Cei mai buni câștigători de masă au fost clasați pentru 2018 (Top 10 mărci)

Aceasta este lista oficială a celor mai buni câștigători de masă de pe piață. Aceste 10 branduri au cel mai bun feedback de la utilizatori și cele mai mari recenzii online.

# 1 Mass Gainer

Optimum Nutriție Pro Gainer

ON-pro-mass-Gainer

Cumpară acum

Faceți clic aici pentru a vedea Restul

După cum știți deja, rețeta pentru un corp puternic, muscular are două componente principale: formare și nutriție. Ambele merg mână în mână, și ambele sunt absolut necesare pentru a construi corpul pe care tocmai l-ați visat.

Toată lumea are propriile obiective atunci când vine vorba de fitness. Unii încearcă să piardă în greutate, unii doresc să tonifice și să construiască mușchi slabi, iar alții vor să se împacheteze cât mai mult posibil. Dacă sunteți în ultima categorie și căutați să adăugați o masă musculară semnificativă corpului dumneavoastră, ați ajuns la locul potrivit!

Dacă ați găsit acest articol, este probabil sigur să presupuiți că știți ce faceți în sala de gimnastică. Dacă nu sunteți experimentat cu halterofilul, consultați ghidul de antrenament pentru greutatea începătorului Bodybuilding.com. Dacă sunteți un elev cu experiență, acesta este ghidul pentru dvs. Dacă ați deja pregătit rutina de pregătire, este timpul să lucrați la cealaltă jumătate a ecuației - este timpul să vorbiți despre nutriție!

Ce este un câștigător de masă?

ce este un câștigător de masă

În acest ghid, suntem aici pentru a vorbi despre suplimentele de creștere în greutate - altfel cunoscute ca constructorii de masă sau câștigătorii de masă. Aceste suplimente conțin o cantitate imensă de proteine, carbohidrați, calorii, vitamine și alți nutrienți într-un pachet convenabil și ușor.

Ele sunt esențiale atunci când încercați să câștigați masa și sunt foarte utile pentru o varietate de atleți, halterofili și oameni de zi cu zi. Dacă ați lucrat din greu, dar nu vedeți rezultatele potrivite și vă întrebați cum să câștigați mai repede masa musculară, adăugarea unui supliment de masă în dietă ar putea fi cheia succesului dumneavoastră.

Când vă gândiți mai întâi la termenul "câștig în greutate", este posibil ca anumite alimente să vină în minte; gogoși, chipsuri, tort, înghețată, cheeseburgeri ... lista continuă. Dar aceste alimente sunt ceea ce experții numesc calorii goale. Consumul acestor alimente vă poate ajuta să câștigați în greutate - dar va fi de 99% grăsime.

Dacă citiți acest lucru, nu sunteți interesat să câștigați grăsime - sunteți interesat să câștigați masa musculară! Acest lucru este în cazul în care suplimentele greutate câștigător poate veni la îndemână. Aceste produse oferă o mare cantitate de proteine, carbohidrați, grăsimi sănătoase, fibre, vitamine și multe altele într-un singur pachet ușor. În general, ele vin sub formă de pulbere, astfel încât să le puteți amesteca doar în apă, lapte sau să le aruncați într-un shake.

Acum, țineți cont de faptul că creșterile în greutate sunt menite să fie utilizate împreună cu antrenamentele grele. Dacă luați unul dintre aceste produse, veți câștiga greutate - dar va fi doar gras dacă nu vă exercitați. Dacă vă antrenați în mod regulat, adăugarea unui câștigător de masă la rutina suplimentară vă va ajuta cu siguranță să vă împachetați pe musculare suplimentară - dar nu așteptați rezultate fără muncă grea!

