Dieta cu pierdere în greutate - Plan de dietă fără pierdere în greutate

Ideea din spatele acestui lucru complet gratuit planul de dieta cu pierdere în greutate este destul de simplu ... este dieta ANTI-fad. Este opusul complet al oricărui program de hrană idiotic și complet inutil, care există în prezent. Se bazează strict pe bunul simț și pe cel mai simplu și mai sănătos mod de a pierde în greutate corpul uman. Nu se bazează pe trucuri fanteziste și vânzări. Dieta cu pierdere în greutate este gratuită. Nu este nimic de cumpărat sau să vă înscrieți pentru prima dată. Fiecare singură bucată de informații despre pierderea în greutate de care aveți nevoie este aici (gratuită) pentru a citi, a înțelege și a pune în aplicare.

Este Dieta Pierde Greutate pentru toata lumea?

Este în principal pentru oamenii care, știți, doresc să piardă în greutate. Aceasta este singura cerință aici. Oh, și este și pentru cei care nu vor să piardă bani. Dacă se potrivește cu descrierea, Dieta cu pierdere în greutate este cu siguranță pentru tine.

În cea mai scurtă formă o pot explica, Dieta Pierdere în Greutate este patru lucruri:

1. Simplu
2. Sigur
3. Eficace
4. Liber

Dacă sună ideal pentru tine, apoi stai liniștit și relaxează-te. Ai găsit locul potrivit.

Ce face așa de simplu?

Dieta cu pierdere în greutate este simplă, deoarece nu se bazează pe un gimmick sau o umilință. După cum am spus, este planul de dietă anti-nebun. Ea taie dreptul la urmărire și elimină toate sarcinile inutile cele mai comerciale planuri de pierdere în greutate dieta necesită să faci. La urma urmei, acele sarcini inutile se presupune că vor face ca programul lor de dietă să iasă în evidență și să vă apeleze în primul rând. De ce? Deci ei pot face bani.

Pe de altă parte, Dieta cu pierdere în greutate este totul despre fapte și bunul simț. Este pur și simplu despre ce funcționează și ce nu. Pentru a rezuma totul într-o singură propoziție, acest plan de pierdere în greutate se învârte în jurul reducerii aportului dvs. total de calorii cu o cantitate mică și apoi doar să vă asigurați că consumul de calorii pe care îl consumați vine sub forma unei diete bine echilibrate constând din surse bune de proteine, carbohidrați și grăsimi.

Practic, este tipul practic de dietă recomandat cel mai adesea de medici și experți care nu încearcă să vă vândă ceva.

De ce este gratuit regimul de pierdere în greutate?

Este gratuit pentru că sunt ca tine. Nu sunt un antrenor personal, nici un nutritionist, nici un medic sau o celebritate de fitness. Sunt doar un tip obișnuit care a fost în dietă și exercițiu din 1999 și dorește să obțină informații veridice gratuite despre lucrurile de care mă interesează.

De asta ești aici, nu-i așa?

Pentru că vă interesează pierderea în greutate. Pentru că doriți să pierdeți în greutate fără a preda "3 plăți ușoare de 19.95 dolari". Pentru că nu vă place să fiți trimis de la o pagină la alta a unui site web, doar pentru a ajunge la un paragraf care vă spune să "primiți cartea dvs. de credit gata", astfel încât să puteți "afla toate acestea și mai multe în cartea mea de pierdere în greutate!" Deoarece este constant bombardat de sute de diete gimmicky fad și planuri comerciale de pierdere în greutate vă oferă o durere de cap. Da, m-am gândit. Mă simt exact în același mod. De aceea, dieta cu pierdere în greutate este gratuită.

Cine a creat Dieta cu Pierdere în Greutate?

Corpul tau a facut. După cum am spus, acest plan de pierdere în greutate se bazează exclusiv pe modul în care corpul uman își pierde greutatea. A fost întotdeauna în jur. Este la fel de simplu, sigur și eficient ca orice dietă de pierdere în greutate ar putea fi posibil.

Știu la ce te gândești. Dacă ceea ce spun este adevărat, de ce nu ați mai auzit de el înainte? Simplu ... pentru că nu ți-a fost vândut niciodată. Nici măcar nu a avut un nume! Este modul în care corpul uman a fost conceput în mod natural pentru a pierde în greutate și este greu să vindeți o dietă cu pierdere în greutate bazată numai pe asta. Să nu mai vorbim, este destul de greu să vinzi ceva care este gratuit.

