Cum de a stoarce cei mai mulți dintre cei mai mulți din cei 5 dolari la Wendy, Chipotle și mai mult

Cele mai bune cheltuieli
Mancare bautura
Masa lui Arby
Cole Saladino / Thrillist

Mâncare rapidă: ar trebui să fie ieftină. Dar undeva de-a lungul liniei, prețurile au crescut și meniurile de dolari au devenit "Meniu de valoare". O singură factură folosită pentru a reprezenta puterea de cumpărare reală la lanțurile de fast-food și acum abia vă cumpără o soluție de sifon.

Dar nu este nici un motiv să vă îngrijorați: Deep în cadrul fiecărui meniu al lanțului de fast-food există speranță pentru cei flămânzi. Pentru ao excava, l-am lovit pe niște îmbinări rapide de tip fast-food și am creat delicioase mese de umplutură pe care le poți pune împreună folosind o lebă de 5 $ (și poate puțină schimbare pentru a avea grijă de taxă).

Am ales ce să comandăm pe baza: 1) a ceea ce avea un conținut ridicat de calorii, deoarece este important să fii tot plin de energie după ce mâncăm brânzeturi; 2) au gustat minunat; și 3) s-ar potrivi bine cu alte elemente de meniu în interesul de a face o masă completă pentru aproximativ 5 dolari. Și rețineți că prețurile s-ar putea schimba în funcție de orașul în care locuiți (aici sunt pentru Denver, zona de metrou Colorado). Check out cele mai bune mese ieftine de mai jos.

Video recomandat
Iată ghidul nostru de călătorie pentru această națiune de peste 7.000 de insule
Taco Bell
Cole Saladino / Thrillist

Taco Bell

Ce să comandați: meniul Dollar Cravings este o panoplie de mâncare faux-mexicană, care este incredibil de accesibilă și delicioasă. Chiar mai bine, Taco Bell a introdus recent ceva denumit "Cravings Deal", care este o masă combo care oferă o grămadă de mâncare pentru doar 5 dolari. Combo-ul include un soft taco (cel mai bun lucru al naibii de pe meniu), Crunchul Cheesy Gordita, Burrito Supreme, chips-uri și brânză, și o sodă medie. Masă vie, într-adevăr.
Calorii totale: 1.490
Cost (înainte de impozitare): 5 USD

Panda Express

Ceea ce trebuie comandat: Cinci dolari nu vă pot cumpăra nici o intrare completă și o parte, nu mai puțin o panda întreagă (am încercat), așa că am optat pentru super-umplerea Beijing Beef (4.25 dolari) pe cont propriu, soda (1,59 USD). Angajatul angajat a încercat să ne dea o parte fără costuri, dar nu am putut accepta, pentru că există o șansă că veți ajunge la un alt Panda Express cu un alt angajat care nu este așa de răcoros. Cel puțin cookie-ul pentru avere este gratuit!
Calorii totale: 1,020
Cost (înainte de impozitare): 5,84 USD

Dulgheri Dunkin

Ce să comandați: Sigur, ați putea asocia Dunkin cu micul dejun, sandwich-uri, gogoși, cafea și locații convenabile ale aeroportului. Dar, de asemenea, oferă prânz! Toastul la gratar din Texas cu bacon oferă un bang bun pentru dolar (3,80 dolari), având aproape toate caloriile ca un Big Mac (560). Vă recomandăm să o împerecheați cu un ceai dulce ($ 2.17).
Calorii totale: 870
Cost (înainte de impozitare): 5,97 USD

Masa lui Arby
Cole Saladino / Thrillist

lui Arby

Ce să comandați: Dacă aveți bani suplimentari pentru a cheltui, puteți cumpăra sandwich de Arbe de 10,82 dolari din carne (oferte de pui, curcan, carne de vită gătită și multă carne), dar dacă aveți doar 5 dolari pe tine, -friendly Jr. Bacon Cheddar se topește pentru a obține carnea friptă fixă ​​(2.09 dolari). Adăugați într-o cartofi de cartofi medii (1.39 dolari) și un shake Jr. Jamocha (1.20 dolari), astfel veți obține cele mai bune din carnea lui Arby (carne de vită prăjită!) Și un desert unic pe care nu îl puteți găsi în altă parte.
Calorii totale: 1.000
Cost (înainte de impozitare): 4,68 USD