Utilizări și beneficii ale câștigătorilor de masă

beneficiile câștigătorilor de masă

Creșterea în greutate sunt produse pe bază de pulbere care conțin o mulțime de calorii, carbohidrați, proteine ​​și vitamine / minerale. Unele utilizări primare pentru persoanele în vârstă includ:

 • Creșterea în greutate: Bine, acest lucru este evident - dar este utilizarea primară a acestor produse. Creșterea în greutate este concepută pentru a furniza o cantitate mare de macro și micronutrienți, într-un mod convenabil. În timp ce mulți se luptă pentru greutate pierderi, altele au obiective pentru a pune în greutate. Și, în unele cazuri, acest lucru este mai dificil decât ați putea crede! E în jur 3500 de calorii pentru a obține un kilogram, iar această cifră se referă la numărul de calorii de mai sus nevoile dvs. zilnice de energie.
 • Creșterea musculară: Construirea muschiului este o muncă grea. Este nevoie de efort serios la sala de sport, și, de asemenea, o consumul nutrițional solid. Aportul adecvat de proteine ​​este esențial pentru câștigul de masă, cu o studiu meta-analiză recent arătând că consumul de până la 73 g de proteine ​​per kilogram de greutate corporală a fost ideal pentru câștigul în masă. Acest lucru se traduce la aproximativ 130g de proteine ​​pentru o persoană de 180lb - ceea ce poate fi dificil de obținut numai prin alimente întregi. În timp ce proteinele sunt întotdeauna gândite ca "nutrienți musculare", carbohidrații sunt, de asemenea, esențiali datorită rolul lor în producerea și depozitarea glicogenului. Gravimetrele de masă oferă o cantitate imensă atât de proteine, cât și de carbohidrați, care pot contribui la creșterea musculară (când sunt combinate cu formarea de forță).
 • Gestionarea greutății: Unii oameni folosesc câștigătorii de masă pentru a nu câștiga în greutate în sine, ci pentru a-și menține greutatea actuală. Oameni ca atleții de rezistență, care uneori pot imensa nevoie calorica zilnica, pot beneficia de avantajele acestor suplimente.
 • Recuperare: Unele creșteri de greutate sunt benefice pentru utilizare după un antrenament greu. Continutul ridicat de carbohidrati ajută la restabilirea nivelelor de glicogen, în timp ce conținutul de proteine ​​ajută la stimulează recuperarea și creșterea musculară. L-glutamina, un alt obișnuit adaos la creșterea greutății, poate de asemenea ajutați-vă cu recuperarea post-antrenament.

Creșterea în greutate este utilă pentru unii oameni, atunci când este utilizată în combinație cu o dietă sănătoasă și o rutină regulată de exerciții fizice. Cu aceasta a spus, ele pot duce, de asemenea, la câștigul de grăsime și alte efecte negative dacă sunt utilizate în mod necorespunzător.

Cine poate beneficia de luarea unui câștigător de masă?

Mulți oameni pot beneficia de a lua un câștigător în greutate, dar aici sunt câteva dintre grupurile care pot beneficia cel mai mult:

 • Halterofilii / Culturistii - Halterofilii care cauta sa se impacheteze pe masa musculara si sa faca castiguri serioase pot beneficia in mare masura de la adaugarea suplimentelor de masaj in dieta lor.Glutenii buni vor conține doze mari de proteine, carbohidrați, aminoacizi și aproape orice altceva necesar pentru câștigurile în masă. Mai ales în timpul fazelor de "volum", aceste suplimente sunt minunate. Când sunteți însărcinat cu consumarea a 3000 de calorii și 100 de grame de proteine ​​pe zi, este foarte util să aveți un singur produs care să îndeplinească o bună parte din aceste cerințe într-un singur pachet ușor.
 • Persoanele cu metaboliți rapizi - Dacă aveți un metabolism rapid, vă poate fi dificil să câștigați în greutate sau chiar să vă mențineți propria greutate. Este nevoie de aproximativ 3500 de calorii pentru a obține un kilogram - și asta este de 3500 de calorii de mai sus calorii necesare zilnic. Dacă aveți un metabolism rapid, acest număr poate fi chiar mai mare. Dacă vă luptați să câștigați greutate sau dacă ați lucrat din greu la sala de sport, dar nu vă puteți împacheta pe mușchiul dorit, luați în considerare adăugarea unui supliment de constructor în masă. Aceste produse oferă un mod convenabil și simplu de a crește considerabil aportul zilnic de calorii, fără a fi nevoie să mâncați alimente în mod constant toată ziua.
 • Sportivii - Majoritatea sporturilor necesită să fiți cel puțin puțin musculos. Mulți sportivi pot beneficia de cantitățile mari de proteine ​​din câștigătorii de masă. Nu numai că, dar cantitatea de calorii pe care o conțin substanțele cu conținut de masă poate oferi o cantitate bună de energie pentru a vă aduce prin joc. De exemplu, băieții de la marca de îmbrăcăminte de rugby - Rugby Warfare, spun că câștigătorii de masă sunt unul dintre cele mai populare suplimente pe care le folosesc jucătorii de rugby din cauza conținutului ridicat de proteine ​​și calorii.
 • Barbatii si femeile - atat barbatii cat si femeile pot beneficia de suplimente de crestere in greutate. Cea mai eficienta crestere a greutatii va asigura o crestere a caloriilor, fara a trece peste partea de sus. În general, bărbații au nevoie de mai multe calorii decât femeile, astfel încât multe femei vor putea să câștige în greutate fără ajutorul suplimentelor, dar unele femei încă mai au nevoie de acest impuls suplimentar. Bărbații care sunt activi necesită o mulțime de calorii pentru a câștiga în greutate și o mulțime de proteine ​​pentru a câștiga masa musculară. Prin urmare, un câștigător de masă cu un randament ridicat va conține o cantitate mai mare de calorii și proteine ​​decât produsele destinate femeilor.