Și eu ... Nu am nimic de-a face cu asta. Tot ce am făcut a fost să-i dau un nume înnebunitor. O frază pe care oamenii o pot numi. Ceva cu care pot răspunde prietenilor lor atunci când întreabă cum au pierdut greutatea. Sunt pe "Dieta cu pierdere în greutate". Înainte de asta ar fi trebuit să descriem ce este acest plan de dietă. Acum are un titlu de patru cuvinte. Acesta face doar sunet mai real și oficial într-o industrie în cazul în care fiecare program de alte pierdere în greutate are propriul nume fantezist pentru a identifica-l prin.

Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să-i dau acest site web. Informațiile despre tipul de dietă Dieta cu pierdere în greutate se bazează pe este deja în jur. Nu e nou. Vroiam doar să-i dau o casă oficială. Un loc în care oamenii știu să meargă să învețe tot ce trebuie să știe despre asta, gratuit. Un loc unde oamenii se pot adresa prietenilor lor, mai degrabă decât să le dea un nume de carte sau un program de înscriere. "Tot ce trebuie să știți este la www.TheLoseWeightDiet.com." Aceasta ajută doar să adăugați la simplitatea acestui plan de pierdere în greutate.

Care-i treaba cu numele oricum?

Am venit cu numele "Dieta cu pierdere în greutate", ca o glumă. E atât de literal. Dieta cu pierdere în greutate planifică ca "Dietul Atkins" și "Zona" și dieta "South Beach" mă fac să râd. Cui îi pasă de un tip al doctorului Atkins sau de o zonă sau de o plajă? Tăiați toate junk-ul inutil de marketing. Scopul dvs. este de a pierde in greutate, simplu si simplu. Astfel ... Sa născut dieta "Pierde Greutate". Puțin amuzant și foarte literal. Este anti-nebun.

Începe acum!

Destul deja. Ați citit mai multe informații suficiente despre The Lose Weight Diet pentru a decide dacă este potrivit pentru dumneavoastră. Dacă nu credeți că este, bine. Eu nu mă supăr. Simțiți-vă liber să încercați oricare din sutele de alte planuri de pierdere în greutate în jurul valorii. Du-te cumpărați cărțile și produsele lor și calitatea de membru al acestora. Sincer, nu mă deranjează deloc. De fapt, îți doresc mult noroc.

Cu toate acestea, dacă simțiți că Dieta cu pierdere în greutate este potrivită pentru dvs. ... să începem. Am rupt totul în 3 faze. Pentru a înțelege pe deplin și pentru a urma pe deplin acest plan de pierdere în greutate în mod eficient, trebuie să citiți fiecare fază în ordine.Nu săriți nimic sau nu mergeți înainte. Stai liniștit și relaxează-te. Sunteți la doar 3 pași distanță de pierderea în greutate ... gratuit. Începe aici:

Dieta cu pierdere în greutate - Plan de dietă fără pierdere în greutate

(Dacă ați ajuns într-un fel fără să citiți mai întâi Faza 1, veți fi puțin pierdut. Este ok, doar du-te înapoi și citiți-o aici: Faza 1: Cum să scapi de greutate)

În faza 1 din Dieta cu pierdere în greutate, ați învățat cum să pierdeți în greutate. Ați învățat că cheia pentru pierderea în greutate se află într-un deficit de calorii, ceea ce înseamnă că ardeți mai multe calorii decât consumați. Ați învățat că pentru a face acest lucru, trebuie doar să aveți aproximativ 500 de calorii sub nivelul de întreținere a caloriilor. De asemenea, ați aflat că în timp ce aceasta este singura cerință reală a pierderii în greutate, asigurarea faptului că aceste calorii provin din sursele de alimentație potrivită este, de asemenea, importantă.

Acum, în faza 2, veți învăța cum să puneți aceste informații în utilizare și să creați propriul plan de dietă cu pierdere în greutate. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți dai seama ce înseamnă nivelul de întreținere a caloriilor ...

Calculați nivelul zilnic de întreținere a caloriilor.

