Calorii arse Calculator

Șase moduri simple de a arde mai multe calorii

Pierderea în greutate poate părea un proces descurajator. Nu numai că trebuie să urmați o dietă limitată; trebuie să găsiți și timp pentru a vă exercita. Dacă programul dvs. este deja ambalat, poate părea că nu aveți timp pentru pierderea în greutate.

Din fericire, există modalități simple de a arde mai multe calorii și de a crește pierderea în greutate. Aici, aflați despre șase moduri simple de a vă mări arderea caloriilor și de a vă începe să pierdeți în greutate! Veți fi plecați și alergați în acel nou corp în cel mai scurt timp.

Purtați o vesta rece.

De asemenea, cunoscut sub numele de vesta de răcire sau vesta de gheață, vestele revoluționare trebuie să fie utilizate în mod corespunzător pentru ca dvs. să aveți cele mai bune rezultate. Trebuie să-l utilizați numai atunci când vă aflați la o temperatură confortabilă. Exemple de astfel de scenarii stau în mașină, vizionați un joc de fotbal, conduceți, lucrați în birou sau odihnindu-vă într-o cameră sau într-o zonă în aer liber atunci când nu vă exersați.

Păstrați vesta în congelator atunci când nu îl utilizați. Este nevoie de mai puțin de un minut pentru al obține de la congelator și de pe corp. După aceasta, puteți să vă ocupați de sarcinile zilnice, ca și cum vesta nu există. Purtați-l atât timp cât vă simțiți confortabil sau până când gheața se topește. Scoateți vesta rece și returnați-o în congelator.

Când îl purtați de două ori pe zi, ardeți mai multe calorii decât ardeți în sala de gimnastică (revendicările pentru arderea caloriilor sunt de până la 500 de calorii pe zi). Nu vă va îmbunătăți capacitatea de fitness ca o excursie la sala de gimnastică, dar orice lucru care ne poate ajuta să stimulați metabolismul fără substanțe chimice este o binecuvântare.

Vă recomandăm să aveți o gamă largă de pantofi cu vârf rece și la îndemână. (Click aici)

Sip o ceașcă de cafea pentru a arunca în greutate

Ceașcă de java de dimineață vă poate ajuta efectiv eforturile dvs. de scădere în greutate. Conform rezultatelor unui studiu realizat în 1990 în Jurnalul American de Nutriție Clinică, consumul de cafeină poate crește arderea caloriilor. Un al doilea studiu, publicat într-o ediție din 1994 a Jurnalului Internațional de Obezitate, a constatat că consumul a 200 de kilograme de cofeină a dus la creșterea arsurilor de calorii cu 6,7% în decursul unei perioade de trei ore.

Beți cafeaua negre și evitați adăugarea cremelor și îndulcitorilor de îngrășare sau veți anula beneficiile de cofeină din arderea caloriilor.

Urcați scările pentru a crește caloriile

Coborarea pe scări este un exercițiu de ardere a caloriilor. Potrivit calculatorului nostru, o femeie de 140 de kilograme va arde 9 calorii pe minut prin alergarea pe scări. Dacă sunteți apăsat pentru o perioadă de timp, câteva minute de alergare în sus și în jos pe scări va arde suficiente calorii pentru a accelera pierderea în greutate.

Spice Lucrurile pentru pierderea in greutate

Ați putea crește caloriile prin arderea unui sos fierbinte pe mâncare. Sosul cald este fabricat din ardei iute, care conține un condiment numit capsaicină. Potrivit unui studiu din 2012 în revista Chemical Senses, capsaicina crește atât arderea caloriilor, cât și arderea grăsimilor. Utilizați sos fierbinte pentru a adăuga o aromă unui piept de pui pentru o cină sănătoasă sau amestecați în câteva sosuri fierbinți pentru a-ți îmbăia ouălele amestecate.