Există efecte secundare ale câștigătorilor de masă?

Ca și în cazul oricărui supliment, trebuie să știți despre eventualele reacții adverse înainte de a începe să luați un produs. Când vine vorba de creșterea greutății, efectele secundare sunt, în general, ușoare. Unele includ: reacții alergice la ingrediente, greutate eccesivă și creșterea grăsimilor și potențiale efecte asupra ficatului datorită cantităților mari de ingrediente și proteine.

O problemă comună este câștigul de grăsime. Deoarece aceste produse sunt încărcate cu calorii, ele pot duce la câștiguri nesănătos dacă nu exersați suficient în timp ce le folosiți. Aceste suplimente sunt concepute pentru a vă ajuta să câștigați greutate și musculare - dar dacă nu instruiți suficient, veți câștiga doar grăsime.

Obținerea prea multor calorii din orice sursă va duce la câștigul de grăsime. Pentru a beneficia de a lua un câștigător de greutate, trebuie să vă antrenați calorii și să ardeți calorii. Cu alte cuvinte, nu vă așteptați să vedeți câștiguri musculare fără muncă grea, indiferent de suplimentele pe care le luați!

Ca întotdeauna, vă recomandăm să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua orice suplimente prezentate pe acest site.

Cum să luați un câștigător de masă și când

cum să alegeți un câștigător de masă

Pentru majoritatea oamenilor, aceste suplimente sunt pur și simplu o modalitate de a adăuga mai multe calorii și substanțe nutritive în dieta zilnică. Acestea pot fi luate la aproape orice moment pe parcursul zilei, ca o modalitate simplă de a crește consumul de alimente.

Acum, rețineți că există diferite tipuri de suplimente acolo. Ca întotdeauna, trebuie să urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului al suplimentului pe care îl utilizați. Nu depășiți doza recomandată, cu excepția cazurilor în care medicul specialist recomandă altfel.

Pentru cele mai bune rezultate, veți dori să vă timp consumul de greutate câștigători în jurul valorii de mese. Deoarece veți obține o mulțime de calorii și substanțe nutritive de la mesele dvs. obișnuite, trebuie să adăugați suplimente între mese. În acest fel, veți putea să vă măriți consumul fără să vă simțiți prea mult sau plini de umflături și veți avea un flux constant de calorii pentru a vă oferi energie pentru ziua dvs.

De asemenea, câștigătorii de masă sunt minunați să luați imediat după antrenament. După un exercițiu intens, corpul tău dorește proteine ​​și carbohidrați. Dacă nu-i dai ceea ce dorește, corpul tău poate intra într-o stare catabolică, care îți poate nega eforturile la sala de sport și te lasă să te simți letargic, dureros și obosit.

Pentru a evita catabolismul, ar trebui să consumați un amestec de proteine ​​sau un supliment de masă imediat după ce ați lucrat. Pentru comoditate, mulți oameni preferă să folosească un BlenderBottle pentru a păstra un shake cu ei atunci când merg la sala de sport. Aceste dispozitive mici, la îndemână, conțin o minge de agitare care vă ajută să vă mențineți agitația amestecată și gata de a bea.

