Fabrica de transformare Blog

Nimeni nu a înțeles sau a prezentat mai succint strategii și filosofii ale războiului decât marele general chinez, Sun Tzu. În ciuda faptului că au trăit și au citit aceste cuvinte de înțelepciune cu aproape 2700 de ani în urmă, liderii de astăzi aplică încă tactica descrisă în Arta războiului în lumea tehnologică pe care o trăim astăzi.

De asemenea, Sun Tzu a spus: "Pentru a vă cunoaște pe Enemy, trebuie să deveniți dușmanul vostru". Acum, ca inginer de control care lucrează într-o organizație reputațională, nimeni nu susține că deveniți un hacker web întunecat pentru a înțelege provocarea cu care vă confruntați atunci când creați securitate pentru PLC-uri, dar există valoare pentru a înțelege cine este inamicul și care ar putea fi motivația și tehnicile.

Când PLC-urile dezvoltate la începutul anilor 1970 au înlocuit releele în sistemele de control pentru linii de asamblare auto și au fost rapid adoptate și integrate pe planul industrial, securitatea peisajului a fost în întregime fizică, deoarece nu exista acces la aceste sisteme în afara unei instalații date. Timpurile s-au schimbat în mod evident.

Progresele înregistrate în tehnologiile care implică comunicațiile M2M au dat organizațiilor acces la cantități masive de date care pot fi transpuse în informații care să poată fi acționate, ceea ce duce la luarea unor decizii mai bune și mai rapide. Creșterea IoT a adus rapid accesul la acest volum de date valoroase pe internet. Mașinile pot fi conectate oriunde pe planetă. Această conectivitate și acces sporită au sporit și vulnerabilitatea rețelelor și a mașinilor și PLC-urilor care le utilizează.

Indiferent de ce industrie un inginer de control proiectează sau dezvoltă un sistem cu PLC-uri, securitatea a ajuns în prim plan și trebuie să reprezinte o preocupare și o atenție deosebită în toate etapele de proiectare și implementare. Deci, cine și ce reprezintă amenințările primare în mediul constructor de mașini pentru inginerii de control care utilizează PLC-uri? Iată câteva considerații:

Noi amenințări

Malware-ul a fost cauza principală a celor mai multe atacuri distrugătoare și distrugătoare din ultimul deceniu. Hacktivist-ul va viza o organizație sau o industrie bazată pe credințele proprii, cu scopul de a provoca perturbări și distrugeri masive. Un exemplu adesea citat este atacul malware Stuxnet din 2010 asupra instalației nucleare de la Natanz din Iran care a dus la distrugerea a 1000 de centrifuge. În ultimii câțiva ani, am văzut o creștere a numărului de atacuri prin utilizarea Ransomware pentru a organiza organizațiile, precum și persoanele fizice sensibile sau deținute de proprietate. Cu excepția cazului în care s-au efectuat plăți exorbitante, informațiile victimei sau activele digitale ar fi distruse sau scurgeri către public.

În sport, trișorii și dopatorii par întotdeauna cu un pas înaintea agențiilor de reglementare care încearcă să mențină condiții de concurență echitabile. Documentarul câștigător al premiului Oscar, Icarus, ilustrează cât de departe vor merge indivizii și statele să înșele sistemul și să rămână în fața controalelor antidoping. Același lucru este valabil și pentru hackeri. Este mult mai ușor pentru orice hacker să profite de fisurile într-o nouă tehnologie emergentă decât este pentru o organizație sau o industrie să creeze măsuri de securitate impenetrabile.

Aceste amenințări au provenit mai ales din grupuri mici de hackeri ascunși în umbră. Astăzi, grupurile de crimă organizată și chiar acțiunile sponsorizate de stat constituie cele mai mari amenințări. Sindicatele au banii și mușchii să angajeze cei mai performați hackeri de pe planetă, care sunt toate disponibile pentru un preț. Proliferarea malware-ului național a pus aceste arme puternice în mâinile unor indivizi care pot provoca atât de mult rău ca națiunea necinstiți.

Schimbarea este constantă

Astăzi, atacurile au tendința să se întâmple rapid și sunt relativ scurte. Chiar dacă o încălcare poate fi de obicei eliminată rapid, impactul și daunele pot fi mai profunde și mai durabile. În timp ce atacurile împotriva infrastructurii, cum ar fi rețeaua electrică sau sursele de apă, ar putea reprezenta o amenințare iminentă pentru viețile oamenilor, cele care vizează datele consumatorilor pot fi la fel de devastatoare. Reputația unei companii sau a unei industrii nu se poate recupera în urma unui astfel de eveniment.

