Sprijinirea unui stil de viata activ - Body Magic

Sprijinirea unui stil de viață activ - Body Magic

Slimming World's Stage-by-Stage Programul de activitate, Body Magic, completează planul nostru de alimentație alimentară, ajutând membrii să-și îmbunătățească sănătatea și bunăstarea, ajutând în același timp la managementul greutății.

Programul a fost dezvoltat in colaborare cu Ken Fox, Profesor Emerit de Exercitii si Stiinte Medicale, Universitatea din Bristol. Folosește principii psihologice și științifice bine stabilite pentru schimbarea comportamentului, pentru a ajuta persoanele care trăiesc în slime să-și găsească propriile căi personale, plăcute și durabile de creștere treptată a activității, astfel încât să devină o parte obișnuită a rutinei lor zilnice.

Programul unic este în conformitate cu recomandările guvernului, încurajând membrii să construiască până la cel puțin 30 de minute de activitate intensivă moderată în cinci zile din săptămână10, și este potrivit pentru toată lumea, indiferent de greutate sau nivel de fitness.

Pași spre succes

În grup, membrii sunt încurajați să lucreze pentru premii Bronze, Silver, Gold și Platinum Body Magic, înregistrându-și acțiunile pe un jurnal FIT (măsurând frecvența, intensitatea și timpul).

Puterea de a împărtăși și de a sprijini grupul este folosită pentru a inspira și încuraja membrii să se deplaseze de la un sedentar la un stil de viață activ, indiferent de locul în care se află.

Discutarea activității în grup îi ajută pe membrii să devină mai activi și să experimenteze beneficiile deplasării mai mult la sănătatea și bunăstarea lor fizică, mentală și emoțională.

Etapa-cu-etapă încurajare și recompense

Body Magic permite membrilor să își construiască nivelurile de activitate în ritmul propriu și recompensează introducerea incrementală a exercițiilor zilnice.

Platină
Pentru corpul magic Magic! Când viața activă este un stil de viață
Aur
10 x 15 minute sau 5 x 30 minute pe săptămână menținute timp de 8 săptămâni
Argint
6 x 15 minute sau 3 x 30 de minute pe săptămână menținute timp de 4 săptămâni
Premiul de bronz
45 de minute pe săptămână (repartizate pe cel puțin 3 sesiuni) menținute timp de 4 săptămâni

Încurajarea schimbării comportamentului

Body Magic ajută la facilitarea schimbării comportamentului spre a deveni mai activ prin:

  • Ajutând la eliminarea pericolului prin eliminarea barierelor psihologice și redefinirea activității
  • Construirea încrederii și expertizei
  • Motivarea membrilor să se angajeze la un plan
  • Furnizarea de idei și soluții pentru a ajuta membrii să-și mărească nivelurile de activitate
  • Dezvoltarea unor strategii personale de "picior din ușă"
  • Sprijinirea membrilor în transformarea noilor competențe într-o rutină
  • Sărbătind când membrii ating repere noi
  • Continuarea sprijinirii membrilor până când viața activă devine un stil de viață

Cercetarea noastră

Un sondaj de peste 1000 de membri ai Slimming World evidentiaza cresteri clare ale nivelurilor de activitate .

Membrii raportează o serie de beneficii din participarea la activități, cum ar fi: consumul mai mare de energie (37% dintre respondenți), exercițiul fizic (33%), forma și postura îmbunătățită (31%); , o stare de spirit mai bună (25%), fiind mai liniștită și mai puțin stresantă (25%) și capacitatea de a dormi mai bine (22%).

Referințe

  1. Pallister, C., Avery, A., Stubbs, J. și Lavin, J., 2009. Influența programului de viață Slimming World asupra dietei, comportamentului și sănătății participanților și a familiilor acestora. Jurnal al Nutriției Umane și Dietetice. 22: 351-358.

Slimming World a luat "amenințarea" în afara activității și a elaborat un program care nu poate avea decât un impact foarte pozitiv asupra stării de sănătate, fitness și greutate a membrilor săi. Această abordare abordează angajamentul psihologic, apoi comportamental și, în cele din urmă, intrinsec al activității.

Ken Fox (Profesor Emerit de Exerciții și Științe ale Sănătății, Universitatea din Bristol)

Înainte să mă alătur Slimming World, aș parca mașina cât se poate de aproape de destinația mea pentru că am găsit că mersul pe distanțe scurte este atât de dificil. De la pierderea în greutate, acum ciclu 40 de mile pe săptămână, alergați 15 mile pe săptămână și jucați fotbal de cinci ori pe săptămână de două ori pe săptămână - și-l iubesc.
Stuart
De fapt, există atât de multe lucruri pe care le pot face, pe care nu le-am putut încerca nici măcar când eram mai mare - jucând fotbal cu nepoții mei, cumpărând haine pe stradă, mergând într-un avion fără a avea nevoie de o extensie a centurii de siguranță și multe altele. Viața într-adevăr nu ar putea fi mai bună.

Stuart Eggleshaw de la Kirkby-in-Ashfield a pierdut un salariu de 22 de kg, după ce sa alăturat grupului său local de Slimming World și a descoperit o pasiune pentru activitate!

Mâncat sănătos

Planul nostru de alimentație sănătoasă împuternicește membrii să facă alegeri mai sănătoase, să-și satisfacă apetitul și să piardă în greutate.
Aflați mai multe aici ...

Schimbarea comportamentului

Sistemul nostru unic de suport pentru grup evită orice critică, control sau judecată.
Aflați mai multe aici ...

Activitate

Programul nostru a fost dezvoltat în colaborare cu consilierul guvernamental, profesorul Ken Fox. Aflați mai multe aici ...

4.8
Evaluare totală: 22
5
11
4
5
3
1
2
1
1
1