Cati kilojouli pe zi sa pierzi 1 kg pe saptamana? | kilojouli

Vreți să pierdeți 1 kg pe săptămână? Iată câte kilojouli ai nevoie să mănânci pe zi.

1 kilogram pe săptămână. Se pare ca o suma rezonabila de a pierde, mai ales daca ai 20, 30, 40 sau chiar mai multe kilograme pe care vrei sa le iei la revedere pentru totdeauna. Dar câte kilojoule ar trebui să mănânci pentru a pierde 1 kg pe săptămână, și este acel tip de pierdere consistentă în greutate, atât posibilă, cât și practică? Hai să aruncăm o privire.

Ce este un kilojoule?

În primul rând, înainte de a începe să ne uităm la câte kilojoule este nevoie pentru a pierde 1 kg pe săptămână, este important să înțelegeți exact ce este kilojoule. În esență, un kilojoule este o unitate de energie, la fel ca o calorie. Singura diferență este că kilojoulele sunt unități metrice de energie, iar calorii sunt unități nemetrice. Mănâncă ceva care conține 420 kilojouli (sau 100 de calorii) și vei avea 420 de unități de energie la dispoziția ta - a ta de a-ți folosi toată ziua pentru activități cum ar fi mersul pe jos, alergatul, mâncarea, somnul și așa mai departe. Luați mai multă energie decât aveți nevoie, iar corpul dvs. va stoca excesul de energie ca grăsime. Luați prea puțin, iar corpul dumneavoastră va folosi energia din magazinele sale de grăsimi pentru a vă menține - ceea ce înseamnă exact cum pierdeți în greutate.

Deci, cum obtineti corpul dvs. pentru a incepe sa folositi energia din magazinele sale de grasime, astfel incat sa puteti incepe sa va pierdeti 1 kg pe saptamana? Doua cuvinte. Deficitul de kilojoule. Reducerea consumului de energie, astfel încât să ardeți mai multe kilojouli decât utilizați de fapt. Odată ce începeți să creați un deficit de kilojoule, veți începe să scăpați. Singura întrebare care rămâne atunci este cât de mult reduci kilojoulele pentru a pierde numărul magic de 1 kg?

Cum să pierdeți 1 kg pe săptămână

Calcularea numărului de kilojoule pe care o persoană trebuie să o mănânce pentru a pierde 1 kg pe săptămână poate fi dificilă. În primul rând, machiajul fiziologic al fiecăruia este diferit și toată lumea răspunde la alimentație și exerciții în moduri diferite. În plus, rolul genului, vârstei și nivelului de activitate joacă un rol.

În general vorbind, totuși, dacă căutați să scăpați în greutate, ar trebui să vă reduceți aportul de kilojoule cu 2 100 kj pentru a pierde până la 1 kg pe săptămână. În medie, un bărbat moderat activ cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 de ani trebuie să ia 12 200 kilojouli pe săptămână pentru a-și menține greutatea, în timp ce o femeie moderat activă, de aceeași vârstă, va trebui să ia 9 250 kilojouli pe săptămână pentru întreținere. Reduceți această sumă cu 2 100 și aceasta este cantitatea medie de kilojoule necesar (7 150) pentru a pierde între 0,5 și 1 kg pe săptămână. Continuați această tendință de-a lungul timpului și veți avea deficitul de kilojoule consecvent de care aveți nevoie pentru a vă aduce obiectivul final de scădere în greutate.

Mâncarea pentru a pierde în greutate

Doriți să începeți să creați deficitul de kilojoule acum? Apoi, va trebui să vă concentrați pe plăcuța dvs., deoarece scăderea în greutate este cauzată în principal de o nutriție optimă. În timp ce doriți să reduceți kilojourile, astfel încât să ardeți mai multă energie decât consumați, nu doriți să reduceți aportul dumneavoastră până la punctul de foame. Începeți prin scăderea aportului la 7 150 kilojouli pe zi și reevaluați după două până la trei săptămâni pentru a vedea dacă este suma potrivită pentru dvs. sau dacă trebuie să creați un deficit mai mare sau mai mic pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.

De asemenea, este important să vă amintiți că, dacă mâncați să pierdeți 1 kg pe săptămână sau pur și simplu mâncați pentru a fi sănătoși, alegerea pozitivă a alimentației nu trebuie să se refere la pedeapsă sau lipsă. Încărcați pe proteine ​​slabe, grăsimi sănătoase, cereale integrale, fructe și legume, astfel încât să rămâneți mai plini pentru mai mult timp și evitați alimentele rafinate, prelucrate și convenționale. Cu cât sunteți mai interesant și mai aromat puteți face mesele, cu atât va fi mai probabil să rămâneți la un plan de alimentație sănătoasă și să vă pierdeți 1 kg pe săptămână de-a lungul drumului!