Chipotle
Chipotul | Cole Saladino / Thrillist

Chipotle

Ce să comand: Cinci dolari nu vă pot cumpăra un burrito. Dar nu te teme - cumpără o masă delicioasă pentru copii. Nu are prea multe calorii, dar face gust, cu două tacoase moi, carnitine, orez alb, fasole neagră, salsa de roșii, chipsuri și o cutie de suc de mere. De la ultima oară când ați avut o cutie de suc, a fost preșcolară, ar trebui să luați un pui de somn după ce ați luat masa. Este doar corect!
Calorii totale: 595
Cost (înainte de impozitare): 4,75 USD

KFC

Ceea ce trebuie comandat: Umpile de umplere de 5 dolari sunt o mare parte din lanțul de pui prăjit, dar pentru un pic mai mulți bani (5.43 dolari înainte de impozitare), combo-ul oferă de fapt mult mai mult pui. Și asta te duci la KFC! Mutarea la KFC este Reteta Originală din două piese, cu un copac și coapsă. Dacă nu ești o persoană din carne închisă, bine, te înșeli. Dar, puteți obține în loc sânul de o singură bucată de carne albă. Combo vine cu o parte, și vă recomandăm pene de cartof bine condimentate. Încheiați masa cu un biscuiți și o băutură de 20oz pentru a spăla tot ceea ce pâinea prăjită și bunătatea cartofului.
Calorii totale: 1,120
Cost (înainte de impozitare): 5,43 $

Jimmy John's

Ce să comand: În timp ce un alt sub-lanț a făcut un nume pentru el însuși într-o afacere super-ieftină, Jimmy John's este un pic mai mult o ofertă premium. Deci, din păcate, va trebui să renunți la favoriți, cum ar fi sandwich-ul de carne de vită Big John. În schimb, introduceți un salam, capicola și provolone Slim (4,25 dolari), care oferă o cantitate mare de proteine ​​și calorii, plus un amestec de carne! Chiar dacă nu vine cu salată, roșii sau orice altceva care aparține deasupra unui sandwich, puteți să obțineți acest lucru solicitând pachete libere de mayo și mustar. Din fericire, veți mai rămâne bani pentru a obține o pungă de chips-uri de fierbere ale lanțului - sare și oțet Jimmy chips-uri (1.51 dolari) sunt câștigătorii aici.
Calorii totale: 804
Cost (înainte de impozitare): 5,76 $

Wendy's meal
Cole Saladino / Thrillist

Wendy

Ceea ce trebuie comandat: Roșiață dulce, pigtailed a fost de acum câțiva ani gifting America Junior Bacon Cheeseburgers, iar cel mai bun mod de a comanda este printr-un combo. Spre deosebire de alte lanțuri, Wendy's știe că $ 5 este un punct de preț critic și încă vă permite să vă alăturați o masă completă cu un finisaj dulce pentru mai puțin de un Lincoln. Snag un Jr. Bacon Cheeseburger, un prăjit mic, și un mic ciocolată Frosty pentru doar $ 4.21 cu totul. Și nici nu încercați să obțineți o vanilie Frosty.Nu este un Frosty dacă nu este ciocolată! Da, te judecăm.
Calorii totale: 1.040
Cost (înainte de impozitare): 4.21 dolari

castel alb

Ce să comandați: Există doar un singur loc de muncă pe care îl aveți când ajungeți în acest palat stoner: comandați cât mai multe glisiere cu brânză pe cât posibil pentru 5 dolari. Din moment ce au câte 95 de cenți fiecare, sunt cinci. Sigur, puteți obține un cursor, un ordin de bastoane de mozzarella și un shake, dar dacă nu mergeți la White Castle pentru glisiere, viața ta trebuie reevaluată. Există un motiv pentru care au fost imortalizați Harold și Kumar și pot fi acum achiziționate în culoarul de congelator local al supermarketului. Mănâncă doar acei cinci glisanți cât de repede posibil și se întoarce la luarea oricăror decizii groaznice pe care le luați la ora 1 dimineața.
Calorii totale: 800
Cost (înainte de impozitare): 4,75 USD