Piețele și industriile se mișcă repede. Companiile încearcă să fie inovatori sau perturbatori și se îndreaptă spre a fi primul care se află pe piață și sunt supuși unei presiuni intense de a efectua. Suntem acum în mijlocul celei de-a patra revoluții industriale care se dezvoltă rapid și continuăm să vedem Legea lui Moore pe măsură ce tehnologia și inovarea continuă să accelereze într-un ritm amețitor. Ceea ce a constituit securitatea de ultimă oră în orice industrie, cu 12-18 luni în urmă, poate fi astăzi învechit.

Chiar dacă este imposibil să se elimine toate încălcările de securitate în sisteme și dispozitive, constructorii de mașini nu se pot odihni niciodată pe lauri și trebuie să rămână vigilenți proactiv pentru a menține cea mai bună securitate PLC care poate fi încorporată într-un design. Acestea sunt liniile noi de luptă în războiul digital din secolul 21. Sun Tzu a spus: "Invincibilitatea se află în apărare." Cât de puternică este apărarea ta?

Factori de securitate:

 • Deși nu se poate conecta de fapt la internet, un sistem de control este nesigur. Contrar credintei populare, o conexiune modem ar putea, de asemenea, sa experimenteze intruziunea si o hack.
 • Rețelele wireless, computerele laptop și conexiunile furnizorilor de încredere ar putea fi și alte surse de conexiuni în care oamenii ar putea să treacă cu vederea.
 • Rețineți că majoritatea departamentelor IT nu cunosc echipamentele de automatizare din fabrică, inclusiv CNC-uri, CPU-uri, PCB-uri, componente pentru robotică și, nu în ultimul rând, PLC-uri.
 • În lipsa ultimului punct, lipsa de experiență a departamentelor IT cu echipamentele menționate anterior, împreună cu lipsa de experiență în ceea ce privește standardele industriale și procesele scalabile, indică faptul că aceștia nu ar trebui să fie responsabili și responsabili pentru securitatea PLC a unei companii.Nimeni nu dorește ca un angajat supărat să facă schimbări necorespunzătoare la o autostradă de comunicare a PLC.
  Hackerii nu trebuie neapărat să înțeleagă PLC sau SCADA pentru a bloca comunicațiile PC-la-PLC. Ei absolut nu au nevoie să înțeleagă un sistem PLC sau SCADA pentru a provoca probleme operaționale sau de programare.
 • Deseori, sistemele de control, inclusiv cele pe care multe PLC-uri le integrează, utilizează Microsoft Windows, care este foarte popular printre hackeri.
 • Unele PLC-uri se prăbușesc pur și simplu prin ping-ul unei adrese IP, cum ar fi ceea ce sa întâmplat la Plantul Nuclear Ferry, care se află în Alabama. De la incidentul din 2006, instalația a suferit numeroase îmbunătățiri de securitate, operaționale și de management.

În concluzie, atunci când apare o încălcare a securității, indiferent de specificitate, înțelegerea faptului că timpul este esențial va contribui la calmarea celor mai multe incidente. A avea încredere în cine are acces la un sistem de sisteme de control și unitatea degetului mare este crucială. Dacă cineva are acces la mediul sistem de control și la unitatea degetului mare, asigurați-vă că sunt bine calificați și sunt la curent cu echipa și / sau compania lor.

Joseph Zulick este scriitor și editor la MRO Electric and Supply.

Continuați conversația adăugând comunitățile DELMIA pe SwYm. Calitatea de membru este gratuită.

Scopul principal al inventarului este de a cumpăra timp. Dacă un client așteaptă expedierea imediată atunci când comandă un produs și este nevoie de mai mult de câteva ore pentru a face acest produs, inventarul de produse finite va reduce diferența în timp pentru a se potrivi cu oferta. În mod similar, atunci când o linie de producție are nevoie de o componentă, o alimentare directă a acelei componente o face disponibilă imediat, menținând linia de funcționare în loc să aștepte achiziționarea pieselor de la furnizor.

Inventarul poate fi, de asemenea, un tampon care compensează lucrurile pe care nu le știm (prognoză eroare, de exemplu) și lucrurile pe care nu le putem controla - lucruri precum primirea târzie a materialelor, defecțiuni neașteptate ale mașinilor sau resturi mai mari decât se aștepta . Fără un anumit tip de tampon, variabilitatea poate genera stocuri care perturba producția, dezamăgesc clienții și erodează marjele de profit. Un mic inventar suplimentar poate merge mult spre prevenirea întreruperii - nu va trebui să așteptați înlocuirea dacă este deja la îndemână.

