Cayenne Piper și Lămâie Curăță

Ardeiul de cayenne și curățatul de lamaie, numit și curățatul maestrului și dieta cu limonadă, este o dietă pe termen scurt detoxifiantă similară cu cea a unui suc rapid. Dieta pretinde să slăbească și să elimine congestia, care se crede că vă detoxifică corpul. În 2008, Harvard Medical School a menționat că nu există studii în literatura medicală referitoare la această dietă specială.

Videoclipul zilei

Originat de Stanley Burroughs în 1940, ca un remediu pentru ulcerele de stomac, piperul de cayenne și curăța de lămâie a fost explicat în cartea sa "The Cleanser Master", publicată pentru prima dată în 1976. Interesul reînnoit în curățarea limonadei a venit cu cartea lui Peter Glickman " Mai multă energie și să fie mai fericit în 10 zile ", publicată pentru prima oară în 2004. Recenzând artistul Beyonce Knowles a popularizat dieta în 2007, pregătindu-se pentru rolul ei în filmul" Dreamgirls ". În 2010, site-urile de medicină alternativă promovează grupurile de dezintoxicare și de dezintoxicare.

Conform "Demachiantului Master", dieta, alcoolul, drogurile și stresul introduc toxine în corpul dvs., care, în timp, se acumulează, împiedică absorbția adecvată a nutrienților și sunt otrăvitoare. Burroughs afirmă că rezultatul este lipsa de energie și concentrarea sau debutul bolii. Ardeiul de cayenne și curăța de lămâie pretinde să oprească pofta de dependență, să încurajeze pierderea în greutate și să vă purifice rinichii, colonul, pielea, nervii, mușchii, glandele și toate celulele corpului.

Pregătiți limonada combinând 2 lingurițe. din suc de lămâie sau lime organic, 2 linguri. din sirop de artar B, 1/10 linguriță. din ardei organici de cayenne și 8 oz. de apă purificată. Pentru o perioadă de 10 zile, beți șase până la 12 pahare de limonadă zilnic ca singura sursă de hrană. Pentru a ajuta eliminarea, beți un ceai laxativ primul lucru dimineața și înainte de a merge la culcare. Pentru o curățare intensă a colonului, beți o spălare cu apă sărată, obținută prin combinarea a 1 qt. de apă caldă purificată cu 2 tsp. de sare de mare non-iodată, primul lucru dimineața pe stomacul gol.

În "Pierde Greutate, Mai Multe Energii și Fii Mai Fericit în 10 Zile", Glickman raportează "Cinci clase de simptome de detoxifiere: oboseală, iritabilitate, plictiseală, dureri și mișcări calde ale intestinelor". Glickman susține că simptomele de detoxifiere sunt, de obicei, de scurtă durată și fac parte din procesul de vindecare. Pentru a reduce efectele secundare ale piperului de cayenne și a lămâiței de lamaie, beți multă apă, faceți o activitate fizică moderată și beți limonada printr-o paie.

Verificați-vă cu medicul înainte de a începe dieta, mai ales dacă luați medicamente pe termen lung. Harvard Medical School afirmă că riscurile medicale ale piperului de cayenne și ale cristalinului de lămâie includ lipsa substanțelor nutritive esențiale, deshidratarea, epuizarea electroliților, funcționarea bolii și acidoza metabolică. Pe site-ul Clinicii Mayo, gastroenterologul Michael Picco, MD spune că majoritatea doctorilor nu recomandă curățarea colonului deoarece "sistemul digestiv și intestinul elimină în mod natural deșeurile de materiale și bacterii".

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine!Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.4
Evaluare totală: 40
5
11
4
4
3
3
2
3
1
1