Chick-fil-A

La comandă: În timp ce sandwich-ul originar de pui este grozav, câștigătorul real al meniului este o comandă a celor de la opt bucăți, care sunt același preț. Și pentru că Chick-fil-A are unele dintre cele mai bune sosuri din jocul de fast-food, ai fi un adevărat fals dacă n-ai înmuiat acele nuggeturi prețioase în sosul BBQ, sosul original Chick-fil-A și Sos polinesian. Asociați-le cu cartofii de cartofi de vafe pentru încă 1,50 de dolari, iar tu ai un prânz sau o cină solidă. În afară de duminică.
Calorii totale: 660
Cost (înainte de impozitare): 5,50 USD

McDonalds
Cole Saladino / Thrillist

McDonalds

Ce să comandați: McDonald's a avut odată un meniu Dollar și a fost glorios, deoarece a permis oricărei persoane cu o mână de singure să mănânce ca un rege (sau regină!). Din moment ce micul dejun este încă un lucru, profitați de asta de McPicking McMuffin și un McNugget de patru piese (2,16 $). Veți avea în continuare niște facturi de dolar rămase, așa că obțineți un desert de super-umplere (430 calorii!), Cum ar fi gustul M & M McFlurry (2.09 dolari) și o mică cocă (1.08 dolari), care este o pereche perfectă pentru orice McDonald's articol din meniu.
Calorii totale: 1.000
Cost (înainte de impozitare): 5,33 $

Sonic

La comandă: Oamenii se înnebunește pentru hot-dog-urile lui Sonic și băuturile congelate, dar nu dorm pe burgeri. Într-adevăr, nu, nu oferă suficient sprijin suficient pentru gât. Comandați Jr. Double Cheeseburger (2.69 dolari), un burger solid din spate, dacă vreodată ar fi fost unul. Și profitați de opțiunile fantastice ale deserturii Sonic, sub forma unui shake de mini-cheesecake (2.79 dolari). Nu numai un pachet mini într-o curea-întinde 630 de calorii, este, de asemenea, delicios, deoarece include înghețată adevărată, crumbs cracker graham, și frisca. Atenție: Nu încercați să beți toate shake-urile într-o singură ședință.
Calorii totale: 1.150
Cost (înainte de impozitare): 5,48 USD

Metrou

Ce trebuie să comandați: Footul de 5 dolari este mort! Trăiască piciorul de 5 $! De când Metway și-a dezmembrat afacerea cu semnături în urmă cu câteva luni, oamenii care caută un sandviș rapid pentru ieftine nu au fost niciodată la fel de emoțional (sau financiar). Cu toate acestea, sandvișurile rămân destul de accesibile: vă recomandăm să comandați limba italiană B.M.T. (Salam genoa, pepperoni picantoni, sunca pădurii negri) pe pâinea de secară (4,25 dolari) cu o pungă de Doritos (1,10 dolari). Și să nu uitați să o luați în fruntea acelui fraier cu orice fixin pe care îl doriți - spre deosebire de alte sub-magazine (* tuse * tusea lui Jimmy John *) - totul este gratuit.
Calorii totale: 580
Cost (înainte de impozitare): 5,35 $

Regele burgerilor

Ce să comandați: BK continuă să se strecoare specializări nebun-ieftine pe meniul său temporar, iar dacă vedeți nugget-urile recurente de 1.49 / 10, acest lucru merge tot pe fereastră. Ditto pentru schimbarea mereu a două-pentru-5 dolari special, care uneori, dispune de legendarul Original Sandwich de pui. Dacă vezi asta, fa ca Busey și ia două. Dar, în ceea ce privește elementele de meniu de zi cu zi, puteți trăi în continuare ca un rege. Obțineți cartofi prăjiți (1,19 dolari), un burger de șuncă BK ($ 1), un cheeseburger dublu (1,49 dolari) și o ciocolată de sundae (1,39 dolari).
Calorii totale: 1210
Cost (înainte de impozitare): 5,07 $

Înscrieți-vă aici pentru e-mailul nostru zilnic Thrillist și obțineți soluția cea mai bună în mâncare / băutură / distracție.

