Fructe de nucă de cocos Nutriție, beneficii, și cum să-l utilizați!

Nucă de cocos Nutriție făină, beneficii de sănătate și rețete Titlu

Făina de nucă de cocos crește în popularitate, deoarece mai mulți oameni descoperă multe beneficii pentru sănătate din nutriția făinii de nucă de cocos, în plus față de multele sale utilizări ca o alternativă delicioasă, lipsită de gluten și sănătoasă față de alte făine.

Ce trebuie să știți despre nutriția făinii de nucă de cocos? Făina de nucă de cocos este înaltă fibră, proteine ​​și grăsimi sănătoase și este lipsită de grâu și alte cereale. Are, de asemenea, un conținut scăzut de zahăr, carbohidrați digerabili și calorii și are un scor scăzut în indicele glicemic.

Acest lucru face ca făina de nucă de cocos să fie preferată printre dieterele paleo, consumatorii fără gluten, inclusiv cei cu boală celiacă sau o sensibilitate la gluten, cei cu probleme digestive cum ar fi sindromul de leșie, oricine are alergie la nuci, cei cu diabet, vegetarieni și aproape toți ceilalți din între.

Făina de cocos este făcută din carne de pământ și de cocos uscată. După îndepărtarea cojii verzi a unui nucă de cocos, ceea ce rămâne în interior este căptușeala albă interioară bogată, care este carnea de nucă de cocos.

Făina de cocos nu este de fapt "făină" în modul în care ne gândim în mod normal la ea; conține boabe zero, nuci de nuci, și este făcută complet din nucă de cocos pură. Făina poate fi făcută din multe lucruri, inclusiv nuci, semințe, legume uscate și, bineînțeles, carne de cocos.

Carnea de nucă de cocos este partea albă, solidă a nucului de cocos pe care o veți găsi dacă ați deschis cocosul proaspăt și ați răzuit insulele, dar acesta trebuie să aibă separat laptele pentru a produce "făina" uscată. Odată ce carnea este tensionată și separată de laptele de nucă de cocos, este coaptă la o temperatură scăzută pentru ao usca și a crea o făină sub formă de pudră, făcută în întregime din nucă de cocos.


Nucă de cocos Nutriție Beneficii

Există numeroase motive pentru a iubi tot ceea ce nutriția de făină de nucă de cocos are de oferit, în special faptul că este bogat în nutrienți, scăzut în calorii și versatil în multe rețete. De asemenea, este foarte neobișnuit ca făina de nucă de cocos să provoace orice reacții digestive sau autoimune, cum ar fi alte făină de cereale.

Beneficiile de sănătate ale utilizării făinii de nucă de cocos în rețete sunt foarte importante și impresionante:


Tânără femeie exercitarea cu bandă braț

1. SIDA în metabolism

Unele dintre multele beneficii pentru sănătate ale nutriției făinii de nucă de cocos includ nivelurile ridicate de grăsimi saturate sănătoase sub formă de acizi grași cu lanț mediu (MCFA). Acestea sunt folosite de organism cu ușurință pentru energie și ajută la susținerea unui metabolism sănătos, niveluri echilibrate ale zahărului din sânge și multe altele. (1)


2. Fibra mare

Carnea de nucă de cocos oferă o fibră dietetică impresionantă de 61%! Și deoarece fibrele nu pot fi absorbite de organism, unele dintre caloriile și carbohidrații găsite în făina de nucă de cocos nu sunt nici măcar absorbite și utilizate, ci mai degrabă se deplasează direct prin tractul digestiv, ajutându-i să ia toxine și deșeuri împreună cu ele.


3. Ajută la menținerea unui nivel sănătos de zahăr în sânge

Făina de cocos este o hrană glicemică scăzută și nu scade nivelul zahărului din sânge. De fapt, studiile arată că consumarea produselor care conțin făină de nucă de cocos poate ajuta la scăderea impactului global al glicemiei alimentelor și la susținerea nivelurilor stabile ale zahărului din sânge. (2) Aceasta înseamnă că nutriția de făină de nucă de cocos are beneficii pentru sănătatea persoanelor cu diabet zaharat și celor care lucrează pentru a ajunge la o greutate sănătoasă.


