O petrecere foarte ușoară O ceașcă de Jo

Când eram în vârsta de 20 de ani (și am întâlnit un gentleman mai vechi :), am făcut tot timpul petreceri în apartamentul meu de la pantofi. Vom deschide un sac de chips-uri și îi vom cere prietenilor să aducă o băutură pe care să o împărtășească. Totul era foarte "ieftin și vesel", așa cum spune prietenul meu din Welsh. Dar atunci am avut copii, iar munca a fost ocupată, și am ajuns să luăm o pauză. Până recent! Iată patru pașii noștri la petreceri ușoare în zilele noastre ...

1. să comandați o lasagna delicată
2. faceți cea mai simplă salată
3. oaspeții aduc vin
4. înghețată pentru desert

Ultima seară de vineri, Alex a pus pe Love Forever Changes și am aprins câteva lumini de ceai în timp ce încerca să-i conving pe băieți să nu le arunce afară. Am aruncat jucăriile aleatoare într-un coș de gunoi, dar altfel nu ne-am ordonat atât de mult, deoarece a) nu aveam timp și b) nimănui nu-i pasă. (Amintiți-vă acest articol amuzant?)

Am comandat o lasagna pre-fabricată de la magazinul nostru italian local (o idee pe care am descoperit-o mai întâi la Momfilter). Am luat-o complet fiartă și apoi am încălzit-o în cuptor înainte de servire. Puteți obține, de asemenea, cele de yummy de la Fresh Direct.

Gustările noastre pentru început au fost: măsline, struguri roșii, prosciutto, ricotta proaspătă pe felii de baghetă și chipsuri de fierbător (întotdeauna și pentru totdeauna). Am făcut și o salată greacă simplă.

Pentru desert: baruri de inghetata !!!!

Pe măsură ce oamenii au început să sosească, Alex a turnat vin și amestecat martini. Și cheia pentru a cu adevărat cina usoara? Textul invitației cu două zile înainte. Dacă pot veni doi oameni, minunați; dacă pot veni zece oameni, minunat. Oricum! Deoarece încercarea de a programa o dată cu o grupă poate să te omoare.

Băieții au fost lăsați să stea în picioare pentru câteva minute să-i salute pe adulți (ca întotdeauna!), Iar Anton și Anton și-au impresionat mulțimea cu posturi de mână și "flips".

Asta e! Întotdeauna o noapte foarte plăcută și rece. Tu ce mai faci? IUBESC idei de petrecere de audiere - vă rog vă rugăm să vă împărtășiți mai jos! Ce servește? Orice mâncare sau gustări? A fost întotdeauna delicios.

P.S. Sfat pentru un cititor de vin și cum să-ți iau la revedere la o petrecere.

(Fotografii de Ana Gambuto pentru Cupa lui Jo.)

4.2
Evaluare totală: 36
5
13
4
1
3
1
2
2
1
0