Lee Breslouer este un scriitor care contribuie la Thrillist și crede că nu este rușine să comande o masă pentru copii. Urmați-l @LeeBreslouer, mai ales dacă vă bucurați de McGriddles.

Cum de a stoarce cei mai mulți dintre cei mai mulți din cei 5 dolari la Wendy, Chipotle și mai mult

În momentul în care scanezi meniul și vezi prețul unei salate, ochii tăi strălucesc. Tu, viclean, dar îți pui mâna peste portofel și înfrânge în tăcere pe creatorul salatei de pui cu șofran de 7,92 $ Bacon Cheddar. Chiar când credeai că planurile tău de cină erau pătate, strălucirea luminilor de neon - harul tău de salvare - îți atrage ochii. Știai că se ascund undeva - opțiunile ieftine de fast-food.

În timp ce este adevărat, prețurile la alimentele fast-food continuă să crească, vom scuti mereu cele mai recente meniuri de dolari, oferte de cină și favorite de fanii ieftini. De data aceasta, noi împărțim opțiunile ieftine de fast-food de la cinci din cele mai preferate companii din lume.

McDonalds

Returul din 2018 a meniului de dolari McDonald's a fost printre cele mai legendare dintre sărbători - aderarea la rândurile omului pe lună și la sfârșitul interdicției. Ne-am dedicat recent un articol în meniul dolar infam, dar au existat câteva delicatese care nu au făcut lista. Nu vă faceți griji - cele enumerate mai jos sunt la fel de satisfăcătoare.

Gratar Pui Snack Wrap - $ 1.59

McDonald's ne încurajează să mâncăm acest element de meniu ca un gustare, dreapta? Sunt destul de mici, dar dacă ne întrebați, câteva dintre aceste cățeluși fac o masă de umplere, cu posibilități de a îneca puiul tău la gratar sau crocant, în gratar cu ciocolată, mustar de miere sau fermă.

Prăjete mari de cartofi prăjiți - 1,79 dolari

O prăjitură mare este destul de versatilă, servind ca o mâncare grozavă pentru a fi eșarfă după o ruptură, o parte pentru a împărtăși cu un prieten sau o masă satisfăcătoare în sine. Fi avertizat - calorii se adaugă rapid dacă adăugați un burger la comanda dvs., dar gustul și prețul sunt imbatabile.

20 buc. Chicken McNuggets - 4.99 dolari

Suntem încrezători când spunem că McNuggeturile de pui sunt Michael Jordan de la McDonald's, rezistând timpului și rămânând adorați în ochii publicului de-a lungul anilor. Pentru doar 4.99 dolari, veți obține o masă mult mai bună decât cea de umplere sau o mare oportunitate de a vă împărtăși.

Regele burgerilor

Burger King și McDonald's sunt ca niște frați. Sunt similare, dar una este mai populară și mai reușită, în timp ce cealaltă își petrece toate zilele încercând să măsoare. (Vă vom lăsa să stabiliți cine este cine.) Dar suntem ca un părinte iubitor care vede asta ambii au calități deosebite.

În plus, nimic nu atrăge Whopper-ul.

Whopper Jr. - 1.29 dolari

Ca parte a familiei Whopper, acest burger unic este cea mai bună valoare pe care o puteți obține pentru un burger de la BK.

BK Stacker - 1,29 $

Un alt frontman din cadrul Burger King este BK Stacker, un burger unic, cu o felie de brânză americană, șuncă afumată de lemn de foi tăiat gros, și sos BK de zăpadă pe un bun prăjit.