Formarea pentru a pierde in greutate

Deși în general este de acord că nutriția este cel mai important factor atunci când vine vorba de pierderea în greutate sănătoasă, susținută, dacă doriți să ardeți mai multe kilojoule pentru a pierde 1 kg pe săptămână, exercițiile fizice pot fi și un instrument util. Nu numai că poate crește deficitul de kilojoule, poate vă ajută să vă îmbogățiți și să vă consolidați și să vă păstrați și masa musculară slabă.

Dacă tocmai începeți, încercați să organizați două sau trei sesiuni de câte 30 de minute pe săptămână și măriți frecvența și intensitatea instruirii pe care ați dobândit-o. Exercitiile cardiovasculare, cum ar fi mersul pe jos, alergatul, taberele de bocanci sau aerobica, sunt excelente pentru arderea kilojourilor, in timp ce antrenamentul in greutate este excelent pentru construirea muschilor slabi, ceea ce accelereaza metabolismul si ajuta la cresterea pierderii in greutate. Încercați diferite forme de exerciții, cum ar fi antrenamentele cu intensitate ridicată, Powerlifting, Crossfit, Yoga, Pilates, Zumba și multe altele, vedeți tipurile de formare pe care le conectați cel mai mult și începeți să le încorporați în rutina exercițiilor. Și amintiți-vă că atunci când este vorba de a lucra, există o singură regulă - distrează-te!

Ar trebui să pierzi 1 kg pe săptămână?

Acum, că aveți o idee exact câte kilojouli trebuie să mâncați pentru a pierde 1 kg pe săptămână și știți cum să creați un deficit de kilojoule, este timpul să vă uitați la cea mai importantă întrebare a tuturor - ar trebui să pierdeți 1 kg săptămâni în primul rând?

În timp ce un kilogram poate să nu pară atât de mult, mai ales dacă aveți o pierdere semnificativă de greutate, de fapt, cantitatea recomandată de pierdere în greutate sănătoasă este între 0,5 și 1 kg pe săptămână - ceea ce înseamnă că dacă căutați să pierdeți 1 kg săptămâna, veți fi nevoiți să atingeți această săptămână maximă de scădere în greutate și în săptămână.Și în timp ce acest lucru poate fi relativ ușor atunci când începeți, susținând un deficit de kilojoule, această duritate mare pentru o perioadă îndelungată de timp poate fi dificilă și potențial dăunătoare.

Decuparea celor 2 100 de kilojoule necesare pentru a pierde peste jumătate de kilogram pe săptămână este destul de dificilă; dublând acest lucru la un deficit de 4 200 de kilojoule, pentru a pierde un kilogram întreg, vă poate lăsa să vă simțiți nemulțumiți și nemulțumiți, să nu mai vorbim de poftă și de toate alimentele greșite. În plus, oboseala fizică vă poate lăsa prea obosită să vă antrenați, iar tăietura dvs. agresivă de kilojoule ar putea duce la pierderea de mușchi slabi, mai degrabă decât la grăsimi reale.

Pentru a evita aceste efecte secundare dăunătoare și pentru a vă asigura o viață sănătoasă în interior și în afară, ar fi mai bine să vă reajustați obiectivul de la 1 kg pe săptămână până la "până la" 1 kg pe săptămână. Pierderea a peste 500g pe săptămână este un obiectiv mult mai sănătos, mult mai durabil și vă va asigura că vă bucurați de procesul în timp ce mergeți - ceea ce va duce în final la menținerea cursului pentru mai mult timp și obținerea rezultatului final dorit.

Joaca-l in siguranta de dragul mintii si corpului tau. Stabiliți-vă un obiectiv rezonabil și realizabil, complot aportul dvs. de kilojoule, planificați un șablon de mese săptămânal de alegeri sănătoase, hrănitoare, puneți-vă o rutină de antrenament și începeți să faceți ceea ce este necesar pentru a pierde până la 1 kg pe săptămână, țintă. Timpul va trece oricum - asa ca de ce sa nu folositi fiecare moment al acestuia pentru a incepe sa va faceti visele de a trai cea mai buna viata a ta!

Toate informațiile detaliate aici servesc drept îndrumare pentru o alimentație sănătoasă și pentru scăderea în greutate. Vă rugăm să vă asigurați că vizitați întotdeauna un medic, dietetician sau alt individ calificat înainte de a vă schimba dieta și exercițiu de rutină. Pentru mai multe informații, consultați renunțarea la site-ul nostru.

Referințe:

1. http://healthyeating.sfgate.com/lose-1-kg-weight-per-week-7442.html
2. http://www.health24.com/Diet-and-nutrition/Weight-loss/Dieting-cut-the-confusion-20120721
3. https://www.livestrong.com/article/120687-lose-kg-weight-per-week/

4.3
Evaluare totală: 22
5
13
4
3
3
1
2
2
1
0