Sistem ilustrativ virtual al sistemului digestiv

4. Ajută sănătatea digestivă

Făina de nucă de cocos contribuie, de asemenea, la o digestie sănătoasă, are o densitate mare de nutrienți și poate ajuta și la sănătatea inimii. Studiile au arătat că făina de nucă de cocos are capacitatea de a ajuta la scăderea nivelului de "colesterol" LDL "rău" și a trigliceridelor serice la persoanele care au crescut nivelul de colesterol. (3) Făina de nucă de cocos are acest efect pozitiv datorită aportului ridicat de fibre dietetice solubile și insolubile, plus conținutul său de MUFA sănătos. (stil = "culoare: # 0000ff;" 4)


Fructele de nucă de cocos

O ¼ ceasca de portii (sau aproximativ 28 g) de faina de nuca de cocos are aproximativ (5):

 • 120 calorii
 • 4 grame de grăsime
 • 4 grame de proteine
 • 10 grame de fibră
 • 16 grame de carbohidrați
 • 2 grame de zahăr
Nucă de cocos Nutriție Fapte etichetă

Un pic de făină de nucă de cocos merge mult, și în multe rețete, puteți să vă îndepărtați folosind doar 2 linguri de făină de nucă de cocos, dar obțineți rezultate foarte bune. Doar 2 linguri de făină de nucă de cocos oferă 5 grame de fibre, doar 8 grame de carbohidrați și are doar 60 de calorii. Acest lucru îl face ideal pentru cei care urmează un plan de scădere a calorii scăzut în greutate, urmărind aportul de carbohidrați și căutând să crească fibrele săpunice în dieta lor.


Făină de nucă de cocos VS. Faina de migdale

Atât făina de nucă de cocos, cât și făina de migdale sunt iubite pentru versatilitatea lor în rețete, cantități mari de nutrienți, umpluturi de grăsimi și calități fără gluten. În timp ce ambele sunt alegeri excelente pentru coacerea sau utilizarea în numeroase moduri, făina de nucă de cocos oferă mai multe fibre și mai puține calorii decât făina de migdale.

Făina de nucă de cocos este, de asemenea, o alternativă excelentă pentru oricine care are alergii nuci și nu poate consuma migdale. Cu toate acestea, în același timp, nucile sunt alimente bogate în nutrienți, iar făina de migdale este o altabuna alegere pentru conținutul său de vitamine și minerale, număr foarte scăzut de carbohidrați, proteine, fibre și grăsimi sănătoase.

nucă de cocos făină de migdale, fără gluten

Dacă facem o comparație comparativă între o ¼ ceașcă de hrană de nutreț de făină de nucă de cocos și o hrană cu făină de migdale, aceasta este ceea ce găsim:

Făină de cocos: 120 de calorii, 4 grame de grăsime, 4 grame de proteine, 16 grame de carbohidrați și 10 grame de fibre.

Făină de migdale: 160 de calorii, 14 grame de grăsime, 6 grame de proteine, 6 grame de carbohidrați și 3 grame de fibre.

Toate lucrurile luate în considerare, una dintre aceste făine nu este în principiu "mai bună" decât cealaltă. Făina de migdale este extrem de sănătos, dar are un pic mai mult calorii și grăsimi, în timp ce are mai puține carbohidrați și grame de fibre. Conținutul ridicat de calorii și de grăsimi nu este un lucru rău, ceea ce face ca acesta să fie o alegere excelentă pentru cei care au o dietă bogată în carbohidrați, ketogenici sau cu conținut ridicat de grăsimi.Deci, puteți vedea, într-adevăr se potrivește nevoilor și preferințelor dvs. specifice.

Există încă un beneficiu pentru nutriția de făină de nucă de cocos pe care probabil nu ați crezut-o. Deoarece nucă de cocos conține acizi grași MUFA, ei au un conținut scăzut de grăsimi omega-6. Deși migdalele sunt extrem de sănătoase, fructele cu coajă lemnoasă, în general, adaugă omega-6 grăsimi la dieta dvs. și șansele sunt că deja consumați o mulțime de astfel de tipuri de acizi grași omega-6.

