

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Fostul model de moda, Cameron Diaz este o actrita populara de la Hollywood care are cateva dintre cele mai mari filme de incasari din pisica ei. Ea a fost cea mai plătită actriță de peste 40 de ani în anul 2013.

Cele mai bune interpretări includ: Există ceva despre Mary, Vanilla Sky, Bad Teacher etc. Filme precum Îngerii lui Charlie, Îngerii lui Charlie: Full Throttle, Ce se întâmplă în Vegas, Vacanța etc.

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Cunoscută printre cele mai strălucitoare celebrități de la Hollywood, Marion este o actriță câștigătoare a Premiului Oscar și a Globului de Aur. Actoria ei a câștigat întotdeauna recenzii critice.

Unele dintre cele mai populare opere ale sale sunt Pretty Things, An Year Good, La Vie En Rose, Rust și Bone, o angajare foarte lungă și multe altele.

Natalie Portman:

Sunt cele mai mici pachete care dețin cele mai mari surprize, iar Natalie Portman este un exemplu strălucitor al acestui proverb. Poate avea o înălțime de doar 1,6 m și o subțire subțire, abilitățile sale de actorie pot distruge cele mai faimoase actrițe de la Hollywood. Ea acționează în seria Black Swan, V pentru Vendetta, Closer, Thor este doar excepțională. Ea a fost chiar chelată pentru V pentru Vendetta, ceea ce dovedește dedicarea ei față de cariera de actorie.

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Această actriță de la Hollywood a condus Hollywood-ul de aproape două decenii. Titanic a făcut-o ca titular de top în rândul celebrităților actrite de la Hollywood. A castigat premiul Oscar pentru The Reader si are sase nominalizari la premiile Oscar pentru filme Sense and Sensibility, Titanic, Iris, Eternal Sunshine of the Minute Spotless, Little Children si Steve Jobs. Frumusețea australiană este cu adevărat un talent pe care trebuie să-l supravegheați!

Nume de actrițe de la Hollywood

Nume de actrițe de la Hollywood

Albastru ochi frumos Emma Stone este un bun exemplu de frumusețe cu talent. Ea a câștigat două Premii ale Academiei Britanice pentru aptitudinile sale de actorie și a fost nominalizată o dată la Oscar.

Cele mai bune lucrări ale ei includ Easy A, Amazing Spiderman series, Crazy Stupid Love, The Help. Ea a câștigat prima ei nominalizare la Premiul Oscar pentru filmul de comedie întunecată Birdman.

Urmăriți unele lucruri populare:

Ultima listă de Femei Hollywood actrițe Nume cu fotografii

Cele mai mari actrițe de la Hollywood de toate timpurile

Cine sunt cele mai bune actrite de la Hollywood? De la începutul cinematografiei, există întotdeauna o parțialitate în alegerea talentelor feminine în comparație cu talentele de sex masculin. Companiile mari de producție de filme și agențiile de talente aleg talentul masculin pe baza actorilor, a aptitudinilor și a aspectului. Dar acest lucru nu este valabil pentru alegerea talentului femeii. Cele mai multe fete sunt alese ca actriță doar din cauza aspectului lor. Acest lucru este în mod evident pentru că oamenii doresc să vadă fețe frumoase pe ecran în loc de actrițe talentați, iar companiile de producție doresc să folosească acest fapt. Probabil că acesta este motivul pentru care nu avem un grup imens de actrițe talentați în comparație cu actorii.

Cu toate acestea, există în continuare actrițe care au dovedit că nu sunt în industrie doar din cauza aspectului. De fapt, mulți dintre ei nu numai că au devenit favorite ale fanilor, ci și pictograme globale. Iată o listă cu 100 de astfel de actrițe talentați, care nu numai că au câștigat milioane de inimi la nivel mondial, dar și sunt premiate cu unele dintre cele mai prestigioase premii din industria cinematografică. În această listă de cele mai bune actrițe din toate timpurile, am încercat să includem cele mai bune actrițe de aproape fiecare deceniu, începând cu perioada eșuată a anilor 1920 până în ultimul deceniu al anului 2010.

Anii 1920 a fost deceniul în care fotografiile cu cârnați de câteva modele și actrițe strălucitoare au devenit extrem de populare în mass-media și astfel de modele au devenit cunoscute sub numele de Pin Up Girls. În deceniul anilor 1930, 1940 și 1950 a apărut o creștere a numărului de fete și a simbolurilor de $ ex. Jayne Mansfield, Ava Gardner, Rita Hayworth și Marilyn Monroe erau unele dintre cele mai populare nume.

Popularitatea acestor fete a dus la o presupunere că fetele frumoase pot face mult mai bine ca actriță decât un actor de sex feminin talentat. Această tendință este încă în continuare. Cu toate acestea, mai mulți actori de sex feminin au dovedit această presupunere greșită.

Iată o listă de 100 de actrițe cele mai populare și talentați ale tuturor timpurilor:

100. Ellen Page

99. Emma Watson

98. Jennifer Aniston

97. Kristen Stewart

96. Winona Ryder

95. Janet Leigh

94. Keira Knightley

93. Octavia Spencer

92. Marisa Tomei

91. Dianne Wiest

90. Renée Zellweger

89. Whoopi Goldberg

88. Thelma Ritter

87. Joan Cusack

86. Shelley Winters

85. Eva Marie Saint

84. Michelle Williams

83. Jessica Chastain

82. Catherine Zeta-Jones

81. Maggie Smith