Dieta care a făcut rebelul Wilson Skinny - Cum rebelul a pierdut peste 35 de kg! - PK Baseline - Cum fac celebritățile să devină Skinny și alte știri Celebrity

Rebelul Wilson a crescut în faimă ca actrița de sex feminin plăcută pe care doamnelor le poate face și ea relații. A izbucnit în scenă în 2013, cu rolul ei în filmul popular "Durerea și câștigul" - și de atunci a devenit o stea de la Hollywood A-list și o doamnă de vârf.

Acum că Rebel are 36 de ani, ea a pus o importanță imensă asupra sănătății ei și a pierdut aproape 35 de kilograme. în 2016!

Actrița australiană a prezentat de curând pierderea dramatică a greutății pentru fanii ei de pe Instagram - și trebuie să recunoaștem că Rebel arată mai bine ca niciodată și a parcurs un drum lung de la apariția primului covor roșu în 2013.

Notă: Consultați pastilele de dietă pe care rebelul Wilson le folosește aici!

Rebel Wilson arată OFf Pierdere în Greutate pe Instagram

Rebelul vrea să fie o sursă de inspirație pentru doamnelor din întreaga lume că ar trebui să fii fericit cu corpul tău, indiferent de forma, dar, de asemenea, vrea să încurajeze doamnelor să facă schimbări mai sănătoase.

Ea spune că au fost doar 3 obiceiuri zilnice pe care le-a schimbat pentru a pierde un dramatic 20 lbs. într-o perioadă foarte scurtă de timp (ea estimează aproximativ 6 săptămâni)

În loc să-și pună accentul pe înfometarea și reducerea drastică a caloriilor zilnice - ea dorea să-și concentreze atenția asupra hack-urilor de viață mai sănătoase.

rebel_wilson_fat

Deci, ea a mers la desen și a întrebat-o pe 5 prieteni, unii au pierdut în greutate recent, iar alții erau doar potriviți din punct de vedere fizic, cum au făcut-o și ce obiceiurile lor zilnice i-au ajutat să rămână în formă.

Ditching Rutina "Im Fat and Funny"

Din moment ce Rebel este o actriță care lucrează și locuiește la Hollywood - are mulți prieteni care sunt experți în sănătate și fitness.

După ce a vorbit cu prietenii ei "cei mai potriviți" și a făcut cercetare în sine - a venit cu trei modificări ale stilului de viață pentru ao ajuta să piardă în greutate cât de repede posibil din punct de vedere uman și să o păstreze pentru totdeauna.

Acest articol va dezvălui ce au fost aceste modificări ale stilului de viață - și dacă căutați o pierdere rapidă în greutate, ar trebui să luați note și să le încorporați în stilul tău de viață.

Să intrăm în lucrurile bune!

  1. Puterea de a sta pe canapea ta

Câțiva dintre prietenii lui Rebel i-au dat același sfat - așa că știa că trebuie să includă acest lucru în noul stil de viață al pierderii în greutate!

Unul dintre prietenii ei a spus că dacă vă stabiliți stilul de viață pentru pierderea în greutate corectă - ar trebui să fiți o mașină de ardere a caloriilor atunci când stați pe canapea uitându-vă la televizor.

Planul de dieta al lui Rebel Wilson

Aceasta este puterea de a avea un metabolism rapid de odihnă și chiar dacă nu sunteți înclinat din punct de vedere genetic pentru a fi o mașină de scădere a greutății, cum ar fi unii, există anumite lucruri pe care le puteți face cu suplimentele și exercițiile fizice pentru a distruge acest lucru.

Trebuie să facă antrenamente

Rebelul a efectuat 5-10 minute de exercițiu de intensitate ridicată de 4 ori pe săptămână pentru a-și suprasolicita metabolismul de odihnă. Dacă puteți să vă trageți fibrele musculare rapide prin scurte exerciții intense, puteți fi o mașină de ardere a caloriilor timp de până la 24 de ore de la exercițiu.

Ea împerechează acest metabolism care stimulează trucul și îl supraîncărcă prin administrarea unui supliment puternic de metabolizare completă.