Raportul dintre omega-3 și omega-6 în alimentația ta este foarte important, dar majoritatea oamenilor consumă mult mai mult omega-6 în dieta lor decât omega-3, din cauza consumului de alimente prelucrate, uleiuri rafinate și cantități reduse de sălbatic prins omega- 3 fructe de mare bogate. În timp ce făina de nucă de cocos nu va adăuga omega-3 la dieta dvs., ea poate ajuta la reducerea cantității de omega-6, deoarece poate înlocui făina cu coajă lemnoasă și făina de cereale rafinată.

Făină de nucă de cocos și făină de migdale, uneori și făină de migdale, ambele fac protecții mari, dar au texturi și calități diferite atunci când sunt gătite. Făina de migdale tinde să fie mai crocantă, nucă, friabilă și mai puțin moale. Făina de migdale are, de asemenea, un gust mai puternic și are gusturi ca migdalele, în timp ce făina de nucă de cocos are un gust mai ușor.

Făina de cocos absoarbe mai multă apă decât făina de migdale, este mai densă și creează un produs mai moale. Puteți utiliza ambele împreună pentru a crea multe rețete sănătoase fără gluten, care sunt complet lipsite de orice boabe și bogate în multe substanțe nutritive.

Iată cum faina de cocos se compară și cu alte făine fără gluten:

Fructul de făină de cocos fără gluten

nucă de cocos, pâine de pâine, de casă

Cum să gătesc cu făină de cocos

Făina de cocos poate fi folosită atât în ​​rețetele dulci, cât și în cele savuroase. Este îndulcit și are un miros ușor și un gust de nucă de cocos, dar acest lucru se amestecă ușor cu alte ingrediente în rețete și nu învinge alte gusturi. În timp ce are aspectul usor, aerisit și textura atunci când este uscat, devine destul de dens când este gătit sau coaptă.

Veți dori să vă asigurați că înainte de a fi gatiți făina înainte de a fi gatiți, deoarece este predispusă la formarea de aglomerări; faceți acest lucru amestecându-l cu o furculiță pentru a scoate bulele de aer sau bucățile de bucăți.

Făina de cocos este bogată în fibre, cu 5 grame la fiecare 2 lingurițe. servind astfel încât să absoarbă o mulțime de apă în timp ce se gătește cu ea. În comparație cu alte făine, gândiți-vă că făina de nucă de cocos este mult mai mult un "burete" absorbant, având capacitatea de a usca anumite rețete tradiționale.

Cel mai bine este să folosiți făina de cocos în combinație cu alte făine sau ingrediente care se auto-cresc, cum ar fi ouăle atunci când se coace pentru a obține cele mai bune rezultate. Făina de nucă de cocos poate fi folosită ca atare pentru a îngroșa supele și tocanele sau pentru a acoperi ingredientele în locul pesmetului. Indiferent de modul în care îl utilizați, asigurați-vă că îl amestecați bine înainte de al adăuga la rețete și după ce l-ați combinat cu alte ingrediente, pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun produs finit.


Coacerea cu FLORI DE COCONUT

Unele moduri de a profita de beneficiile nutriției făinii de nucă de cocos includ folosirea acesteia în aceste tipuri de rețete coapte:

căpșunuri de căpșuni, căpșuni cu căpșuni

Când se coace cu făină de nucă de cocos, funcționează cel mai bine utilizarea unui raport egal de lichid în făină; acest lucru înseamnă că veți folosi 2 linguri de apă pentru fiecare 2 linguri de făină de nucă de cocos. Apa va fi ușor absorbită în timpul procesului de coacere, astfel încât prin adăugarea de lichid suficient, produsul dvs. nu poate ieși prea uscat și fărâmițat.