Mulți oameni iau, de asemenea, un câștigător de masă înainte de culcare, pentru a-și menține corpul hrănit cu proteine. Acest lucru poate fi util pentru unii, dar rețineți că, datorită nivelului ridicat de calorii în unele dintre aceste produse, luarea unei doze înainte de culcare poate avea ca rezultat o creștere a grăsimii. Pentru a preveni catabolismul pe timp de noapte, o pulbere standard de proteine ​​este de obicei o opțiune mai bună.

Citiți eticheta!

Înainte de a lua orice suplimente, asigurați-vă că ați citit instrucțiunile pe care producătorul le-a plasat pe etichetă. Acesta este un pas foarte important.

Mergeți la: Top 10 sticle de amestecare și mixere

Ce să căutați într-un bun câștigător de masă

Există o mulțime de opțiuni acolo când vine vorba de alegerea unui supliment de construcție în masă.Mai jos, veți găsi o listă cu cei mai buni câștigători de masă de pe piață, dar, înainte de a intra în acest aspect, să aruncăm o privire asupra unora dintre factorii pe care trebuie să îi țineți cont atunci când alegeți un supliment.

 • Ingrediente - analizați cu atenție ingredientele din produsele pe care le considerați. Ce este în ea și cât de mult? Câte calorii pe porție, cât de multă proteină, câte carbohidrați? Rețineți cum puteți beneficia de ingredientele incluse și de modul în care produsul se va depozita împreună cu alte suplimente pe care le luați.
 • Brand reputația - este producătorul bine-cunoscut și de încredere? Au o bună reputație pentru a face produse de calitate? Toate produsele de pe această listă de mai jos sunt făcute de companii renumite, dar dacă căutați în altă parte, asigurați-vă că faceți cercetările înainte de a cumpăra ceva.
 • Valoare pentru bani - veți dori să luați în considerare prețul pe fiecare porție a diferitelor opțiuni. Calculați întotdeauna costul bazat pe porții individuale, în loc de costul întregului pachet. De asemenea, rețineți că câștigătorii de greutate ieftini nu vor fi la fel de înalți ca cei mai scumpi, deci nu căutați neapărat produsul cu cea mai mică preț.
 • Gustul / aroma - câștigătorii de masă au de obicei dimensiuni destul de mari de servire, deci este important să găsiți un produs care să aibă un gust bun. Este greu să știți dacă vă place gustul fără a încerca, dar puteți citi recenzii de câștigători în masă pentru a obține o idee. De asemenea, produsele noastre de top recomandate au un gust minunat, deci este un loc bun pentru a începe

Top 10 câștigători de masă Comparați

Cuvintele în sus, există link-uri de afiliere în acest articol, deci dacă cumperi ceva, obținem o reducere a vânzării.


Bonus: Ursul Rusiei Vitol 5000

Vitol-rus-urs-5000-greutate-Gainer

Vitol Russian Bear 5000 este un supliment extraordinar de creștere în greutate. Dimensiunea sa mare de servire este un dezavantaj pentru unii oameni, dar pentru cei care caută cele mai multe calorii și proteine ​​posibil, acesta ar putea fi cel mai bun câștigător de greutate pentru tine.

Repere:

 • 184g de proteine ​​pe porție - da, ai citit acest drept
 • 2600 calorii pe servire
 • 391g carbohidrați pe porție
 • 46g trigliceride cu catenă medie
 • Cantitate uriașă de proteine ​​și calorii într-un singur produs
 • Adăugat compuși anabolizanți cum ar fi yohimbe, bor și altele
 • Adăugat vitamine și minerale

Cine o face: Bear 5000 este fabricat de Vitol, producător de suplimente naturale și produse de culturism. În afaceri de mai bine de 37 de ani, Vitol a ieșit cu o mulțime de produse bune și are mulți fani loiali.

Linia de fund: Bear 5000 este un bun câștigător de greutate dacă căutați cele mai multe calorii și proteine ​​posibil. Acestea fiind spuse, dimensiunea imensă de servire este puțin peste partea de sus. Mulți oameni folosesc acest produs și iau o jumătate de servire sau chiar o jumătate de servire, ceea ce este probabil cel mai bun mod de utilizare, dacă nu sunteți într-un ciclu de aglomerare foarte agresiv.