Nivelul zilnic de întreținere a caloriilor este numărul esențial în crearea planului de dietă cu pierdere în greutate. Se bazează pe mai mulți factori și este specific fiecărei persoane. De exemplu, tu și prietenul tău ar putea fi aceeași înălțime și greutate, dar s-ar putea să ai niveluri de întreținere care sunt sute de calorii în afară. Din moment ce eficacitatea planului dvs. de dieta cu pierdere în greutate depinde foarte mult de acest număr, este important să-i dați seama cât mai exact posibil.

În cea mai mare parte există într-adevăr numai 2 metode de a imagina acest număr "magic". Prima este o estimare destul de apropiată, iar cea de-a doua este cât se poate de exactă.

1. Iată metoda de obținere a "estimării destul de apropiate" a nivelului de întreținere a caloriilor. Este nevoie de a vă pune genul, greutatea, înălțimea, vârsta și nivelul de activitate printr-o formulă de matematică de nivel 6. Cu toate acestea, am presupus că nimeni nu vrea să stea în jurul valorii de a face matematica clasa a 6-a. Am avut dreptate, nu-i așa? Deci, am inclus un calculator pentru el. Tot ce trebuie să faceți acum este să completați formularul de mai jos și să apăsați "Calculate!" și veți obține imediat nivelul estimativ de întreținere a caloriilor. Mergeți și încercați ...


2. Deși metoda de mai sus este, probabil, suficient de precisă pentru majoritatea oamenilor (de fapt, era foarte aproape de mine), nu pot spune sigur dacă va fi la fel de exactă pentru toată lumea. Și, din moment ce acesta este numărul care va fi în centrul planului de dietă pentru pierderea în greutate, voi menționa a doua metodă. Nu este atât de mult o "metodă", deoarece este un "test".

Practic, ați începe să mâncați un anumit număr de calorii în fiecare zi și apoi să monitorizați îndeaproape ceea ce vă face greutatea atunci când consumați multe calorii. De exemplu, dacă ați menținut greutatea consumând un anumit număr de calorii pe zi, ați găsit nivelul de întreținere. Dacă ați câștigat greutate, reduceți puțin aportul de calorii și vedeți ce se întâmplă atunci. Dacă pierdeți în greutate, atunci știți că sunteți deja sub nivelul de întreținere a caloriilor.

Dacă doriți să încercați metoda nr. 2, vă sugerăm să utilizați consumul caloric curent ca număr de calorii pentru a începe testul. Pentru a afla acest număr, alegeți o zi și mâncați ca dvs. în mod normal. Singura diferență este că veți ține evidența numărului de calorii în tot ceea ce consumați. La sfârșitul zilei, adăugați totul. Faceți asta pentru câteva zile și apoi faceți o medie a tuturor zilelor. Această medie este cantitatea medie de calorii pe care o luați în fiecare zi și ar fi un punct de plecare perfect pentru metoda # 2.

Metoda pe care o decideți să o utilizați depinde de dvs. Simțiți-vă liber să utilizați amândouă, apropo.

Creați planul de dietă cu pierdere în greutate.

Acum că știți care este nivelul de întreținere zilnică a caloriilor, este timpul să vă creați oficial planul de dietă cu pierdere în greutate.

Pentru a face acest lucru, scade doar 500 din nivelul de întreținere a caloriilor.

De exemplu, dacă v-ați gândit că nivelul de întreținere este de 3000 de calorii pe zi, ați începe să consumați 2500 de calorii pe zi. Este într-adevăr la fel de ușor ca suna. Doar scăpați 500 de niveluri de întreținere zilnică și apoi începeți să consumați această nouă cantitate de calorii în fiecare zi. Procedând astfel, veți fi în mod oficial într-un deficit de calorii. Și, după cum știți, un deficit de calorii este ceea ce face ca pierderea în greutate să se întâmple.

În ceea ce privește cum și când ar trebui să consumați acele calorii, este în totalitate la dvs. și la propriile dvs. preferințe. Mananca-i pe toti in 3 mese mari, 6 mese mici, la fiecare 2 ore, la fiecare 5 ore ... indiferent. În mod literal, nu are nicio importanță în modul în care faceți acest lucru, atâta timp cât consumul total de calorii este același pentru această zi. S-ar putea să fi auzit altfel ... cum ar fi cum mâncați 5-6 mese mai mici "cu viteză în metabolism" sau ceva de-a lungul acestor linii. Dar adevărul este că toate sunt prostii.

