Cum sa lupti impotriva grasimilor cu rezistenta la formarea rezistentei / Fitness / Pierdere in Greutate

Încercarea de a arde burta de grăsime poate uneori să pară aproape imposibilă. Nu contează cât exercițiați, este posibil să nu vedeți schimbările dorite. Pentru cele mai bune rezultate atunci când încercați să pierdeți grăsimea abdomenului, există reguli specifice de urmat. De exemplu, asigurați-vă că alegeți exerciții care se concentrează pe creșterea masei musculare în zona abdominală. Permiterea unei cantități adecvate de timp de recuperare între sesiunile de exerciții fizice și includerea exercițiilor de proteine ​​și cardiovasculare în rutina dvs. sunt, de asemenea, sfaturi importante de reținut.

Alegeți exercițiile corecte

Unul dintre cei mai importanti pasi in incercarea de a arde grasimea abdominala prin antrenament de rezistenta este alegerea exercitiilor care vizeaza burta. Sit-urile, scândurile și bicicletele sunt toate exerciții abdominale mari, care au o intensitate variabilă și pot fi folosite destul de eficient în arderea grăsimii abdominale. Pentru cele mai bune rezultate, alternați exercițiile în mod regulat. De exemplu, efectuați ședințe de ședere într-un antrenament, faceți scânduri în timpul următor și folosiți bicicletele pentru a viza mușchii abdominali în următorul antrenament. Schimbarea tipurilor de exerciții care sunt utilizate garantează că exercițiile rămân provocatoare și eficiente.

Permiteți o perioadă de recuperare adecvată

Pentru rezultate optime, este important să se permită o perioadă de recuperare adecvată între sesiunile de exerciții fizice. Așteptarea a cel puțin o zi între antrenamentul de rezistență poate asigura rezultate optime atunci când încearcă să ardă burta de grăsime. Cu toate acestea, dacă au trecut două zile și totuși aveți o cantitate mare de durere în zona abdominală, dați-i mai mult timp. Implicarea în pregătirea de rezistență prea rapidă și fără recuperare suficientă nu poate duce numai la răni potențiale. De asemenea, este foarte probabil să scadă eficacitatea exercițiilor de bază.

Includeți proteine

Pentru a arde complet grăsimea abdomenului în timp ce participați la exerciții de antrenament de forță, este important să includeți cantități mari de proteine ​​în dietă. Mușchii sunt compuși aproape în totalitate din aminoacizi, care se găsesc în cantități mari în proteine. Prin urmare, pentru a menține creșterile în masa musculară care apar ca urmare a instruirii sporite a forței, este esențial să se mărească aportul de proteine. În mod obișnuit, cei care participă la exerciții de formare de rezistență sunt încurajați să consume cel puțin un gram de proteină pe kilogram de greutate corporală. În schimb, cei care nu sunt activi fizic necesită doar 8 grame de proteine ​​pe zi pentru a menține sănătatea bună.

Adăugați exerciții cardiovasculare

În cele din urmă, adăugarea exercițiilor cardiovasculare la rutina dvs. poate fi o modalitate excelentă de a produce cele mai bune rezultate atunci când ardeți grăsimea abdomenului. Deși formarea de rezistență poate crește foarte mult masa musculară, exercițiile cardiovasculare, cum ar fi mersul pe jos, jogging-ul sau ciclismul, pot fi o modalitate mai bună de a reduce depozitele de grăsimi. Studiile au aratat ca pentru cele mai bune rezultate, persoanele care doresc sa taie grasimea buricului ar trebui sa vizeze sa includa cel putin 30 de minute de exercitii cardiovasculare in exercitiile lor de rutina in fiecare zi. Din fericire, aceste 30 de minute nu trebuie să fie făcute tot în același timp. De fapt, efectuarea a trei sesiuni de 10 minute poate fi la fel de eficientă ca o sesiune de 30 de minute.

4.1
Evaluare totală: 33
5
10
4
5
3
2
2
3
1
1