Americii 10 cele mai sănătoase lanțuri de restaurante

Nu a fost cu mult timp în urmă când "lanțurile sănătoase", sau, mai precis, "fast food-ul sănătos", a fost considerat un oximoron. Desigur, lanțuri precum McDonald's și Wendy's au oferit salate de ceva timp, dar efortul de a fi sănătos prin intermediul câtorva elemente de meniu token nu face un restaurant sănătos (așa cum se spune, poți pune ruj pe un porc ...). Cu toate acestea, în ultimii ani, au apărut lanțuri de restaurante care sunt în mod legitim sănătoase, acestea fiind primele 10.

Restaurantele celor mai sănătoase lanțuri din America (Slideshow)

Deci, ce face un restaurant lant "sănătos"? În primul rând, trebuie să fie un lanț real, cu mai mult de 15 locații și un plan robust de expansiune. În al doilea rând, restaurantul trebuie să facă un efort concertat și vizibil pentru a servi mâncare sănătoasă, la nivel de meniu. Sigur, pot exista cateva obiecte de baza pentru cei care nu cauta sa aiba o masa constienta de sanatate, dar pe tot cuprinsul meniului, meniul trebuie sa fie orientat catre clientii constienti de sanatate. Lanțurile au obținut puncte suplimentare dacă depun eforturi pentru a oferi elemente cu conținut scăzut de calorii în întreaga lor meniu și dacă nu se duc să-și surprindă responsabil ingredientele.

Din fericire, în ultimii ani, au apărut o serie întreagă de lanțuri "rapide-casuale" orientate spre sănătate, iar vechiul gardian a fost nevoit să se joace. Și nu vorbim doar despre Panera Bread (care a luat cu siguranță o cotă de piață departe de hrana rapidă stabilită și de lanțurile casual); lanțurile care se pot califica în continuare ca startup, unele cu numai aproximativ o duzină de locații, vin pe scena pentru a oferi un fast-food sau o experiență rapidă casual pentru consilierii sănătoși care caută un prânz rapid făcut din surse responsabile ingrediente. Ne-am asigurat să includem o mulțime de astfel de lanțuri în clasamentul nostru.

Deci, citiți mai departe pentru a vedea nu numai lanțurile care lucrează într-adevăr pentru a face o diferență, ci pentru a privi viitorul fast-food-ului. Pe măsură ce tot mai mulți oameni își dau seama că alimentele sănătoase cu ingrediente de înaltă calitate sunt mult mai favorabile unui stil de viață sănătos decât un sandwich de pui și cartofi prăjiți, se așteaptă să vadă că unele dintre lanțurile mai mici de pe lista noastră devin la fel de obișnuite ca și băieții mari. Citește mai departe pentru a afla care 10 lanțuri de restaurante sunt cele mai sănătoase din America.

Americii 10 cele mai sănătoase lanțuri de restaurante

Bine ati venit! Pentru a vă oferi cel mai bun conținut pe site-urile și aplicațiile noastre, Meredith colaborează cu agenți de publicitate terță parte pentru a difuza anunțuri digitale, inclusiv anunțuri personalizate digitale. Acești agenți de publicitate utilizează tehnologii de urmărire pentru a culege informații despre activitatea dvs. pe site-urile și aplicațiile noastre și pe Internet și pe celelalte aplicații și dispozitive.

Aveți întotdeauna posibilitatea să alegeți site-urile noastre fără publicitate personalizată, bazată pe activitatea dvs. de navigare pe web, vizitând pagina de alegere a consumatorilor DAA, site-ul NAI și / sau pagina de opțiuni online a UE din fiecare dintre browserele sau dispozitivele dvs. Pentru a evita publicitatea personalizată pe baza activității din aplicația dvs. mobilă, puteți instala aici aplicația AppChoices a DAA. Puteți găsi mai multe informații despre opțiunile dvs. de confidențialitate în politica noastră de confidențialitate. Chiar dacă alegeți ca activitatea dvs. să nu fie urmărită de terțe părți pentru servicii de publicitate, veți vedea în continuare anunțuri ne-personalizate pe site-ul nostru.

Făcând clic pe mai jos și utilizând site-urile sau aplicațiile noastre, sunteți de acord că noi și agenții noștri de publicitate terți pot:

  • transferați datele dvs. personale în Statele Unite sau în alte țări și
  • procesați datele dvs. personale pentru a vă servi cu anunțuri personalizate, în funcție de opțiunile dvs., așa cum este descris mai sus și în politica noastră de confidențialitate.

Solicitări de date privind datele UE

4.4
Evaluare totală: 26
5
10
4
4
3
1
2
2
1
0