Crispy Chicken Ranch Wrap - 1.99 dolari

Pâinea crocantă de pui de la Burger King este comparabilă cu McDonald's Snack Wrap, cu excepția faptului că nu există o opțiune la grătar. Dacă ordonați ceva rănit în fermă, ați pierdut deja bătălia de sănătate, oricum.

Dame sau Raliuri

Ca și cum alegerea ceva de pe meniu nu a fost destul de greu, Rally aruncă o altă curveball la noi - ambii laturile clădirii. Indiferent dacă îmbinarea dvs. locală este efectuată de Checkers sau Rally's, această franciză quirky servește unele dintre cele mai bune opțiuni ieftine de fast-food.

Checkerburger sau Rallyburger - 1,39 $

Asigurați-vă că veți obține aceeași explozie de aromă dacă comandați acest burger pe partea dreaptă sau stângă a clădirii. Această opțiune clasică este numită după restaurant pentru un motiv, servind un patty de carne de vită, salată, roșii, ceapă, brânză topită, mayo și ketchup.

Spicy Sandwich de pui - 2 pentru 3,00 $

Loialitatea ta poate fi cu Sandwich-ul de pui picant de Wendy, dar acest preț este destul de convingător.

Toate Cheeseburger american - 1.00 $

Bucurați-vă de cunoașterea acestui burger este exact ceea ce v-ați aștepta să fie - o singură bucată de carne de vită, brânză americană, murături și muștar. Ieftin, gras și delicios, calea americană.

Jack în cutie

Jack in The Box este o descoperire rara favorizata de snackerii noaptea tarziu. Dacă zona dvs. este suficient de norocoasă pentru a fi decorată cu unul dintre aceste restaurante, înțelegerile incredibil de ieftine vă pot șoc.

Tacos - 2 pentru $ 0.99

Acesta este, probabil, una dintre cele mai bune oferte din industria fast-food-ului. Jack in the Box se mândrește cu taco-urile sale în social media cu regularitate impresionantă, susținând hashtag-ul glorificat #TacoObsession.

Jr. Jack - 1,29 $

Jack Jr se ascunde în umbra tacosurilor tot mai populare, dar este încă o alegere decentă dacă dorești un burger clasic.

Pui sandwich - 1.29 dolari

Hai să ne confruntăm cu asta - orice lucru care concurează cu McChicken și-a făcut munca pentru ei, dar la doar 1,29 dolari, am spune că aceasta este o opțiune solidă dacă nu te afli în cel mai bine vândut sandwich de pui picant.

Taco Bell

Taco Bell se îngrijește de iubitorul de fast-food din fiecare dintre noi, tachinându-ne cu tacosurile de vită glorificate, cu Mountain Dews exclusiv pe bază de zahăr și cu quesadillas de brânză topit-în-gură. Fie că știm de ce sunt sau nu, aceste opțiuni ieftine de fast-food nu ne dau niciodată.

Crunchy / Soft Taco - $ 0.99 / $ 1.09

Nu vă fie rușine de a comanda cinci Taco Bell tacos (cel puțin).

Scuza ta: sunt prost.

O altă scuză: sunt dependenți.

Pui Burrito - 1.69 dolari

Carnea de vită condimentată nu este pentru toată lumea.Pentru mai puțin de 2 dolari, obțineți carne de pui albi, orez din latină, sos ranch de avocado cremos și brânză de cheddar învelită într-o tortilla de făină moale.

Cheesy Nachos - $ 0.99

Servind ca o parte perfectă pentru tacosul sau burrito-ul tău, vei cădea cu niște mușcături. Serios ... Dimensiunile porțiunilor sunt mici, așa că planificați în consecință.

Este opțiunea dvs. preferată pentru fast-food ieftine pe lista noastră? Observați mai jos pentru a distribui elementul din meniu pe care nu îl puteți trăi fără.

4.7
Evaluare totală: 32
5
13
4
4
3
2
2
1
1
0