Tehnologia poate înlocui inventarul sau cel puțin reduce nevoia de inventar, de a "cumpăra" timp pentru a menține stația de lucru și a menține clienții fericiți. Tehnologia poate, de asemenea, să reducă riscul unor surprize neplăcute și să avertizeze mai devreme asupra întreruperilor iminente, astfel încât să existe mai mult timp pentru a lua măsuri preventive sau compensatorii. Principalul mod în care tehnologia contribuie este prin creșterea vizibilității.

Imaginați-vă un caz în care clienții așteaptă expedierea imediată a unui produs care durează două săptămâni pentru construire. Va trebui să păstrați la îndemână două săptămâni de livrare a bunurilor finite, plus unele suplimentare pentru variația cererii. În plus, dacă cererea se schimbă radical, fie în sus, fie în jos, ar fi nevoie de cel puțin două săptămâni pentru a ajusta producția pentru a se potrivi cu schimbarea. Și dacă produsul este brusc învechit (se întâmplă!), Sunteți blocat cu o cantitate considerabilă de produs învechit și produsul finalizat parțial în proces.

Dacă ați putea reduce timpul de plată de la două săptămâni la o săptămână, aceasta ar reduce considerabil cantitatea de inventar necesară și ar reduce riscurile generate de o mare schimbare a cererii. Tehnologia automatizării și a instalațiilor, inclusiv senzorii industriali ai obiectelor (IIoT), sistemele moderne de execuție a producției (MES), robotica și controlorii de echipamente inteligente, contribuie în mod semnificativ la eforturile producătorilor de a scurta timpul de producție. De asemenea, luați în considerare impactul tehnologiilor IIoT și localizate în furnizarea de informații detaliate privind starea și locația pieselor și materialelor de intrare, starea inventarului în depozitele la distanță și expedițiile la bord și informații privind cererea în timp real care alimentează prognoze mai precise și planurile de distribuție. Împreună, aceste tehnologii pot reduce timpul și ne pot ajuta să facem lanțurile de aprovizionare mai eficiente, mai receptive și mai profitabile.

Tehnologiile IIoT și tehnologiile aferente încep să aibă un impact asupra lanțurilor de aprovizionare care vor continua să se extindă la rate geometrice, schimbând peisajul lanțurilor de producție, distribuție și furnizare pe tot globul. În cele din urmă, aceste tehnologii industriale se vor integra în locuințe, orașe și componente de infrastructură "inteligente" (aeroporturi, căi ferate, autostrăzi, utilități) pentru a multiplica eficiența și a lega lanțul de aprovizionare chiar mai aproape de clienți și furnizori.

Acest post a apărut inițial în Navigare în viitor, blogul Dassault Systemes America de Nord
Continuați conversația adăugând comunitățile DELMIA pe SwYm. Calitatea de membru este gratuită.

Primul Terminator a fost distrus într-o fabrică de o presă hidraulică - acum părți din el au reapărut într-un cadru de plantă. Compania Ford Motor conduce un dispozitiv de exoskeleton pentru a ajuta lucrătorii din ansamblu să-și ridice brațele deasupra capului mai ușor. Este o afacere importantă pentru muncitorii din linia de asamblare, care își pot ridica brațele cu sarcini de lucru de peste 4600 de ori pe zi - aproximativ un milion de ori pe an.

Instrumentul exoskeletal al corpului superior, numit EksoVest, ridică și sprijină brațele. Vesta neperforată este concepută pentru a reduce solicitarea și riscul de vătămare, datorită sarcinilor de înaltă frecvență și de durată redusă. Este pilotat la două fabrici Ford din S.U.A., cu intenția de a testa în alte zone geografice. Ea a fost realizată de Ekso Bionics, cu sediul central la locul fabricii Ford din Richmond, California, care a fost deschisă în 1931 și a construit Modelul A și unde efortul fizic de asamblare a mașinilor trebuia să fie pedepsit.

Vestele susțin greutatea brațelor muncitorului - astfel încât munca de susținere exercită mai puțină presiune asupra umerilor și brațelor - oferind 5-15 lbs de asistență la ridicare pe braț atunci când armele sunt activate. Lucrătorul primește suport pentru sarcini deasupra capului care nu necesită unelte sau pentru sarcini care necesită unelte care cântăresc până la aproximativ 8 kilograme, cum ar fi șoferii de foraj și de impact, cheile de cuplu și pulverizatoarele sau periile de vopsea.