Puteți folosi, de asemenea, uleiul de nucă de cocos împreună cu făina de nucă de cocos pentru a adăuga și mai multe beneficii și a păstra umiditatea. Unul dintre beneficiile absorbției făinii de nucă de cocos este faptul că funcționează bine pentru a conferi produselor de cofetărie o calitate densă, de exemplu într-o pâine de inimă sau ceva similar.

Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea făinii de cocos ca înlocuitor de până la aproximativ 20% din făina totală într-o rețetă. Aceasta înseamnă că, dacă coaceți cu făină de migdale sau cu făină de grâu de speltă încolțită, puteți înlocui, de exemplu, 20% din una din aceste făine și adăugați în loc de făină de nucă de cocos.

Acest lucru va adăuga fibre suplimentare, grăsimi MUFA și substanțe nutritive pentru produsul dvs. finit fără a altera textura sau gustul deloc. Amintiți-vă că va trebui să adăugați lichid suplimentar pentru a compensa. În acest caz, dacă ați înlocuit o ¼ ceașcă de făină de nucă de cocos în rețetă, adăugați și o ¼ cană de apă sau alt lichid.

În timp ce cei mai experimentați bucătari nu recomandă utilizarea făinii de nucă de cocospe cont propriu în rețete, mai ales când se coace, unii oameni au rezultate pozitive când combină făină de nucă de cocos 100% cu ouă împreună, apoi coace pe cele două.

Deoarece făina de nucă de cocos este lipsită de gluten care, de obicei, leagă ingredientele împreună, oul înlocuiește glutenul și vă va ține produsul fără să se rupă. Poti sa faci un gust de nuci de cocos-ou-brioșă, fie dulce, fie savuros în funcție de preferințele tale. Încercați să adăugați scorțișoară, miere pură și pudră de cacao pentru un tratament mai dulce sau ierburi și condimente pentru un mic dejun savuros.

Făina de nucă de cocos este o alternativă mult mai sănătoasă față de făina de carbohidrat rafinată în multe feluri. Prin adăugarea de făină de nucă de cocos la rețetele coapte, care pot avea un conținut ridicat de zahăr și sunt predispuse la creșterea nivelului de glucoză din sânge, puteți scădea indicele glicemic din rețetă. Acest lucru înseamnă că zahărul din rețetă va afecta mai lent nivelurile de glucoză din sânge, fără a provoca atingerea și scăderea nivelurilor de energie și pentru a preveni episoadele hipoglicemiei. (stil = "culoare: # 0000ff;" 6)


FĂRĂ DE COCONUT în Rețete Savory

Puteți incorpora făină de nucă de cocos în rețete savuroase, folosind-o în următoarele moduri:

 • În loc de acoperiri cu nuci, cum ar fi acoperirea de pecan sau migdale, de exemplu, pe pește sau pui
 • Ca înlocuitor pentru pesmet în chifteluțe sau pe proteine
 • Pentru a face o crusta de pizza faux, ca aceasta retetaNucă de cocos Pizza Crust
 • Pentru a obține "Paleo"Nuca de cocos wraps sau pâine
 • Amestecate și coapte cu ouă pentru bomboane, brioșe de ouă cu proteine ​​mari
 • Pentru a lega împreună burgeri veggie sau carne de vită
 • Pentru a face carne de pui, curcan, carne de vită alimentată cu iarbă sau burgeri de pește, de exemplu asemeneaCilantro de somon Burgeri
 • Pentru a îngroșa supele sau tocanele fără a fi nevoie de lapte sau făină rafinată
 • A face paine sau biscuiti savuroase

Există nenumărate moduri de a profita de creșterea nutrienților pe care o veți obține de la alimentația făinii de nucă de cocos. Puteți folosi făina de nucă de cocos ca un înveliș fără gluten pentru pui, pește sau alte proteine ​​în loc de pesmet sau de făină regulată rafinată. Încercați să amestecați făina de nucă de cocos cu mirodenii cum ar fi praf de usturoi, praf de ceapă, boia de ardei, sare de mare și piper negru pentru a obține un amestec de acoperire de bază. Sau pentru a imita gustul pesmetului tradițional folosit în bucătăria italiană și franceză, adăugați oregano, busuioc, patrunjel și alte plante tradiționale mediteraneene.

