Ce suplimente arde burta burta rapid?

Deși ar fi frumos să alegeți unde pierdeți grăsimea, nu este posibil să reduceți și să scăpați doar de grăsimea abdominală și nu există suficiente dovezi care să susțină utilizarea suplimentelor de ardere a grăsimilor în acest scop. Cea mai bună modalitate de a scăpa de orice grăsime extra burtă este de a mânca mai puțin și de a exercita mai mult. Unele suplimente de ardere a grăsimilor pot avea efecte adverse, așa că adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a utiliza oricare dintre aceste suplimente pentru a vă asigura că este sigur pentru dumneavoastră.

Videoclipul zilei

Printre potențialele substanțe care ard grăsimi, ceaiul verde poate fi printre opțiunile mai bune. Un articol de revizuire publicat în Recensămintele pentru obezitate din 2011 a remarcat că, deși nu există suficiente dovezi pentru a recomanda cele mai multe suplimente de ardere a grăsimilor, ceaiul verde și cafeina s-au dovedit a crește arderea grasimilor. Poate doriți să faceți ceaiul verde băutura dvs. de alegere. Nu numai că este fără calorii, dar, de asemenea, pare să consolideze pierderea de grăsime pe burtă adusă de exercițiu, potrivit unui studiu publicat în Journal of Nutrition în 2009. Combinația de substanțe antioxidante numite catechine și cafeină în ceaiul verde poate provoaca o crestere a cheltuielilor cu energia si arderea grasimilor, potrivit unui articol publicat in revista Journal of Biochemistry Nutritional in 2011.

Deși există unele dovezi pentru utilizarea carnitinei ca arzător de grăsime, nu este ușor să măriți nivelul carnitinei corporale prin consumul de alimente care conțin această substanță sau luând suplimente de carnitină. Un articol publicat în Jurnalul de Fiziologie din 2011 a constatat că administrarea de suplimente de carnitină împreună cu consumul de carbohidrați timp de șase luni ar putea crește arderea grasimilor, dar acest lucru nu este valabil pentru administrarea acestor suplimente pentru o perioadă mai scurtă de timp. Deci, acest supliment nu este o modalitate practică de a pierde în greutate în general, și cu siguranță nu este o modalitate rapidă de a pierde grăsime abdominală, deoarece este nevoie de cel puțin șase luni pentru a începe chiar să lucreze.

Un articol de revizuire publicat în Jurnalul de Obezitate din 2011 arată că în timp ce există unele dovezi pentru chitosan, Irvingia gabonensis, acid linoleic conjugat și piruvat, nu există încă suficiente dovezi care să spună cu siguranță că sunt utile pentru pierderea în greutate. Articolul notează că semințele de Garcinia cambogia și chia nu par să arate promisiuni ca arzătoare de grăsime. Articolele din 2011 privind observațiile referitoare la obezitate observă că lipsesc, de asemenea, dovezile privind utilizarea forskolinului, fucoxantinului, algei și cromului pentru pierderea în greutate.

Un articol publicat în Consumer Reports în 2006 recomandă evitarea suplimentelor de ardere a grăsimilor 5-hidroxitriptofan sau 5-HTP și citrus aurantium, denumit și portocaliu amar, deoarece ambele au efecte secundare potențiale grave. Portocaliu portocaliu poate provoca creșterea frecvenței cardiace, anxietate și durere în piept și 5-HTP poate provoca inflamații și dureri la nivelul articulațiilor și mușchilor și la afecțiuni gastro-intestinale severe. Un alt articol, publicat în Jurnalul Canadian de Gastroenterologie în 2011, constată că un supliment pe bază de plante de grăsime care conține acid usnic, extract de guggul și extract de ceai verde a fost legat de un caz de insuficiență hepatică.

Nu pare să existe multe probleme de siguranță cu ceaiul verde sau cafeina atâta timp cât acestea sunt utilizate cu moderatie, dar pot provoca unele reacții adverse, cum ar fi nervozitatea și bătăile neregulate ale inimii, cu un aport de peste 400 miligrame pe zi de cofeină. Stick la ceai verde preparat, deoarece extractul de ceai verde poate provoca disconfort abdominal și posibile leziuni hepatice.

Cel mai bun mod de a scăpa de grăsime din burtă este o combinație de formare de forță și cardio. Cardio va ajuta la arderea grasimilor din tot corpul, inclusiv burta, in timp ce antrenamentul de forta va va ajuta sa construiti mai multe muschi, care arde mai multe calorii in repaus decat grasimea. Pentru pierderea în greutate, intenționați să se potrivească în cel puțin 300 de minute de cardio pe săptămână și cel puțin două sesiuni de antrenament de forță.

În timp ce ați putea pierde în greutate și grăsimi corporale prin dieta singur, adăugarea exercițiului va duce la o compoziție corporală mai bună după ce ați terminat de a pierde în greutate. Se pare, de asemenea, că pierderea în greutate prin exercițiu poate fi mai probabilă pentru a veni din grăsimea abdomenului decât pierderea în greutate numai prin dietă, potrivit unui studiu publicat în Medicină și Știință în Sport și Exerciții.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.7
Evaluare totală: 23
5
12
4
5
3
3
2
2
1
1