Dieta cu unt de arahide de trei zile

Multe planuri de dietă promite pierderea rapidă și ușoară a greutății. Multe dintre aceste diete sunt diete nebunești care nu sunt sustenabile pentru succesul pe termen lung și pot duce la consecințe grave asupra sănătății. O dieta de trei zile de unt de arahide poate fi considerata o metoda de spin-off a dietei Trei Zile, care se concentreaza pe adaugarea untului de arahide pentru a ajuta la sari inceperea pierderii in greutate. Deși nu există nici un plan alimentar sau dietă care să garanteze pierderea în greutate, această dietă poate ajuta la eforturi, deoarece are un nivel redus de calorii în ansamblu. Este esențial să se consulte cu un medic înainte de a iniția acest sau orice alt plan de dieta.

Videoclipul zilei

Dieta Trei Zile este un plan specific de dieta care limitează aportul caloric pentru a atinge scăderea în greutate de până la 10 lbs. pe parcursul a trei zile. Nu există o carte specifică sau documente justificative documentate pentru această dietă. Se crede că pierderea în greutate se datorează aportului scăzut de carbohidrați, ceea ce duce la pierderea greutății apei, deoarece carbohidrații tind să mențină apă în organism. Când reluați obiceiurile alimentare normale sau creșteți aportul de carbohidrați și calorii, greutatea va crește din nou.

O dietă de unt de arahide de trei zile poate fi o extensie a dietei de unt de arahide condensată într-un interval de timp mai scurt. Potrivit lui Sunland, producător de unt de arahide, dieta cu unt de arahide este un plan de consum de cinci zile, care permite o zilnicitate între 4 și 6 linguri. de unt de arahide zilnic. Dieta cu conținut scăzut de calorii are 35 la sută din caloriile sale zilnice provenite din grăsimi monone nesaturate mai sănătoase, cum ar fi untul de arahide. În ciuda conținutului său ridicat de grăsimi, pierderea în greutate este probabilă având în vedere că numărul maxim de calorii este de 1.500 pentru femei și de 2.200 pentru bărbați. Atunci cand caloriile prelevate sunt mai putine decat cele arse, pierderea in greutate este inevitabila, in afara de alti factori, cum ar fi conditiile medicale sau genetica.

Potrivit lui Sunland, un studiu realizat de Brigham și Spitalul Femeilor din Boston a constatat că dietele supraponderale care au mâncat o dietă cu conținut scăzut de grăsimi, aproximativ 20% din calorii grase sau o dietă bogată în grăsimi, aproximativ 35% din consumul zilnic de calorii au pierdut cantități egale de greutate de peste șase săptămâni. Mai mult, dietele care mâncau unt de arahide au fost de două ori mai susceptibile de a se menține cu programul și au menținut pierderea în greutate pentru până la 18 luni. Cercetătorii și-au atribuit succesul faptului că dieterii de unt de arahide au reușit să mănânce ceva ce le-a plăcut, reducând riscurile de binging sau consumul excesiv de alimente nesănătoase din sentimentele de lipsă.

O dietă de unt de arahide de trei zile include trei mese pe zi, cu o gustare sau desert. În mod obișnuit, mesele constau din proteine ​​slabe cu legume și carbohidrați minime, cum ar fi o felie de pâine integrală sau un castron de fulgi de ovăz. Untul de arahide este încorporat în gustări sau cu o masă ușoară pentru a vă ajuta să vă umpleți și să-ți savurați apetitul. Includeți unt de arahide în planul de masă zilnic, răspândind 2 linguri. pe o jumătate de brioșă engleza de cereale integrale, umpluți bețișoare de țelină cu o porție de unt de arahide sau amestecând un mic dejun cu lapte și banane cu unt de arahide pentru micul dejun.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.2
Evaluare totală: 33
5
10
4
4
3
2
2
3
1
1