Ce părți ale corpului pierd grăsimea în primul rând?

Oamenii tind să transporte grăsimi diferit în corpul lor; s-ar putea să observați niște jupuțe mai grele în unele, sau un vârf de brioșă zburător peste talie. S-ar putea să preferați să vă lămâieți stomacul sau să vă tăiați coapsele, dar nu este posibil să izolați regiunile corpului pentru reducerea greutății. S-ar putea să pierdeți mai întâi greutatea în brațe, sânii sau șolduri - totul se reduce la genetică. Pierderea grasimilor in intreg corpul dumneavoastra va ajuta la reducerea grasimilor in orice zona pe care o directionati.

Videoclipul zilei

Pierderea țintă a grăsimii nu funcționează din cauza compoziției celulelor adipoase, potrivit revistei Yale Scientific Magazine. Pentru a funcționa, mușchii se bazează pe substanțe numite trigliceride. Acestea există în celulele grase ale corpului, dar mușchii le pot folosi ca și ele. În schimb, trigliceridele se transformă în glicerol și acizi grași liberi, care intră în fluxul sanguin și devin combustibil pentru mușchi. Corpul tau ar putea folosi trigliceridele din orice parte a corpului pentru combustibil; nu este posibil să se decidă care vor fi mai întâi depozitele de grăsimi corporale.

Nu toate celulele grase sunt create egale. Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din S.U.A. afirmă că corpul dumneavoastră conține două tipuri de grăsimi: celule de grăsime albe și brune. Celulele de grăsime de culoare maro, stocate în mod obișnuit în regiunile gâtului și umărului corpului, sunt un tip de grăsime bun, adesea asociate cu greutate corporală inferioară. Nivelurile ridicate de celule albe grase sunt asociate cu probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă și diabet.

Fătul visceral se găsește între organele interne și poate cauza probleme de sănătate. Dimpotrivă, grăsimea subcutanată - tipul pe care îl puteți prinde în secțiunile de pudrări ale corpului - nu duce în mod necesar la probleme majore de sănătate. Grasimile viscerale pot secreta o substanta care promoveaza rezistenta la insulina, ducand la diabet, potrivit Centrului Medical UT Southwestern. Pentru a arde grăsimea viscerală, combinați exercițiile aerobice cu liftingul, consumați mai puțini carbohidrați și urmăriți cantități adecvate de somn în fiecare noapte.

Corpul tău poate pierde grăsime diferit în funcție de mărimea ta, potrivit Annals of the New York Academy of Sciences. Când pierdeți greutatea, corpul dvs. arde atât prin țesuturi grase, cât și prin țesut slab, dar proporția poate să difere în funcție de compoziția corporală. Persoanele mai subțiri pot suferi pierderi mai slabe de masă comparativ cu pierderea de grăsime după exerciții; persoanele obeze vor arde prin mai multa masa de grasime.

Reducerea consumului de calorii cu 500 de calorii zilnic timp de sapte zile va duce la pierderea a 1 lire sterline de grasime pe saptamana, potrivit Universitatii din Illinois, la Urbana-Champaign. Majoritatea adulților au nevoie de aproximativ 2.000 de calorii pe zi. Va trebui să mențineți nivelurile actuale de activitate fizică sau chiar să creșteți activitatea fizică pentru a începe să ardeți prin rezervele de grăsime.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

Ce părți ale corpului pierd grăsimea în primul rând?

Întrebarea: Se pare că este mai ușor să piardă în greutate în anumite locuri decât altele - unele părți ale corpului slim jos la o rată mai rapidă?

Expert: Janet Brill, Ph.D., R.D., nutritionist bazat pe Philadelphia

Răspunsul: Da - dar în cazul în care grăsimea se topeste mai întâi este total diferită pentru toată lumea și are multe de-a face cu profilul corpului dumneavoastră determinat genetic. "Dacă aveți tendința de a obține o greutate în jurul taliei, probabil că veți pierde în greutate și din mijlocul dvs.", spune Brill. Între timp, în cazul în care hărțuirea suplimentară merge direct la țâțe - așa cum o face și pentru multe femei - probabil veți observa că și dumneavoastră vă lăsați în primul rând pieptul.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

MAI MULT: Pierde până la 30 de lire în 30 de zile prin exercitarea o dată pe săptămână!

Celălalt factor care se joacă atunci când vine vorba de locul în care vărsați greutatea este planul mamei naturii pentru a fi întotdeauna gata să rămâneți însărcinată. Din acest motiv, multe femei spun că grăsimile din jurul șoldurilor, coapsei și coapsei rămân încăpățânate în primele câteva săptămâni ale regimului de pierdere în greutate - în timp ce spatele, vițelul și chiar fețele lor încep să se dilueze mult mai devreme. "Grăsimea de pe aceste părți ale corpului [șoldurile, fundul și coapsele] este esențială pentru fertilitate", spune Brill, "de aceea majoritatea femeilor observă că organismul lor atârnă în mod natural pe el cât mai mult posibil".

MAI MULTE: Cum să alegeți o greutate reală a obiectivului

Într-o lume perfectă, puteți schimba lucrurile, astfel încât să pierdeți greutatea acolo unde doriți. Dar adevărul este că nu prea ai prea mult control asupra locului în care li se dezlănțuie primul kilogram ... cu o avertizare. Există dovezi că femeile care își exercită în timp ce urmăresc ce mănâncă pot pierde mai multă greutate din segmentul lor de mijloc decât cei care reduc pur și simplu calorii și nu fac nici o transpirație, spune Brill. "Când lucrezi, metabolismul crește, și asta ajută să scapi de o parte din grăsimea viscerală care se duce în stomac și zona abdominală", spune ea. Este doar o diferență modestă și nu contează ca reducerea spotului, dar este ceva de reținut dacă corpul tău atârnă pe burtă pentru totdeauna și vrei ca blugul blugilor tăi să se simtă mai liniștit.

MAI MULTE: Secretul care a ajutat un trainer de Celeb pierde 30 de lire

4.6
Evaluare totală: 24
5
15
4
1
3
2
2
2
1
0