Acest lucru se referă la o problemă importantă - pe măsură ce producătorii se îndreaptă spre automatizare, nu trebuie să neglijăm eforturile de a mări forța de muncă umană cu robotică asistată în timp, pentru a atenua exigențele muncii fizice. Chiar dacă va fi un viitor mai mare robot în producția automatizată, realitatea este că, astăzi, există încă o mulțime de sarcini repetitive, de impozitare, fizice care urmează să fie efectuate în plante. Nu este vorba doar de o problemă de productivitate - sănătatea și siguranța sunt o preocupare majoră. Asta a adus la bord uniunea. "Sănătatea și securitatea membrilor noștri au fost întotdeauna cea mai mare prioritate", a declarat vicepreședintele UAW-Ford, Jimmy Settles. "Cu succesul dovedit al locațiilor pilotate, așteptăm cu nerăbdare să extindem această tehnologie la celelalte fabrici de producție ale UAW-Ford".

Ford este de acord cu entuziasm. Între 2005 și 2016, constructorul de automobile a declarat că a scăzut cu 83% incidentele care au condus la zile libere, restricții de muncă sau transferuri de locuri de muncă, la un nivel scăzut de 1,55 incidente la 100 de angajați nord-americani cu normă întreagă. "Investiția în cele mai recente cercetări ergonomice, îmbunătățiri de asamblare și tehnologii de asistență la ridicare au ajutat la proiectarea unor linii de asamblare eficiente și sigure ...", a declarat Bruce Hettle, vicepreședinte al grupului de automobile pentru fabricarea și afacerile de muncă.

S-ar putea să nu aibă pizzazzul exoscheletului "hiperalloy" al cinematografului Terminatorului cinematografic, dar vesta obține rezultate. "Munca mea presupune lucrul peste capul meu, asa ca atunci cand ajung acasa, spatele, gatul si umerii sunt de obicei raniti", a spus Paul Collins, un lucrator de linie la uzina Ford din Michigan Assembly. "De când am început să folosesc vesta, nu sunt așa de rău, și am mai multă energie să mă joc cu nepoții mei când ajung acasă".

Acest post a apărut inițial în Navigare în viitor, blogul Dassault Systemes America de Nord
Continuați conversația adăugând comunitățile DELMIA pe SwYm. Calitatea de membru este gratuită.

Creșteți fără efort productivitatea prin integrarea automatizării. Tehnologia vă va menține relevanța, deoarece cerințele se schimbă. Veți putea menține o producție mai bună și o eficiență sporită cu mai multe procese automate. Luați în considerare aceste opțiuni pe care le aveți pentru integrarea mai multor automatizări în facilitatea dvs.

Integrați inteligența artificială

În timp ce puteți asocia inteligența artificială sau AI cu știința-ficțiune, ea devine parte integrantă a procesului de fabricație. AI automatizează procesele fără minte care astăzi necesită muncă necalificată. Tehnologia îmbunătățește în mod constant procesoarele, permițând AI să realizeze eventuale sarcini și mai avansate în jurul unei instalații.

Deși AI ar putea transforma fluxul în producție spre un câmp de înaltă tehnologie orientat spre viitor, operatorii par să nu-l accepte. Printre directorii executivi, 92% cred că AI va crește productivitatea. Dar doar 12% din întreprinderi folosesc în prezent tehnologia. În timp ce mulți se tem să-și piardă angajații, AI ar putea ajuta mai degrabă decât răni. Cu lipsa actuală a locurilor de muncă din industria prelucrătoare, AI face lucrătorii mai eficienți. De asemenea, nu costă locuri de muncă, așa cum mulți cred.

În țările în care investițiile în roboți și automatizări sunt mai mari, pierderile de locuri de muncă sunt mai scăzute. Germania a pus mai mulți bani în roboți de fabricație decât în ​​SUA de la începutul anilor 1990 până la mijlocul anilor 2000. Cu toate acestea, țara respectivă a pierdut doar 19% din locurile de muncă din fabricație, comparativ cu o scădere de 33% în S.U.A. În cele mai multe cazuri, există o corelație între automatizare și pierderi de locuri de muncă în industria prelucrătoare.

Preveniți probleme cu întreținerea predictivă

Pe lângă efectuarea sarcinilor cu nivel scăzut de calificare, automatizarea poate face echipamentul mai eficient. Întreținerea predictivă utilizează informații despre o anumită parte a mașinii pentru a determina când are nevoie de reparații înainte de a se rupe. De exemplu, întreținerea preventivă ar putea prelungi viața unui compresor de aer de până la patru ani, economisind mii de dolari.

Automatizarea întreținerii preventive face posibilă realizarea corecției. Știind când să efectueze această întreținere se bazează pe mai mult decât un program. Informațiile referitoare la uzura, vârsta și utilizarea mașinii joacă roluri în ceea ce privește frecvența lucrărilor de întreținere. Software-ul conceput pentru a colecta și analiza aceste date face sarcina mult mai ușoară. Programul poate chiar să notifice echipajele de întreținere atunci când trebuie să efectueze reparații înainte ca defecțiunea să apară.