Ridicați-vă și mutați-le pentru a arde caloriile

Fidgetarea ar putea spori arderea caloriilor si va accelera pierderea in greutate. In 1986, cercetatorii pentru Journal of Clinical Investigation au descoperit ca fidgeting-ul a fost un mare contributor la arderea zilnica a caloriilor. De fapt, acest tip de mișcare a dus la arderea caloriilor de la 100 la 800 de calorii pe zi! Atingeți-vă piciorul la muzică la radio în timp ce stați în birou sau ridicați-vă și mergeți înainte și înapoi în timp ce vorbiți la telefon.

Concentrați-vă pe formarea intervalului de înaltă intensitate pentru arderea crescută a caloriilor

Intervalul de antrenament de mare intensitate, care implică perioade alternante de efort intens cu perioade de recuperare, te poate ajuta să distrugi calorii. În 2014, cercetătorii pentru revista Applied Physiology, Nutrition & Metabolism au descoperit că un antrenament de antrenament de 20 de minute de intensitate ridicată a stimulat metabolismul la fel de mult ca 50 de minute de ciclism în ritm constant în timpul celor 24 de ore de la exercițiu. În cadrul studiului, participanții la grupul de antrenament de intervale au cicluri la un ritm de sprint pentru 60 de secunde și apoi au revenit timp de 60 de secunde după fiecare sprint. Adăugați cursuri de intensitate ridicată la rutină pentru a crește metabolismul în mai puțin timp!

Adăugarea antrenamentelor de antrenament la interval în rutina dvs. vă poate ajuta să vă ardeți calorii pentru o zi întreagă. Verificați programul HealthStatus bazat pe HIIT și adăugați-l la rutină. În plus, consumul de cafeină, consumarea sosului fierbinte bogat în capsaicină, fidgeting și urcarea pe scări reprezintă modalități de a arde calorii fără prea mult timp sau efort. Cu aceste strategii, pierderea în greutate nu trebuie să fie complicată!

Întrebări despre calorii

Câte calorii ar trebui să mănânc pentru a pierde în greutate? Utilizați Cât de multe calorii pentru a pierde greutate calculator.
Câte calorii ar trebui să mănânc pentru a câștiga în greutate? Utilizați Cât de multe calorii pentru a câștiga calcul greutate.
Câte calorii ard o zi? Aceasta este rata dvs. metabolică bazală, calculatorul nostru BMR vă va spune răspunsul.
Câte calorii ardeți când vă duceți la o mila? Distanța este irelevantă în măsurarea acestui lucru, timpul și greutatea sunt elementele cheie pentru determinarea numărului de calorii.
Cum pot arde calorii fără exerciții fizice? Verificați articolul despre cum să ardeți calorii fără exerciții fizice Farting arde calorii? (Da, oamenii pun într-adevăr această întrebare) Citește despre cât de multe calorii arde un fart?

O altă măsură importantă de luat în considerare este faptul că indicele de masă corporală, cunoscut și sub denumirea de BMI, vă poate determina indicatorul de masă corporală cu ajutorul indicelui nostru de masă corporală - Calculator BMI

Calorii Saving Foods

Câte calorii sunt într-o banană?

O banană mare, care este de aproximativ o ceașcă tăiată, are aproximativ 121 de calorii, bananele mici rulează aproximativ 90 de calorii. Bananele sunt o mare gustare.

Care sunt caloriile dintr-un ou?

Un ou mare brut, tare fiert sau prăjit (fără adaos de grăsime) este de doar 78 de calorii!

Care sunt caloriile dintr-o portocală?

O ceașcă de felii portocalii sau un portocaliu de dimensiuni medii va fi de 62 de calorii, acest număr poate fluctua în funcție de soi, dar aceasta este o medie destul de bună.

Calculator Sursa: Exercitarea și inima ta - Un ghid pentru activitatea fizică. Institutul Național Heart, Lung și Blood / American Heart Association, DHHS, PHS, publicația NIH nr. 93-1677.

Luați rezultatele pentru o zi și adăugați-o la rezultatele calculatorului Basal Metabolic Rate și veți afla câte calorii totale ardeți în fiecare zi.