Stiu ca toata lumea a sugerat (si multe inca fac incorect) ca o frecventa mai mare a mesei era mai buna pentru pierderea in greutate (iadul, articolele pe care le-am scris cu ani in urma poate chiar sa contina aceasta recomandare), dar cercetarea in ultimii ani a dovedit ca este un mit proastă, fără dovezi științifice. Deci, cheia este să faci ceea ce este mai ușor și mai plăcut pentru tine. Orice program de masă este cel mai probabil să vă permită să consumați în mod constant cantitatea totală de calorii pe zi pe zi ... Asta ar trebui să faceți.

Tot ce a mai rămas să faceți până acum, în măsura în care planul dvs. de dietă este pierderea în greutate, asigurați-vă că caloriile pe care le consumați în fiecare zi provin din sursele alimentare potrivite ...

Proteină

Pe lângă faptul că este o cerință generală pentru sănătate și funcționalitate, proteina este o parte extrem de importantă a dietei Pierdere în Greutate (și toate dietele de scădere în greutate) din cauza rolurilor pe care le joacă în controlul foamei și menținerea musculară în timp ce grăsimea este pierdută.În ceea ce privește sursele de hrană, cele mai bune surse de proteine ​​au tendința de a veni din tot ceea ce fusese viu, sau orice a venit din ceva care fusese viu. Unele alimente bogate în proteine ​​includ:

pui
peşte
carne slabă de carne
Curcan
ouă și albușuri de ou
lapte

Proteinele pot fi găsite și în toate tipurile de nuci, semințe și fasole. Și, desigur, există întotdeauna suplimente de proteine ​​sub formă de pulberi, shake-uri și baruri. Eu explic pe deplin scopul și beneficiile suplimentelor de proteine ​​aici: Proteina Pulbere

În ceea ce privește cantitatea de proteine ​​pe care ar trebui să le includeți în planul de dietă pentru pierderea în greutate pe zi, depinde de persoană. De exemplu, persoana obișnuită care nu exercită deloc are nevoie de proteine ​​mai puțin decât cineva care o face. Ceva în intervalul de MINIMUM de 0,5 grame de proteină per kilogram de greutate corporală ar putea fi în regulă în acest caz. De exemplu, dacă persoana a cântărit 180 de kg, ați face 180 x 0,5 = 90 grame de proteine ​​pe zi.

Cu toate acestea, cineva care face exerciții trebuie să mănânce undeva în intervalul de 6 - 1,0 grame de proteine ​​per kilogram de greutate corporală. În acest exemplu, o persoană care cântărește 180 de kg ar arăta să mănânce între 108 - 180 de grame de proteine ​​pe zi. Așadar, aș recomanda cel mai des.

Singurul lucru pe care trebuie să știți despre proteine ​​este că 1 gram conține 4 calorii. De exemplu, dacă ați consuma 100 de grame de proteine ​​pe zi, acest lucru ar reprezenta 400 de calorii. (100 x 4 = 400)

Gras

În ciuda oricăror idei nebunești care ți-au fost puse în cap, grăsimile nu sunt rele. Unele tipuri sunt cu siguranta teribile pentru tine (grasimi trans), unele tipuri sunt mult mai putin rau, dar inca nu sunt mari (grasimi saturate), iar unele tipuri sunt de fapt bune cu granite foarte bune (grasimi mononesaturate si polinesaturate). "Grasimi rele" pot fi găsite în toate alimentele uzuale obișnuite pe care deja le știi că nu ar trebui să le mănânci. "Grăsimi bune", pe de altă parte, se găsesc în alimente precum:

peşte
nuci si seminte
ulei de masline
suplimente de ulei de peste (vezi mai jos)

(* Notă importantă * Practic, fiecare persoană care citește acest lucru ar trebui să ia un supliment de ulei de pește, este cel mai științific supliment suplimentar pe care îl are, cu un număr aparent nesfârșit de beneficii, așa că va îmbunătăți abilitatea corpului tău de a face aproape tot (inclusiv pierderea de grăsime) .Am explicat pe deplin toate acestea în articolul meu despre suplimentele de aici: Uleiul de pește)

În ceea ce privește cât de mult grăsime ar trebui inclusă în planul de dietă cu pierdere în greutate ... aproximativ 25% din cantitatea totală de calorii ar trebui să provină din grăsimi.