Programele de întreținere preventivă pot folosi 72% din datele colectate în instalațiile de producție. Spre deosebire de oameni, mașinile pot analiza aceste informații în câteva secunde. Datorită acestor date, mașinile pot crește durata de funcționare a echipamentului, sporind eficiența și productivitatea.

Treceți la industria 4.0 și Internetul obiectelor

Pentru a spori automatizarea, va trebui să îmbrățișezi Internetul Lucrurilor sau IoT, care formează baza următoarei revoluții industriale, Industry 4.0. Ceea ce stabilește IoT în afara utilizării de bază a calculatorului, care a marcat cea de-a treia revoluție industrială, este conectivitatea. Interconectivitatea se bazează pe intranetul unei companii și pe internetul mai larg în general. Profitând de această conectivitate, veți maximiza eficiența mașinilor automate.

Inima conectivității constă în a avea echipamentul potrivit pentru a trimite semnale către și de la echipament. Conectivitatea constantă și sigură este vitală pentru a avea o facilitate Industry 4.0.Salvarea pe routere pentru a vă susține facilitatea necesită investiții în tipul potrivit. Routere WAN definite de software vă pot economisi până la 80% din costurile WAN. Cercetați această opțiune și alte opțiuni pentru router pentru a determina cel care va lucra cel mai bine cu arhitectura sistemului dvs. Nu puteți avea o unitate conectată fără routere.

O parte potențială a acestei conectivități constă în caracterul său predictiv. Cercetătorii de la Universitatea Indiana au descoperit că algoritmii ar putea anticipa cu succes tendințele pieței bursiere prin intermediul postărilor din Twitter. Aceeași tehnologie ar putea permite instalațiilor conectate să prezică cele mai recente tendințe ale consumatorilor și să schimbe producția pentru a satisface cererea de îndată ce va atinge piața. Asta reduce producția de inventar excesiv, sporind eficiența.

Îmbunătățiți productivitatea cu ajutorul automatizării

Productivitatea în instalația dvs. începe cu automatizarea. Unele roboți sunt concepute pentru a lucra cu persoane, care păstrează locurile de muncă și reduc uzura angajaților. Automatizarea face, de asemenea, sarcini periculoase mai sigure pentru lucrătorii care pot transforma munca în mașini. În timp ce automatizarea ușurează locurile de muncă ale angajaților, aceasta necesită, de asemenea, câteva considerații.

Datorită tehnologiei superioare, angajații trebuie să aibă mai multe abilități pentru a opera noile mașini. Dar, în prezent, potențialii angajați nu au aceste abilități. În California, locurile de muncă pe calculator depășesc numărul absolvenților cu trei la unu. Luați în considerare investiția în programe locale de formare sau oferirea de formare la locul de muncă pentru noii dvs. angajați și angajații actuali pentru a le ajuta să se adapteze la tehnologie. În viitor, va trebui să angajați mai mulți angajați din punct de vedere tehnic.

Roboții nu au nevoie de pauze și pot lucra 24/7. Datorită întreținerii predictive, veți reduce și timpul de întreruperi în cazul defecțiunilor oricăror utilaje din unitatea dvs. Internetul obiectelor poate trimite un mesaj echipajului dvs. de întreținere oriunde s-ar afla când trebuie să repare sau să întrețină utilaje. Dacă software-ul are nevoie de actualizare, personalul IT poate să o facă de la distanță datorită IoT. Facilitatea dvs. va fi mai eficientă atunci când automatizați producția.

Viitorul producției

Viitorul fabricării constă în automatizarea instalației dvs., ceea ce va spori productivitatea în timp ce va aduce beneficii angajaților dumneavoastră. Pe măsură ce mai multe companii adoptă această tehnologie, se așteaptă o eficiență mai mare. Investiția în automatizare va ajuta facilitatea dvs. să devină cât mai eficientă posibil, rămânând în continuare competitivă în viitorul domeniu de producție.

Cu o valoare crescută oferită de marginea calculului la îmbunătățirile de securitate cu integrarea Blockchain, platformele IoT dincolo de bord au început să sexy.

O rețea digitală inteligentă evoluează, iar întreprinderile de astăzi acordă atenție perturbării și impactului asupra operațiunilor de afaceri acum și în curând la orizont. În acest articol, ne uităm la noile tendințe pentru platformele IoT în 2018 și la ce să ne așteptăm la evoluția anului.

1. Împingeți-o pe margine

Evoluția computerelor și eficiența costurilor au făcut ca dispozitivele comerciale să fie capabile să ruleze sisteme complete de operare și algoritmi complexe, chiar în birou. Platformele IoT din 2018 continuă să promoveze cea mai rapidă conectivitate și, bineînțeles, aici se află conceptul Edge Computing, unde volumul de lucru este procesat pe marginea rețelei în care IoT leagă Cloud-ul cu lumea fizică.

