Stimulatoare musculare, funcționează?

Stimulatoare de mușchi, funcționează?

Scoopul pe stimulatorii musculare

Întrebare: De ce FDA reglează stimulatorii musculare electrice?

Răspuns: stimulatorii musculare electrici sunt considerați dispozitive în cadrul Federal Food, Drug, and Cosmetic Act. În conformitate cu această lege și regulamentele agenției, FDA este responsabil pentru reglementarea vânzării tuturor stimulatoarelor musculare electrice în Statele Unite. Prin urmare, firmele trebuie să respecte cerințele adecvate de reglementare înainte de comercializarea FDA înainte de a-și putea vinde în mod legal stimulentele. Majoritatea stimulatoarelor musculare electrice (dispozitive EMS) care au fost revizuite de FDA sunt destinate utilizării în terapia fizică și reabilitare sub îndrumarea unui medic. Dacă o companie dorește să vândă dispozitive EMS direct consumatorilor, compania trebuie să demonstreze FDA că poate fi utilizată în condiții de siguranță și eficace în acel cadru.

Întrebare: Acești stimulenți electrici ai mușchilor sunt anunțați nu numai pentru a tonifica, întări și pentru a întări mușchii abdominali, dar și pentru a asigura scăderea în greutate, reducerea circumferinței și "abdomenul greu". Lucrează cu adevărat?

Răspuns: În timp ce un dispozitiv EMS poate să întărească temporar, să tonifice sau să-și stăpânească un mușchi, niciun dispozitiv EMS nu a fost eliminat în acest moment pentru pierderea în greutate, reducerea circumferinței sau pentru obținerea unui "hard rock" abs.

Întrebare: Este FDA preocupat de marketingul neregulat al acestor dispozitive?

Răspuns: Da. FDA a primit rapoarte de șocuri, arsuri, vânătăi, iritarea pielii și durere asociată cu utilizarea unor astfel de dispozitive. Au existat câteva rapoarte recente despre interferența cu dispozitivele implantate, cum ar fi stimulatoarele cardiace și defibrilatoarele. Anumite leziuni au necesitat tratament în spital. Este foarte important ca aceste dispozitive să fie proiectate, fabricate și etichetate corespunzător cu instrucțiuni clare și complete de utilizare și că oricine le folosește urmează instrucțiunile cu atenție. De asemenea, FDA este preocupat de faptul că multe dintre aceste dispozitive au cabluri și cabluri. Dacă aceste cabluri și cabluri nu respectă standardele de siguranță electrică, există posibilitatea electrocutării de către utilizatori și alți membri ai gospodăriei. FDA investighează în prezent firme care comercializează ilegal dispozitive EMS.

Întrebare: Ce face regulamentul FDA?

Răspuns: Întreprinderile care comercializează dispozitive EMS trebuie să respecte cerințele adecvate de reglementare FDA înainte de comercializare, înainte ca acestea să-și vândă în mod legal dispozitivele. Firma trebuie să fie în măsură să demonstreze că aceste dispozitive sunt la fel de sigure și la fel de eficiente ca dispozitivele similare care sunt comercializate legal. Dispozitivele pot fi comercializate numai pentru utilizări care sunt stabilite pentru dispozitiv sau pentru utilizări pe care firma le poate susține cu date. In acest moment, FDA nu este constient de informatii stiintifice pentru a sustine multe dintre pretentiile promotionale facute pentru numeroase dispozitive promovate pe scara larga la televiziune, infomercials, ziare si reviste.

Întrebare: De ce ar trebui să aleg un stimulator de mușchi electric care este comercializat legal conform reglementărilor FDA?

Raspuns: Stimulatorii musculare electrici care nu au indeplinit cerintele FDA pre-market sunt ilegale, iar FDA nu a stabilit daca sunt sau nu proiectate, fabricate si etichetate corespunzator pentru a oferi o asigurare rezonabila ca sunt sigure si eficiente.

