Acupunctura vs. masaj - Acupunctura integrativa

Ce trata acupunctura?

Cand sa rezervati un tratament de acupunctura si cand sa stai cu masajul? Sfaturile de la acupunctura integrativă din acupuncturistii licențiat în Montpelier și terapeuții de masaj de la Vermont care lucrează împreună pentru a realiza cel mai bun plan de a atinge obiectivul pacientului și de a decide acupunctura împotriva masajului.

acupunctura

Această tehnică veche a fost folosită de mii de ani și de milioane de oameni pentru dureri și dureri de toate tipurile. De fapt, originile sale provin din terapia masajului profund, folosind instrumente precum pietrele. Pe măsură ce vindecătorii străvechi au descoperit eficacitatea anumitor puncte de pe corp, au ascuțit pietrele și mai târziu bambusul până când în cele din urmă au fost perforate corpul la locurile folosite anterior pentru masajul profund. Viola - sa născut acupunctura!

Acupuncturistul, Joshua Singer, recomanda acupunctura asupra terapiei de masaj pentru afectiuni acute, cum ar fi o glezna inflamata. Joshua lucrează la Centrul Național de Tratament pentru Cancer de Viață din Berlin, Vermont unde poate recomanda pacienții cu cancer (lipiți-l?) Cu acupunctura pentru edem și arsură post-radiație și durere. Dar Josh se referă la colegii terapeutului său de masaj atunci când o condiție precum sindromul de tunel carpian este încăpățânată și cronică și tratamentele de acupunctură nu își fac îmbunătățirile obișnuite. "Terapia prin masaj este o alegere excelentă pentru reducerea inflamației cronice".

Tipuri de durere

V-ați întrebat vreodată dacă durerea dvs. este plictisitoare și dureroasă sau ascuțită și înjunghată? Unul dintre motivele pe care le cer clinicienii este acela de a determina implicarea nervilor în durerea dumneavoastră. Dacă durerea dvs. este ascuțită și vătămarea sau înjunghierea simțiți, este posibil ca nervii să fie implicați. Dacă durerea este plictisitoare și dureroasă, este mai probabil să fie musculară. Acupunctura este minunata pentru durerea care implica nervi. Acele de acupunctură nu se introduc în nervi, ci duc mai curând sânge proaspăt în jurul nervilor pentru a crea vindecare. Acupunctura este, de asemenea, eficientă în tratarea durerii musculare, a durerii dureroase și dureroase, dar și a masajului. Acest tip de durere poate beneficia de un plan de tratament care implică atât masaj, cât și acupunctura.

Instruire și educație

Formarea unui acupuncturist licențiat necesită un grad postuniversitar de 3 ani, o diplomă de masterat în acupunctură, precum și finalizarea cu succes a examenelor naționale de bord. Acupuncturistii licentiati sunt pregatiti sa recunoasca "steagurile rosii" pentru conditii grave si sunt considerati furnizori de asistenta medicala primara in multe state din SUA. Ei pot trata întregul corp, pe lângă durerile musculare și scheletice. Acupunctura ar fi recomandata daca sunteti preocupat de problema dvs. dureroasa este mult mai complicata decat strangerea musculara si doriti o evaluare completa a intregului corp cand luati in considerare acupunctura vs masaj.

Terapie prin masaj

Masajul a fost folosit în aproape toate culturile de-a lungul istoriei în diferite moduri. Civilizațiile antice din India, China, Egipt, Japonia au folosit masaj pentru vindecarea rănilor și gestionarea sănătății. Civilizațiile romane și grecești au continuat să se folosească și s-au extins pentru a include tehnici suplimentare. În timpurile moderne, masajul este folosit pentru durerile din mușchi și articulații și reduce inflamația. Masajul poate fi găsit în spa-uri, centre medicale și facilități de reabilitare. O mare utilizare pentru terapia de masaj este reducerea stresului. Chiar și 30 de minute de masaj vă pot reduce ritmul cardiac și pot determina o stare profundă de relaxare.

Kim Costin, terapeut de masaj, spune că "... toată lumea poate beneficia de masaj. De la dureri de spate în timpul sarcinii până la stresul de la locul de muncă, totul este redus printr-un masaj bun. "

Tipuri de durere

Masajul este o alegere excelentă pentru afecțiunile cronice dureroase, cu dureri dureroase și dureroase. Durerile postoperatorii, durerea legată de cancer sau pacienții cu istoricul altor afecțiuni grave pot dori să aleagă acupunctura asupra terapiei cu masaj. Orice durere cu senzații ascuțite de fotografiere ar trebui văzută de un acupuncturist, deoarece acestea pot lucra cu interacțiunea nervilor.

Instruire și educație

Masajul cerințelor terapeutului variază de la stat la altul. Asociația națională, AMTA, recomandă 500 de ore de formare pentru licențierea în terapia de masaj. Statul nostru, Vermont, nu are în prezent permisiunea de a acorda masaj terapeuților de masaj, astfel încât nu este nevoie de formare în mod oficial pentru a oferi masaj. Terapistul nostru de masaj, Kim Costin, a călătorit la New York pentru a fi instruit. Acest lucru a necesitat 1000 de ore de învățământ și de a trece un examen de licență de stat. În plus, ea este pasionată de avansarea formării prin numeroase seminarii de educație continuă, desfășurate pe parcursul săptămânii sau săptămânii. Ea recomandă să lipiți cu masaj pentru dureri care sunt în mod clar de origine musculară sau aveți un furnizor de îngrijire primară vă clar pentru terapie de masaj înainte de programare. Kim oferă piatră fierbinte, tesut adânc, masaje picior prenatale și japoneze, în plus față de un masaj tradițional suedez pentru a vă adresa preocupările dvs.

Cel mai bun din ambele lumi - terapie de masaj vs acupunctura

Dacă reușiți să găsiți o setare integrativă care oferă atât terapie de acupunctură, cât și masaj, aveți noroc. Furnizorii care lucrează împreună pentru interesul dvs. sunt optimi. Permițând medicilor licențiați să vă convingă despre starea dumneavoastră și să decideți ce terapie este cea mai bună pentru dumneavoastră va duce la un rezultat optim. La acupunctura integrativă din Montpelier, Vermont, facem doar asta. După un aport inițial, un plan de tratament este compus din contribuția dvs. la obiectivele și rezultatele. Împreună, decidem cum și când să folosim acupunctura și / sau terapia de masaj pentru cel mai puțin invaziv, cel mai puțin costisitor, dar cel mai bun rezultat clinic posibil pentru tine.

4.7
Evaluare totală: 26
5
14
4
3
3
2
2
1
1
1