O parte esențială a acestei secvențe este integrarea rapidă și eficientă dintre IoT și Cloud, localizarea multor procese la bordul dispozitivelor în sine și conectarea lor cu Cloud pentru funcțiile cele mai esențiale - "Elementar, dragă Watson". Ca algoritmi de învățare a mașinilor să dezvolte și să avanseze potențialul dispozitivelor Edge de a prelua un procent din ce în ce mai mare de date computerizate, combinate cu capacitatea sa de a spori confidențialitatea locală prin faptul că nu exportă date sensibile către nor și reducând latența de la cerințele de date. În 2018 vom continua să vedem o creștere impulsul firmelor care adaugă soluții de afaceri care necesită o analiză locală și sigură a datelor, iar Edge Computing va fi un element-cheie al acestei implementări, cu avantajele cloud-ului pentru o securitate sporită, scalabilitate ușoară, configurare de proiectare, implementare simplă și opțiuni de management.

2. Blockchain Getting Hotter

În timp ce BitCoin, LiteCoin și Ethereum au avut cea mai bună ascensiune și picătură mare, înapoi pentru a urca din nou în 2018, este de asemenea probabil să fie anul în care această tehnologie intră pe scară largă prin adoptarea cazurilor de utilizare sporită în IoT. Pe măsură ce din ce în ce mai multe dispozitive sunt adăugate continuu în rețeaua IoT, adoptarea de blocuri promite că securitatea utilizatorilor și a companiilor va atinge niveluri mai bune pe măsură ce progresează anul. Faptul este că fiecare sistem de dispozitive IoT conectate poate utiliza blocuri pentru a organiza, depozita și partaja tranzacțiile de date în siguranță și fiabil. Pe parcursul acestui an, această tehnologie este de așteptat să joace un rol-cheie în cantitatea largă de industrii care gestionează obiecte fizice care se deplasează pe planetă, care ar putea beneficia de numeroasele avantaje ale scriptului blocchain, concentrându-se pe deplasări pe scară largă care necesită fiabilitate, ușurința integrării cu infrastructurile tehnologice existente. Proiectele-pilot noi de studii pozitive de utilizare sunt tehnologii emergente și tehnologii de blocare, iar IoT este o evoluție naturală care va conduce adoptarea, devenind una dintre cele mai importante tendințe pentru software-ul IoT în 2018.

3. Dincolo de blocuri

Desigur, pe măsură ce mai multe dispozitive sunt conectate și pe măsură ce IoT se extinde, provocările de securitate vor crește și ele. Vor exista mai multe riscuri legate de IoT, atât pe dispozitive, cât și pe rețeaua cloud, deoarece hackerii lucrează pentru a extrage date sensibile prin compromiterea sistemelor, prezentând noi niveluri de îngrijorare și provocări de depășire a designului de securitate pe infrastructura globală și pe platformele IoT.

4. Extinderea ofertei de platforme

Designerii care construiesc IoT în obiecte și experiențe au nevoie de funcționalitate pentru gestionarea, monitorizarea și controlul produselor la distanță, și aceiași operatori de afaceri IoT; au nevoie de platforme de gestionare a datelor care integrează setul lor divers de funcții de afaceri cu funcții IoT în date de afaceri ușor de utilizat, pe care le pot folosi pentru gestionarea afacerii, fără sortarea manuală printr-o mare de biți de informații. Pentru funcționalitate, vor alege din ce în ce mai mult platformele IoT care includ aplicații încorporate care sunt adaptate nevoilor lor.

Edge de prelucrare în mod natural conduce la consolidare. Pe măsură ce mai multe companii împing procesarea și analiza datelor la marginea rețelei pentru a îmbunătăți securitatea, a reduce latența rețelei și a reduce costurile Cloud, va deveni din ce în ce mai atractivă pentru ca o platformă IoT să ofere servicii suplimentare pentru a se distinge de alte oferte de întreprinderi. Presiunea ulterioară de a sprijini atât marginea, cât și miezul cu un model rentabil vor forța toți furnizorii de platforme IoT, cu excepția celor mai mari și mai inovatoare, să iasă din piață în următorii câțiva ani sau să își concentreze oferta asupra unor aplicații de nișă.