Ea va lua 2 din aceste pastile de stimulare a metabolismului mai târziu în cursul zilei, astfel încât ea poate elimina pofta și accelera metabolismul ei atunci când devine mai puțin activă mai târziu în timpul zilei.

Această combinație de stimulare a metabolismului îi permite să ardă până la de trei ori mai multe calorii decât ar fi în mod normal doar așezat pe canapea! Imaginați-vă cât de multe lbs. de grăsime ar arde în fiecare lună dacă ați avut o întindere de timp în fiecare noapte în cazul în care ați putea arde 3x cât mai multe calorii, doar stând pe canapea?

  1. Numărați fibrele, nu caloriile

Unul dintre cele mai grele lucruri despre dieting este pofta constantă și lupta cu foamea. Rebel luptă împotriva acestor pofte, asigurându-se că ajunge în multe fibre zilnice și are de asemenea un "truc" pentru a se ține pe deplin.

Singurul lucru pe care o contează domnul Wilson pe tot parcursul zilei este să se asigure că primește cel puțin 35 de grame de fibră. Rebel știe că, dacă va ajunge în această cantitate de fibră pe parcursul zilei, ea va consuma mult mai puține calorii și nu va avea nevoie de zaharuri simple.

Dacă nu ajungeți în suficientă fibră în timpul zilei, antrenorul ei spune că veți avea niveluri fluctuante ale zahărului din sânge și probabil veți ceda la poftele dulci dinte la un moment dat.

Rebel are o dietă bogată în fibre, care constă din fulgi de ovăz, fructe, legume și cereale integrale. Un alt truc pe care îl încorporează în regimul ei este de fiecare dată când își dorește zahărul sau ceva cu adevărat rău că ia o doză de oțet organic de mere de cidru de mere și mănâncă o tulpină de țelină.

Acest lucru o va face în mod iminent și va elimina poftele ei.

rebel_wilson_skinny

Ea spune că acest truc ciudat la salvat de la a mânca mii de calorii în plus pe tot parcursul săptămânii. Data viitoare când sunteți dor de acea bucată de tort de ciocolată încercați acest hack!

  1. Gustați-vă pe grăsimi

Un alt comutator mare făcut de Rebel este că, în loc să gustăm pe gustări foarte încărcate cu carbohidrați, ea a trecut la gustări pe grăsimi sănătoase. Acest lucru este incredibil pentru sănătatea dumneavoastră și vă menține nivelul de insulină mai mic pe parcursul zilei.

Menținerea nivelurilor scăzute de insulină este factorul X pentru pierderea rapidă a greutății, deoarece acest lucru este atunci când corpul dumneavoastră este capabil să ardă cele mai multe grăsimi corporale. Ea a optat pentru grăsimi sănătoase și proteine ​​de calitate, în loc să gustă pe covrigi, chipsuri, covrigi și pâine.

Iată 5 din gustările ei preferate de scădere în greutate! Ar fi inclus 1-2 dintre acestea în regimul zilnic.

-Carrot și chipsuri de castravete înmuiate în Guacamole proaspăt

- Chipsuri de usturoi înmuiate în hummus de grădină

Unt de migdale crude pe țelină și morcovi

- O mână plină de migdale aromate, nuci de brazil sau coji

- Piept de pui top cu guacamol proaspăt și ulei de măsline

Aceste hack-uri de pierdere în greutate nu sunt nimic mai mult decât schimbările zilnice de stil de viață - și efectul compus de a face aceste în mod constant este incredibil - după cum puteți vedea în imaginile dramatice ale lui Rebel.

Iată un scurt sumar despre cum puteți încorpora acest lucru și puteți accelera pierderea în greutate.

Rebel Wilson antrenament și dieta Cheat-List

  1. 5-10 minute de exercițiu de intensitate ridicată de 4 ori pe săptămână
  2. 2 Toate pastilele de stimulare a metabolismului natural consumate după ora 3 pm Zilnic
  3. Numărați fibrele, nu caloriile. Intrați în cel puțin 35 de grame pe zi
  4. Alegeți-vă zilnic gustări bogate în grăsimi sănătoase și proteine, NU carbohidrați
  5. Începeți pierderea în greutate azi!
4.7
Evaluare totală: 37
5
13
4
5
3
2
2
2
1
0