Defalcarea completa: Ursul Rusiei Vitol 5000

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

10. Lapte de tip Monster CytoSport

CytoSport-Monster-Lapte

CytoSport Monster Milk este o pulbere de proteine ​​amestecată, care este, de asemenea, utilă pentru a câștiga masa. Ambalat cu 50g de proteine ​​ușor digerabile, Monster Milk oferă o modalitate ușoară de a satisface nevoile zilnice de proteine. Cu doar 280 de calorii și 12g de carbohidrați, acest produs nu vă va ajuta să câștigați multă greutate ca unele dintre recomandările noastre de top, dar este o modalitate excelentă de a completa consumul de proteine.

Repere:

 • 50g proteină pe porție
 • 320 de calorii
 • Adăugat BCAA
 • Adăugat lipide și acizi grași
 • Aminogen, care este un sistem enzimatic de polipeptidă bioactivă.
 • Dimensiune mică de servire

Cine face acest lucru: Monster Milk este fabricat de CytoSport, producător de suplimente alimentare, fondat în 1997. Cea mai cunoscută pentru shake-urile și pulberile de proteine ​​din lapte de mușchi, CytoSport fabrică acum o gamă largă de suplimente de fitness.

Linia de fund: Laptele Monster este mai mult o pulbere de proteine ​​decât un constructor de masă. Cu toate acestea, dacă sunteți în măsură să îndeplinească deja obiectivele de admisie calorică și aveți nevoie doar de mai multe proteine, Monster Milk este o alegere excelentă. Varietatea largă de surse de proteine ​​utilizate în acest produs îl face o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și diversifice sursele de proteine.

Defalcare completă: lapte monstru CytoSport

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

9. Seria Arnold Schwarzenegger Iron Mass

Arnold Schwarzenegger-seria-fier-masă

Arnold Schwarzenegger Seria Iron Mass este un constructor de masă de top produs de MusclePharm. Combinând o cantitate mare de proteine, BCAA, calorii calitative și fără umpluturi. Proiectat ca parte a seriei Arnold Schwarzenegger de la MusclePharm, Iron Mass este un câștigător de masă extrem de popular.

Repere:

 • 40g de proteine ​​pe portie
 • 34g carbohidrați
 • 485 calorii
 • Dimensiune mică de servire
 • Complex anabolic de creștere cu creatină și nitrați BCAA
 • Complexul enzimatic digestiv
 • Conținut ridicat de calorii pe gram

Cine o face: Masa de fier este produsa de MusclePharm, una dintre cele mai mari companii din industria suplimentelor sportive. Acest produs face parte din seria MP a lui Arnold Schwarzenegger, care este alcătuită din produse aprobate de legendarul culturist-transformat-politician.

Linia de fund: Iron Mass este un bun constructor de masă. Dimensiunea mică de servire este un mare beneficiu, deși unii oameni vor dori să ia mai multe porții pe zi pentru a-și atinge obiectivele.

Defalcarea completă: Arnold Iron Mass

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

8. MHP până la masa ta

MHP-up-ta-masă

Up Your Mass este un supliment accesibil de proteine ​​în masă obținut de MHP. Combinând cantități mari de proteine, carbohidrați, BCAA, vitamine și multe altele, masele de masă ajută corpul să primească ceea ce are nevoie pentru a câștiga greutate.

Repere:

 • 46g proteină pe servire
 • 510 calorii
 • 58g carbohidrați
 • 5g fibră dietetică
 • Numai zahărul de 1,5 g
 • Adăugat vitamine și minerale
 • Lipidele adăugate și acizii grași esențiali

Cine o face: Up Mass dvs. este făcut de MHP, altfel cunoscut sub numele de performanță umană maximă. Din 1997, MHP a fost dedicat stabilirii de noi standarde în industria alimentară sportivă, prin dezvoltarea și producerea de suplimente de înaltă calitate, inovatoare și eficiente.