5. Comercializarea datelor IoT

Orientările recente din Europa recunosc ce 45% dintre factorii de decizie din domeniul datelor și analizelor din cadrul întreprinderilor din SUA spun despre comercializarea datelor lor - o fac deja. În Franța, doar 35% dintre companii o fac, iar 38% în întreprinderile germane. Văzând oportunitatea de a egaliza condițiile de joc, Comisia Europeană va emite orientări în acest an pentru a încuraja utilizarea tehnologiei avansate de extracție a datelor pentru a stimula economia datelor cu avansarea internetului.

6. Platformele IIoT care părăsesc piața IaaS

O parte a consolidării în curs de desfășurare și oferirea de aplicații încorporate pentru clienți este că platformele majore IIoT au transferat cel puțin unele dintre funcțiile specifice industriei sau IoT disponibile prin intermediul furnizorilor cloud computerizate cum ar fi AWS, IBM și Microsoft. Având în vedere că acești nori masivi își extind acoperirea globală, obțin aprobarea pentru conformare într-un mediu de reglementare strict și își solidifică propriile capabilități de IO, această tendință va continua să se desfășoare.

Concluzie

Platformele IoT au un an interesant pentru ei, pe măsură ce se adaptează la mediul în evoluție al limbajului de calcul, al blocajelor și al suportului pentru aplicații de nișă. O plasă inteligentă digitală crește în complexitate, iar cerințele de securitate la toate nivelurile rețelei sunt aici pentru a face anul să fie și mai interesant atât pentru designerii de software, cât și pentru inginerii platformei.

Joseph Zulick este scriitor și editor la MRO Electric and Supply.

Continuați conversația adăugând comunitățile DELMIA pe SwYm. Calitatea de membru este gratuită.

Fabrica de transformare Blog

Iată de ce BellyProof este cel mai bun mod de a pierde burta grăsime:

Există multe modalități de a pierde grăsime, dar nu este la fel de extinsă ca BellyProof. Spre deosebire de alte programe, sistemul BellyProof Body Transformation abordează pe deplin următoarele aspecte.

Controlul narațiunii științifice

Unele programe vă cer să creați mici schimbări în stilul de viață sănătos și sperăm că într-o bună zi corpul dvs. ar arăta mai bine. Alte programe ignoră sănătatea tuturor împreună și vă cer să împingeți din greu și să ignorați durerea. Credem că ambele abordări sunt incorecte. Putem crea o schimbare rapidă rapidă, în 5 săptămâni. În felul acesta nu trebuie să ne angajăm în ani de confuzie a corpului nostru.

Preferăm să punem întrebări dificile și să nu o ignorăm când "știința" nu se adaugă. În plus, mai multe informații despre acest lucru pot fi găsite în videoclipurile suplimentare.

BellyProof este probabil unul dintre singurele programe care este condus de știința de bază, mai degrabă decât de marketing de mare. Și pe măsură ce știința evoluează, la fel și programul.

Nu există calorii pe care să le numărați, abilități de făcut sau chiar sprinte pentru a alerga.

Belly flux sanguin

Nu trebuie să fii obez să suferi de o burtă mare.

Trecute cu vederea de majoritatea programelor de fitness acolo. Dacă nu puteți obține o bună circulație a celulelor grase din stomac, atunci nu puteți beneficia de tot ceea ce aduce sângele cu ea. Vorbim de oxigen pentru a oxida grăsimea nou spartă, altfel fals cunoscut sub numele de "ardere de calorii". Capacitatea dumneavoastră de a elibera hormoni, cum ar fi adrenalina și HGH, care descompun țesutul adipos gras.

Aceasta este una dintre cele mai naturale modalități de a reduce grăsimea abdomenului! Nerespectarea acestei probleme este ca și cum ați lăsa planul de joc pe masă și, în schimb, să utilizați gândirea doritoare. Vă oferim o șansă să ajungeți la nivelul următor.

Reducerea stării de insulină și a stării pentru obținerea unor rezultate mai bune

Într-o lume de fitness care are totul despre proteine, calorii și consumul de iepuri, este ușor să pierdeți imaginea de ansamblu. Adevărul este că hormonii conduc la pierderi reale de grăsime, care pot fi provocate atât de modificări ale dietelor, cât și de exerciții fizice.

Este atât de rapid încât dacă v-ați întrebat vreodată cum să pierdeți grăsimea abdomenului într-o săptămână, putem garanta că în timp ce transformarea corporală totală durează 5-6 săptămâni, rezultatele inițiale pot fi văzute chiar în prima săptămână! Aceasta este, desigur, mult mai rapidă decât orice transformare corporală de 12 săptămâni (3 luni) sau chiar 6 luni de transformare a corpului pe care am învățat să o acceptăm în mod normal. Încă mai este nevoie de o muncă grea, dar când optimizați procesul dvs., obțineți rezultate mai rapide și pierdeți mai puțin timp.