Făina de cocos nu conține, în mod normal, sulfuri sau conservanți dacă cumpărați un brand de înaltă calitate, așa că este recomandat să depozitați făina de nucă de cocos într-un container etanș la frigider sau congelator, pentru ao menține proaspătă mai mult după deschidere. Acest lucru este valabil mai ales dacă decideți să faceți și să păstrați propria făină de cocos de casă. Odată deschis, ar trebui să dureze până la un an dacă este păstrat într-un loc răcoros și uscat.


boluri de făină de nucă de cocos și fulgi

Cum să faci făină de cocos

La fel cum vă puteți face propriul dvs. lapte de nucă de cocos sau făină de migdale, puteți face propriile făinoșe de cocos de casă. Pentru a face făină de nucă de cocos și pentru a salva cantitatea de alimente pe care o pierzi, poți folosi fibra rămasă pentru a face lapte de nucă de cocos. În acest fel veți obține două produse de casă în același timp!

Începeți prin amestecarea împreună a cărnii de nucă de cocos și a apei într-un amestecător de mare viteză, ca un Blendtec sau Vitamix. Apoi folosiți o pungă sau o pânză de brânză pentru a prinde toată carnea de nucă de cocos, lăsând în urmă numai laptele de nucă de cocos pe care îl puteți salva și utiliza în mai multe rețete mai târziu.

Când aveți carnea de nucă de cocos separată, o veți răspândi pe o foaie de copt și o veți coace la o temperatură scăzută timp de mai multe ore pentru ao usca. Rețineți că nu gătiți cu grijă carnea de nucă de cocos pentru a crea făină, mai degrabă chiar să o deshidratați lent până când ajunge la o consistență sub formă de făină sub formă de făină.

Unii oameni consideră că făina de nucă de cocos este de origine pentru acest motiv, în timp ce alții susțin că nu este; într-adevăr depinde de cât de mare este temperatura pe care o alegeți să o deshidratați. Majoritatea oamenilor recomandă să coaceți făina de nucă de cocos la aproximativ 150 de grade sau setarea cea mai mică a cuptorului va rămâne la 4-6 ore pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pe baza acestor sfaturi, aici este un ghid pas cu pas pentru a vă face propria făină de nucă de cocos:

Separați carnea proaspătă, brută de nucă de cocos și laptele de nucă de cocos amestecând cele două împreună într-un amestecător de viteză mare. Apoi, utilizați o cârpă de brânză sau alt tip de sac pentru a prinde toată carnea de nucă de cocos și sticla de lapte de nucă de cocos.

 1. Preîncălziți cuptorul la o temperatură foarte scăzută, în jur de 150 grade Fahrenheit.
 2. Încet, deshidratați făina de nucă de cocos pe parcursul a aproximativ 4-6 ore, în funcție de căldura exactă. Verificați-l după 4 ore pentru a vedea dacă este transformat într-o textura sub formă de pudră, de tip făină.

boluri de făină de nucă de cocos și fulgi

De unde să cumpărați făină de cocos

Puteți achiziționa făină de nucă de cocos pre-făcută la magazinele dvs. preferate pentru produse alimentare de sănătate, la anumite magazine alimentare importante care transportă făină alternativă sau fără gluten, anumite piețe ale fermierilor sau prin retaileri online.

Deoarece făina de nucă de cocos este pură și nu conține iritante digestive comune și aditivi artificiali, beneficiile nutriției făinii de nucă de cocos sunt îmbrățișate de cei cu alergii la nucă, tulburări digestive, sensibilizanți la insulină și mult mai mulți oameni. Aceasta este o veste bună și înseamnă că din ce în ce mai mulți comercianți cu amănuntul ar trebui să înceapă să depoziteze făină de nucă de cocos.

Dacă nu ați avut noroc găsindu-l în magazine, puteți achiziționa făină de nucă de cocos on-line.

Dacă preferați să cumpărați făină de nucă de cocos pre-făcută decât să vă creați propria, căutați mărci de calitate și aruncați o privire la panoul de nutriție din făină de nucă de cocos.