Linia de fund: În general, MHP Up Your Mass este un bun câștigător în greutate. Acesta acoperă toate bazele și oferă o modalitate ușoară de a crește consumul zilnic de proteine, calorii și nutrienți. Acestea fiind spuse, există opțiuni mai ieftine acolo și faptul că Up Your Mass utilizează izolat de proteine ​​de soia ca sursă de proteină primară ar putea fi un dezavantaj pentru unii.

Defalcarea completa: MHP Up Mass

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

7. Cea mai bună Isopure a Naturii

Natures-Best-Isopure-Mass

Isopure Mass este un supliment simplu de construcție de masă, de înaltă calitate, realizat de Nature's Best. Combină 53 g de proteine ​​de înaltă calitate cu carbohidrați, fibre, BCAA, glutamină și multe altele. Fără trans-grăsimi, lactoză sau zahăr excesiv, acesta este un produs curat, simplu, care vă ajută să câștigați în greutate.

Repere:

 • 53g proteină per porție
 • 600 calorii
 • 86g carbohidrați
 • 4g fibră
 • Adăugate vitamine și minerale (vitamina A, C, E, B6, B12, calciu, fier, zinc și multe altele.
 • Doar 3g de zahăr
 • Accesibil
 • Dimensiune destul de mică de servire
 • Fără lactoză și grăsime trans
 • BCAA bun se alcătuiesc
 • Ajută la creșterea în greutate

Cine o face: Up Mass dvs. este făcut de MHP, altfel cunoscut sub numele de performanță umană maximă. Din 1997, MHP a fost dedicat stabilirii de noi standarde în industria alimentară sportivă, prin dezvoltarea și producerea de suplimente de înaltă calitate, inovatoare și eficiente.

Linia de fund: cea mai bună mase Isopure a naturii este un câștigător de masă simplu, dar foarte eficient. Nu conține lactoză, ceea ce îl face un produs bun pentru cei care prezintă intoleranță la lactoză. Formula sa simplă acoperă toate bazele, fără umpluturi inutile.

Defalcare completă: cea mai bună masă a naturii este Isopure

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

6. Masa serioasă de nutriție optimă

Optimum-Nutrition-Grave-Mass

Serious Mass este unul dintre cele mai bune suplimente de proteine ​​în greutate câștigătoare disponibile. Fabricat de Optimum Nutrition, acest produs oferă o cantitate uriașă de calorii, proteine, carbohidrați și multe altele pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de creștere în greutate. Este o alegere bună, deși dimensiunea mare de servire și prețul mai mare decât de obicei este un dezavantaj.

Repere:

 • 50g proteină pe porție
 • 1250 de calorii
 • 252g carbohidrați
 • Creatină și glutamină adăugate
 • Adăugat vitamine și minerale
 • Modul ușor de a consuma o tonă de calorii, proteine ​​și multe altele
 • Ajută la sporirea greutății
 • Disponibil în 4 arome gustoase

Cine o face: Serious Mass este produs de Optimum Nutrition, una dintre cele mai populare companii de suplimente de acolo. Cel mai bine cunoscut pentru linia de produse Gold Standard, Optimum Nutrition a fost lider în industrie de când s-au format în 1987. Astăzi nu puteți merge departe într-o sală de gimnastică sau magazin suplimentar fără să vedeți un produs ON și compania a primit numeroase premii și recunoașteri pentru produsele lor de înaltă calitate.

Linia de fund: În general, Serious Mass este unul dintre cele mai bune suplimente pentru creșterea în greutate deoarece oferă o doză mare de substanțe nutritive necesare pentru câștigurile de masă musculară. Este o alegere bună, deși dimensiunea mare de servire și prețul mai mare decât de obicei este un dezavantaj.

Defalcare completa: Nutritie Optimala Masa Serioasa

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

5. Dymatize Super Mass Gainer

Dymatize-Super-Mass-Gainer

Super Mass Gainer este un supliment bun în creștere în greutate, realizat de Dymatize Nutrition. Combină proteine ​​de înaltă calitate cu aminoacizi adăugați, creatină, carbohidrați, glutamină și multe altele.