Testosteron scăzut și lipsa mușchilor

Multe programe presupun că testosteronul scăzut este rezervat numai persoanelor care nu se antrenează (deoarece formarea de rezistență nu ridică testosteronul). Cu toate acestea, este posibil să nu fie suficient.

Cum altfel putem explica numărul copleșitor de persoane care antrenează încă încă o problemă de moobs saggy sau o unitate sexuală scăzută? De obicei, dacă arăți grăsime, nu va fi vorba doar de procentul total de grăsimi, ci mai degrabă de o combinație de procentaj ridicat de grăsimi și de mase musculare suficiente. Acest lucru nu înseamnă că arăta ca un vagon, dar ai nevoie de niște mușchi dacă vrei cu adevărat să te apleci puțin.

Privind mai atent la modalități de ridicare a testosteronului și de reducere a estrogenului, ne crește șansele de a obține un fizic mai bun. Mai presus de toate, vrem să vă asigurați că veți trata beneficiile unui echilibru hormonal mai bun.

Bazat pe secvențele ACTUAL metabolice, nu calorii

Toți am fost acolo: mâncați mai puțin, antrenați greu și veți pierde în greutate. Acest lucru poate fi adevărat la un punct, dar se bazează pe o înțelegere limitată. Nu toată munca grea este egală, unele dintre ele țintesc diferite tipuri de fibre musculare de exemplu. La rândul lor, eliberează hormoni diferiți, care acționează diferit pe țesutul adipos. Mai mult nu este întotdeauna mai bine, mai greu nu este întotdeauna mai mult.

Sistemul BellyProof se mândrește cu dezintegrarea de la o discuție inutilă despre calorii și metabolism, în timp ce o susține cu unele, greu de ignorat, dovezi științifice. Noi susținem că cel mai bun mod de a pierde grăsime este de a urmări secvența biologică. Aceasta înseamnă să te distrugi, înainte de a încerca să o arzi.

Oricând nu optimizați acest ciclu metabolic, duceți la pierderea greutății apei. Unul dintre principiile noastre principale este că nu oferim corpului vostru altă alegere decât să rupă o cantitate mare de grăsime din țesut în sânge. Numai atunci folosim capacitatea dvs. aerobă de a arde grăsimea. Rezultatele transformării corpului vorbesc de la sine.

Belly grasime este mai periculos pentru sanatatea dumneavoastra decat peste tot obezitatea

Acest lucru se datorează faptului că, dacă distribuția dumneavoastră de grăsime este concentrată în jurul mijlocului, aveți un risc mai mare de a dezvolta boli de inimă, diabet și alte condiții care nu sunt atât de distractive. Dar de ce e mijlocul tău atât de încăpățânat să începi?

 • Umiditatea gastrică are 400% mai mulți receptori de cortizol decât grasimile subcutanate obișnuite.
 • Toate grăsimile încăpățânate din organism suferă de o intensitate a activității receptorului alfa-2, ceea ce face ca țesutul să fie foarte rezistent la lipoliză (ruperea grăsimii).
 • Țesutul abdominal are o limitare a aportului de sânge, împiedicând eliberarea oxigenului și hormonilor care participă la secvența de arsură a grăsimilor.

Dacă ați auzit vreodată că "pierzi în mod egal grasimea, dar abdomenul este ultimul care merge", acum începi să înțelegi de ce. Acesta este modul în care oamenii sfârșesc săraci peste tot, dar grăsime în burta. Ei bine, dacă putem să luăm rezistența și să vă ghidăm printr-un mod optim optimizat de a pierde în greutate. Ai fi slab peste tot? Răspunsul este unul gigantic DA!

Succes din lumea avansată a științei mișcării

În lumea de astăzi, majoritatea oamenilor nu-și antrenează corpurile pentru modul în care doresc să lucreze, îl antrenează pentru a arăta bine într-o fotografie statică.În lumea de astăzi, majoritatea oamenilor nu-și antrenează corpurile pentru modul în care doresc să lucreze, îl antrenează pentru a arăta bine într-o fotografie statică. Antrenamentul BellyProof este conceput atât în ​​minte. O transformare grasă a grăsimilor care are ca rezultat o schimbare completă a formei corpului, de-a lungul mobilității.

Cu BellyProof, nu vă limitați la o sală de gimnastică și puteți pierde rapid grăsimea abdominală acasă și cu echipament minim.

Accentul continuă să piardă o greutate ridicolă. De asemenea, promitem că vă veți simți mai bine și vă veți îmbunătăți mobilitatea.

Acesta este BellyProof și rezultatele vorbesc de la sine.

Vă rugăm să rețineți: BellyProof este o marcă comercială, toate drepturile rezervate.