Este cel mai bun pentru a achiziționa o marcă cu singurul ingredient pe ambalaj ca "făină de nucă de cocos". Vreți să evitați să obțineți mărcile care sunt îndulcite cu orice tip de zahăr suplimentar, aromatizate artificial, au conservanți sau au agenți de legare în ele. Cu cât este mai scurtă lista ingredientelor (în mod ideal numai una), cu atât mai bine; acest lucru înseamnă că beneficiați de cele mai multe beneficii din nutriția făinii de nucă de cocos fără efecte secundare nedorite.

Dacă aveți boală celiacă, o sensibilitate la gluten sau evitați doar boabele care conțin gluten, asigurați-vă că ați verificat dacă marca de făină de nucă de cocos pe care o achiziționați este etichetă fără gluten și produsă într-o instalație complet fără gluten.

Acest lucru va garanta faptul că a fost testat lot cu ajutorul analizei glutenului R5 ELISA și că nu va conține deloc urme de gluten, ceea ce uneori nu este cazul fainelor făcute în instalații care conțin grâu.


Ați încercat să coaceți cu făină de nucă de cocos? Cum ți-a plăcut textura?


Din sunetul acesteia, s-ar putea să credeți că intestinul scurs afectează numai sistemul digestiv,dar în realitate poate afecta mai mult. Deoarece Leaky Gut este atât de comun, și o astfel de enigmă,Ofer un webinar gratuit cu privire la toate lucrurile.Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre webinar.

Fructe de nucă de cocos Nutriție, beneficii, și cum să-l utilizați!

 1. Faina de migdale și făina de migdale nu sunt același lucru. Făina de migdale este amestecată cu migdale (cu piei), în timp ce făina de migdale este migdale fin măcinate, fără piele. Ambele lucruri, dar făina de migdale vă va oferi rezultate mai bune (masa de migdale tinde să fie puțin densă și uleioasă). Făina de migdale poate fi achiziționată online, iar masa de migdale poate fi găsită la magazinele de sănătate.
 2. Un supliment de ou sau o jumătate de ou poate fi de ajutor pentru a oferi mai multă structură pentru coacerea pâinii rapide și a brioșelor; în plus, creșterea agentului de creștere poate fi utilă.
 3. Nu există niciun raport de măsurare sugerat pentru făina de toate felurile și făina de migdale. Cel mai bun sfat este să folosiți o rețetă care conține făină de migdale care a fost deja testată.
 4. Permiteți întotdeauna să se așeze și să se răcească complet. În caz contrar, veți sfârși cu frământări. Biscuiții și crustaceele plăcintă / tartă vor fi mai clare, iar brioșele și prăjiturile vor avea o textura mai bună și vor fi ținute împreună dacă se lasă să se răcească pentru câteva ore.
 5. Întotdeauna se coace la 25 ° F mai mică decât în ​​mod normal, pentru o perioadă mai lungă de timp. Aveți grijă la cuptorul cu atenție și acoperiți-l cu folie de aluminiu dacă începe să se coacă prea repede.
 6. Nucă de cocos flour absoarbe mult lichid. Pentru fiecare 1 ceașcă de făină de nucă de cocos, utilizați 6 ouă și 1 ceașcă de lichid.
 7. 1 cană de făină generală = ¼-1/3 ceașcă de făină de nucă de cocos.
 8. Făina de cocos poate fi coaptă la aceeași temperatură ca și alte rețete, fără a fi necesară ajustarea.
 9. Cel mai bun raport este făină de migdale de 3: 1 la făină de nucă de cocos. Această substituție a făinii cu conținut scăzut de carbohidrați reflectă îndeaproape făina de uz general, fără a fi nevoie de ouă suplimentare.
 10. Păstrați ingredientele lichide în același raport sugerat pentru făină de nucă de cocos, deoarece va mai avea nevoie de umiditate suplimentară.

CLICK AICI pentru idei de retete. Fericit cu carbohidrati slabi!

4.8
Evaluare totală: 35
5
10
4
1
3
2
2
2
1
0