Repere:

 • 52g proteină pe porție
 • 252g carbohidrați
 • 19 g zahăr
 • 2g de amestec de aminoacizi (glutamină, peptide de glutamină, 1-leucină, 1-izoleucină, 1-valină și zytrix)
 • 1280 calorii
 • Disponibil în vanilie și ciocolată

Cine îl face: Super Mass Gainer este produs de Dymatize Nutrition, un producător de suplimente de fitness la scară largă. Din 1994, Dymatize sa străduit să dezvolte produse de ultima generație care ajută clienții să atingă - și să depășească - obiectivele de fitness.

Linia de fund: Dymatize Super Mass Gainer este unul dintre cei mai mari câștigători de greutate de pe piață. Oferă o cantitate uriașă de carbohidrați și proteine, care vă ajută să atingeți obiectivele calorice zilnice. Combinația sa complexă de carbohidrați vă poate ajuta să vă furnizați energie susținută pentru ziua dvs.

Defalcarea completa: Dymatize Super Mass Gainer

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

4. Câștigurile reale ale nutriției universale

Real-Castigurile Universal-Nutrition-

Câștigurile reale, realizate de Universal Nutrition, sunt unul dintre cei mai importanți constructori de masă de pe piață. Proiectat pentru oamenii activi care doresc să se îmbrace cu cea mai mare masă posibilă, Real Gains are aproape tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă construi corpul viselor dvs. - adăugați doar exerciții fizice, o nutriție adecvată și dedicare!

Repere:

 • 52g proteină pe porție
 • 87g carbohidrați
 • 610 calorii
 • Numai 5g zahăr
 • 5g fibră dietetică
 • Include grăsimi sănătoase, cum ar fi MCT, ulei de semințe de in și multe altele
 • Foarte accesibil
 • Simplu și eficient
 • Dimensiune mică de servire
 • Se amestecă ușor

Cine o face: Câștigurile reale sunt făcute de Universal Nutrition, o companie care a devenit un nume de uz casnic în comunitatea de fitness. Timp de mulți ani, Universal Nutrition a ajutat la stabilirea standardului de calitate într-o industrie în continuă schimbare.Astăzi, fabrică o gamă largă de suplimente eficiente pentru a se potrivi nevoilor unei game largi de clienți.

Linia de fund: Universal Nutrition Real Gains este un câștigător foarte bun în greutate. Formula este accesibilă, simplă vă oferă toată nutriția necesară pentru a vă ajuta să câștigați greutatea și mușchii și nu conține nimic inutil sau orice umplutură. Dacă sunteți în căutarea unui supliment eficient de construcție în masă, Real Gains este o alegere excelentă.

Full Breakdown: Câștigurile reale ale nutriției universale

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

3. BSN True Mass 1200

BSN-true-mass-1200

BSN True Mass 1200 este unul dintre cele mai bune suplimente de creștere în greutate disponibile. Cu 50g de proteine ​​de înaltă calitate, 222g de carbohidrați, și mult mai mult, True Mass este un produs solid din jur.

Repere:

 • 50g de proteine ​​de înaltă calitate pe porție
 • 222g carbohidrați
 • 23g Aminoacizi esențiali
 • 12 g BCAA
 • 16g fibră dietetică
 • 1220 calorii
 • Adăugat vitamine și îngrășăminte
 • Adăugat glutamină
 • În mod rezonabil Sugar scăzut (16g pe porție)
 • Dimensiune mică de servire
 • Ușor de amestecat
 • 3 arome disponibile

Cine o face: True Mass 1200 este produs de BSN, una dintre cele mai mari și mai bune companii din industria suplimentară. Timp de mulți ani, BSN a fost un pionier al industriei, dezvoltând produse eficiente și inovatoare pentru halterofilii și atleții deopotrivă. Au primit multe premii și au milioane de clienți fideli.

Linia de fund: True Mass 1200 este unul dintre cei mai buni câștigători în greutate și, de asemenea, una dintre cele mai bune degustări - dacă citiți recenzii de câștiguri în masă, veți vedea că majoritatea oamenilor preferă gustul acestui supliment. Masa reală face un shake simplu, gustos care vă ajută să vă atingeți obiectivele de fitness oferind toți nutrienții necesari pentru câștigurile de masă musculară slabă.