Pentru a afla acest lucru, primul lucru pe care trebuie să știți este că 1 gram de grăsime conține 9 calorii. Deci, dacă un exemplu de persoană a dat seama că aportul lor zilnic de calorii ar trebui să fie de 2500 calorii pe zi (din nou, doar un exemplu), ar găsi că 25% din 2500 sunt 625 de calorii. Acestea ar diviza apoi 625 pe 9 (pentru că grăsimea are 9 calorii pe gram) și obține 69. Ceea ce înseamnă că acest exemplu ar consuma aproximativ 69 de grame de grăsimi pe zi.

Desigur, majoritatea grăsimilor ar trebui să se găsească sub forma surselor alimentare "bune" enumerate mai sus.

Carbohidrați

Acum, că știți cât de mult proteine ​​și grăsimi dieta dvs. de pierdere în greutate ar trebui să includă, va fi destul de ușor să dau seama cât de multe carbohidrați ar trebui să mănânce. Destul de simplu, restul dietă ar trebui să fie carbohidrați. Odată ce factorul de proteine ​​și de grăsimi în aportul caloric total, indiferent de calorii rămase pentru a ajunge la numărul de calorii pe care le-ați dat seama că trebuie să mănânce pe zi ... acele calorii ar trebui să provină din carbohidrați.

1 gram de carbohidrați conține 4 calorii. De exemplu, după factorizarea proteinelor și a grăsimilor în ceea ce ați calculat, consumul total de calorii ar trebui să fie (500 sub nivelul de întreținere, amintiți?), Să presupunem că aveți 1200 de calorii sub acest număr. În acest exemplu ar trebui să consumați 300g de carbohidrați pe zi. (1200 4 = 300)

Și, la fel ca grăsimea, nu toate tipurile de carbohidrați sunt egale. Alimentele mai complexe, mai puțin glicemice, bogate în substanțe nutritive sunt mult mai potrivite pentru controlul apetitului și pentru sănătatea generală decât cele mai simple, mai mari, glicemice, cu un mare grad de procesare. Unele surse de carbohidrați "buni" sunt:

fructe si legume
fasole
orez brun
ovaz
cartofi dulci și cartofi albi
cereale integrale și 100% produse din cereale integrale

Tipul de carbohidrați "rău" ar fi gustări tipice, cum ar fi biscuiții, covrigi, chipsuri, biscuiți etc., precum și pâine albă și orez alb, bomboane și băuturi sau alimente bogate în zahăr. În timp ce ar trebui să încercați cu siguranță să limitați cât mai mult posibil acești carbohidrați "răi" și să obțineți cea mai mare parte a consumului de carbohidrați din alimentele de pe lista "bună", mănâncă o pâine albă sau paste din când în când nu vă va ucide.

Tine minte...

Amintiți-vă, cea mai importantă parte a dietei cu pierdere în greutate este să vă asigurați că aveți 500 de calorii sub nivelul de întreținere a caloriilor. Tot ce ați citit despre proteine, grăsimi și carbohidrați a fost să vă dați o idee despre cum să împărțiți aceste calorii în sus, astfel încât planul dvs. de dietă să fie cât mai echilibrat posibil. Instrucțiunile menționate nu sunt doar ideale pentru scăderea în greutate, ci și pentru o sănătate bună în general.

Sfarsitul fazei a 2-a din Dieta cu Pierdere in Greutate

Ați ajuns la sfârșitul fazei 2. Chiar acum nu trebuie să știți doar cum să pierdeți în greutate, dar ar trebui să știți exact și exact ceea ce trebuie să fie planul dvs. de dietă cu pierdere specifică, astfel încât să puteți pierde în greutate. Știți cât de multe calorii trebuie să mâncați și știți de unde ar trebui să provină acele calorii. În cea mai mare parte, ați terminat. Ia o pauza. E un sentiment bun, nu-i așa?

Tot ce a mai rămas acum este o informație finală, pentru a vă asigura că veți continua să pierdeți greutatea, dar pentru a vă asigura că păstrați greutatea după ce a dispărut. Asta va explica Faza 3. De asemenea, eventualele întrebări care ți-ar fi apărut în timpul fazei 1 și 2 vor fi răspunsate în faza 3.Deci să mergem...

4.3
Evaluare totală: 39
5
10
4
4
3
1
2
2
1
0