Empire actrița pierde greutate

Diminețile cu erica campbell se strecoară la uimitorul nou washington al lui Obamas, amplasat în cartierul calorama al d.c., cu patru paturi de 8200 de metri pătrați. În episodul de săptămâni al acestui imperiu, gabourey sidibe a aprins căldura ca personajul său blond, cu părul blond și cu personalitate împodobită becky, prin deschiderea spectacolului cu a. Cele mai recente critici și recenzii de la utilizatori, fotografii și informații despre căderea imperiului roman.

Carrie Fisher pierde greutatea de a juca prințesa Leia în noile "Star Wars ...

Extreme makeover contestant pierde jumătate din greutatea corporală într-un an după ce a vărsat o uluitoare 159kg. de damien gayle. publicat: 05:10 est, 31 iulie 2013 | actualizat. E! divertisment de televiziune, llc. o divizie a nbcuniversalului cu știri, emisiuni, fotografii și clipuri video. Grimm finale post mortem: david giuntoli și ep david greenwalt vorbesc despre trădarea lui adalind și despre noul normal al lui Nick în sezonul 4.

Ce se întâmplă când renunți la zahăr și alcool timp de o lună (indiciu: pierzi în greutate, scade nivelul de colesterol și tensiunea arterială scade). După ce a pierdut 50 de lire sterline, gabourey sidibe de stele prețioase arată mai bine și mult mai sănătos! puteți vedea pierderea în greutate în jurul valorii de brate și secțiunea de mijloc cel mai !.

Așa cum a fost: Fisher este amintit pentru aspectul său iconic ca prințesă ...

După ce a pierdut 50 de lire sterline, gabourey sidibe de stele prețioase arată mai bine și mult mai sănătos! puteți vedea pierderea în greutate în jurul valorii de brate și secțiunea de mijloc cel mai !. În episodul de săptămâni al acestui imperiu, gabourey sidibe a aprins căldura ca personajul său blond, cu părul blond și cu personalitate împodobită becky, prin deschiderea spectacolului cu a. Grimm finale post mortem: david giuntoli și ep david greenwalt vorbesc despre trădarea lui adalind și despre noul normal al lui Nick în sezonul 4.

Empire actrița pierde greutate

Gabourey Sidibe sa deschis în legătură cu lupta cu greutatea și de ce avea o operație secretă.

Steaua Imperiului a pierdut o mulțime de greutate, deși ea păstrează tăcerea exact cât de mult și nu va dezvălui nici un număr.

Actrita, care a devenit faima in filmul Precious, a dezvaluit ca a avut o interventie chirurgicala bariatrica laparoscopica - o procedura care limiteaza cantitatea de mancare pe care o poate mentine stomacul - in luna mai si in noua ei carte, "This Is Just My Face" Pentru Stare, spune că procedura a fost o lungă perioadă de timp.

A devenit faimă în filmul Precious
Arată grozav (Imagine: Instagram)

În carte, ea se deschide, de asemenea, despre lupta cu bulimia ca un copil și fiind diagnosticată cu diabet de tip 2.

Ea a spus oamenilor: "Am fost într-un război cu corpul meu. Dacă aș fi tratat-o ​​mai bine mai devreme, nu aș fi petrecut câțiva ani de ură, dar îmi plac trupul acum.

Steaua a mai spus că departamentul de dulap din Empire se luptă să țină pasul cu dimensiunea ei "în scădere".

Și încrederea ei a trecut prin acoperiș, spunând că acum este pregătită să "primească un apelant de gen".

Gabourey spune că a fost "în război" cu corpul ei (Imagine: Charles Sykes / Bravo / NBCU Photo Bank prin intermediul Getty Images)
Actrita spune ca este fericita cu corpul ei acum (Image: Instagram)
Incarcarea video
Videoclipul nu este disponibil
Faceți clic pentru redare Atingeți pentru a reda
Videoclipul va începe în 8Anulare

Gabourey a început să observe că era diferită de ceilalți copii când avea doar șase ani și trăia în Harlem, New York.

Ea sa descurcat bine, pana cand familia ei a inceput sa-i spuna sa piarda in greutate, tatal ei sugerand ca ar trebui sa o faca, astfel incat toata lumea sa poata vedea cat de "frumoasa" ea era.

Steaua a început să se arunce după ce a mâncat pentru a pierde în greutate.

Ea a spus: "Bulimia a rămas în jur de trei ani. Aruncarea ma făcut să mă simt înalt".

Gabourey la celebra premieră a premiilor Emmy în 2014 (Imagine: Reuters)

Ea a studiat operația de scădere în greutate la vârsta de 22 de ani, dar a fost informată să aștepte un an de către medici, iar apoi rolul Precious a venit de-a lungul ei - una pe care ea o descrie ca "un rol doar pentru fetele grase".

A pierdut 60 de lbs în timpul filmării, apoi a pus-o înapoi, iar în 2016, ea a fost sfătuită să facă operația.

"După 11 ani de spus," intervenția chirurgicală va fi ultima soluție ", am fost în sfârșit aici, a spus Gabby.

"Chirurgul meu mi-a spus că mi-au tăiat stomacul în jumătate, ceea ce mi-ar limita foamea și capacitatea de a mânca, chimia creierului mi s-ar schimba și aș vrea să mănânc mai sănătos.

Ea a spus că intervenția chirurgicală nu înseamnă să arate bine, dar nu despre durere când a urcat pe scări.

4.7
Evaluare totală: 40
5
15
4
5
3
2
2
1
1
1