Defalcare totală: BSN True Mass 1200

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

2. GAINER PROTEINSERIES

transparent-laboratoare-ProteinSeries-MASS-Gainer-recenzie

Laboratoare transparente MASS GAINER este unul dintre cei mai mari câștigători de masă premium de pe piață. Încărcat cu 53 de grame de concentrat de proteine ​​din zer, 100 grame din Noua Zeelandă (WPC80), 109 grame de carbohidrați proveniți din maltodextrină, 6 grame de grăsimi sănătoase și 3 grame de creatină monohidrat - GAINER MASS oferă o valoare masivă care îi completează prețul .

Repere:

 • 750 de calorii pe servire
 • 53 grame Concentrat de proteine ​​din zer din Noua Zeelandă, 100% din ierburi
 • 100 grame de carbohidrați din tapioca organică Maltodextrină (100 g)
 • Aproape 6 grame MCT
 • 3 grame de creatină monohidrat
 • 8 grame de fibră
 • În mod natural, îndulcit cu fructe Stevia & Monk
 • Transparența totală a ingredientelor
 • Conștienți de sănătate în masă

Cine o face:

MASS GAINER este realizat de Labs Transparent, cea mai rapidă companie de creștere a suplimentelor, înființată în 2015. Laboratoarele transparente sunt cunoscute pentru suplimentele premium și eficiente de antrenament cum ar fi PreSeries BULK, LEAN, STIM-FREE, BCAA Glutamine și Creatine HMB. doze clinice complete și transparență 100% pe etichetă.

Linia de fund: GAINERUL MASS by Labs Transparent folosește ingrediente de calitate superioară celorlalți câștigători de masă din industrie și oferă transparență completă a etichetelor. Folosirea ingredientelor premium creează necesitatea unui preț ușor mai mare decât norma de piață, dar suntem convinși că MASS GAINER vă poate ajuta în călătoria dvs. în creștere, pentru doar câțiva dolari mai mult.

Defalcare completă: ProteinSeries Mass Gainer

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

1. Optimum Nutrition Pro Gainer

Optimum Nutriție Pro Gainer

Pro Gainer este unul dintre cele mai bune suplimente de creștere în greutate disponibile astăzi. Încărcată cu 60g de proteine, 85g de carbohidrați și 24 de vitamine și minerale, Pro Gainer este post-antrenamentul perfect pentru cei care caută o masă sau ca o pudră simplă de a câștiga în greutate între mese.

Repere:

 • 60g de proteine ​​de înaltă calitate pe porție
 • 85g carbohidrați
 • 24 de vitamine și minerale diferite
 • 4g fibră dietetică
 • 650 de calorii
 • Mărime mică de servire în comparație cu multe produse similare
 • Fabricat de Optimum Nutrition, una dintre cele mai bune branduri din domeniu
 • Ușor și convenabil - nu necesită un amestecător (utilizați un BlenderBottle pentru o mai ușoară amestecare)
 • Disponibil în 3 arome

Cine îl face: Pro Gainer este produs de Optimum Nutrition, unul dintre cele mai mari nume din industria alimentară sportivă. Din 1987, Optimum Nutrition, sau ON pe scurt, a fost un lider în dezvoltarea de produse extrem de inovatoare, la prețuri accesibile și eficiente. În cei 25 de ani de activitate în domeniu, ON a primit numeroase premii prestigioase și și-a dezvoltat reputația pentru a produce unele dintre cele mai bune linii de produse de înaltă calitate disponibile.

Linia de fund: Optimum Nutrition Pro Gainer este unul dintre cei mai buni producatori de masa pe care le pot cumpara. Oferă tot ceea ce corpul are nevoie pentru a câștiga masa și niciunul din junkul inutil. Pro Gainer este un supliment simplu, curat, eficient de creștere în greutate.

Defalcare completa: Optim Nutrition Pro Gainer

Ⓘ Dacă cumperi ceva folosind legăturile de mai jos, primim o mică sumă.

Gândurile finale

Acum că știți mai multe despre câștigătorii de masă, ar trebui să fiți gata să faceți o decizie educată cu privire la care produs din această listă ar fi potrivit pentru dumneavoastră. Principalele noastre recomandări vor fi cele mai bune opțiuni pentru majoritatea oamenilor, dar orice produs din această listă ar fi o alegere bună, în funcție de nevoile dvs.

4.8
Evaluare totală: 21
5
10
4
2
3
3
2
1
1
0