Întrebare: Înseamnă că nu este sigur să utilizați un stimulator de mușchi electric care nu a respectat cerințele FDA?

Răspuns: Utilizarea unui produs care nu îndeplinește cerințele FDA nu este neapărat nesigur sau periculos. Dar ar putea fi. FDA a primit rapoarte de șocuri, arsuri, vânătăi, iritații ale pielii, durere și interferențe cu alte dispozitive medicale importante (de exemplu, stimulatoare cardiace) asociate utilizării produselor nereglementate. Dispozitivele nereglementate pot avea, de asemenea, probleme de siguranță asociate cu cablurile și cablurile care pot duce la șoc accidental și la electrocutare de către utilizatori și alți membri ai gospodăriei, inclusiv copiii.

Întrebare: Dacă folosesc un stimulator de mușchi electric care a îndeplinit cerințele de reglementare FDA, îmi va da același efect ca o mulțime de ședințe, abdomene și alte exerciții abdominale?

Răspuns: Folosirea acestor dispozitive în monoterapie nu vă va oferi un "șase-pachet" abs. Aplicarea curentului electric în mușchi poate duce la contractarea mușchilor. Stimularea mușchilor în mod repetat cu energie electrică poate avea ca rezultat mușchii care sunt întăriți și tonifiați într-o oarecare măsură, dar nu vor crea, pe baza datelor disponibile în prezent, o schimbare majoră a aspectului dvs. fără adăugarea de dietă și exerciții regulate.

Întrebare: Dar FDA nu a eliminat stimulatorii musculare electrici pentru tratarea afecțiunilor medicale?

Răspuns: Da. FDA a eliminat numeroase stimulatoare musculare electrice pentru utilizarea în baza de prescripție medicală în tratarea afecțiunilor medicale. Medicii pot utiliza stimulatori musculare electrici pentru pacienții care necesită reeducarea musculară, relaxarea spasmelor musculare, creșterea mișcării mișcărilor, prevenirea atrofiei musculare și tratarea altor afecțiuni medicale care rezultă de obicei dintr-un accident vascular cerebral, un leziuni grave sau intervenții chirurgicale majore . Din nou, efectul utilizării acestor dispozitive este în primul rând de a ajuta pacientul să se recupereze din cauza funcției musculare afectate din cauza unei afecțiuni medicale, să nu mărească dimensiunea musculară suficientă pentru a afecta aspectul.

Întrebare: Există dispozitive EMS care depășesc limita care au respectat cerințele de reglementare ale FDA?

Răspuns: Da. În acest moment, Slendertone Flex, comercializat de BMR NeuroTech, Inc., a fost eliminat de FDA pentru tonifierea, întărirea și întărirea mușchilor abdominali.

Întrebare: Cum raportez o problemă cu un dispozitiv EMS?

Răspuns: Defecțiunile dispozitivului medical pot fi raportate direct producătorului. De asemenea, puteți să raportați la MedWatch, programul de raportare voluntară al FDA.Puteți trimite rapoarte către MedWatch în una din cele patru moduri: online la http://www.accessdatAnswer: fdAnswer: gov / scripts / medwatch / prin telefon la 1-800-FDA-1088; prin fax la 1-800-FDA-0178; sau prin poștă la MedWatch, Food and Drug Administration, HF-2, 5600 Fishers Lane, Rockville, MD 20857

Pentru informații suplimentare, vizitați următoarele domenii:

  • Pump Fiction
  • Evitarea agitației musculare: Sfaturi pentru cumpărarea echipamentului de exerciții
  • "Rock Hard Abs" Toate fluff
  • Centrul de viață sănătos

Porțiuni din informațiile de mai sus au fost furnizate cu permisiunea amabilă a Administrației pentru Alimente și Medicamente
(Http://www.fda.gov)

© 2005-2018 WebMD, SRL. Toate drepturile rezervate.

4.1
Evaluare totală: 28
5
11
4
4
3
1
2
2
1
0