Uita-te la Big Fat Fabulous Life Online: Live Stream Ghid

Cel mai bun mod de a urmări Viața mea fabuloasă online este cu PlayStation Vue. Noul serviciu de streaming live al Sony oferă 60 de canale de cablu populare și o bibliotecă la cerere pentru doar 29,99 USD pe lună. Puteți anula ori de câte ori doriți, deoarece nu există contracte (spre deosebire de o companie de cablu).

Cu PlayStation Vue, primiți canale precum AMC, A & E, ESPN, TNT și bineînțeles TLC. De asemenea, puteți obține canale locale! Dacă locuiți într-o zonă de metrou mare, cum ar fi Chicago, NY, LA sau Philly, canalele locale au loc în fluxuri live ca și restul canalelor. Dacă nu vă aflați în aceste zone, veți primi în continuare conținut de canal local. Este livrat în biblioteca la cerere la o zi după ce a fost difuzată la televizor.

Vue este disponibil pe console de jocuri PS3 și PS4, iPad / iPhone, Google Chromecast și Amazon Fire TV. Dacă aveți mai multe dintre aceste dispozitive, veți permite întregii dvs. familii să vizioneze propriile emisiuni în camere diferite!

Singurul dezavantaj al PlayStation Vue (revizuire) este restricțiile mobile. Când deveniți abonat, Vue vă pune în legătură cu locația dvs. la domiciliu. Veți fi nevoit să-l testați pentru a vedea ce arată puteți viziona în deplasare, deoarece se pare că variază în funcție de locația dvs.

Există doar câteva modalități de vizionare Viața mea fabuloasă on-line gratuit, dar din fericire unul dintre ele este testul PlayStation Vue gratuit de 7 zile. Acest lucru vă va oferi ocazia perfectă de a vă bucura Viața mea fabuloasă streaming și pentru a arunca o privire la Vue pentru tine!

Alte modalități de a-mi viziona viața mea epuizată

Dacă un flux live nu este chestia ta, poți cumpăra episoade de Viața mea fabuloasă in schimb. Există o serie de beneficii pentru cumpărarea episoadelor preferate. Probabil cel mai bun beneficiu este că le poți urmări cât vrei, pentru că le vei avea pentru viață. Cele mai multe servicii de streaming percep numai câteva dolari pe episod, dar puteți economisi puțin bani suplimentari prin preluarea sezonului, deoarece acest lucru vă va permite să salvați puțin în fiecare episod.

  • Amazon Instant Video: Amazon oferă episoadele de 2 $ și sesiunile de sezon pe toate emisiunile actuale de difuzare. Puteți urmări episoadele dvs. pe o varietate de dispozitive de streaming, iar noi episoade vor fi livrate în biblioteca dvs. digitală a doua zi după ce vor fi difuzate la televizor.
  • Vudu: Vudu oferă, de asemenea, episoade de 2 $ și sezoane. Noile episoade sunt disponibile în 24 de ore și le puteți viziona pe o varietate de dispozitive de streaming.
  • iTunes: episoadele iTunes funcționează în primul rând cu dispozitive Apple. Episoadele unice costă aproximativ 3 $, deși sezonul trece pentru a reduce prețul ușor. Noile episoade sunt disponibile a doua zi.

Este viața mea extraordinară pe Netflix?

Din păcate, în acest moment, nu puteți face flux Viața mea fabuloasă. Netflix nu oferă o varietate de prezentări TLC, deși, deci Viața mea fabuloasă episoadele complete ar putea deveni disponibile la o dată ulterioară. Pentru a afla mai multe despre Netflix, puteți citi aici revizuirea completă.

Este viața mea extraordinară pe Hulu?

Hulu nu oferă Viața mea fabuloasă streaming online. Pentru a afla mai multe despre Hulu, nu ezitați să verificați întreaga noastră recenzie.

Există alte întrebări pe care le putem răspunde pentru dvs.?

Deși nu există multe modalități de a viziona viața mea grozavă online, sperăm că una dintre aceste soluții funcționează pentru dvs. Dacă aveți întrebări despre oricare dintre serviciile menționate aici, nu ezitați să le lăsați în comentarii. Vizionarea TV online este o briza când folosiți ghidurile noastre online. Consultați instrumentul nostru de căutare ISP pentru a găsi cele mai bune oferte pe internet pentru mașinile de tăiat cordoane.